29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 16.10.2008 10:02

Re: Ještě vám chybí socani Tlustý...Dyba...Kočárník....zase je guma gumě vygumovala???

Tož každý máme svyňáky známý !!! ;-DTož se předveď, tihle tři, to je čajíček !!! :-/

yton 16.10.2008 10:55

Re: Ještě vám chybí socani Tlustý...Dyba...Kočárník....zase je guma gumě vygumovala???

Porovnej délku seznamů. U socanů abys pohledal, kdo nebyl komouš, gumo.

Mistr Jan Hus 16.10.2008 9:53

Re: Zkus taky tyhle:

Ty jsi ale náš malý modrý kádrováček. ;-D

jirka.s. 16.10.2008 10:13

Re: Zkus taky tyhle:

;-(Chudáčku hnuse! Ty si asi ten svět bez kádrováků představit nedovedeš, viď? Představa, že by se cosi ve světě, v Budějicích, nebo v hospodě kam chodíš, stalo bez povědomosti a schválení uličního výboru či tvého řídícího, tě totálně děsí, že? Už jenom ten fakt, že ausgerechnet tebe může kdokoliv bez postihu poslat do (Y), no to je důkaz toho největšího bor/delu, jaký tady může vůbec panovat!;-D

Ivan 16.10.2008 10:19

Re: Zkus taky tyhle:

Opět skvělé duševní dílko modrého ptáka ohniváka.

jirka.s. 16.10.2008 10:35

Re: Zkus taky tyhle:

;-DTo jsem rád, že se ti to líbilo, ivane sergejeviči!!! A neměl bys tam něco ze své dílny rudého bojovníka za lepší zítřky? Třeba něco podobného:

Zatmění mysli?:

Autor: Ivan IP: 89.176.143.xxx Datum: 14.08.2007 15:27

Pokud vím, Rusko nikdy pod kontrolou nemělo ani píď českého území. Byli jsme pod kontrolou SSSR, se kterým Rusko má daleko méně společného, než současné Německo s Hitlerovou třetí říší.

;-D;-D;-D;-D;-D

Babča 16.10.2008 13:14

Re: Zkus taky tyhle:

Pane,

vy jste cvok a do Ruska byste se měl odebrat, abyste si ho užil. :-/

Mistr Jan Hus 16.10.2008 9:54

Re: Ad yton:

R^R^

george 16.10.2008 10:10

Re: Ad yton:

Co napise komunista je urcite pravda, jen pravda a zase pravda. Jeste kdyby tak mel neco z vlastni hlavy. Vlastne to bych po komunistovi toho chtel prilis, aby dokonce pouzil vlastni hlavu k tomu k cemu je urcena, k premysleni. Taky jsem si vsiml, ze komunista je tak debilni a pouziva sve sranicke osloveni jako nadavku.

Ravnagorac 16.10.2008 9:13

To bude omyl

Pan Spurný zaměňuje pojmy s dojmy. Elitní detektiv Kubice měl deset let na to, aby ukázal, co dokáže. Skutečně to dokázal. Organizovaný zločin jenom vzkvétal, zatímco on se ve své kanceláři vyskytoval pouze sporadicky. Příslušníci tohoto elitního útvaru zatím spolupracovali s podsvětím, jezdili služebními auty pod vlivem alkoholu a zabývali se vším jiným než prací. Na jejich výsledcích to bylo vidět. každý, kdo s touto nečinností útvaru nesouhlasil, byl vyhozen. Rukama pana Kubice. A nejen to - řadě skutečně špičkových důstojníků, takto likvidovaných, bylo zamezeno sloužit kdekoli u policie. Opět přičiněním  Kubiceho a jeho kámošů u dalších "elitních" organizací. Shrneme-li to, jeho 15 minut slávy při čtení jeho manipulativní zprávy bylo skutečně vyvrcholením jeho práce.

jirka.s. 16.10.2008 9:40

Re: Soudruh zřejmě nedočetl, že?

Poslední věta: Protože politici se pletli do Kubiceho práce dlouhých deset let a za tu dobu mohla řada protagonistů ze křtu Paroubkovy knihy sedět dávno ve vězení.

BTW: Domníváš se, soudruhu, že by měl býval Kubice lepší výsledky, kdyby seděl v kanceláři a případně si tam hrál na housle? Já osobně se domnívám, že pokud někdo chce chytit nějakého zločince, tak se za ním musí s nejvyšší pravděpodobností vypravit! Opačně tomu bývá velmi zřídka! ;-D

Ravnagorac 16.10.2008 12:37

Re: Soudruh zřejmě nedočetl, že?

Nejsem žádný soudruh. A Kubice neseděl v kanceláři, protože si válel šunky na své chatě v Kunicích u Prahy, kde bydlí. Jestli si myslíte, že chodil v "terénu" a lovil mafiány, moc se pletete. Navíc ředitel takového útvaru je v první řadě manažerem, který má práci řídit. Ale ono to bez vzdělání jaksi nejde. Kubice odešel v okamžiku, když na něm chtěli, aby vystudoval vysokou školu - stačila by soukromá, ale ani na tu zjevně neměl. Ěra Rumlových nedouků se základní školou ve vysokých funkcích zkrátka skončila, to je celé.

Jiřik 16.10.2008 9:09

Upřesnění

Ono by toho chtělo lehce upřesnit a dotáhnout možná více, nicméně si dovolím jednu zásadní připomínku: vražda se neodehrála NA křtu knihy, ale PO křtu, dokonce několik hodin. Malý rozdíl dvou písmenek je dost zásadní pro význam, autore. Náhodně mě napadá, co kdyby Vás někdo spojoval s vraždou čerpadláře proto, že jste tankoval na pumpě půl hodiny před vrahem? Co kdybyste Vy byl vláčen médii za podíl na přepadení pošty, ke kterému došlo pouhou hodinu poté, co jste si tam byl pro rekomando? Hernajs člověče, vždyť Vy jste podle záznamu kamery s tím čerpadlářem něco probíral a dával mu peníze! Vždyť jsou svědci na to, že jste s tou poštmistrovou vtipkoval! Určitě s tím máte taky něco společného, řekli by modří bojovníci... statečně zapomínajíc na to, že nedávno byl předseda jednoho místního sdružení ODS skutečně usvědčeným vrahem, což ČSSD tehdy odmítla komentovat, protože to s politikou nesouvisí...

Ravnagorac 16.10.2008 9:16

Re: Upřesnění

Velmi trefné! Pan Spurný má skutečně zajímavé myšlenkové pochody, podobné jako každý správný propagandista. Každý, kdo použije úschovnu zavazadel na nádraží půl hodiny před teroristou, který si zde vyzvedl trhavinu v batohu, skončí na Guantanamu!

Henry 16.10.2008 9:20

Re: Upřesnění

připomínka NA křtu/PO křtu je nesmyslná - doporučuji několikrát po sobě přečíst. V zásadě je problém ve skutečnost, že se Paroubek stýká s dlouhodobě sledovanými gaunery.

Nomen 16.10.2008 9:25

A ti samí gauneři sponzorují ODS a stýkají se s Paroubkem- proč asi ????

jirka.s. 16.10.2008 9:50

Re: A ti samí gauneři sponzorují ODS a stýkají se s Paroubkem- proč asi ????

No, to bys měl snad nejlépe vědět ty, ne? Mně se rozhodně Bufo bufo nesvěřuje, natož abych mu já věřil! ;-P

tom 16.10.2008 9:50

Re: Upřesnění

Pleteš si pojmy z dojmy.Na křest knihy byl omezený vstup pouze na pozvánku. Kdo dostal pozvánku bylo v režie ČSSD. Nikdo z ulice tam nemohl vstoupit, i kdyby nakrásně mával legitimací ČSSD. Prostě uzavřená společnost, kde se všichni oslovují jménem a poplácávají se po ramenou, a píšící věnování k narozenimám Olince.

jirka.s. 16.10.2008 9:55

Re: Upřesnění

Asi takhle, jiříku! Pokud by mi bylo známo, že u inkriminované pumpy běžně tankuje klan kočků, rozhodně bych si vybral některou jinou, třebas i dražší! Stejně bych uvažoval o návštěvě "restaurace", kterou oni navštěvují! No, a že bych je pozval (kamkoliv) třeba na oslavu svých narozenin, to mi snad už podsouvat nebudeš, že ne? ;-P

AD 16.10.2008 9:59

Re: Upřesnění

zasadni rozdil to neni protoze oba prisli NA krest (pomerne nevhodne uzivane slovo) a ne jako nahodni hoste restaurace, paradoxne Duricko byl oficialne pozvan zatimco Kocka ml. tam byl jen jako doprovod  

lary 16.10.2008 10:12

Re: Upřesnění

No a z toho plyne poučení : Nezvi si na křest kmotry.

Eva D. 16.10.2008 13:54

Re: Upřesnění

R^

Ivan 16.10.2008 10:16

Re: Upřesnění

To je přesná připomínka demaskující špinavou propagandu proti ČSSD. Nehledě k tomu, že jak Kočka, tak Ďuričko sponzorovali ODS částkami pětkrát vyššími, než sponzorovali ČSSD. Takže soudě podle peněz (a v kapitalismu se přece má měřit všechno penězi, ne!) byl jejich vztah k ODS pětkrát těsnější než k ČSSD. 

jirka.s. 16.10.2008 10:40

Re: Sponzorovali ODS částkami pětkrát vyššími !!!!

8-o8-o8-o Ivan sergejevič je ďuričkův  " capo ragioniere " ???;-D;-D;-D

tich@dohoda 16.10.2008 8:58

Neurážejte, sám jste odešel do zahraničí a neudělal jste pro přechod socialistické společnosti k tržnímu hospodářství nic.

ted jste me hurwa  "dostal" soudruhu z Hradce /H.K./ :-) /viz vas titulek / . Priznejte se, ze jste to opsal s Rudeho prava /co mate schovane pod parketami / , jen jste to "trochu upravil" pro potrebu doby "Neurážejte, sám jste odešel do zahraničí a neudělal jste pro přechod vykoristovatelskeho trzniho hospodarstvi  k vyspele socialisticke spolecnosti  nic ". :-)  Cest :-)

george 16.10.2008 10:00

Re: Neurážejte, sám jste odešel do zahraničí a neudělal jste pro přechod socialistické společnosti k tržnímu hospodářství nic.

Zajimalo by me proc komunista jako ty emigroval na zapad. Vastne by me to zajimalo i u Zimy a taky u kozosuka. Vzdyt vam tady musi byt hrozne spatne s vasima komunistickyma nazorama. Ze vy se chodite utesovat do mistnich kompartaji.

JaS 16.10.2008 8:57

Dobré shrnutí.

Zdá se, že ti mafiáni viděli, jak si tu v klidu chrochtají sovětští zbohatlíci v Karlových Varech, tak začali hlasitěji chrochtat  taky. Jen ať se jich postřílí co nejvíc! A to zveřejnění je taky důležité. Až to zas nepůjde, tak to bude horší. Včera v rádiu hlásili, že celé podnikání v Karlových Varech má pod palcem manželka moskevského starosty, který má blízko ke Kremlu (=KGB) a že měla jednání s Bémem - asi budou chtít rozšířit podnikání do Prahy - tak už se učte rusky, v Karlových Varech se česky nedomluvíte. Taky připomněli Bémovi, že ten radar se jim opravdu, ale opravdu nelíbí.

loula 16.10.2008 9:07

Re: Dobré shrnutí.

Pokud vím, tak Rusové tady ve Varech podnikají zcela legálně, nepotřebují žádné mafie, zastrašování a pod. Nejde město na ruku? No tak si to město koupíme. Prostě neviditelná ruka trhu. Ano, v Praze budou ceny větší, ale ti ruští obcodníci s tím určitě také počítají.

Milan 16.10.2008 8:52

Pražské party vexláků a politšíbrů změnily metody konkurenčního boje.

Lékem není volba ODS nebo ČSSD nebo jiné čisté nové třetí strany. Lékem je vystěhování ústředních orgánů z Prahy a rozbití těch protykaných sítí vzájemně si přihrávajích pražských partiček.