27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Diana 12.11.2008 8:54

Bravo

Souhlasím s paní Bobošíkovou, její články mívají hlavu a patu na rozdíl od modrých, zelených či černých fanatiků. A že je Topolánek loutkou v rukou pidistran, to ví a vidí každý. Jakým právem nám strana, která by se vešla do výtahu, určuje energetickou politiku? Kdyby ji premiér poslal do háje a vysmál se jejím nehorázným požadavkům - však zelení by z vlády neodešli, chvilku by si vylévali srdíčka v médiích, jak jsou nepochopení a pod.  a pak by zase blahem rochtali v korýtku. Pokud vím, Bursík vyhrožoval odchodem z vlády asi osmkrát - národ už z toho měl estrádu. Ukazuje se čím dál víc, že vláda slepená díky neomluvitelným ústupkům vyděračů a držena u moci za pomoci dvou Jidášů, je vláda k  ničemu. Bohužel to jako vždycky odnese obyčejný občan, který musí platit, platit a platit 

yt 12.11.2008 9:07

Re: Bravo

Ve svém rozhořčení jste zapomněla na oranžové a hlavně rudé fanatiky. Nebo ti nejsou?

promirul 12.11.2008 9:14

Re: Bravo

DIANO z vás hovoří  bolševická strana,držte všichni hubu,jenom já mám pravdu a v ruce právo (skutečné i Rudé).

glos 12.11.2008 9:52

Re: Bravo

Hádám, že Váš výrok se hodí spíše na Vás, než na předřečnici.

emil 12.11.2008 10:06

Re: Bravo

I když píšete velká V ve slovech Váš a Vy (přečtěte si Pravidla českého pravopisu, kdy se to používá), jste asi primitiv.

korsika.korsika 12.11.2008 10:41

Re: Bravo

" Odpovídám Vám na Váš příspěvek" je správně nebo ne?

JJ 12.11.2008 10:44

Re: Bravo

Kdyby, tak nam vladne Paroubek, akorat by ty zelene veci lepe okecal.

Byla to vlada CSSd, ktera nas zavazala k cilum na obnovitelne zdroje. Stejna vlada nas zavazala k obchodovani s CO2.

Jouza 12.11.2008 11:20

Re: BravoPaní Bobošíková!Bravo Diano!

Máte svatou pravdu!Podařilo se vám rozštěkat celou smečku!:-D:-D:-D:-D

ŽENY MAJÍ VĚTŠÍ SOUDNOST!Jsou mnohem spravedlivější,dokonce i lepší rozhled!

Jura Jurax 12.11.2008 13:11

Re: Bravo

No, rudá fanatičko - nebo růžová či oranžová? - nejde ani tak o vládu, ale o většinu ¨v parlamentu. A tam si zelení i lidovci nechávají svou podporu tvrdě "zaplatit" ... on Bursík nejspíš chápe krávovitost zelené ideologie, ale holt jenom přes zelené se dostal mezi papaláše - bez nich nebude ničím - nakonec i drát prošel ODS a teprve když zjistil, že tam je vlků moc, stal se posléze socanem .do morku kostí ... ;-)

novaz 12.11.2008 8:48

Bobo blije blitky

Už dávno profláklá Bobo svou touhou být stále u koryta vrčí a vrší své nesmysly hlava nehlava. Tvor, který přispěchal z Bruselu na zavolání komunistů a bez špetky studu kandidoval za rudochy na presidentský úřad, takový tvor nemá nejmenší morální právo nálepkovat a kádrovat jiné. Rakouský film o havárii JE Dukovany nemůže v ničem ublížit, ani neublížil naší zemi. Jenom malí populisté ohřívají si svou osobní polívčičku na podobných nicotnostech v naději, že tak osloví pár hlupáků. Svoboda projevu je víc, než zakyslá česká předpo-ranost, kterou nám zde Bobo, postižená nemocí šílených krav předvádí.

Martin 12.11.2008 13:36

Re: Bobo blije blitky

R^R^R^

Brodes 12.11.2008 8:41

Kdože ?

  Bobošíková ? Ježížmariááááááááááá !

Cricket 12.11.2008 8:38

Oh, síla přímo předvolební

Je to pod Vaši úroveň paní Bobošíková (nebo snad už ne?), používat takovouto směs pravd a nepravd, dojmů a populismu, reality a nereálnosti, když víte, jak to v politice chodí. Já jsem nenarazil na jediný evropský výsledek vaší práce v EP a nesepisuji o tom články, věda, že to tak v EP chodí, že sama tam nic nezmůžete a jste tam tudíž mírně řečeno zbytečná. Je ale před eurovolbami a tak vás tak trochu chápu. 

yt 12.11.2008 9:08

Re: Oh, síla přímo předvolební

Kandidátka komoušů nikdy neměla úroveň.

glos 12.11.2008 9:54

Re: Oh, síla přímo předvolební

Pro mě prosím, ty nepravdy. Uřčitě Vám to neudělá nic, a já budu pro jednou zase chytřejší? Nebo jenom takové plácnutí?

JJ 12.11.2008 8:25

normalni prodejna k..

ted zrovna komunistka. Jenom,a by to koryto bylo.

A je to 12.11.2008 8:12

K článku

Naprostý souhlas s BOBO.R^ Zelení nás zničí, ceny za energie a teplo se dotknou všech-nedostavěný Temelín,snížené limity těžby uhlí k tomu klimatický balíček EU,nařízení -čistička OV do každé vsi= zdražení vodného a stočného. Co se týče rakušáků jsou to prasata.Stálo by to za vyhlášení energetického embarga na rakousko.Ani  Watt  z Čech! 

Butu 12.11.2008 8:08

Soudružka

už dočista zblbla:-P

Milan 12.11.2008 7:55

Někdo přede mnou tady píše o myšlence článku.

To by mne tedy zajímalo jakou myšlenku v tomhle komunistickém blábolu našel. Snad jen že jste se definitivně zbláznila. Ten oslí můstek z vysílání ORF na Topolánka no to je úžasné. A ty vývody. A jak jste tu věc řešila osobně Vy ? Nejste náhodou v tom rvhpeuro parlamentu ? Tedy nade vším ? Jak jste přispěla Vy k cenám za teplo a energie ? Teda kromě blbých kecu ? Jak jste přispěla ke snížení cen za plyn a tak dále ? Nijak. Tak prosím někam tiše zalezte a mlčte.

Petr Kohout 12.11.2008 7:42

Jestli jste opravdu tak rozhořčena, navštivte vhodnou policejní stanici, podejte trestní oznámení

(trestný čin pomluvy, trestný čin rozšiřování poplašné zpráva - konkrétně za tvrzení, že orgány ČR nebudou schopny o nehodě řádně informovat) a požadujte potrestání fyzických osob (tvůrců pořadu) a rozpoštění právnické osoby a propadnutí jejího majetku státu (ORT).

mirek 12.11.2008 7:36

Ve stopách Železného

Bobošíková jde ve stopách toho, kdo ji vytáhl z bídy zapomnění a dostal ji do Evropského parlamentu. Železný se konečně dostane před spravedlivou soudní stolici a zaplatí alespoň ztrátou svobody svou drzou loupež za bílého dne, která nás stála deset miliard korun ze státního rozpočtu.  A stejně tak, jako Železný manipuloval svými ovečkami každý týden z TV obrazovky, až mu dali hlas do EP, mysíruje nyní Bobošíková své stejně hloupé ovce, aby se udržela na výsluní a chytla nějakou politickou trafiku.

Tento doslova blábol patří do stejné kategorie populisticky sprostých keců, jako její údajná snaha o pomoc nájemníkům v Bakalových bytech. Ona moc dobře ví, že tito nájemnící nemají žádný smluvní závazek ze strany Bakalovy RPG, ale společně s bývalými svazáky a komunisty ze Združení nájemníků se přiživuje na důvěře nezkušených lidí, kteří by dali hlas i čertu, kdyby jim slíbil možnost odkupu bytu.

Doufám, že se nám takoví "političtí vyžírkové" již přestanou množit a voliči si uvědomí, že potřebují takové lidi, za kterými je vidět práce.

A ne plno stupidních keců a jedny rudé šaty s rudými náušnicemi v TV.

    

Petr Kohout 12.11.2008 7:44

Re: Ve stopách Železného

tisková oprava: vedení sociální demokraci se dostane do vězení za drzou loupež za bílého dne, kdy v zájmu zničení nezávislé a nelevicové NOVA vydaly právním zástupcům ČR rozkaz PROHRÁT arbitráž s pane Lauderem. Tedy pokud to všechno nebylo za "všimné", například z nebe spadlých Grossových 50 miliónů.

Historik 12.11.2008 9:49

Re: Ve stopách Železného

R^R^R^

Nebyli sami, ještě více se v tom angažovala Pravda a Láska.

glos 12.11.2008 9:56

Re: Ve stopách Železného

Ad a) dokažte to. Ad b) podejte trestní oznámení. Mimochodem, byli v tom jiné rybky, nějaký VK a další.

No... 12.11.2008 7:21

Domkáři ten čtyřnásobek platí dávno!Elektřina...

Nebo trojnásobek- plyn. Sami si opravují, žádné dotace do zateplování, žádná podpora jen daně,daně,daně . Dejte se vyc.pat  !

bruner 12.11.2008 7:19

paní Bobošíková

si většinou vyslouží pokřik a nadávky. Nicméně její články jsou trefné, čtivé a vždy s obsahem a ještě jsem nečetl, že by některý nadávající podrobil kritice mašlenku článku. To by bylo zajímavé. Recepty na slepici a pod.jen ukazují na plytkost a malost diskutérů, kteří se ostatně ani nepředstaví jménem.

mirek 12.11.2008 7:47

Re: paní Bobošíková

A kde má Bobošíková tu myšlenku článku ? Zatím ani v jednom svém článku nenavrhla žádné řešení problému. To že sprostě zkritizuje kdekoho, kromě Klause a komunistů, není žádný program, na tom není co rozebírat a už vůbec to nestojí za jakoukoliv kritiku.

Takový politický turista, jakým je Bobošíková, si nic jiného nezaslouží. Pamatujete si vůbec, co má za sebou ? Volbu na Železného zádech, aby se dostala do EP. Pak jej, nepotřebného, odkopla a vrhla se na vlastní dráhu. Jaké milníky tam má ? Volební fiasko s paní Topolánkovou, kterou využila v době mediálních tahanic kolem rozchodu s Topolánkem, stejně jako Železného, k zviditelnění své osoby. Kde je dnes paní Topolánková ? Kdy se s ní naposledy Bobošíková prezentovala na veřejnosti? Další akcí byla volba prezidenta, tam se zviditelnila úžasně, rudé šaty a rudé třešinky, houpající se na uších, to byl opravdu úžasný pohled do Filipovy kanceláře, jen co je pravda. A jinak nic, prázdné nic, kromě jízlivých a sprostých článků, vždy na aktuálně mediálně propírané téma. Má ta "chytrá horákyně" vůbec nějaký program, co myslíte?

rada 12.11.2008 12:48

Re: paní Bobošíková

Jejím programem je evidentně Bobošíková na hrad, zatím to neklaplo.

Mejla 12.11.2008 6:33

Choromyslná blábolící Bobovize se stala komunistickou odbornicí na energetiku.

.

AndyO 12.11.2008 4:18

tak teď jsem to asi nepochopila.

co to je za pind ?  Co to osoba uprostřed Evropské Unie sedící chce? Aby ten, jemuž celé roky nadává vetoval něco, co ona sama pomáhala upéct?  Lisabonská smlouva jí najednou nevoní ?

Nebo si dělá srandu ? Já s těmi komunisty nikdy nevím, zda ty své nehoráznosti myslí vážně nebo jen tak zkouší, kdo se chytne.