27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JURA 8.10.2008 19:10

...

Je fakt, že bych se na lano s Bémem neuvázal...

Minutus 8.10.2008 15:02

Je to prosté

Současná garnitura neschopných vůdců už diskredituje ODS dlouhé roky a nepustí mezi sebe nikoho z "komunálních". Finito, nejpozději do prohraných parlamentních voleb jdou od válu. ODS to může jedině posílit.

Malý Aston 8.10.2008 14:03

Já se domnívám,že pražáci končí i s Bémem.

Pražská parta tvořená všemi politickými stranami je natolik provázaná,že si žije svým životem bez členské základny,která je natolik mizivá,že si to dosud mohli naši vyvolení a námi navolení užívat.Zřejmě dojde k celé řadě palácových převratů jak u ODS tak i u KDU a socani nezůstanou stranou.Zelení končí a zůstává jediná stálice na naší politické scéně a to KSČM.Všichni čekají na výsledek Krajských voleb a pár senátorů.Pak to rozjedou ve velkém. To bude tóčo.Bitka mezi sebou a ještě plivání na ostatní,čekají nás po volbách krásné časy.To bude zase plno tajných nahrávek,innformace kdo,kdy a kolik si nakradl kdo spí s Pajerkou a kdo již ne.Již se na to těším.Výměna kádrů bude,nebudou se střílet jako za Stalina ale budou odejití.Politujme tedy naše politické postavičky,nemají to dnes lehké,ke komu se přidat a ke komu se nepřidat,kdo vyhraje a kdo prohraje?Mám dojem,že krajské kádrové rezervy číhají a to ve všech politických stranách a možná že to i pomůže.Jinak se té pražské kliky nezbavíme.:-D

Lojza z paseky 8.10.2008 12:10

Je to tak. Až na to, že je to jinak.

Inu ani na Béma, ani na Tlustého nedal pan Topolánek před a v průběhu voleb dopustit. Vypadá to, že měl být v prognostickém ústavu.

A s tou pražskou záchranou Topolánka - já sice vím, že co pražák činí dobře činí - ale onen pověstný Paroubkův vítězný ryk se ozval po započítání i pražských hlasů. Ten "přehup" ve prospěch ODS zapřičinilo započtení hlasů krajanů k jihočeským výsledkům. Těch krajanů, které ODS po patnácte let odmítala připustit k volbám...

Pamatuji si to dobře?

Gaston 8.10.2008 15:02

Re: Je to tak. Až na to, že je to jinak.

Pamatujete;-)

ICHoCH 8.10.2008 11:21

Horolezec a zejména řiťolezec Béééééém je skutečně charizmatická osobnost.

Všichni mafiáni v Praze ví, že on ví více jako Íčko a Téčko, ovšem Toplodalíkova svinstva jej zatím míjejí. Běda jak projeví vlastní názor, to se honem něco najde. 

belice skvostná 8.10.2008 9:56

tak takhle to fakt nevidím

Bém   je  zpovykanej  fracek  od  těch    důchodkyň   a buranskejch  konkubín,  co  ho  všude  obklopovaly.  Ale  je  pravda,  že  POlicii   by  neměl  vést   člověk,  který  má  předem  napsáno  na  čele  OBĚŤ   starejch  struktur.    Což  takhle  podivná  a  nikým  nevyšetřená    vražda    ředitele   vyšetřovačky   p.  janíčka?

Sam Křepelka 8.10.2008 10:00

Janíček

Janíček se přece zasebevraždil opakovaným bodnutím nožem do svých zad ! tak jaká vražda!

Sam Křepelka 8.10.2008 9:43

Tupolánek má proti praseti tu výhodu, že zná dopředu svého řezníka !

Vzhledem ke stavu ODS je evidentní, že někdo Tupolánka zaříznout musí . A tak ten má alespoň proti praseti tu výhodu, že zná dopředu svého řezníka !

Jan 8.10.2008 12:27

Re: Tupolánek má proti praseti tu výhodu, že zná dopředu svého řezníka !

Pravda, Paroubek je bez korunního prince ;-P

Brabec 8.10.2008 4:51

Praha a středočeši vyhráli volby pro ODS

To je pravda! A nemají ani jednoho zástupce ve vládě. Jsou tam hoši z Moravy (Křupan, boží Langer, Nečas, Říman) , pak mafián Řebíček, nebo Gandalovič (nevím a ani on, z které politické strany vlastně je).

Bém opravdu nemá charizma. To má V.Tlustý - proto ho Křupan tak nenávidí. Je to člověk, který tvrdě hájí politiku a sliby voličům. Ten být předsedou - za 1/2 roku by bylo vidět. Ten je opravdu schopný, inteligentní a má charizma.

Kolda 8.10.2008 6:49

Re: Praha a středočeši vyhráli volby pro ODS

Tlustého by spousta voličů ODS prostě nevolila. Ani před tím, než se tak ztrapnil a teď už teprv ne.

ok 8.10.2008 8:48

Re: Praha a středočeši vyhráli volby pro ODS

Tlustý je komunista (vy jste si toho ještě nevšiml?), a Bém pouhý psycholog neschopný cokoliv smysluplného postavit nebo vybudovat - je to jen intrikán a žvanil spřažený s developery.

poletti 8.10.2008 10:11

Re: Praha a středočeši vyhráli volby pro ODS

 Tak Bém je prosím psychiatr. Proč píšete něco, co nevíte?

ok 8.10.2008 14:57

Re: Praha a středočeši vyhráli volby pro ODS

Myslíte, že je to pro post primátora vyšší kvalifikace?

Ten člověk na to nemá - to ví dnes každé malé dítě. O Praze rozhodují výhradně lobbisté stavebních firem, obzvlášť letos se rozjeli (zřejmě v očekávání politických změn hodlají na poslední chvíli vytlouct z města co nejvíce) - to je přece ŠPATNĚ.

Janík 8.10.2008 16:24

Re: Praha a středočeši vyhráli volby pro ODS

Souhlasím, také chci volit p. Tlustého. Ti co se ohánějí jeho členstvím v KSĆ jsou sami chudáci, kteří politiku sledují podle novinových titulků.

Gaston 8.10.2008 0:17

Drobná oprava

ODS nepřekonala "sarajevský atentát" díky instinktu a prozíravosti V. Klause, ale díky bolševickému fundamentalismu jejich (jeho) voličů. Bohužel, díky úspěchu (zmrtvýchvstání) Klause a ODS po této události se fundamentalismus voličů i straníků ještě prohloubil. Topolánek tuto situaci poněkud "rozředil" a stal se přijatelným i pro soudné voliče, proto ty volební úspěchy. No a pokud vyhraje tento souboj Bém, je veliká naděje, že vznikne strana nová, volitelná, na kterou se já osobně těším

MariannaP. 8.10.2008 0:41

Tohle Bem nemuze vyhrat ani s podporou deseti prezidentu ...

navic je to posera, kterej nikdy nepujde do otevreneho souboje. Zustava mu jen osvedcene podrazeni nohou a postuchovani ze zavetri. Nova strana (ano !!!) se ovsem zase odklada ...:-(

vlasta 8.10.2008 1:07

Re: Drobná oprava

8-o

jj 8.10.2008 11:09

Re: Drobná oprava

"pokud vyhraje tento souboj Bém, je veliká naděje, že vznikne strana nová, volitelná".;-D;-D;-D To myslíte vážně?! Bém, který si v Praze nedokáže poradit s následky oposmlouvy a nemá na odstřihnutí se od podivných postav jako starosta pětky Jančík či šedá eminence Prahy Burgemeister. Bém, který když mu je něco vytýkáno či položen dotaz (málokdy) na tělo, nejraději zaujímá pozici ublíženého upřímného Mirka Dušína, že by mu člověk dal nejraději pětikorunu na lízátko, aby se nerozbrečel. Bém stranící jasně stavařské lobby (olympiáda), Bém kam vítr tam plášť (knihovna)? To už opravdu raději slona v porcelánu Topolánka, i když parta s členy Langerem a Řebíčkem je opravdu hrozná.

Gaston 8.10.2008 11:51

Re: Drobná oprava

Špatně jste mne pochopil... Bém zůstane v ODS a nová strana vznikne kolem Topolánka a spol..;-)

jj 8.10.2008 15:07

Re: Drobná oprava

Tak to pardón... I když Topolánek coby lídr nové strany? ;-)

Gaston 8.10.2008 17:06

Re: Drobná oprava

Tak to domyšlený nemám;-) Vlastně ani nevím, kdo by v té straně měl být. Langer ne, Burgemeister ne, Jančík ne, Řebíček ne.... Pospíšil snad ano, možná Tošenovský... No hlavně že si tady tak pěkně fantazíruju...

vladan 8.10.2008 17:23

Re: Drobná oprava

tak nějak bych to viděl taky prostě oddělit zrno od pražských (většinou) plev...