3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

POLITIKA: Piráti na palubě!

Tak volali zoufalí námořníci, když se mezi ně dostaly dnešní terminologií řečeno "protisystémové" entity. Věděli, že to nemůže dobře dopadnout.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 1.2.2014 17:56

Re: Zdejší

Asi tak.

60 % lidu vážně používá dementní termíny:

ZADARMO

ZAPLATÍ STÁT

Čili teď nás bude buzerovat Bublan, Marxovka, mladík Dienstbier a nad tím bude bdít komouš a udavač.

Š. Hašek 1.2.2014 17:53

Re: Ách jo, máme to parádní panoptikum...

Když volič volí "a na just", tak to potom takto dopadne.

Ve svém okolí mám dost voličů, kteří vyhánějí čerta belzebubem.

Nebude to trvat dlouho.

Horší je EU.

J. Huml 1.2.2014 17:23

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Tak to jo, pane Boleslave, ted s Vami musim a chci souhlasit; at je jak je, mohlo a bylo to mnohem horsi, a neni tomu tak davno.

J. Svoboda 1.2.2014 17:22

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Pane Boleslave, připadá mi to jako dost naivní - podporovat opozici. U nás je rozdíl mezi pozicí a opozicí jen v tom, že v pozicích se snadněji krade a je to jediná motivace. Koho ze stávající opozice chcete podporovat? Kalouska s Langšádlovou, kteří se deklarují jako pravičáci a horem pádem nás cpou do eurozóny? Podle mého názoru jedinou možností je volit úplně nové strany a halvně hloupě nevěřit tomu, že Babiš nebude krást, protože si už nakradl dost. Do politiky šel hlavně proto, aby chtěl možnost krást dále alespoň tak, jako dosud.

J. Svoboda 1.2.2014 17:10

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Pane Humle, chyba pana Vlka st. je podle mého názoru v tom, že se málo ohlíží, zda se jeho argumenty zbytečně navzájem nepobíjejí.

J. Svoboda 1.2.2014 17:04

Re: Děsná trojka

Pane Charváte, i bez přeceňování je Marksová obrovské riziko.

Avšak Vaše hodnocení, že jsou Švédové dost levicově ujetí, je ireleantní. Daleko důležitější názor na švédský systém je názor samotných Švédů a nikoliv Váš. Vapadá to, že byste se chtěl hlásit k sociálnímu inženýrství a to je špatně.

Š. Hašek 1.2.2014 17:04

Trefně řečeno.

Není co dodat.!!!!!

J. Svoboda 1.2.2014 16:55

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

V žádném případě se nechci zastávat Marksové. Ale šetřit si ve druhém pilíři povinně se buohudíky Kalouskovi nepodařilo prosadit. Byla to tudíž jejich svobodná volba.

J. Svoboda 1.2.2014 16:49

Re: Děsná trojka

Já si nejsem tak jist, pane Boleslave. Myslím si přesto, že největším a nejnebezpečnějším zločincem je Zaorálek a to z toho důvodu, že zhoubnost Marksové nápadů by měla pochopit většina našich "zástupců". Se Zaorálkovými bláboly se bohužel ztotožní asi více z nich.

V. Kain 1.2.2014 16:45

Re: Ách jo, máme to parádní panoptikum...

Máme takové hezké přísloví: vrána k vráně sedá atd.Sobotka ani nikoho jiného do vlády vzít nemohl.Něco tak odpudivého jako je Zaorálek s Diensbierem se jen tak nevidí.

J. Svoboda 1.2.2014 16:33

Re: Děsivé čtení

Paní Hajková, ani já nechovám pražádné sympatie k Chovancovi. Myslím ale, že věc je komplikovanější. Těch křiváků bude asi víc. Připomíná mi to pana Hartla, jenž ve Vesničce střediskové říkal, mě se zdá, předsedo, že v tom čistém víně přece jen něco plave.

Nemohu to doložit, ale zdá se mi pravděpodobnější, že možná z dvojice Sobotka - Chovanec nemá jeden druhému co vyčítat, i když jejich komplot mohl podle mého názoru mít za účel boj proti Haškově klice. Myslím, že chování obou klik nemá z hlediska morálky od sebe daleko.

Zdá se mi totiž, že Sobotka se s Chovancem na scénáři utajené lánské schůzky předem domluvili (Chovanec by tak byl v Lánech jako trojský kůň) a díky tomu se jim podařilo pěkně Haškovi nastavit vidle, na ketré si Hašek parádně naběhl. Kdyby ČT pozvala do Interview Tejce, asi by to býval byl odnesl Tejc.

Je to můj názor, aniž bych se chtěl stavět do role fandy kdohokoliv z nich. Zdá se mi, že jako největší křivák z povolebního boje vyšel Hašek. Bohužel díky jeho hroší kůži mu to jako typickému českému politikovi skoro vůbec nevadí.

Mimochodem se mi vůbec nezamlouvá, jak v těchto diskusích lidé na sebe štěkají, jen proto, že si někdo dovolil napsat něco, s čím někdo jiný nesouhlasí.

J. Kanioková 1.2.2014 16:06

Ách jo, máme to parádní panoptikum...

Ovšem nejvíc se nemůžu smířit s tím, že v Babišově případě došlo k takové kumulaci politické, ekonomické a mediální moci v rukou jednoho člověka. Prosperujícímu podnikání fandím, ale že by tomu pánovi šlo o "blaho národa" jako primární cíl... a ještě "čistě", tak to nevěřím ani náhodou.. Je až směšné, že ho volili nejvíc ti, co tak strašně moc prskají proti korupci a pod..

Mateřská společnost skupiny Agrofert Holding loni s historicky nejvyšším ziskem - http://jdem.cz/9mrs6

Šance Agrofertu na získání podílu v chorvatském producentovi hnojiv Petrokemija vzrostly - http://jdem.cz/9mrt5 .... Stopy od Babiša vedú aj do žilinskej pekárne - http://jdem.cz/9mru9

Babiš - http://jdem.cz/9mr35 .(nejde o záznam, ale o to "impérium". Bude bobtnat?)

Babiš uspěl v tendru Lesů ČR. - http://jdem.cz/9f7c8

J. Schwarz 1.2.2014 15:26

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Vy jste ten Huml, exposlanec a ex-esenbák, co pořád "bojuje" za větší bezpečnost na našich silnicích? Tak to mi polibte...

J. Schwarz 1.2.2014 15:17

Zdejší "Lid"

si při své zkorumpovanosti / a ničím jiným než zkorumpovaností a úpadkem není jeho ochota zvolit kohokoli, kdo mu slíbí něco "zdarma",  za cizí peníze / nic jiného než vládu šílenců a rozpad státu  nezaslouží.  Už aby to bylo! Možná pak i zdejší "lid" přijde k rozumu, neboť nouze i Dalibora naučila housti. Ostatně soudím,  že dobře už bylo a pokud silně neklesne hustota obyvatel už nikdy nebude. Ne živly, ale lidi se otravují navzájem a čím je země bohatší a "civilizovanější", tím jsou lidi zpovykanější, víc věcí jim vadí a tomu úměrně otravují.  Kde jsou ty časy, kdy nejbližší soused  sídlil den cesty koňmo!

P. Vaňura 1.2.2014 14:33

Dárek pro naše sociální inženýry

http://www.youtube.com/watch?v=1pZHXr4FE44

http://www.custermen.com/ItalyWW2/ILDUCE/Mussolini.htm

http://www.youtube.com/watch?v=MhTflHfPhgc

J. Kraus 1.2.2014 13:08

Nemá smysl

se při pohledu na své nové pány trápit a mít krk stažený bezmocným odporem. Rozhlédněme se v autobuse – to oni si vybrali je i svůj osud. Jak že to volali ti britští kapitáni, když zkáza byla neodvratná? Nuže, pánové, nyní už každý sám za sebe!

V. Hajková 1.2.2014 13:04

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

100%  SOUHLAS!

P. Mach 1.2.2014 12:24

Re: Děsivé čtení

Pud sebezáchovy mají socani bezesporu velmi rozvinutý, tedy pokud tím myslíme tendence rozhazovat z cizího a krást jako straky. To co mají socani atrofované je schopnost používat obyčejné kupecké počty a základy slušnosti.

J. Boleslav 1.2.2014 12:00

Re: Děsivé čtení

Myslím, že ještě horší. Bureš je horší a mnohem bohatší swině než Bárta a navíc na Hradě sedí Ovar.

J. Boleslav 1.2.2014 11:58

Re: Děsná trojka

V Novém zákoně o švédských trojkách pokud vím nic psáno není. Průšvih by ale byl, kdyby v zákoně od Tominové byla sama uzákoněna jako jedna z povinných účastnic. :-)

J. Charvát 1.2.2014 11:48

Re: Děsivé čtení

Nevím, zda je to od Vás optimismus nebo pesimismus. Po příštích volbách - jakkoli si to možná neumíte představit - se může ke Strakům nastěhovat ještě horší garnitura. Nicméně hlavní otázka zní, zda má ČSSD a její předák Mgr. Sobotka lepší pud sebezáchovy než ODS s dr. Nečasem v čele. Jejich situace se mi jeví jako zrcadlově stejná.

J. Charvát 1.2.2014 11:44

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Koukám, že to vidíme stejně. Ovšem je otázka, jestli ti, kteří zde zůstanou (se zbytky důchodu) nebudou za pár let závidět těm, kteří se - byť bez něj - včas vystěhovali. Nebylo by to zdaleka poprvé v naší historii, že.

J. Charvát 1.2.2014 11:41

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Pozor na to, pokud vím, na N.Z. je dost obtížné se přistěhovat. Protinožci ještě neztratili rozum a pud sebezáchovy, tam přistěhovalce příliš radostně nevítají.

J. Charvát 1.2.2014 11:39

Re: Děsná trojka

Ještě mě napadlo, raději do toho nešťourejte. Aby ty švédské trojky s. Marxová nenechala uzákonit jako genderově vyváženou záležitost, mohl byste být těžce zklamán...

J. Charvát 1.2.2014 11:36

Re: Děsná trojka

Šmankote, pane Boleslave, Vy na to potřebujete nový zákon??

J. Charvát 1.2.2014 11:35

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Pane Malečku, na důchod se vybodněte, ten už brzo nebude dostávat nikdo. Ekonomičtí umělci z ČSSD a ČNB (posílené o s. Rusnoka) se o to postarají, a že by p. Babiš seděl na MF proto, aby zbylo na naše důchody, o tom si dovoluji silně pochybovat.

J. Boleslav 1.2.2014 11:32

Re: Děsná trojka

V Švédsku skvěle fungují i švédské trojky a u nás pořád nic. :-)

V. Vlk 1.2.2014 11:32

Re: Nevím jak vy - ale já jdu balit

Pane Malečku, možná bych tam s vámi skočil. Ale Marksová nám akorát nas... a ne dá důchod. Užn těď jej sebrala těm co si chtěli šetřit.

J. Boleslav 1.2.2014 11:31

Re: Děsivé čtení

Bonzáctví je jak vidět u socanů ideální předpoklad pro vysokou funkci. Je to průšvih, MV je nejdůležitější ministerstvo, o to je vždy největší pranice.

J. Charvát 1.2.2014 11:30

Re: Děsná trojka

Nepřeceňujte soudružku Marxovou. Ta povinně dělená mateřská dovolená není nutně z její hlavy. Například ve Švédsku již řadu let funguje a kupodivu, Švédům to nijak nevadí. Pravda ovšem je, že jsou většinově dost levicově ujetí a socialismem zkýčkaní.