29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubkův návrat

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ebony 3.3.2008 9:31

Re: Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

Pane gerontusinzo, odkud své příspěvky píšete? To snad nemůže být ani z Marsu......

aljav 3.3.2008 9:31

Re: Re: zaplatil už Parouubek panu Altnerovi ?

R^ R^ 

aljav 3.3.2008 9:30

Re: Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

relativně poctivý ?? No to asi hodně relativně ! A co nějaké argumenty ? třena k využití poznátků nabytých´vSýrii ve stranické práci ? 8-o . Také nezapomeň na zkritizování zrušení víz, které se nepodařilo nikomu před ním ! A co ti vadí na zpřístupnění  výskedků amerického výzkumu a spolupráci na něm ? A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho !  Jsi prostě oslík, co má zatemňěny smysly !

Loki 3.3.2008 9:29

poctivost jiříkova vidění

ano ano, zajděte si na ministerstvo pro místní rozvoj za lidmi, co pamatují vstup jiříka do vrcholné politiky ... relativní poctivost je opravdu legrační pojem.

Jap 3.3.2008 9:29

Re: Je na case Paroubkovi prohrabnout rost

   3 / A jako by toho nebylo dost, tak si tu cestu necha zaplatit od obchodniho sdruzeni, loby, ktere reprezentuje firmy obchodujici ve stredni Asii, oblasti plne korupce, hlavne v zemich byvaleho SSSR. Brat penize na / utajovane / cestovani od takove organizace je konflikt zajmu a je proto nezadouci, mozna i nezakonne. A uplnym vrcholem krupanske neomalenosti a komunisticke arogance je to, ze si pan Paroubek nechal zaplatit pobyt pro seba a manzelku od syrskeho rezimu, rezimu, ktery je jednou jen z 5 zemi na celem svete, ktery je na listine statu podporujicich terorizmus ,rezimu kteremu z rukou doslova kape krev, rezimu ktery nechava vrazdit politiky sousedni zeme, Libanonu, kde posledni vrazda protisyrskeho politka byla jen pred nekolika tydny. Toto skandalni chovani by Paroubkovi jednoduse nemelo projit. Spolus s jeho pokusem brat penize na soukromou oslavu narozenin od zahranicni organizace, rakouske politicke strany, smrdi take na 100 honu stejne jako cela ostuda v Syrii. Paroubkovo chovani by melo byt dano na porad jednani etickeho vyboru snemovny, nebo by mela skupina koalicnich poslancu navrhnout nejakou proklamaci ve snemovne, odsuzujici toto neprijatelne chovani clena snemovny a sefa politicke strany. Pan Paroubek by se mel za sve chovani omluvit cele ceske verejnosti, a mel by darovane penize vratit a cestu uhradit s vlastnich penez

Malý Aston 3.3.2008 9:29

Re: Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

Nevím,proč je každý sociální demokrat,který nesouhlasí s diktaturou kterou zavedl v ČSSD Paroubek,Rath a Zaorálek podezřelí,že je uplacený.Každý poslanec ČSSD kterému je odepíráno svobodně a tajně hlasovat( když se volil předseda poslanecké sněmovny a prezident) by měl nakopat Paroubkovi do jeho tlusté zadnice a ne vlésti pod stůl,pokálený strachem.Každý normální sociální demokrat se měl ihned postavit proti prohlášení Filipa o inspiraci Vítězného Února a jeho schvalování všech vražd které byly spojeny s budováním socialismu,pokud nejsou těmi,kteří s nimi spolupracovali po jejich sloučení ,nebo nebyli přímo členy této zločinecké organizace jako soudruh Jinčínský.Takže možná,že jsou ještě v ČSSD normální socani,kteří prostě to milování mezi Paroubkem a Filipem nemají rádi.:-D

Jap 3.3.2008 9:28

Je na case Paroubkovi prohrabnout rost

Na zacatek pane autore ........."Vlivova agentura ODS" , prosim vysvetlete co to je za zvire a co to zere . Pripada mi to jako dalsi konsky vyraz, z hlavy pologramotneho ceskeho politika . Fakta kolem Paroubkovy navstevy v Syrii jsou naprosto jednoducha , neni treba sem michat Topolanka a Havla a vsechno ostatni.

1/ Jednoduse je treba panu Paroubkovi durazne pripomenout, ze danovi poplatnici plati 100% jeho platu poslance, a z velke casti take cinnost a provoz CSSD. Protoze zrejme nebyl zadny duvod "studijni cestu s novou maminou" utajovat, ma verejnost, obcane, volici, danovi poplatnici pravo vedet, kdyz pan Paroubek se ze sveho zamestnani poslance uvolni a jede do zahranici. Jestlize cestu nahlasil ministerstvu zahranici, proc ji neoznamil verejnosti prostrednictvim medii. Vypada to, ze mu obcane,volici nestoji za to aby se s nimi bavil, i kdyz stale od nich bere plat, a to i kdyz je v Syrii. Snemovna zaseda a pan Paroubek ma sedet na svem pridelenem miste ve snemovne, nebo ve sve kancelari a venovat se zalezitostem snemovny a sveho poslaneckeho obvodu, za to je placen. A kdyz vyrazi na cestu do zahranici, i jako sef strany, tak by mel mit tu slusnost to verejnosti oznamit a ne se vytratit tajne, jako para zadnim vchodem. To je hulvatske chovani, a takove drze prehlizeni verejnosti by mu nemelo byt tolerovano, to smrdi komunistickou aroganci na 100 honu.

2/ Sama cesta do Syrie je proste nepochopitelna. A tady se k autorovi clanku pripojuji. K fasistickym zlocineckym rezimum, jako ten v Syrii se nejezdi na pratelske navstevy a uz vubec ne na "studijni cesty", tam neni co studovat. Tam se jezdi jenom kdyz je to nutne, a hlavne za ucelem temto despotickym zlocincum, pripomenout, ze cely svet, vcetne CR a jejich obcanu ma k jejich zlocinemu chovani silne vyhrady. Jakapak studijni cesta, to je spise mezinarodni ostuda pro CR a to by Paroubkovi jednoduse nemelo projit.

3.,

milan007 3.3.2008 9:26

Stando

Nečtěte tolik to vaše Rudé Právo. Pak možná zjistíte, že to s Mašíny a s Gotwaldem bylo trochu jinak, než si teď myslíte.

milan007 3.3.2008 9:24

Re: Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

Když hovoříte o zlodějích, máte na mysli Grosse, Krauze, Zgarbu , nebo někoho jiného ??

karlos 3.3.2008 9:10

Re: Ten

Pane vy jste se pomatl,komouši zavraždili málo lidi?Je to pěkné jak vrazi komouši řvou viz Filip.Mašínové hrdiny jsou.Vy jste v té době určitě nebyl na světě tak o tom houby víte a své poznatky máte z halo novin.

tom 3.3.2008 9:08

Re: Ten

ty jsi opravdu výjimečný debil,je škoda ,že tě naučili číst a psát,mohli jsme být ušetřeni tvých výlevů!

gerontusinza 3.3.2008 8:50

Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

A vaše svědomí...? odpovídá přesně svědomí pánů melčáka spol... Prostě, kdo víc zaplatí .....a paroubek je sice hulvát ale relativně poctivý...... Takže jediní kdo na něho platí jsou Bártové a Kubiceové.....   svou licoměrností a sprostotou..... není li problém no tak ho vylžou... ani nevím že by paroubek zaprodával proti mínění většiny národa tuto zemi, Ale Tupolánek a jeho hlásná touba Bárta se mohou přetrhnout..... Je to skutečně hrozné když pablbek Paroubek se jeví proti vašemu "fenomenálnímu";-D tajtrlíkovi Tupolánkovi jako státník....;-D 

Standa 3.3.2008 8:50

Ten

kdo podporuje vrahy, sám je zločincem. Je to jako napomáhání k vraždě. Avšak ti co mají kriminálníky Mašíny za vzor a třetí odboj a vykládají, že byli ve válce proti komunistům, chtějí legalizovat vraždění. Neuvědomují si, že na základě této zvrácené logiky omlouvají a legalizují postup po  Únoru 1948. Napadeným dávají právo na odvetu a tak vlastně Mašínové potvrzují, že vlastně to co se dělo v 50. letech byla jen válka a sami spoluzavinili následné oběti. Z toho plyne zrůdnost odměňovaní vrahů, kdy se tvrdí, že vraždí-li kamarád, je to v pohodě a musíme ho odměnit, ale vraždí-li protivník je to svinstvo a patří před soud! Ale i válečné zločiny se trestají a tak by slušel Mašínům Haagský tribunál.

miki 3.3.2008 8:47

Re: zaplatil už Parouubek panu Altnerovi ?

zaplatil-kulkou, doufejme, že jenom v obálce

huhu 3.3.2008 8:41

Re: zaplatil už Parouubek panu Altnerovi ?

pokud Altner dostane zaplaceno, tak leda z peněz daňových poplatníků. Až vyhraje soud proti ČR...socani jako vyžírkové ze svého platí málokdy...

Malý Aston 3.3.2008 8:40

Re: Re: H.........

Také s článkem souhlasím.Rudoši zuří,doufali že se již na jejich zločiny zapomnělo.:-D

PROKOP BUBEN 3.3.2008 8:38

Re: Re: H.........

Nešlo nakonec jen o to rozzuřit SVÉ rudé, aby se mohlo opět lépe STRAŠIT.....Jinak měli být Mašínové oceněni již dávno se vší poctou na Hradě, komunistická partaj, jejichž papalášům věčná opozice náramně vyhovuje, dávno rozpuštěna a bolševičtí zločinci dávno postiženi a ne ještě odměněni......

ver 3.3.2008 8:31

zaplatil už Parouubek panu Altnerovi ?

Dena 3.3.2008 8:15

Re: Re: H.........

R^R^:-P:-P:-D!

Kiper 3.3.2008 8:15

Re: Re: Re: Žvanění

Já taky ne, ale stačí mi, že Paroubkův výlet platila strana BASS.

huhu 3.3.2008 8:11

jedinou možností ODS

Topolánek, Paroubek, KDU i zelení jen potvrzují, že pro ty, kdo nechtějí Paroubka a Falmera je jedinou alternativou podpora ODS.

Kobylka Lajda 3.3.2008 8:09

Re: H.........

R^R^R^ Rudí zuří a to je dobře!;-€;-€;-€;-D;-D;-D

JE 3.3.2008 8:04

Re: Re: Re: Nic noveho

Mně taky, Tak už tady řádit přestaňte a je to!;-P

JE 3.3.2008 8:02

Re: H.........

R^To sedí jak Jandák na hrnci!;-D

martin TT 3.3.2008 8:00

Re: Re: Přesně !!!

rodilí Pražané se už odstěhovali. Tzv. Pražáci jsou chudáci z menšího města na Moravě, kteří se snaží chovat, jak si představují chování a vystupování obyvatele velkoměsta.

To jste ještě nikdy neslyšel? Zkontrolujte si to u vašich blízkých!

MLOK1 3.3.2008 7:42

Re: Přesně !!!

SouhlasímR^R^R^. Zatím Topolánek plní to, co sliboval.

MLOK1 3.3.2008 7:40

Re: Re: Už první věta ukazuje, oč Bártovi jde.

Milý Obře - tvé koktání nedělá lidem dobře! Obr na to nic nedbal. Koktal - koktal! 

Stále dál. Pořád! Neřád!

(Vypůjčeno form;a modifikováno] z Járy da Cimrmana)

fox 3.3.2008 7:39

Re: H.........

souhlas.článek chválím.

MLOK1 3.3.2008 7:34

Re: Re: Žvanění

"Uprděný řeči" Majkle? Já jsem se o Paroubkových jednáních zatím OPRAVDU NIC KONKRETNÍHO NEDOZVĚDĚL To je neoddiskutovatelný fakt.

MLOK1 3.3.2008 7:30

Re: H.........

R^R^R^