6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Petice Svobodných

V pondělí jsem šel na "finančák" podat svá daňová přiznání za rok 2013. Před vchodem do budovy stál jakýsi muž sbírající podpisy pro dvě petice. Jedna byla o vystoupení Česka z EU a druhá proti "vysokým daním". Je to vůbec poprvé, kdy jsem se se sběrem hlasů k petici setkal na tak "zajímavém" místě, jako je vchod do budovy FÚ.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kalina 2.4.2014 8:30

Kam - pokračování

Mach: naše pozice by se přiblížila pozici Švýcarska, Bartoň: nikdy nebudeme Švýcarskem neb nejsme Švýcaři !!!! Úžasná logika nebo snad objev??!!. Hlasoval jsem v referendu o vstupu do EU. Jak pozoruji ten frmol a fofr, chtělo by to hlasovat každé 3 roky znovu. Kdybychom chtěli vystoupit, byl u nás Majdan vyvolaný a placený kým??? Referendum na Krymu pod hlavněmi TĚŽKÝCH zbraní. No nějaké hlavně tam byly, ovšem co si představuje pan Bartoň pod pojmem těžké?? Ale byli tam, aby si vynutili radostné ano voličů nebo aby to proběhlo v klidu? Kdyby byly pro radostné ano, byly by u uren bez plent resp hlasovací lístek by měl jen jednu odpověď a kontrolovala by se účast. Ovšem to nám naše média nenabídla a že by určitě ráda. Můžeme si myslet o dění "s Krymem" co chceme, ale lidé co hlasovali pro, tak rozhodně ano a většinou radostně. Zdá se tedy, že pan Bartoň je buď politik nebo také překrucuje=lže.

F. Vokurka 2.4.2014 8:28

Re: Nic divného

mate pro toto vase tvrzeni nejaky argument?

J. Hlubek 2.4.2014 8:20

Vaše ODS se dostala podvodem na voličích

do situace těsně nad hrobem. Pokud byste důsledně hájili zájmy produktivních obyvatel, byli byste to vy, kdo by měl hlavní slovo na pravici. Takto jste je, z hamižnosti, přepustili Svobodným.

A. Bocek 2.4.2014 7:23

Pane Bartoni - velká chybule :

"Snížení daní " se státního rozpočtu silně dotýká (stejně jako se silně dotýká rozdávání ČSSD) a to tak , že střední třída bude mít více svých peněz a sociální třída + někteří státní zaměstnanci si budou muset hledat práci, což povede k nastartování růstu životní úrovně (té většiny smysluplně pracujících).

V. Váňa 2.4.2014 7:06

No...

Víděl bych to tak, že sice souhlasím s názorem, že sílící separatistické tendence skutečně mohou vyústit v nové přepisování hranic, na druhou stranu se ale EU chová dost iracionálně.

Myslím, že je to obdobné, jako s vládou jedné strany u nás: stálo to za houbec a ekonomicky to byl jednoznačně průšvih.

Z počátku (60. léta) si celá řada (i chytrých) lidí  myslela, že je systém reformovatelný z vnitřku. To se posléze ukázalo jako neuskutečnitelné.

Obávám se, že s EU je to stejné. Brusel je mizerné vedení a EU není reformovatelná zevnitř. Teprve po svém rozpadu bude možné začít budovat něco efektivnějšího. Alespoň to je můj názor.

M. Stuchlik 2.4.2014 0:18

Nic divného

Svobodní jsou Klausovými dítky. Jablko nepadlo daleko od stromu.