18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Poche nám spadla

Tak Miroslav Poche není ministrem zahraničního nevměšování a dobře tak. Finita la comedia. Jan Hamáček si v rámci svého vnitrostranického piklení kolem předsednické funkce v ČSSD umotal Miroslava Pocheho jako svůj bágl, jemuž musí zajistit funkci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 29.6.2018 12:48

Re: Pan prezident má koule 😂👍👏

Dalo by se dokonce napsat, že je "silný ako byk a aj tak chytrý".

M. Prokop 29.6.2018 12:47

Re: Závidíte hnutí ANO volební výsledek a preference, to je celé

Presumpce neviny je pojem právní, ne politický.

Vy jste z města? Asi nějaká náplava, že?

J. Vlček 29.6.2018 12:46

Re: kecy

Pane Lepko, je to tak. Jenže každého bolí pravda toho druhého. Tak jste to chtěl říci, že.

M. Prokop 29.6.2018 12:45

Re: Všichni víme .....

Všichni ne. Kdyby všichni, řešíme úplně jiné problémy.

J. Vlček 29.6.2018 12:36

Re: Ztopořená EU to bude snad mít už brzy za sebou.

Pane Aldo, souhlasím s vámi.

J. Vlček 29.6.2018 12:31

Re: Všichni víme .....

Pane Rastislave, nedělejme, že všichni všechno vime. Všichni bychom měli vědět, že vlastně nic nevíme, i když každý víme své.

Rossi 29.6.2018 12:06

Re: Všichni víme .....

Pane Rastislave. Kdyby jste měl alespoň pravdu v tom, že tím jak přežijeme Z-ismus, tak se věci začnou vracet do normálu, jenomže...kam ve skutečnosti?... do období 1990 až cca 2013? Já na ty normální poměry totiž čekám už 50 let a pořád nic. To, co tady 2 Václavové po listopadu nastolili, nemělo se standardní demokracií nic společného. Pokud nyní, tzv. demokratický blok, bojuje za návrat starých časů, tak jinými slovy usiluje o návrat českých (ODS) a nadnárodních (TOP09+Stan) oligarchů do české exekutivy. (Nynější dvourole vrcholného exekutivce a současně miliardáře je solí v očí jiných miliardářů. Vadí jim ale jediné, že nekrade podle starých zaběhnutých dohod na kterých měly podíl i sekretariáty "demokratického bloku" i ČSSD.) Obecně platí, že vůle oligarchů je antagonismem k prosperitě společenství občanů jakéhokoli státu. V tom měl Marx pravdu, ale jak z toho ven?

P. Han 29.6.2018 11:56

Re: Pan prezident má koule 😂👍👏

V trenkách.

M. Mikulec 29.6.2018 11:53

Re: zvláštní

Kámoš není, ale předvedl výsledek ve volbách. Poche je jen pražská kmotrovská kreatura ze stejné líhně jako Březina.

Rossi 29.6.2018 11:43

Poznámka k úřadu prezidenta (dtto Lidovky)

Poche podle mě jen zhmotnil názorovou dichotomii v české společnosti. Část národa bruselské politice (stran migrace a obecně v otázkách prosperity jednotlivých Evropanů) věří a druhá část nikoli. A ještě poznámka k prezidenství v ČR. Pokud prezident vzešel jako průsečík vůle politických sekretariátu, pak je jeho role: "automat na podpisy a kladení věnců". Pokud ale vzešel z vůle lidu, tak to silně evokuje paralelu s c.k. mocnářem, jenž vzešel z vůle boží a byl jistým garantem obecné morálky (udělení/neudělení profesůry ne tedy jako spor o odbornou kompetenci dotyčného, ale spíš jen oklasifikování jeho mor. kvalit). No a s tím Pochem je to podobné. /Diskuze jestli někdo jako Zeman se má k morálce vyjadřovat je úplně jiné téma. Uvažuji čistě obecně - bez ohledu na osobu v úřadu prezidenta./ Podle mého soudu je tedy jakékoli "nejmenování" legitimním krokem prezidenta, který vzešel z vůle lidu.

M. Rastislav 29.6.2018 11:35

Všichni víme .....

Všichni víme, co je Zeman zač, že vyhrál presidentské volby, na ústavu kašle a k otestování svého vlivu a ponížení ČSSD si vybral Pocheho.

Všichni víme, co je Babiš zač, že vyhrál parlamentní volby a do legalizace vlády musí zobat Zemanovi z ruky a lhát o předaném seznamu ministrů Zemanovi.

Všichni víme, co je KSČM zač, že propadla ve volbách a přesto se opět snaží kalit vodu, aby si udržela nějaký vliv v politice.

Všichni víme, jak ČSSD se slabým Hamáčkem hluboko klesla. Patrně musí přijít nějaký druhý narcista jako Paroubek, aby ČSSD opět povstala a umravnila Zemana.

Přežili jsme nacismus, komunismus, přežijeme i tento Z - ismus. Teď nejde o Pocheho, ale zda ve jménu „dobra“ mohou Zeman, Babiš a Hamáček ohýbat ústavu.

P. Klíma 29.6.2018 11:07

Závidíte hnutí ANO volební výsledek a preference, to je celé

Jenže voliče ty nepodložené kecy proti úspěšnému chlapovi NEZAJÍMAJÍ.

To je celé.

A dejte sem laskavě odkaz, koho tedy pan Babiš kdy udal.

A přečtěte si něco o presumpci neviny, vesničane...

M. Vondráček 29.6.2018 10:51

Re: Pan prezident má koule 😂👍👏

Kde prosím vás ?

M. Vondráček 29.6.2018 10:51

zvláštní

Poche vadí , ale trestně stíhaný premiér s minulostí gaunera je kámoš.

Takže ono opravdu nejspíš půjde o pomstu za nezvolení a ne o kvalitu ministra zahraničí .

P. Klíma 29.6.2018 10:46

Pan prezident má koule 😂👍👏

A. Alda 29.6.2018 10:12

Ztopořená EU to bude snad mít už brzy za sebou.

Byli jsme před Rakouskem a jsme i po něm. Byli jsme před 13 trvající tísiceletou říší a jsme i po ní. Byli jsme před Sovětským svazem a jsme i po něm. A byli jsme před EU a budeme samozřejmě i po ní.

J. Malá 29.6.2018 10:08

Re: kecy

Prezidentův podpis znamená souhlas. Jak může podepsat něco s čím nesouhlasí?

B. Rameš 29.6.2018 10:05

Vždy jsem obdivoval

schopnost lidského mozku přizpůsobit si poznání víře. Bez legrace, dvě třetiny populace by se bez této schopnosti zbláznily.

L. Čapatý 29.6.2018 10:04

... a nevidíš břevno v oku svém ...

Ani mě Poche nijak neoslnil, ale vy skutečně věříte Zemanovi, že za tím není jeho osobní msta a chuť to ČSSD pořádně osladit?

Pokud mu skutečně leží na srdci kvalita ministrů, pak nechápu, že stejně nebojkotuje ministryni "CTRL+V" Malou, ministra-zpěváka "Kena" Vojtěcha nebo ministra "Mýto" Ťoka?? Domnívám se, že těmto mistrům nesahá Poche ani po kolena.

J. Lepka 29.6.2018 10:01

Re: kecy

Jo, jo Nováčku, pravda bolí.

J. Lepka 29.6.2018 9:59

Re: Dobrý!

Ale milý Lenci, to není o vyměknutí, ale o tom, že si přisvojuje práva, která nemá. On totiž není mocnář z Boží milosti, dokonce není ani zvolen většinou národa. Sice chápu váš postoj, ovšem ony všechny party angažované v současné vládní koalici jsou jednoznačně prů.er, takže vypíchnout Pocheho je de facto směšné lpění na detailech. Nicméně toto jméno jen dokazuje, jak bezcharakterní jedinci se tlačí do politiky a ke korytu za každou cenu.

J. Lepka 29.6.2018 9:51

Re: Ovšem pozor!

Babiš si musí budovat "pozitivní obraz" v EU a tam se holt natvrdo říká, co je SPD zač.

J. Lepka 29.6.2018 9:50

No vidíte, Holásku,

já považuji za prů.er již první volbu MZ na tak vysokou fci. Od toho se totiž vše odráží jako ozvěna od lesa, ať už se jedná o zhrubnutí politiky, nekompetentnost vpravdě bolševická v obsazování důležitých postů, lži, podvody, mafiánské praktiky. Ne že by do té doby byla politika čistá jak lesní studánka, ale aspoň se protagonisté snažili nelhat tak okatě, vysmívat se právnímu řádu tak brutálně a usurpovat si práva na něž nemají nárok a překrucovat Ústavu.

M. Prokop 29.6.2018 9:10

Re: kecy

Havel i Klaus to ovšem dělali kultivovaně, se smyslem pro to, kde je nějaká hranice.

M. Prokop 29.6.2018 9:08

Re: Ovšem pozor!

Bureš je lump, ale není blbec. Ví, co by ho s totálně nedůvěryhodnou SPD čekalo.

K. Janyška 29.6.2018 9:08

Není a je to dobře. Kdyby tak padla celá zločinecká

Babišova vláda bylo by to ještě lepší... Dzp.

P. Čech 29.6.2018 8:08

Ovšem pozor!

Nic není dáno. Toto je nadpis jednoho ze článků na Novinkách : "

Protivládní rebelie v ČSSD nekončí. Čtveřice poslanců odmítá hlasovat podle koaliční smlouvy"A je to tady. Asi se bude dál jednat. Babiš totiž udělal kardinální chybu, když oslovil ČSSD a uzavřel s touto nedůvěryhodnou stranou koalici. To by se mu v případě SPD nestalo. Nehledě na to, že by v případě koalice s SPD měl k dispozici 100 hlasů poslanců a nemusel by spoléhat na podporu nějakého jiného politického subjektu, nýbrž jen na podporu nějakého jednoho poslance. Nabízí se jich více, kteří ctí svůj ústavní slib a jsou připraveni vykonávat svůj mandát v zájmu všeho lidu, jak praví ústava a ne v zájmu pouze své strany a jeích voličů (vždy menšina).

P. Lenc 29.6.2018 7:44

Dobrý!

Měl jsem strach že Zeman vyměkne.Ale Poche jako "politický poradce" stejně nevěstí nic dobrého.

F. Houžňák 29.6.2018 6:50

Nemusí, oni to mají tak zařízeno,

že těch půl miliónu měsíčně dostávají, i když sedí doma, a všichni tam dobře vědí, že je jejich hlasování je stejně jenom šaškárna. Zářným příkladem jim šel sám velký předseda Schulz, když vždycky vlezl do předsíně, podepsal presenci a zase šel domů, aby tak dostal extra 365 eurů denně za přítomnost.

M. Těhanová 29.6.2018 6:42

Zajímalo by mě,

jestli se Poche vzdal mandátu europoslance, když tak chce být ministrem? To tam nemusí být?