30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Herakleitos 23.6.2007 6:51

Rámus v modrém kurníku

Velmi vtipný článek, který způsobil povyk mezi modrými nefachčenky a závisláky na NP. Kdyby jste raději šli něco udělat vašima levýma rukama, abyste poprvé okusili jak chutná práce, uděláte lépe. Vaše názory se rovfnají názorům Urválka z let padesátých. Jste jak ratlíci, kteří štěkají za plotem, poněvadž jim nic nehrozí.

AAA 23.6.2007 7:01

Re: Rámus v modrém kurníku

Slyseli jste slova dusevniho giganta...

Herakleitos 23.6.2007 7:04

Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Ano ratlíku!

Ladislav N. 23.6.2007 10:43

Re: Herakleitos IP: 82.113.57.xxx

To je tak, když si ;-O blb vezme jako převlek jméno slavného filosofa...(Y)

Claudio 23.6.2007 7:50

Re: Rámus v modrém kurníku

 Já jsem modrý! Vrátil jsem se ve 4h ráno ze směny a to dvanáctihodinové. 6x v týdnu, to je celkem pohoda. Modrej se totiž živí prací, nelozí škemrat o příspěvek od státu pro svou neschopnost, stále studuje a diplom ani nepožaduje, protože vysvědčení je jeho práce. Takto žiju celý život(dospělý)! Jsem pravičák jak řemen a všechny kolektivistické nefachčenky strčím i ve svých 54letech do kapsy.

 Zašívák se pozná podle toho, že neustále poukazuje na ty druhé, že mají víc než on. Závidí bohatým, tvrdíce, že to určitě nakradli, protože nemohli si poctivou prací přijít k majetku. Začasto takové lze vídat na hromadných akcích odborářů, kterak se dožadují snížení odtahů státu, křičíce, že ať dávají státu ti, co na to mají. Tedy bohatí. Problém však je v tom, že zašívák si vydělá tak málo, že jakýkoliv odtah státu je velké procento z platu zašíváka. Je to však tak malý peníz, že je až směšné požadovat, aby byl ještě menší.

 Takže Herakleite! Kolektivistický levičák má obě ruce levé. Protože kdyby je měl v pořádku, pořádně makal, vydělal by si pořádné peníze a stal by se bohatým. V tom momentu by se z něho rázem stal pravičák, tedy modrý, protože by spoléhal jen sám na sebe! Můžeš mi věřit. Makám přímo rukama, ve stoje, pořádně, kvalitně a dlouho. Proto mám many a jsem pravičák!  ;-D

IS 23.6.2007 8:12

Re: Re: Jsem horník, a kdo je víc ?

Nevzdělanec 23.6.2007 8:55

Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Podle Vašeho příspěvku Claudio, soudím, že jste blb jak malina. Ty many vydělaný dlouhou kvalitní prací ve stoje Vám nepřeju a závidím. Já jsem totiž komunista, kterej se hned po převratu převlík za modráka a už 17 let dělám náměstka řediteli, taky bývalýmu komunistovi.  Zprivatizovali jsme malou fabričku na okraji Prahy a žijeme si královsky.  Oba jsme členy ODS, tedy pravičáci jako řemeny. Spoléháme se nejen sami na sebe, ale taky na naše kamarády - všechno přebarvení pravičáci. Dlouhou kvalitní práci ve stoje rozhodně neděláme, protože tu dělají blbci, a ještě k tomu noční a dvanáct hodin. Takový jako jste Vy, bereme do výroby, pokud ovšem, drží hubu a krok, protože jinak by letěli na hodinu.

Honza 23.6.2007 9:45

Re: Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Milý nevzdělanče. Vaše naivní představa o podnikání je úsměvná.

VLADIMIR 24.6.2007 1:51

Re: Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Vazim si svych zamestnancu,protoze bych bez nich nemohl existovat,Vy si na nejakeho reditele pouze hrajete,nechtel bych Vas a vasi firmu potkat.

 

Ašek 23.6.2007 10:07

Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Je mě o par roku vic a plně stebou souhlasim,pokud muže člověk lezt tak má makat.To Paroubek nemusel,za šuplika pracovali zaměstnanci Ráje Praha,s tou naší svazačkou to je stejné.Čast soudruhů odborařů s tovaren a drahy,čast uřednictva je zvyklá mít jen práva a křičet když jim berou stravenky.Život se nemazlí s nikym,ale trochu hrdosti a bude tady krasně.;-)

Frank 23.6.2007 10:57

Re: Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Zato Topolánek makal, až se z něj kouřilo. Rovněž Čunek, který přišel k majetku tak, že šetřil od 8 let. Já mu to věřím, protože taky šetřím od dětství a dneska jsem za vodou.

Nevzdělanec 23.6.2007 11:28

Re: Re: Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Já Vám taky věřím, protože šetřím už od 1. roku svýho věku. Svůj první milión jsem našetřil v devíti letech, tedy rok po tom, co Čunek začal šetřit. Ne nadarmo se říká, a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit: kdo šetří, má za tři. Jenom mimochodem dodávám, že k tomu šetření, je nutný podvádět a krást, protože z poctivé práce toho obvykle moc nenašetříte.

c.t.u 23.6.2007 10:58

Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Jestli opravdu makáš šest dvanáctek za týden, tak jsi bud blbej,nebo nás taháš za fusekli. A nebo oboje, jen kretén by tímhle stylem hákoval a to za jakýkoliv prachy;-PRv

jirka.s. 23.6.2007 21:18

Re: Re: Re: Rámus v modrém kurníku

"Zašívák se pozná podle toho, že neustále poukazuje na ty druhé, že mají víc než on. Závidí bohatým, tvrdíce, že to určitě nakradli, protože nemohli si poctivou prací přijít k majetku. Začasto takové lze vídat na hromadných akcích odborářů, kterak se dožadují snížení odtahů státu, křičíce, že ať dávají státu ti, co na to mají. Tedy bohatí."

Nestál jsi náhodou Claudiovi modelem, když tě takhle krásně vystihl?

VLADIMIR 23.6.2007 17:09

Re: Re: Rámus v modrém kurníku

Vazeny pane, Vam ve vasem pripade neni zapotrebi byt modrym, bohuzel tito modri Vas devastuji, protoze nepracovali, dali to dobrovolne socdem a nepracuji opet. 

odborar 23.6.2007 6:34

Vždycky mě nadzvedne ten slogan v článku. Základní instinkt ....

Proboha, jaký jiný základní instinkt Bobošíková má, než si opět zajistit u voličů do budoucna další politické bydlo pro celou rodinu? Copak nám nepoškodila svým zaměstnáváním rodinných příslušníků v EP již dost renomé? Nezklamala totálně její strana zhrzených mediálních a politických feministek? Kdo dá hlas političce, jejíž renomé je pouze český alibismu a pověstné české vychytralství? >-

odborar 23.6.2007 6:33

Vždycky mě nadzvedne ten slogan v článku. Základní instinkt ....

Proboha, jaký jiný základní instinkt Bobošíková má, než si opět zajistit u voličů do budoucna další politické bydlo pro celou rodinu? Copak nám nepoškodila svým zaměstnáváním rodinných příslušníků v EP již dost renomé? Nezklamala totálně její strana zhrzených mediálních a politických feministek? Kdo dá hlas političce, jejíž renomé je pouze český alibismu a pověstné české vychcánkovství? >-

Claudio 23.6.2007 6:16

Paní Bobošíková by ráda pro Česko něco udělala.

Proto má stranu přímo svou, když se rozkmotřila s panem Železným, proto je v parlamentu EU, proto nadává ODS a Topolánkovi. Neví co má udělat pro svou vlast, ale ráda by.  ;-P

ondys 23.6.2007 2:48

Není nad bolševickej model státu

Do partají a politiky se ženou jenom vyžírky, láká je přerozdělování a možnost na tom trhnout. Kdo dnes nepřerozděluje, šidí rodinu!;-D 

http://ondys.asp2.cz

Marta 23.6.2007 2:46

Ještě jsem se chtěla pani bobošíková

 zeptat, proč nepíšete co se děje s  EÚ., nebo o tom o co jste se zasadila dobrého pro Česko? To jste nemusela být v Bruselu, aby jste psala nenávistné články o Topolánkovi!. Doufám, že ta vaše strana nezíská zase hlasy, až budou volby!!!

Marta 23.6.2007 2:29

pani bobošíková,

 Vy už lžete jako Paroubek!  Vy jste je přistihla při lžích, kšeftech a podvodech? Jak je možné, že zaměstnáváte svého muže, jako svého asistenta, a my ho platíme?!  Jste nenávistný člověk!!! Zatím jsem nečetla ani řádek o tom co jste pro Česko v Bruselu vykonala.

saša 23.6.2007 1:58

pí Bobošíková

je ta pravá, co má něco kritizovat. Nutno příznat, že v něčem má pravdu, ale to akorát objevuje Ameriku.

PRASI DENT 23.6.2007 7:33

Re: pí Bobošíková

NO a to ona věčná svazačka, dělá tolik ráda ........

ostravak 23.6.2007 1:02

Má bohužel pravdu

Topolánek je potomek komoušů a je to vidět. Jeho salonní antikomunismus je trapný, notabene, když se v mládí učil zabíjet kapitalisty na škole. Náš MZ je něco jiného a je to taky vidět. Nemá dluhy, hypotéky, neplatí alimenty.  Je prostě nezávislý a s Čunkem, Pohankou a Melčákem by se nikdy nebavil, je to pod jeho úroveň. Prostě to není potomek nějaké chátry, proletariátu a synek nějakého předsedy CZV KSČ.

PetrM 23.6.2007 6:50

Re: Má bohužel pravdu

Na střední škole se učilo zabíjet? Jste si tím jistý, nebo jen blábolíte?

loula 23.6.2007 7:43

Re: Re: Má bohužel pravdu

Je absolventem vojenského gymnazia. samozřejmě se tam neučili nikoho zabíjet ve smyslu, jak to obvykle chápeme, ale učili se tam nenávisti ke kapitalistům a metodice, jak je vojensky pobít.

IS 23.6.2007 8:11

Re: Re: Re: I na střední škole se učili střílet - zabíjet !

Ivan 25.6.2007 15:34

Re: Re: Re: Má bohužel pravdu

Učili se to podobně jako US army se učila metodice, jak pobít kohokoliv, kdo se znelíbí USA kapitalistům.  Propagandisti v USA se vyžívají ve stavění nesmyslných pomníků "obětem komunismu" a myslí si, že si lidé nevšimnou  toho, že  stamilionům obětí kapitalismu pomník chybí. (Mimochodem, nevím, že by Izraelci z kibuců zabili tolik obětí a nikde jinde přece komunismus nebyl.) V ČSSR se přece jednalo o státní kapitalismus.

AeroKarel 23.6.2007 0:27

Jo, základní instinkt,

nedopustit možnost ztráty politického koryta. Za cenu jakékoliv demagogie.

Kšc potvoro!

Melein 23.6.2007 1:00

Re: Jo, základní instinkt,

;-DR^ Kde by to jinak taky končilo, že?