18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Piráti na palubě!

Tak volali zoufalí námořníci, když se mezi ně dostaly dnešní terminologií řečeno "protisystémové" entity. Věděli, že to nemůže dobře dopadnout.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 1.2.2014 11:32

Re: Děsná trojka

V Švédsku skvěle fungují i švédské trojky a u nás pořád nic. :-)

J. Charvát 1.2.2014 11:36

Re: Děsná trojka

Šmankote, pane Boleslave, Vy na to potřebujete nový zákon??

J. Charvát 1.2.2014 11:39

Re: Děsná trojka

Ještě mě napadlo, raději do toho nešťourejte. Aby ty švédské trojky s. Marxová nenechala uzákonit jako genderově vyváženou záležitost, mohl byste být těžce zklamán...

J. Boleslav 1.2.2014 11:58

Re: Děsná trojka

V Novém zákoně o švédských trojkách pokud vím nic psáno není. Průšvih by ale byl, kdyby v zákoně od Tominové byla sama uzákoněna jako jedna z povinných účastnic. :-)

J. Svoboda 1.2.2014 17:04

Re: Děsná trojka

Pane Charváte, i bez přeceňování je Marksová obrovské riziko.

Avšak Vaše hodnocení, že jsou Švédové dost levicově ujetí, je ireleantní. Daleko důležitější názor na švédský systém je názor samotných Švédů a nikoliv Váš. Vapadá to, že byste se chtěl hlásit k sociálnímu inženýrství a to je špatně.

J. Jílek 2.2.2014 10:26

Re: Děsná trojka

kolika žen se ty kvóty týkají?

P. Khail 1.2.2014 4:25

Tvrzení,

že novináři si nevšimli prezidentovy cesty do Afghánistánu je nesmysl, stejně jako srovnávání našich a kubánských voleb.

M. Stuchlik 2.2.2014 1:23

Re: Tvrzení,

Máte pravdu, rozdíl mezi našimi a kubánskými vlobami je v tom, že v našich se podvádí sofistikovaněji.

H. Lukešová 1.2.2014 0:35

Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Zahraniční politika Zaorálka bude skutečně děsivá. Už prohlásil, že nesouhlasí se Zemanovým proizraelským postojem. Takže opět posune naši zahraniční politiku k marx-leninskému antisionismu. No co se divíme. Multikulti politkorektník, horší nácků a klasických bolševiků. Gender nacifeminismus Marxové. Tedy. Ale co jsme si zvolili, to máme, s tím nikdo nic nenadělá.

J. Huml 1.2.2014 4:40

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Ano, slecno Lukesova, co jsme si zvolili, to mame. A je nacase, abyste i Vy uznala svou vlastni vinu, ktera spociva v tom, ze Vase verejna argumentace nebyla dost pusobiva. Ano, take pan Vlk St., at volil jak mohl ty sve, nesudetaky, nese vinu jeste vyraznejsi: protoze on je vlastne soucasti media, ta jeho sila slova, a hlavne jeho argumentu nebyla dostacujici, aby jeho ctenarska obec obdivovatelu vzrostla na potrebnou vetsinu. Souhlasim s posledni vetou: nic jineho Vam nezbyva, nez se odat nenavisti, burtum a pivu.

P. Lenc 1.2.2014 8:42

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Jistě pane Humle, vaše argumentace připomíná absolventa VUMLu, vyrostlého na buřtech a pivu.A pokud uváděné argumenty které nemáte čím vyvrátit vydáváte za nenávist, tak tím jenom ukazujete čím jste.Hospodským křiklounem.

J. Schwarz 1.2.2014 15:26

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Vy jste ten Huml, exposlanec a ex-esenbák, co pořád "bojuje" za větší bezpečnost na našich silnicích? Tak to mi polibte...

J. Svoboda 1.2.2014 17:10

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Pane Humle, chyba pana Vlka st. je podle mého názoru v tom, že se málo ohlíží, zda se jeho argumenty zbytečně navzájem nepobíjejí.

J. Boleslav 1.2.2014 11:25

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Neviděl bych to tak černě. Když nic jiného, můžeme přece svobodně říkat, co si o těchto lidech potažmo celé nové skvělé vládě myslíme. To není zase tak málo. Doba, kdy toto možné nebylo, není zase tak dlouho za námi. Navíc můžeme podporovat opozici, která vládu bude kritizovat za její různé idiotské kroky. Ostatně s tím už začala. :-)

J. Svoboda 1.2.2014 17:22

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Pane Boleslave, připadá mi to jako dost naivní - podporovat opozici. U nás je rozdíl mezi pozicí a opozicí jen v tom, že v pozicích se snadněji krade a je to jediná motivace. Koho ze stávající opozice chcete podporovat? Kalouska s Langšádlovou, kteří se deklarují jako pravičáci a horem pádem nás cpou do eurozóny? Podle mého názoru jedinou možností je volit úplně nové strany a halvně hloupě nevěřit tomu, že Babiš nebude krást, protože si už nakradl dost. Do politiky šel hlavně proto, aby chtěl možnost krást dále alespoň tak, jako dosud.

J. Boleslav 2.2.2014 10:33

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Stran Babiše naprostý souhlas. Z mého pohledu představují volitelnou opozici ODS a Svobodní. TOPka ani omylem,a to jak kvůli jejich eurohujerství, tak kvůli Kalouskovi.

J. Svoboda 2.2.2014 17:16

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Pane Boleslave,dělá mi dobře,když se s někým přece jen shodnu,nebo narazím na někoho,kdo chce diskutovat uváděním relevantních názorů.

V tom,co píšete v posledním příspěvku,s Vámi ale nemohu souhlasit s volitelností ODS.Tato strana je pro mne nedůvěryhodná a nevolitelná z několika důvodů:

pan Pospíšil jistě navršil mnoho chyb,které se podle mého názoru posledními aktivitami   snažil odčinit.Jeho pozdější aktivity způsobily,že se znelíbil kmotrům a tím pádem špičkám starny.Ale ať je jaký je,to,jak se k němu strana zachovala na kongresu,je hodno pubertálních uličníků a nikoliv členů důvěryhodné pravicové strany.Navíc je chování straníků projevem jejich nesrovnalosti s funkcí paní Bradáčové,které je podle mého názoru konečně na správném místě.                                                                                   

chce-li být strana věrohodná při tom,že souhlasí s účastí pana Bendy,pana Bendla a potažmo pana Rittiga,je to ukázka toho, že jí ještě pořád nejde o záchranu strany,ale o záchranu koryt.

když pan Nečas v Bruselu v souvislosti s fiskálním paktem řekl své známé "rozhodné možná" a nikdo ze strany se proti tomu neozval,považoval jasem jeho slib referenda v případě vstupu do eurozóny za zbytečné plácání prknem o rybník.Portože už nemám k dispozici další odstavec, píšu dále.Také vidím Svobodné jako nejvolitelnější stranu.Ocenil jsem páně Machovo odmítnutí nabídky celkem sympetického pana Kubery na spojení těch dvou stran.S ohledem na výše napsané bych to považoval za sebevraždu Svobodných.Byla by to ohronmá škoda.TOP09  nepovažuji za pravicovou stranu a kdo by tady zbyl?Babiš.Nikdo však není bez chyby.Nelíbila se mi televizní diskuse pánů Macha a Svěráka jr.,kde Mach zneužíval skutečnoeti,že Svěrákovo ekonomické vzdělání je na nižší úrovni a používal podpásové argumnety.Upozornil jsem pana Macha na to,že mnoho voličů by si mohlo položit otázku,když se chovají takto po zisku něco málo přes jedno proc.,jak se budou chovat po ziku pětadvaceti procent?

J. Huml 1.2.2014 17:23

Re: Dobrý článek, shrnující situaci naší budoucí vlády.

Tak to jo, pane Boleslave, ted s Vami musim a chci souhlasit; at je jak je, mohlo a bylo to mnohem horsi, a neni tomu tak davno.