22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stredocech 12.12.2007 10:45

Re: Ještě jste zapoměl,

A ještě byste mi mohl vysvětlit, jak bude Německo "bojovat proti globálnímu oteplování" masivní výstavbou UHELNÝCH elektráren.

EM 12.12.2007 9:09

ODS nejí jenom její vedení a její čestný předseda...

... ale i členové a voliči.

Je nutné zdůraznit zaprvé, že listopadový kongres 2006 přijal ve věci dalšího předávání kompetencí do Bruselu jasné usnesení, které je v rozporu s dnešním postupem špiček ODS.  A zadruhé - se zlořečeným "euroskeptickým programem" ODS vyhrála dvoje volby včetně posledních parlamentních.

Takže pokud pan Zieleniec problém vidí jenom jako konflikt mezi Václavem Klausem na straně jedné  a "eurorealistickými klaďáky" Vondrou a Topolánkem( což se ovšem ani nepokusil nějak dokázat), pak jenom demonstruje, jak hluboce pohrdá názorem členů a voličů této největší strany.

Nezbývá, než doufat, že se najde dost poslenců a senátorů, aby byla "reformní smlouva" v souladu se zájmem občanů České republiky odmítnuta. Tento zájem by měl mít před zájmem "euroelit" přednost.

VLK 12.12.2007 12:41

Re: ODS nejí jenom její vedení a její čestný předseda...

Dobře. Volil jsem ODS. Volil jsem ji přes to, jaký nesmyslný  "euroskeptický" program měla. A doufal jsem, že to reálná politika změní. Což se děje.

Starý J. 12.12.2007 9:07

Poklop

A co Vy Poklope jste dělal proti komunistům? Tu otázku zde opakujete každému, jehož názor chcete umlčet. Sám jste ještě nikdy nenapsal, co jste dělal! Pište k věci, argumentujte, nenadávejte sprostě a přestaňte s takovou nemyslnou otázkou otravovat pokaždé, když nevíte, co napsat. I kdyby odpověděl, že střílel komunisty,nemůžete mu stejně oponovat, protože jakékoli tvrzení zde nejde ověřit! Jenže pochopit to, je zcela nad Vaše síly, přesto, že se na toto nesmyslné téma zde dohadujeme málem každý den!

Na Vaše kádrování lidí zde určitě není nikdo zvědavej!  BuBu se vyjadřuje k Zielencovi, tak mu buď oponujte (slušně), nebo si toho nevšímejte!

Starý 12.12.2007 9:27

Re: Poklop

Nechci umlčovat nikoho ,ale nesnáším partyzány z brdských lesů.Zní to trapně,když generace,která kolabarovala s komunisty/i třeba nedobrovolně/ teď děla ramena.Nesnáším takové srabi,kteří dnes říkají-já nic já muzikant.Dále píšete,že na moje kádrování není nikdo zvědavý,ale proč vy ,když někdo napíše jiný názor napadáte člověka,že je hned komunista aj?Nebylo lepší si nejdříve uklidit doma?Vám připadá vyjadřování nick BuBu normální pro dospělého člověka?To snad nemůžete myslet vážně?

Starý J. 12.12.2007 9:36

Re: Re: Poklop

Já někomu napsal, že je komunista? A kde? Můžete doložit?

A můžete vysvětlit smysl té Vaší stále opakované otázky, na kterou nemůžete NIKDY dostat ověřitelnou odpověď? A i kdyby ten dotyčný, koho svou otázkou uháníte, proti komunistům nebojoval (navíc by mě zajímalo, jak by asi mohl bojovat), tak musí s nimi dnes souhlasit (když už je rád, že povinně nemusí) a podporovat jejich návrat znovu k moci tím, že bude volit je, nebo ještě lépe Paroubka?

Já jsem Vám smysl té Vaší otázky již vysvětloval. Držte hubu, "nebojovali jste", jste stejně vinni jako ti, co systém ustavili a řídili, nemáte právo na nic jiného, jen jejich novou chuť vládnout podpořit. Jinak tu nesmylnou otázku nelze ani chápat!

Poklop 12.12.2007 9:45

Re: Re: Re: Poklop

Je mi jasné,že tady na netu těžko můžu dostat odpověď na svou otázku a proto ty řeči beru jenom jakési žvanění nudících se lidí.Je to anonymní,tak jim to dneska dám,ale říct to někomu do očí,by to asi vypadalo jinak.

PetrK 12.12.2007 9:05

Žlučovité výlevy

zapšklého a zneuznaného ješitného staříka!!!

ok 12.12.2007 8:59

přečtěte si ten text pořádně!

přečtěte si ten text pořádně - tak se Česká republika skutečně jeví ostatním Evropanům.

Nezapomeňte, že největší prospěch z Klausovy politiky destrukce EU zevnitř má RUSKO. RUSKO Klausovi tleská.

Rusko Klausovi tleská i pokud jde o jeho názory na Balkán.

Beldor 12.12.2007 9:09

Re: přečtěte si ten text pořádně!

Mno z meho pohledu lidi ktere ja znam ze zahranici(vetsinou britove/irove/francouzi)je na tom Cr v oblasti stredni a vychodni evropy zdaleka nejlepe a mozna je trosku vice "respektovane" polsko,ale to je tou rozlohou+poctem obyvatel.Pro vetsinu normalnich lidi je vychodni evropa = Cesi + banda linejch polaku + zbytek..

Starý J. 12.12.2007 9:10

Re: přečtěte si ten text pořádně!

Jak doposud Klaus destruoval EU? Už zase musí všichni povině souhlasit se vším? Ono něco na tom, že EU je socialistická, něco bude, že? Jiný názor není povolen a lidé typu Zielence a Vás na to musí dohlédnout!

ok 12.12.2007 9:35

Re: Re: přečtěte si ten text pořádně!

Buď jste váženým a kvalifikovaným členem týmu, a díky tomu máte určitý vliv, nebo trucujete a kopete ostatní do holeně. Vašík Klausů si zjevně zvolil to druhé.

Mě je jedno co dělá Vašík Klausů - je svobodný člověk a může si dělat co chce. Mě vadí, že jeho politika prospívá Rusku.

Mirek F. 12.12.2007 9:57

Re: Re: Re: přečtěte si ten text pořádně!

Byl byste, prosím vás, schopen vlastními slovy rozvést ono trucování a kopání do holeně? Případně dokonce doložit argumenty? Anebo jen tak plkáte, protože jste stále vycvičen odsuzovat jiné než oficiálně schválené názory, takže jiné mínění nebo nedej brusel  diskuse vás děsí?

Stredocech 12.12.2007 10:48

Re: Re: Re: přečtěte si ten text pořádně!

Rusku prospívá hlavně euroblbost, šířící se z Německa a z Bruselu. Např. zvyšující se závislost na ruském plynu.

EM 12.12.2007 9:13

Re: Zase ty nedozírné následky...

... kterými se od roku 1938 opakovaně obhajovalo pokoutné zacházení s českou suverenitou.

Že "reformní smlouva" je na úrovni moskevských protokolů ze srpna 1968, to je prostě fakt.

Old 12.12.2007 8:56

K čemu potřebujeme Klause?

A k čemu Švejnara? Využít jinak Hrad i Lány, letku ap., to by hned nemuseli učitelé a policajti stávkovat, tady jsou to promrhané peníze. A nebo zrušit Senát.

M. Zima 12.12.2007 8:47

Pane Zieleniec,

proč se nepokusíte vidět Profesora také někdy positivněji. Je úplně jedno, jestli s tou jeho ubohou hordou poskoků jedná protievropsky z blbosti, z chorobné ješitnosti, nebo jestli je tak úkolován Putinem a komunisty, důležité je, že zprostředkoval západním Evropanům realistický obraz Česka a že tím přispívá k neúspěchu EU v této formě. Nejednom očekávané odmítnutí Smlouvy na Západě, ale i české předsednictví by mohlo dát této EU konečně tu osvobozující ránu, aby se to rozpustilo a začalo znovu, s evropským jádrem bez ukňouraných neschopných Čechů.

Starý J. 12.12.2007 8:57

Re: Pane Zieleniec,

...že tím přispívá k neúspěchu EU v této formě. ....

Zatím k "neúspěchu EU " přispěli jen voliči Francie a Nizozemí! S nimi si vypořádejte Vaše stesky. Klaus je (především podle Vás) bezvýznamná figura, nevím, jak by tedy mohl přispívat k úspěch, či neúspěchu EU, když ho nikdo (především podle Vás), nebere v Evropě vážně! A s Vaší obscesí Klausem navštěvujte příslušné ordinace, ne NP!

M. Zima 12.12.2007 9:07

Pochopitelně ho nebere nikdo v Evropě vážně,

ale Evropané ho mají za typického a v Česku oblíbeného Čecha. V jejich očích nepřispívá k ničemu, ani k destrukci EU nějakým vlastním intelektuálním přínosem, ale blbostí, která je přisuzována Čechům, jako typická vlastnost (Je to možné proto, že Češi skutečně mají pro Evropany některé podivné vlastnosti, vezměte jenom oblibu recese, nebo chybějící právní povědomí, ...a z toho kLaus a spol. těží).

Poklop 12.12.2007 9:29

Re: Re: Pane Zieleniec,

To je Vaše slušná diskuze?

Starý J. 12.12.2007 9:40

Re: Re: Re: Pane Zieleniec,

Co je na tom neslušného? To cizí slovo si najděte ve slovníku a kdo čte příspěvky pana Zimy, mně dá za pravdu. Stejně tak s tím, že pan Zima tvrdí o Klausovi to, co jsem napsal. Teď můžete naopak rozčílit Zimu, protože ten si za svým názorem na Klause vždy stojí.

Jinak mě zajímá, co je na příspěvku neslušného!

eTony 12.12.2007 9:04

Re: Pane Zieleniec,

Zima, vy taky tu hubu nešetříte, jakmile vidíte nebo slyšíte jméno Klaus. Jistě, pro eurohujerskou svoloč to může působit jako muleta na býka. Odpůrci této podoby EU nejednají protievropsky, to jen vy to takto reprezentujete. Naopak, občanům v Evropě může pomoci cokoli, jen ne EUsocialismus, chcete - li, socialismus s EUtváří.

M. Zima 12.12.2007 9:18

Zeptejte se Zahradila,

co v té EU proti socialismu a pro pravici udělal, podívejte se na české pravicové soudruhy z ODS a podívejte se na kLause samého, jak ochotně přistoupil na komunisty podporovanou vládu Paroubek - Kalousek, zatímco Topolánkovi házel klacky pod nohy, ....  atd... a potom nadávejte na EUsocialismus.

A k tomu kLausovi: On je symbolem české ubohosti a určuje normy chování. To z titulu funkce, jako osobnost nepředstavuje nic, pouze poslušného prognostika.

Starý J. 12.12.2007 9:28

Re: Zeptejte se Zahradila,

Topolánkovi házel klacky pod nohy, že jej dvakrát po sobě jmenoval a odmítnul pověřit Paroubka, podporovaného komunisty. Tak jste to myslel? Už začínají být Vaše argumenty směšné. Pokud je vše české ubohé, můžete nám sdělit, proč vůbec na Psa lezete? A Vy jste co? Čech ubohej, nebo kvalitní germán?

libero 12.12.2007 9:37

Re: Re: Zeptejte se Zahradila,

Boha jeho co od tohohle Hujera čekáte? Rozum?

Starý J. 12.12.2007 9:41

Re: Re: Re: Zeptejte se Zahradila,

Vpravdě nic. Jen se to dá těžko přehlédnout!

M. Zima 12.12.2007 9:39

Tak jsem to nemyslel,

protože to tak nebylo. (vzpomeňte kLausem schvalované tanečky : "úkrok sem a tam"). Jinak bohužel potvrzujete Čechům připisovanou zabedněnost a ztrácíte přehled a nervy. Ale rozčílit jsem Vás nechtěl, za to kLaus opravdu, ale opravdu nestojí.

Starý J. 12.12.2007 10:05

Re: Tak jsem to nemyslel,

Snad si nemyslíte, že Vy mě můžete zvednout ze židle!

Ta zabedněnost je připisována i Vám, nebo už nejste Čech?

eTony 12.12.2007 9:42

Re: Zeptejte se Zahradila,

vy snad ani nejste jen kus toho pověstného vola, ale celý. Jo tak Klaus může za vládu sosanů s bolšány za zády. Můžete mi nastínit ústavní mechanizmus, zákon, který by mu dovolil vyrazit Paroprase z Hradu obloukem a nedovolit mu sestavení vlády po Mašinfírovi Mlýnovém ?

M. Zima 12.12.2007 9:46

Ztratil jste totálně

ten pověstný rudý špagát. Já ale už nemám čas Vám to dál vysvětlovat