3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mak 8.5.2006 2:06

po volbach zacne paroubek mluvit o kulech v plote :-))

neboj vilhelme

rejpal tady a tam 8.5.2006 1:57

Re: Návrat pod slabomyslnost normalizačního Rudého práva

z mého pohledu se zdá, že přirovnávat Paroubka k Jakešovi je pro Paroubka chvála a pro Jakeše urážka.  Milouš jednoduše nezvládal, jsa neschopný, zatímco Jiří je naopak všeho schopný. Pokud to, Viléme nechápete, tak být Vámi bych popřemýšlel o tom, kdo vlastně je slaboduchý, popřípadě s pomocí zrcadla.

Šumavák 8.5.2006 1:57

Když z toho vynecháš to "česky" (protože o češtině žádná !)

tak jsi to dokonale trefil !!

rejpal tady a tam 8.5.2006 1:47

Re: Členové vlády by především vůbec neměli

Členové vlády by naopak měli být prověřeni ze zákona PŘED JMENOVÁNÍM a dále by měli být před uvedením do funkce schváleni parlamentem, a to  ZE ZÁKONA. Že by zároveň se vstoupením do executivní branše měli opět ZE ZÁKONA rezignovat funkce volené by mělo být samořejmostí, tak jako kandidáti na politickou pozici by měli rezignovat na  svá místa ve státní správě.  Jedině tak se zamezí bordelu, který v české politice a státní správě vládne.

šakal 8.5.2006 1:46

...to víš, kotě,...

...to je dáno tou zdejší nezdravou společenskou atmosférou, kde ti, kteří neudávali, zrovna seděli...a ti, kteří neseděli ani neudávali...drželi hubu a byli rádi, že jsou rádi ;-P

kocour 8.5.2006 1:30

Členové vlády by především vůbec neměli

prověřování podléhat - to bychom taky mohli prověřovat premiéra a prezidenta. Jediný možný okamžik, kdy je prověřit, je před zvolením/jmenováním, pak už ne, pak musí mít právo na přístup k utajovaným informacím ze zákona. A Pokud NBÚ uvažuje jinak, je sám nebezpečím pro stát.

Vilém 8.5.2006 0:33

Návrat pod slabomyslnost normalizačního Rudého práva

Z povrchní analogie autor vyvozuje podobnost Paroubka s Jakešem, ani si chudák neuvědomuje, že touto hloupostí klesá níž než Rudé právo a jeho nenávistné články. Ty totiž aspoň nebyly tak slaboduché.

Doufám že do voleb se ještě dočtu o komunismu Paroubka na základě toho, že mluví česky jako Jakeš.;-)