29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubkův návrat

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P 3.3.2008 12:55

hezky clanek

moc pekny clanek, obzvlaste mne pobavilo "Osobně si myslím, že oním medem na mucholapce byly státnické pocty,

kterých se mu v Sýrii dostalo a jimiž Syřané demonstrovali mezinárodní

kontakty své země. V absťáku prostě člověk udělá ledacos", mate naprostou pravdu, v jemenskych novinach Paroubka predstavovali jako premiera a ani trosku se nebranil..

zulik 3.3.2008 12:55

Re: Re: Re: Nic noveho

:-DParoubek je nase vychazejici politicka hvezda,a jednou bude prezidentem a snad i predsedat EU.Jeho charizmatu se snad vyrovna jen ;-) Beatles.Je inteligentni a jiste vi co dela,kdyz jede do Syrie.Nechte honapokoji zavistivci(Y) 

hulwat 3.3.2008 12:52

Re: Re: Pane Bárto - velmi trefně napsáno !

On to nepsal o ostatních. Napsal to jen o tobě a tvých kriegs kameraden.

Nedivící se 3.3.2008 12:52

No jo ....

.... Pavel Bárta a Neviditelný pes ..... co jiného než adorace (= zbožnění) ODS a jejich fírerů a spílání zlému Paroubkovi a ČSSD --- na víc se jeho mozeček nezmůže !!!!

Starý J. 3.3.2008 12:51

Standa

....kdo podporuje vrahy, sám je zločincem. Je to jako napomáhání k vraždě. Avšak ti co mají kriminálníky Mašíny za vzor a třetí odboj a vykládají, že byli ve válce proti komunistům, chtějí legalizovat vraždění.

Takže podle Vaší logiky je okamžitě nutné sebrat všem z druhého odboje všechny výhody, které jim byly za odpor proti nacistům přiznány a ty, co jim je přiznali označit za zločince. Je to jako napomáhání k vraždě.Je třeba okamžitě druhý odboj označit jako zločinecký a všechny partizány, odbojáře i ty, co jim pomáhali, považovat za vrahy. Vrahy byli i Kubiš s Gabčíkem, atd....

....Neuvědomují si, že na základě této zvrácené logiky omlouvají a legalizují postup po  Únoru 1948. Napadeným dávají právo na odvetu....

Copak bylo dříve? "Postup po únoru", nebo odpor Mašínů? A nejhorší nakonec - zaměnil jste "napadené" a "napadající". Podle Vás je napadený komunistický režim a "napadající" jsou odpůrci tohoto režimu. Podejte si s Filipem ruku a táhněte do.....

Jak podle Vás měl vypadat odpor občanů proti teroru, který zde komunisté po Únoru 48 rozpoutali?  Občané neměli právo se bránit třeba se zbraní v ruce? Naopak je obrovská škoda, že to byli jen Mašínové se zbraní a JEN tisíce beze zbraně. Ten odpor by nebyl úspěšný (stejně jako by nebyl úspěšný otevřený boj se zbraní proti vstupujícím nacistům), protože komunisté již měli protiústavně vyzbrojené milice a na hranicích v okolních státech Rudou armádů (a víme jak dopadli Maďaři v roce 1956), ale zachovali bychom si trochu cti v těle!

ck 3.3.2008 12:48

jen tak dal,

neni to super jakou mame svobodu a vidime jak do sebe politici rezou. Vzpominam, jake bylo za totality cteni o domaci politice. Vsichni se furt meli radi a nepritel byl nekde mimo, daleko.   

Jara 3.3.2008 12:39

Za vším hledej ženu

Paní Petra odešla znechucena z plesu sociální demokracie již po hodině, nebylo to její kafe, nechat se tam okukovat od postarších soudruhů. Paroubek měl doma potom peklo, dva dny spal na chatě. Také svatební cesta do Bardejova nebyla nic moc, dobrá snad k tomu, že si tam Paroubek léčil potenci. Tak se muselo vyrazit někam dále a nejlépe zadarmo. Že jednou pozvou Jirku čínští komunisté a podruhé syrští teroristé, za to Jirka nemůže. Svůj ke svému. Bylo to zdarma, Petra něco nakoupila a bude zas doma chvíli klid. Navíc ještě Topolánek v Americe. A to Paroubek Petře svatosvatě  po husitsku sliboval, že do dvou měsíců bude na 99% opět premiére a do 5 lety bude paní prezidentová.

brabus 3.3.2008 12:35

Re: Re: Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

bravoR^R^R^R^ P.S. Musíte pochopit, že jsou tady lidé(jako Geron), kteří si nezvykli myslet sami za sebe, rozhodovat se sami za sebe, ale že se musejí pořád někým nechat někam směřovat;-(

emersonskej 3.3.2008 12:32

Re: Ten

Každý, kdo má zájem, si může relevantní informace kolem bratrů Mašínů nelézt na netu a tudíž je na rozdíl od vás a vám podobným rudým šašků informován !!! 

emersonskej 3.3.2008 12:28

Re: Re: Ten

R^

Obřík 3.3.2008 12:24

Re: Seriozní článek , díky !

s některýnmi maličkostmi sice nesouhlasím - třeba to o zeleném strašení, nebo o tom, že Topolánek je tupý Valach - to beru jen jako folklor, protože jinak to je

R^ výborný článek . Díky R^ 

třetí 3.3.2008 12:23

Re: Pane Bárto - velmi trefně napsáno !

Nestyďte se zároveň označit za genia, jsou-li ostatní podsvinčata a hnůj.

emersonskej 3.3.2008 12:20

Re: Re: Relativně poctivý, nádherný sosácký termín!

;-D;-DR^

Obřík 3.3.2008 12:17

užitečná cesta

Nejel tam Paroubek náhodou pro peníze, aby mohl konečne zaplatit advokátu Altnerovi???Tato otázka mě jako první napadla když jsem spekuloval proč ten Paroubek jel do Sýrie - ještě dříve, než jsme dostali jakés -takés vysvetlení důvodu cest od čssd, . Myslel jsem totiž, že prostě jen Syřané chtějí ukázat, že se s nimi ještě někdo z Evropy přátelsky baví a tak Paroubkovi zaplatili nejen cestu, ale i neco navíc za to, že teď jejich agentura může psát o přátelské návštěvě. Zkrátka napadlo mě, že Paroubek prodal "dobré jméno" ČSSD aby měl na zaplacení Altnerovi.

Včera se mi ale dostalo nejen oficielní vysvetlení , ale na jiném diskusním foru i ujištění od jednoho zasloužilého člena ČSSD, že tam Paroubek byl na naprosto nevinné studijní cestě což je podle něj nic proti tomu, že tam jezdí i jiné a dokonce státní dlegace.  Tomu zasloužilýmu členu čssd , ani celý straně nedochází, že důvod "Studijní cesta" je snad ten nejhorší myslitelný důvod proč tam jet a že jestli Paroubek studoval dobře, tak se mají členové čssd skitečně na co těšit - stranická milice je bude střílet za čtení N.Psa atd. A to vše nejdřív ve straně a pak ve státě.

 Ale to stejne nevylučuje , že je možný oboje, že možná Paroubek dostal i nejak zaplaceno - to je možný taky.  Otázka je - přispěla nějak pozitivně, či negativně cesta Paroubkova k české vyjednávací pozici ohledne zaplacení Syrského dluhu ? Má tam kvůli tomu jet přece Kalousek. Ta jednání jistě nebudou krátká a Paroubek možná počítá s tím, že se protáhnou až do doby, kdy premiérem bude už zase on. Takže - ani bych se nedivil, že Paroubek už práve vybral takovou menší zálohu.

Jestli někomu vadí, že přílš spekuluju a fabuluju, tak ať mi sdělí, kde se mám dozvědět nejaké skutečné podrobnosti o důvodech té cesty a věcné výstupy

emersonskej 3.3.2008 12:16

Re: Re: Pane Bárto, platí vás dobře...? inu nakradli na to dostatečně..

R^R^R^>-

emersonskej 3.3.2008 12:09

Re: Re: Informace z výzkumu, ha ha ha

;-DR^

emersonskej 3.3.2008 12:08

Re: Re: Je to tak.

No s tou středopravou stranou s vámi souhlasím... ovšem zbytek je opět vaše nenáviská uprskaná klasika...

emersonskej 3.3.2008 12:05

Re: Chudinka Bárta se jako propagandista snaží ze všech sil.

Jediní propagandisté, co se tu obyčejně snaží ze všech sil, jsou podobná rudotlamná hovádka, jako vy !!!!!;-€

emersonskej 3.3.2008 12:03

Re: NEVIDITELNÝ PES

Když se vám tu nelíbí, proč sem ještě lezete ??? pokud toužíte po té VAŠÍ vyváženosti, doporučuju novinky, nebo BL...;-D

BuBu 3.3.2008 12:01

Re: Seriozní článek , díky !

R^R^R^ . . . . . ale ani tak ne s Bleskem - ale s Haló novinami !

emersonskej 3.3.2008 12:01

Re: Seriozní článek , díky !

R^ souhlas !!!

Vlaďa 3.3.2008 11:45

učit se,učit se,učit se .

 On se nám jezdí pan (pan je ještě slušné oslovení)Paroubek učí jistému stylu práce

 do Sýrie,jako Gottwald se jezdil učit do Moskvy jak nám zakroutí krkem.Že to ostatní

sociální demokraté snášíte ? Nemáte někoho jiného,než to vaše vedení?Paroubek,Hašek,Rath,Jičínského,Krauze,Svobodu v base,Tvrdíka atd...?8-o

mt 3.3.2008 11:43

Seriozní článek , díky !

Pomalu není co číst v lidovkách.cz , výjimku tvoří jen Neviditelný pes.

Pokračujte tak dál a nenechte se znechutit některými diskutéry , kteří si pletou NP s Bleskem...

 

BuBu 3.3.2008 11:32

Pane Bárto - velmi trefně napsáno !

Kvikot rudých podsvinčat v diskusi . . . dává Vašim slovům punc pravdy !

Ale šlo to napsat stručněji : Výkvět post-bolševického hnoje z ČR si vyjel na výlet, aby se od pohanského fundamentalistického hnoje naučil - jak zakroutit krkem demokracii v Čechách !

Tedy svůj . . . . . ke svým !

PROKOP BUBEN 3.3.2008 11:23

Re: Je to tak.

Jak to tak vypadá je JIŘYK z RáJe silným protivníkem Velkého KORMIDELNÍKA všech Šmoulů, kteří se už třepou.....Chce to nějakou solidnější středopravou partaj na politickém place, ovšem tomu by asi kLausmodří opět zabránili..... Své metody čpící po mafiánech na to mají.....

citlivka 3.3.2008 11:20

Re: Re: Re: Nic noveho

Zde  na  Neviditelném  psu,  je, pokud  jde  o  špičkově  přiblblé  a  originálně  sprosté  diskuzní   "příspěvky",   jasnou  a  zaslouženou   jedničkou  , jakýsi  jirka. s..Tento,  svým  způsobem  zajímavý, velmi  tvůrčí  autor  šťavnatých   a  vulgárních,  jinde  nevídaných  a  neslýchaných     nadávek, jakož  i intelektuální   trpaslík,  Vám  vleze  všude! 

Sulejman 3.3.2008 11:17

NEVIDITELNÝ PES

se dal ještě před rokem číst. Ale v poslední době sklouzl do zcela pravicové,téměř nenávistné polohy. Škoda,že se zase ztrácí určitá objektivita z našich medií,pane Neffe.

Gonzales 3.3.2008 11:04

Ano Ivane máte pravdu

Kradou jak straky a ještě si za to nechávaj platit... Ještě že máme ty vynálezce z Něvského prospektu.

Kontrolní otázka: Kolik platíte "za oceán" za GPS navigaci, nebo používání technologií ve spojitosti s internetem?

Vlasta.on 3.3.2008 10:54

Re: Chudinka Bárta se jako propagandista snaží ze všech sil.

Tak se kluci domluvte jak budete lhát. Brezinsky nebo Kissinger?

Ani jeden co punťo. Běžte se už, vy ubožáčci, bodnout.(Y)

Vlasta.on 3.3.2008 10:53

Re: Tajné

Tak se kluci domluvte jak budete lhát. Brezinsky nebo Kissinger?

Ani jeden co punťo. Běžte se už vy ubožáčci bodnout.(Y)