20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Podržet Topolánka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Katerina Velika 14.4.2009 4:52

Pozde,pane Janouchu.....

lidi v CR si,bohuzel,vubec neuvedomuji spoustu dulezitych veci.....ale - a taky bohuzel - slysi porad na sliby,aniz by se zamysleli nad jejich proveditelnosti.....

picc 14.4.2009 4:18

Malá zpupná....

Malá zpupná česká sviňka.

Outsider 14.4.2009 1:26

Máte pravdu,

je to důkaz toho, že Češi si sami vládnout nedovedou.

JH 14.4.2009 1:34

Kecy, nezasvěčenče!

Jan 14.4.2009 2:19

Re: Kecy, nezasvěčenče!

Pan Janouch nám vysvětlí koho nevolit. Ale koho volit, pro jistotu neřekne. Že by nás psk spasil nepolitickou politikou?

Vašek 14.4.2009 8:47

Re: Kecy, nezasvěčenče!

Pan Janouch to přece řekl jasně, nevolit nikoho. Asi pak bude nejlepší podepsat LS a nechat si vládnout z Brusele. Jo být atomový fyzik ještě neznamená, že má v hlavě ještě něco jiného než velký výbuch. Pane Janouchu, asi Vám to trochu ujelo. Nechte raději komentáře k politické situaci povolanějším. Třeba Jefimi Fištějnovi. Pěkný den.

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:53

Re: Máte pravdu,

Že bys nám někoho k vládnutí doporučil? Třeba Hitlera, nebo Putina? Ty zmetku!! Copak nás někdo učil zodpovědnosti a dobrým mravům po 40 let komunismu? Bože, ty jsi hlupák.RvRvRv

AS Rusko 14.4.2009 10:52

Re: Máte pravdu,

Jak hodnotíte dobu Putinovy vlády v porovnání s jeho předchůdci Jelcinem a Gorbačovem? (Solženicynva odpověď):

[31vik09b.jpg]Gorbačovova vláda byla politicky neuvěřitelně naivní, nezkušená a nezodpovědná vůči vlastní zemi. On nevládl, on bezmyšlenkovitě odevzdal moc. Následný obdiv ze strany Západu ho jen utvrdil ve víře, že postupoval správně. Ale řekněme si jasně, že to byl Gorbačov, a ne Jelcin, jak se teď často tvrdí, kdo jako první dal občanům naší země svobodu slova a pohybu.

V Jelcinově období se k lidským životům přistupovalo stejně nezodpovědně, ale projevovalo se to jinak. Jelcin se snažil co nejrychleji proměnit státní vlastnictví v soukromé, a tak rozpoutal obrovský rozprodej národního dědictví v hodnotě mnoha miliard. Jelikož si chtěl zajistit podporu regionálních představitelů, volal doslova po separatismu a podepisoval zákony, které podpořily kolaps ruského státu. To pochopitelně připravilo Rusko o jeho historickou roli, ke které se tak těžce dopracovalo, a snížilo to jeho postavení v mezinárodním společenství. Tomu všemu Západ tleskal ještě hlasitěji.

Putin zdědil zpřevracenou a vyděšenou zemi chudých a demoralizovaných lidí. A začal s tím jediným, co se dělat dalo: s pomalou a postupnou restaurací. Jeho úsilí nebylo hned zaznamenáno ani oceněno. Jen těžko ostatně najdeme v dějinách příklady, kdy snahu vlády jedné země znovu získat ztracenou sílu přijaly jiné vlády pozitivně.

Jakub S. 14.4.2009 11:20

Re: Máte pravdu,

Bodejť. Proč by měly?!