5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubkova svatba

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VLADIMÍR 21.11.2007 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je slušnější

Myslílím, že paní Jana bude asi normální, to se tady občas vyskytují jiné semetryky :-D:-D:-D

Poklop 21.11.2007 16:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je slušnější

No nevím,ale jistě je velmi naivní.

jirka.s. 21.11.2007 16:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je slušnější

Tak to, že ty si dovedeš představit jakoukoliv závist, to ti konečně věřím! Ty bys dokázal závidět i kohoutovi na hnoji delší drápy, že toho víc vyhrabe! ;-(;-(;-(

xyz 21.11.2007 8:32

Paroubek se chce jen vyrovnat svým velkým vzorům z Německa Joschkovi a Gerdovi

Bude se ale muset ještě moc snažit.

Zebra 21.11.2007 8:29

„Huhu: Trh hospodářství pročistí a pročistil bez ohledu na právní rámec či kádrový původ vlastníka....“

Věčná škoda, že huháci nevládli třeba v USA na konci války. Dneska mohli mít v Německu Speerovi krásnou stavební firmu, Göringovi třeba aerolinky, Bormannovi poradenskou firmu a Himmlerovi personální agenturu.

huhu 21.11.2007 8:38

Re: „Huhu: Trh hospodářství pročistí a pročistil bez ohledu na právní rámec či kádrový původ vlastníka....“

to co píšete ty naše Speery, Göringy či Čálfy, Tošovské a Adamce, Koláčky atd. to jsou přesně ty dohody o rozdělení moci a majetku, které udělal Havel s komunisty po r. 89. Klaus svým důrazem na svobodný trh, kuponovku místo přímých prodejů, a soutěž politických stran tyhle dohody ohrozil Taky se ta havlobolševická koalice "Všichni proti ODS/Klausovi" při každé příležitosti aktivuje....svobodný trh je proti našim Speerum/Göringům nejlepší obranou - jinak si kromě majetků ještě budou přidělovat dotace, investiční pobídky, daňové úlevy , státní zakázky - však to za těch 8 let vlád čssd dobře znáte...svobodný trh aspoň nechá přežít ty Speery/Goringy o kterých lidé svobodně rozhodnou svými peněženkami...

Zebra 21.11.2007 8:59

Re: Re: „Huhu: Trh hospodářství pročistí a pročistil bez ohledu na právní rámec či kádrový původ vlastníka....“

Hele huhu, co takhle vybarvit vaší šedivou teorii pár sytě barevnými příklady: Třeba odkazem na Havlovu dohodu s Čalfou, Tošovským, Adamcem a Koláčkem, že jim nechá advokátní kancelář, flek ve Švýcarsku, uhlobaronství či kdeco a popisem, jak to ze své pozice prezidenta zajistil a naopak jak mu tito lidé zajistili moc.

No a třeba jukněte sem: BBCCzech.com | ČR | Odkud se berou čeští boháči? , ovšem bacha, kuponovku tam jako hráz a síto na nomenklaturní zbohatlíky zrovna nejmenujou.

eTony 21.11.2007 8:23

loulo,

nebuďte bláhový, vy jste fakt čekal, že privatizace proběhne naprosto čistě bez toho, že někdo bude podvádět ? To přece nejde. A o těch "informovaných privatizérech", a jejich způsobu zapojení se do ekonomické aktivity říkám - bolševický způsob podnikání.

Připadá mne to, že sockom si předem vybudoval pozice pro převzetí ekonomické moci při dočasné ztrátě moci politické, aby tuto později získal zpět. Jenže, nepočítali s jedním - Klausem a lidmi kolem něj, kteří založili svoji politickou stranu a přispěli tak k rozpadu "národněfrontovní" OF. Proto neustále ten vodopád nenávisti a lží o vytunelování republiky, dokonce se hovoří o rozkradení majetku. No aby ne, když si to soudruzi připravili pro sebe a Klaus jim to "vyfoukl" pod nosem.

gerontusinza 21.11.2007 12:00

Co se ptáte louly.... chlape. Re: loulo,

Na to se zeptejte hlavního privatizátora.... Kdybych takhle řídil a privatizoval podnik takn bych se v prvé řadě ptal nenaběhnu zlodějům...... Jenže jeden podnik je nic,takhle nechat rozkrást stát a ještě to obhajovat, to skutečně může jenom "podnikatel". Vzhůru do dalšího rozkrádání......;-D;-D

Starej veškrna. 21.11.2007 8:19

Závistlivec Bartoň.

Přemítám, zdali důvodem tohoto článku není třeba to, že pan Bartoň má sám doma ošklivou starou babiznu případně dědka...

Jízlivka 21.11.2007 8:36

Re: Závistlivec Bartoň.

  Nemá, jsi vedle, má chytrou a pěknou ženu, usměvavou, žádné nosaté pometlo.

Starej veškrna. 21.11.2007 8:43

Re: Re: Závistlivec Bartoň.

Áááám dobrý den, paní Bartoňová :-)

Kelner 21.11.2007 11:17

Re: Re: Závistlivec Bartoň.

Skutečně nezávidím. Hezká a chytrá - větší tragedie  ve většině případů snad nemůže být. Pokud je to výjimka, vítám mezi námi.

BuBu 21.11.2007 11:36

Re: Re: Re: Nezamněňoval bych slova !

To, že je vychytralá . . . ještě nemusí nutně znamenat - že je chytrá !

A o její inteligenci už vůbec nesvědčí . . . že po sobě nechá lézt Zpocené prase bradavičnaté - nota bene - nakažené červenkou ! ;-)

VLADIMÍR 21.11.2007 15:58

Re: Re: Re: Re: Nezamněňoval bych slova !

BuBu, už dlouho jsem se tak nezasmál :-D:-D:-D

Kylchap 21.11.2007 8:18

Vše bylo již napsáno,

vše bylo již řečeno. Článek má nulovou informační hodnotu.

jirka.s. 21.11.2007 10:27

Re: Vše bylo již napsáno,

Ne každý, astmatický vejfuku, každé ráno pátrá po tom, jakou konzistenci mělo právě to ráno bufovo hov/no! ;-D

Kylchap 21.11.2007 10:40

Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Tarsusi, ty a tvoji duševní souputníci se to již dávno dověděli v bulváru.

jirka.s. 21.11.2007 10:47

Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

No, ani neočekávám, že by logika byla tvou parketou! ;-D

Kylchap 21.11.2007 10:55

Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Tarsusi, ty plácáš a ani neví co.  Tvé myšlení je mimoběžné. V Petrohradě ti to vysvětlí!

jirka.s. 21.11.2007 11:17

Re: Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Musím ti všechno opakovat dvakrát? Logika není tvá parketa, tudíž se do ní ne/ser!

Obzvláště pikantní je tvoje zmínka o mimoběžnosti myšlení! Raději se ani nezajímám o to, v které dimenzi tvého "myšlení" se protíná Turecko s Petrohradem!

Kylchap 21.11.2007 12:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Tarsusi, do Turecka nemusíš, tam je daleko. Psychiatrická léčebna Petrohrad (u Podbořan) je pro tebe blízko.

jirka.s. 21.11.2007 16:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Tohle na tebe asi bude nejspíše sedět: http://www.marianne.cz/clanek/290/syndrom_posledniho_slova.html To zas bude síla, co?

Jinak jsem správně tušil, že budeš z jakési řiťky blízko nějaké té léčebny! Předpokládám, že v tom Petrohradě staví vlak a že máš co by ajzboňácký odborář režijku, jinak bys projezdil na ta ambulantní ošetření majlant! A vůbec, nevyplatilo by se ti přímo ústavní léčení!?

Čenda 21.11.2007 14:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Jirko, kolik času Vy prosedíte u PC a kolik nesmyslů zde vyplodíte je obdivuhodné, zřejmě za školu chodíte? Nebo spíš při vašem  pubertálním věku " Ty "

jirka.s. 21.11.2007 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Kolik času já prosedím u PC ti může viset u (Y), mohu tě ujistit, že si ten čas platím ze svého a ne  jako spousta jiných sosáckých "podnikatelů" či státních úředníků (viz gerontosaurus). A jestli se ti zdá to, co píši nesmyslné, to  je  jenom a pouze tvůj problém, že to nedokážeš pochopit! Nemíním v žádném případě suplovat tvou soudružku učitelku ze základní školy, která tak zanedbala tvé vzdělání!

P.S.: Vsadil bych se ale, že Internacionálu ještě znáš nazpaměť!

Čenda 21.11.2007 18:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vše bylo již napsáno,

Ty malinkej zatrpklej bl...., zřejmně jsi zas mamince peníze ukradl, aby jsi  internet zaplatit mohl,tak je koukej vrátit nebo ten, kdo krade také lže. Neboj ona Ti nenaplácá nebo ano potřeboval by jsi to. A má učitelka mne učila dobře a dále nejen ona a nejen na škole základní. Tak běž od PC napiš úkol, a do školy se na zítra připrav, Ty malej kecko. A zda na hlavu postižený jsi, tak se Ti za vše předešlé omlouvám. S takovými lidmi opravdu soucit mám.

huhu 21.11.2007 8:10

normální nabob

Paroubek vůdce lidu předvádí jen to, jak si lid představuje chování "boháče", "boháče" jehož lid nenávidí a přitom po takovém způsobu života touží....i na Paroubkovi je vidět, že klobouk sluší až ve třetí generaci....

bd 21.11.2007 8:03

Máte tohle zapotřebí

pane Bartoni? Zřejmě Vám zde už publikují na základě jména, a ne obsahu. Nebylo by jednodušší napsat pouze "Vážení čtenáři, toto je pahýl k tématu Paroubkova svatba, Vaše příspěvky vkládejte v sekci diskuze"?

eTony 21.11.2007 7:35

loulo,

když už jsme u té privatizace, dokážete si představit, když byla privatizace zahájena, že se nemohou zúčastnit všichni, kteří mají zájem ? Já tedy ne. Kdo by asi měl být tím arbitrem, který ukáže prstem - ty ano, ty ne ? Zvlášť po tlusté čáře za minulostí ?

loula 21.11.2007 7:46

Re: loulo,

Uvědomne si, že nejvíce informací o chodu podniků, jejich ekonomické situaci, jejich zázemí, dodavatelích a podmínkách na trhu, měli ti, kteří tyto podniky bud přímo řídili před sametem nebo měli k této řídící sféře nejblíže. Tedy principielně ti, kteří tvořili mocenskou kostru předlistopadového státu. Ti také byli potenciálně nejvážnější uchazeči o privatizované podniky. A když toto porovnáte s Ježkem prosazovanou tezí, že Ekonomové musí mít náskok před právníky, tak se nelze divit. Proč např. vedoucí pošty v malé vesničce musí mít čisté lustrační osvědčení, ale privatizér podniku v ceně stovky milionů tuto povinnost neměl. Proč např. při půjče hypotéky (blbý milion) musím ručit nemovitostí, kterou přijde prolédnout pět úředníků, že skutečně tu cenu má, a na privatizaci se půjčovaly stamiliony na falešné drahé kameny.