27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bubu 23.6.2006 7:42

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Zapomínáte na Němcovou a Bendla. Jinak nesouhlasím, tito jsou tak "nemocní", že už to ani hůř nejde. Takže s každou změnou se mohou už jedině "ozdravit". Jen nechápu, proč se budu muset podílet financování tohoto neúměrně drahého a zbytečného procesu.

Jan H. 23.6.2006 8:58

Re: Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Protoze ono ozdraveni je i ve vasem zajmu.

bubu 23.6.2006 12:57

Re: Re: Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Výsledkem bude, že operace se podařila a pacient podlehl. I když by v tomto případě měli raději podlehnout ti "ozdravovatelé".

J. Mach 23.6.2006 10:49

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Leo, vy jste snad přímo posedlá těmito jmény? Copa vám udělali? Pokud to není něco osobního, tak se nám svěřte.  

princ bajaja 23.6.2006 8:07

Re: Ozdraveni ceske politiky

Už jste měl dávno emigrovat

jirka.s. 23.6.2006 9:15

Re: Ozdraveni ceske politiky

Všichni slušní lidé by už konečně měli dojít k přesvědčení, že v zájmu ozdravění české politiky i celé společnosti nestačí, aby viníci tohoto tragického vývoje odešli do ústraní, protože oni si takové ústraní představují minimálně jako guvernéři různých bank, předsedové všelijakých správních rad apod. Že by skončili dokonce v celách, to snad nemá cenu ani komentovat. Řeč přece byla o slušných lidech, ne blbých. Všichni slušní lidé by  si totiž měli vzít za svůj Starý zákon a ono důležité z něho, "Oko za oko, zub za zub." Způsob pana Macka není sice v intencích slušného člověka, ale také platí "Na hrubý pytel hrubá záplata".

ahasver 23.6.2006 10:08

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Chlap může  útočit  "zezadu", a přitom dokonce vypadat mužně,  pokud ovšem nerozdává zezadu  záhlavce. Tím se bohužel pan Macek sám  degradoval do role tak trochu infantilního pana učitele. Pan Macek prostě neustál svoji slibnou politickou kariéru (tím myslím privatizaci ČS), a teď se zesměšnil i jako chlap.

čtenář1 23.6.2006 7:11

Re: Další trapný pokus o sugestivní agitku...

Operovat s pojmem 100 na 100 je poněkud dikutabilní. Alespoň ve světle velkohubých prohlášení o nespolupráci s komunisty. Pokud je tedy vynecháme, pak jsou počty poněkud jiné. A to by si měli uvědomit všichni, včetně toho jediného pověřeného vůdce, jemuž to bylo sesláno shůry. Stejně to pomalu ale jistě spěje k velké koalici, popř. nějaké skryté formě opoziční smlouvy. Čerství poslanci se samozřejmě nebudou chtít vzdát se svých výdobytků a svým předsedům to pravděpodobně dají velmi rychle najevo.  A nelze předpokládat, že by sociální demokracie dopustila vládu kolalice - ono 100 na počet socdem poslanců je opravdu hodně. A i sám nejvyšší to jistě ví. To je jediným důvodem současných tanečků. A předpokládám, že to tuší i zelení s lidovci. Holt, 4 roky - možná méně - se vládnutí zúčastní pouze okrajově. Obzvláště lidovci to zřejmě nikdy nestráví.

ahasver 23.6.2006 8:29

Re: Re: Další trapný pokus o sugestivní agitku...

Promiňte, za jediného pověřeného vůdce, jemuž to bylo sesláno shůry já osobně považuji zástupce Boha pro ČR, který ale nesedí v Arcibiskupském paláci na Hradčanském náměstí, ale těsně vedle.  Už při své volbě byl velmi  vynalézavý, a nelze ho v žádném případfě podceňovat, jeho chvíle ještě přijde. Může znovu překvapit.