8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Peake si nevidí do úst

Karolína Peake obdivuje postoj Richarda Sulíka a říká, že i Věci veřejné měly být stejně zásadové a shodit vládu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Malá 18.10.2011 14:11

O čem to mluví k.Peak?

Rok jsme čekali, kdy naši horolezci konečně na tu horu nevylezou. To bylo nějakých K6 a K9! To bylo vyhrožování a vydírání! Výsledkem je m.j. nově zřízené ministerstvo právě pro Peakovou, -v rámci rozpočtové zodpovědnosti této vlády a snižování počtu ministerstev.Poslanecká komise pro vnitro a obranu se po 21 letech rozdělí na dvě, aby taky John měl aspoň něco. atd. A v této situaci si dovolí tato dáma pronést něco tak blbého?Komu není shůry dáno v apatyce nekoupí. Ona je toho zářným příkladem.Jen škoda, že ve vládní funkci!!!Ale takoví jsou tam všichni.Všichni  potřebují k vykonávání své funkce 15 poradců- to se nám to prodražilo!!!

I. Hil 17.10.2011 16:11

Proč vlastně Karolína Peake v té ´nenáviděné´ vládě sedí?

Někdo ty k***y hlídat musí.

J. Urban 17.10.2011 20:54

Re: Proč vlastně Karolína Peake v té ´nenáviděné´ vládě sedí?

a vrána vráně oči nevyklove :-/

L. Kubeš 17.10.2011 12:14

Naprostý souhlas s autorem,

ta dáma v podstatě nechápe vůbec nic, jenom jí ta její funkce "baví", jak sama tvrdí.... =(

J. Kadeřábek 17.10.2011 11:46

Aby byl článek pane Polánecký trochu důvěryhodný

tak si příště odpusťte ty modré majáky. Stačí argument neschopnosti Johna. Tady nejste na Novinkách a mě jste proto s tím článkem k smíchu.

P. Fiala 17.10.2011 10:57

Jiné hodnocení práce lidí ze strany VV

Zapoměli jsme, jaká byla politická situace před volbami r.2010? Zapoměli jsme, jak se nakládalo se "státními zakázkami - investicemi"? Zapoměli jsme, jak ministerstva hospodařila? Jaké obavy vyslovovali experti a novináři v médiích o spolčování ČSSD a ODS? Atp.? 

Lidem za stranu Věci Veřejné dali voliči 11% hlasů (ČSSD 22%, ODS 20%, TOP09 17%, KSČM 11%).

A následné konání? Dle rozhodnutí presidanta, byla pověřena sestavením vlády ODS. Byla vytvořena koalice ODS, TOP09, VV. A jednání o programu vlády? Z počátku obvyklý trapas nad jednotlivými body společného vládnímu programu. A náhle dojde ke zlomu. Pan Bárta prosadí (díky předvolební náladě obyvatel), že budou jednat o programu vlády rozšířené týmy. Program bude sepsán na papír, k jednotlivým bodům budou napsány odpovědné osoby z jednotlivých stran, a uveden termín uskutečnění či dosažení cíle. Celý dokument je podepsán předsedy i místopředsedy. Není divu, že se pak snažila média poštvat občany a ostatní politické strany vůči straně VV. Ono na tom úsloví lidovém: "Nové koště dobře mete", něco je, spíše zcela je.

Kdo chce hodnotit práci VV ve vládě a parlamentu může sledovat přijímání zákonů, k nápravě věcí veřejných, po kterých před volbami veřejnost volala.

Přeji malým stranám, aby se dařilo vytvářet předvolební koalice s jinými menšími stranami. Pak bude možno vymést  staré pořádky dokonale. Nechápu při čtení zpráv, když občas je zveřejněna informace, v kterém tom kterém státním úřadě působí bývalý člen KSČ, či STB. "Nejsou lidi"? Ale jsou, jsou mladí, jsou vzdělaní, nemají vymyté mozky komunistickou propagandou, a budou výkonnější.

K. Janyška 17.10.2011 7:19

Lidé z VV jsou obskurní výplní Nečasovy vlády. Avšak nepostradatelnou... Dzp.

T. Matušák 17.10.2011 4:35

je jen hloupá

myslím si,že kdo dal hlas VV ve volbách si ted zpytuje svědomí,nejsem žádný prorok ale tušil jsem hned jak mi přišla kandidátka a reklamní spoty v tv,kde v čele s Johnem mlelí nesmysly,že z toho nebude nic.VV jen mlží,nic padnout nenechají a nových voleb se bojí jak čert kříže,dobře ví,že v nových by neuspěli.Peake zmízí do dvou let jako Kačka ouvej,jedině,že by přešli pod jinou stranu která má šanci se tam udržet,ale takové přeběhlíky v čechách "nepamatuji"

J. Kadeřábek 17.10.2011 11:43

Volit VV sice bylo riziko, ale

bez rizika není ani naděje. Kdo nechtěl volit Paroubky, Rathy a Řebíčky a Tluchoře musel si vybrat z toho mála (TOP a VV). VV kromě Humla a Kočí nepřinesla žádné viditelné úplatkáře a křiváky. Pomlouvaný Bárta také nepředvedl "tu proklamovanou nebezpečnost" ODS i ČSSD také mají své ABL (Randák, Kmenta...), jen jim nikdo nedělá takovou reklamu. Řeč Peake je diplomaticky hloupá. Toť vše.

F. Doušek 17.10.2011 0:51

Do svých úst si nevidí ani Bohuš Sobotků,

který okamžitě vystartoval na K. Peake s nabídkou, která se ne-odmítá.

F. Nágl 17.10.2011 4:54

Re: Do svých úst si nevidí ani Bohuš Sobotků,

Když on by Bohuš už to premierské křeslo potřeboval ........

J. Frankl 17.10.2011 7:53

Re: Do svých úst si nevidí ani Bohuš Sobotků,

Ten by potřeboval spoustu jiných věcí než ministerské křeslo!