14.6.2024 | Svátek má Roland


Diskuse k článku

POLITIKA: Piráti na palubě!

Tak volali zoufalí námořníci, když se mezi ně dostaly dnešní terminologií řečeno "protisystémové" entity. Věděli, že to nemůže dobře dopadnout.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 1.2.2014 11:28

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Doporučuji Toskánsko, pokud má kolega dostatek financí. :-)

J. Boleslav 1.2.2014 11:27

Re: Děsivé čtení

Máte jistě pravdu. Na druhou stranu jsme ještě z podstatně horšího marasmu v podobě kmenových bolševiků ve vládě unikli jen o fous. To by byl teprve fičák.

J. Boleslav 1.2.2014 11:25

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Neviděl bych to tak černě. Když nic jiného, můžeme přece svobodně říkat, co si o těchto lidech potažmo celé nové skvělé vládě myslíme. To není zase tak málo. Doba, kdy toto možné nebylo, není zase tak dlouho za námi. Navíc můžeme podporovat opozici, která vládu bude kritizovat za její různé idiotské kroky. Ostatně s tím už začala. :-)

S. Ševeček 1.2.2014 11:22

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Není kam.

J. Boleslav 1.2.2014 11:18

Podnětný článek

v jedné věci ale s autorem nesouhlasím. Jako mnohem větší nebezpečí pro stát než 3 socanští piráti vidím estébáckého pohunka a (ex)bolševika Bureše. Kromě toho, snad vyjma lidovců, jsou ve vládě pro mně nepřijatelní škůdci všichni její členové, Rovnátkem počínaje. Jen některý víc, jiný trochu míň.

J. Boleslav 1.2.2014 11:14

Re: Děsná trojka

Marksová je nepochybně feministická kráva jak vyšitá, bolševicko-estébácká stvůra Babiš se svým jasným konfliktem zájmu a odpornou minulostí ale IMHO představuje daleko větší nebezpečí pro stát, než všichni 3 autorem uvedení socani dohromady. Zvlášť pokud se ještě spojí s Ovarem, což se zdá být na cestě.

P. Schuster 1.2.2014 10:38

Re: Děsivé čtení

Je to velmi děsivé čtení a Chovancem doporučený politruk komunistické armády bude hejtmanem.

Je tady ale naděje, že tento paskvil, kterému říkáme vláda tu dlouho nebude.

L. David 1.2.2014 9:26

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Sobolini a Zaorlini taky umějí dobře žvanit.

Ale to je asi tak všechno, co umějí.

V. Hajková 1.2.2014 9:15

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

A  co  takový  N.Zeland-   když  už  -  tak  už  :-)))))

P. Lenc 1.2.2014 8:42

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Jistě pane Humle, vaše argumentace připomíná absolventa VUMLu, vyrostlého na buřtech a pivu.A pokud uváděné argumenty které nemáte čím vyvrátit vydáváte za nenávist, tak tím jenom ukazujete čím jste.Hospodským křiklounem.

P. Maleček 1.2.2014 7:49

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Vidím to na Thajsko - celý rok teplé moře, krásný holky a ke všemu to skvělý žrádlo za pár šupů - jen jestli mi tam bude Marxová-Pitomiová posílat důchod?

V. Hajková 1.2.2014 7:41

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Hodně  štěstí-  bude  to  RUSKO- nebo  KLDR  :-)))))

V. Hajková 1.2.2014 7:40

Děsivé čtení

Chybí  mně  tam  ale  ještě  jedna  postava.  Je  to  bývalý  "pučista"  povolební  Lánské  schuzky  CHOVANEC!  Tento  člověk,  který  nejdříve  pochopil-  že  to  Haškovi  se  Zemanem  nevyjde  a  bývalého  kolegu  nabonzoval  -  je  absolutní  křivák.  Navíc  -  doporučil  do  funkce  hejtmana  svého  kolegu  Šlajse-  komunistu  - který  v  roce  1989  dostudoval  vys.  školu  politickou  a  dostal  titul  doktora  politických  věd!  Tak  tento  bezpáteřní  CHOVANEC - bude  ministrem  vnitra-  to  je  přímo  šílenost!

P. Maleček 1.2.2014 7:34

Nevím jak vy - ale já jdu balit

Oho ho hó - tak pan Vlk se při komentování aktuálního dění konečně trefil do černého. Mistrovsky vypíchl největší průser dneška a dokonce do toho vimplantoval i své milované sudetské Němce.

Byť ti mě tak neděsí i já to vidím stejně, ale ptám se dál. Co v tomhle spolku rozvracejícím osvědčené křesťansko-židovské tradice, tj. euroamerickou civilizaci dělají lidovci? Pro upřesnění ti křesťansko demokratičtí? Vždyť ti slibovali, že právě o tyto hodnoty budou bojovat jak lvi? A teď se s těmi kteří destruují jejich svět objímají, líbají a fotografují.

Ještě by to na jatka či chlívem omezený rozhled a mladickou nerozvážnost šlo svést o Bělo(spíš holo)brádka a Jurečku, ale co zkušený, komunistickými větry ošlehaný Herman, kterému zrovna Zaorálek vichřicí svých komunismus obhajujících výkřiků podrazil nohy v ÚSTRu. To prostě hlava nebere.

A tak nezbylo než se nechat poučit historií. Kde a kdy se dali dohromady odbory-ČSSD, velkokapitál-Babiš a klér-lidovci? A ejhle přeci po I. sv. válce v Itálii - a říkalo se tomu fašismus! No a už je jasno! Jen ten šaškovský žvanil Musolini tady teď chybí - no ale když si poslechnete ty nejlepší projevy Zaorálka ......

Nevím jak vy, ale já jdu balit.

P. Boublíková 1.2.2014 5:43

Děsná trojka

Ovšem Babiše bych přidala do čtyřspřeží zejména kvůli tomu, že mu chybí negativní lustrační osvědčení. Je ale chybou Zemana, že Babiše přesto jmenoval ministrem - původně tvrdil, že bez čistého lustráku nikoho ministrem jmenovat nebude.

Marksová-Tominová je naprosto pevně přesvědčena o tom, že hovoří a jedná v zájmu všech žen. Ani koutekm své pomatené feministické duše si nepřipustí, že by některým ženám mohly velmi vadit například kvóty.

Jedním z jejjich nápadů je dělená rodičovská dovolená - část rodičovské by si musel povinně vyčerpat otec, jinak by tato část propadla. Nestačí jí, že již nyní mohou zůstávat otcové na rodičovské, pokud chtějí. Cílem toho opatření nemá být prospěch dětí či rodiny, nýbrž "aby zaměstnavatelé pochopili, že i muži jsou rizikoví zaměstnanci z důvodu potenciálního rodičovství" - jedná se tedy o úmysl mimořádně stupidní. Když však jeden novinář v rozhovoru na Marksovou-Tominovou trochu zatlačil svými argumenty, vylezlo z ní, že by povinná otcovská dovolená měla trvat ne třeba rok, ale jen měsíc. Takže kvůli měsíční absenci, která se mimochodem dá překlenout běžnou dovolenou, má zaměstnavatel považovat muže za riziové zaměstnance.

Ta ženská má prostě v hlavě piliny.

Kdyby někoho zajímal odkaz na inkriminovaný rozhovor, můžu dohledat.

J. Huml 1.2.2014 4:40

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Ano, slecno Lukesova, co jsme si zvolili, to mame. A je nacase, abyste i Vy uznala svou vlastni vinu, ktera spociva v tom, ze Vase verejna argumentace nebyla dost pusobiva. Ano, take pan Vlk St., at volil jak mohl ty sve, nesudetaky, nese vinu jeste vyraznejsi: protoze on je vlastne soucasti media, ta jeho sila slova, a hlavne jeho argumentu nebyla dostacujici, aby jeho ctenarska obec obdivovatelu vzrostla na potrebnou vetsinu. Souhlasim s posledni vetou: nic jineho Vam nezbyva, nez se odat nenavisti, burtum a pivu.

P. Khail 1.2.2014 4:25

Tvrzení,

že novináři si nevšimli prezidentovy cesty do Afghánistánu je nesmysl, stejně jako srovnávání našich a kubánských voleb.

H. Lukešová 1.2.2014 0:35

Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Zahraniční politika Zaorálka bude skutečně děsivá. Už prohlásil, že nesouhlasí se Zemanovým proizraelským postojem. Takže opět posune naši zahraniční politiku k marx-leninskému antisionismu. No co se divíme. Multikulti politkorektník, horší nácků a klasických bolševiků. Gender nacifeminismus Marxové. Tedy. Ale co jsme si zvolili, to máme, s tím nikdo nic nenadělá.