4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tom 18.10.2006 10:37

Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

komunisti volili Klause zcela dobrovolně a to proto,že k němu měli menší výhrady než k Sokolovi,kdydy je Špidla požádal o podporu pro kandidáta soc.dem tak by jí od komunistů dostal

Toto prohlásil v jednom rozhovoru Filip,který byl osobně přítomen .

tom 18.10.2006 10:33

Re: Aréna klaunů

nikdy Vás nenapadlo,že za spoustu věcí si může soc.dem sama?

Opravdu si myslíte,že za vše mohou jiní?

Dnes je více než zřetelné,že tak jak kradli politici soc.demokracie nemělo v této zemi obdoby.

Pro osobní prospěch v řádu milionů jsou schopni způsoby stamilionové škody.

Nejvyšší čas ,aby si dali pauzu což jistě rádi udělají pokud se jich nikdo nebude ptát jak k penězům přišli.

Libor 18.10.2006 10:22

Aréna klaunů

Největší Paroubkova vina spočívá v tom,že svoji stranu,která se pohybovala po různých mediálních aférách na hranici 10 % v preferencích vytáhl před volbami opět na 32 %.To mu modré straky nikdy neodpustí,protože čekali pohodlné volební vítězství,zejména po zradě KDU ČSL na minulé koaliční vládě.Kalouskovy politické veletoče způsobily na české politické scéně zmatek a paniku,které budou mít dlouhotrvající následky a nejspíš vymažou KDU ČSL ze scény.Naše politika je aréna klaunů,ve které není nouze o zábavu.Dnes mě velmi pobavilo,jak ministr Tlustý "našel" před volbami 15 miliard pro důchodce,aby dostali v prosinci důchody.Nedávno ještě s. Tlustý tvrdil,že v prosinci vinou ČSSD na důchody nebude.

Libor 18.10.2006 10:03

Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

Ještě donedávna jsem si myslel,že ODS nemá ve svém názvu slovo demokratická jen shodou okolností.Už si to nemyslím.Po tom,co předvedla vláda bez mandátu za několik týdnů je jasno.Modrá se začíná vybarvovat do hněda.Takže na demonstraci proti předsedovi strany,která   ve  volbách dostala 32 % hlasů občanů si oblečte vážení soukmenovci hnědé košile a bílé podkolenky.

Saša 18.10.2006 9:47

Jinou mantru byste neměl?

Klause volili lidovci vyjma Pitharta po té, co Pithart propadl, a část socdemáků po té, co Zeman propadl. A to, že lidovci a část socdemáků přišli k rozumu, je naším národním štěstím. Protože když si představím, kdo všechno se na to místo cpal, jímá mne ještě dnes hrůza. Měli jsme tehdy opravdu velké národní štěstí, že se tam dostal zrovna pan Klaus.

Dena 18.10.2006 9:44

Re: Re: Re: Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

!!R^;-)

Malý Aston 18.10.2006 9:38

Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

Máte naprostou pravdu.Možná,že pan Paroubek po propuštění z vězení bude i prezidentem.U nás je to tradice,napřed vězení,potom Hrad.

Malý Aston 18.10.2006 9:35

Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

ČSSD mohla mít na Hradě pana Zemana. Pan Zaorálek a Gross včetně jiných,které jmenovitě uvádí pan Zeman ve své knize se spojili,aby v kanceláři pana Zaorálka tomu zabránili. Takže neplačte a zeptejte se socáků,pročpak nechtěli pana Zemana na Hrad?

Quin 18.10.2006 9:19

Nezapomeňte,

že v posledních letech soc. dem. těžce prohrávala všechny volby kromě parlamentních. To se pak těžko hledají osobnosti, které by stávající garnituru porazily. Jediná možnost tedy je tichý puč v době, kdy Paroubek již bude naprosto neúnosný a preference na dně. Nebo po jasné porážce v předčasných parlamentních volbách. Dřív změnu nečekejte. Zatím tvrdá ruka lidem vyhovuje.

Diskutér 18.10.2006 9:07

Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

pane Vaňku ten povolební projev Paroubka byl dobrý, mnoha lidem mluvil z duše, navíc reagoval na to, co se dělo těsně před volbama. Něco takového naše polistopadová historie skutečně nepamatuje. Paroubek byl asi nejlepší politopadový premiér, kterého jsme měli, v porovnání s ním byl Zeman sice téměř geniální, ale nevypočitatelný a svérázný. Paně Vaňku, podívejte se na to, jakou špínu jste postupně na Paroubka tahali, když jste zjistili, že je schopnějším politikem než Gross. Nejdřív jste házeli špínu na jeho manželku...bez úspěchu. Snažili jste se najít nějaké jeho přehmaty ve funkci náměstka primátora. Ani to nepomohlo. Nepomáhají jakékoliv sprostoty, jakékoliv lži. Je varující, že něco takového vzdělanější část naší populace akceptuje. Jak odstranit Paroubka z politiky? Pokud jste demokratem, pane Vaňku, tak to můžete udělat jen tím, že vstoupíte do sociální demokracie a budete se snažit zmenšit vliv Paroubka ve straně např. hlasováním atd. Ale asi ani tím nejde někoho definitivně "odstranit". To je absurdní. Co se týče vašich metod, je to něco podobného, jako kdyby Brežněv svolal lidi demonstrovat na Rudé náměstí v Moskvě, aby byl definitivně odstraněn z politiky Reagan v USA.   

pet 18.10.2006 8:46

Paroubek je nebezpečí demokracie,

ne samotná ČSSD! Opozice je vždy potřebná. I když Paroubek je výsledek špatného vývoje své strany, členská základna by se měla postavit proti diktátu, ale to pochopí teprve až odmítne z principu "vůdcovství" jednoho člověka a tím každý vezme na sebe osobní odpovědnost. Nevím ale, jestli by se z nich proto nestali pravicově uvažující lidé.

JE 18.10.2006 8:35

O.K.

R^

Křupan 18.10.2006 8:25

Re: Re: Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

Klaus navštívil všechny kluby, a co má být? Národ mnohem a mnohem více rozděluje paroubek. Kvůli "politikům", jako paroubek vznikají občanské války.

Vy různí intektuálové, vesměs levicové provenience, jste opravdu boží. Paroubkovi "marťani" vám nevadí, zato hlasitě naříkáte, že "Klause volili komunisti". Neustále lamentujete nat tím, že "Tlustý byl komunista", ale bývalé komunisty v čssd (a že jich je!) zcela ignorujete. Kudy chodíte - tudy brečíte nad "modrou totalitou", ale bezprecedentně bolševické chování vůdce paroubka vám připadá OK. Trochu schýza ne?

Vlasta 18.10.2006 8:01

Re: Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

Ta paměť.přeci Klaus šel ke komunistům na klub a prosil je hlasy.Komunisti sami přiznávají,že ho volili a že to byla chyba.Ale to oni říkají,ale jsou rádi,protože Klaus je člověk ,který národ rozděluje a to se komunistům hodí do krámu.Vám se teď podpora komunistů Klausovi nehodí,tak budete zapírat nos mezi očima.

WWW 18.10.2006 5:24

BABOVICKY

Vono prosim pani Jaklova je na tom politickem piskovisti vopravdu velkej bor/del. Ja si pamatuji na povolebni televizni debatu. Zni vyplyvalo, ze lopaticky ma ODS, ale kyblicky drzi pevne CSSD ! Kalousek tam pekne povidal, ze voni jsou ta klidna sila, ktera je pripravena udelat vsechno pro to, aby se ty babovicky povedly.

Jak uplynul nejaky ten mesic od voleb, tak se situace "zasadne"  zmenila. ODS ma ted ty kyblicky, co predtim mela CSSD ale uz nema lopaticky, protoze ty jim vyfouknul Paroubek. Ale co je nejhorsi mila pani Jaklova ?! 

Ta klidna sila uz nemuze delat babovicky, protoze pri poslednim projevu Kalouska ve snemovne se mu viditelne trasly ruce.

Jak z toho ven? Ja to vim - ja to nevim !!

Dadacos 18.10.2006 4:09

Re: Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

Mohl by vážený kolega některé z těch komunistů jmenovat a také přesvědčivě dokázat své tvrzení?

saša 18.10.2006 3:18

Re: Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

No jo, ale když bez těch komunistů, které požádal o podporu, bychom neměli na Hradě Klause!

Vanek 18.10.2006 2:34

Středa 18. října 2006 v 17:00 hodin – Václavské náměstí u pomníku Jana Palacha

Podpořme pravicovou vládu a strany a ukažme, že KSČSSD v čele s Jiřím Paroubkem nemá v naší zemi místo. Zveme i ty, co již zapomněli na bájný projev Jiřího Paroubka a tisíce lidí co dali najevo svůj nesouhlas při červnových demonstracích za jeho odstoupení a podepsali petici http://www.dostparoubka.cz (85.692 podpisů ke dnešnímu dni!). Jiří Paroubek ukázal svou nestydatost, neodešel z vrcholné politiky, neomluvitelný projev odbyl slovní hříčkou a znovu usiluje o premiérské křeslo. Věříme, že společně podpoříme odchod Paroubka do důchodu a smeteme pozůstatky komunismu v České republice.

Na podporu zašlete SMS, nebo e-mail všem co znáte: Středa 18. října, 17.00 hodin, Praha, Václavák,  demonstrace za svržení Paroubka z politiky

conqueror 18.10.2006 1:37

Mozek?

Naopak, mozků je u socanů dost a dost. Hlavně těch šibalských...