6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
raptor 1.11.2006 9:23

Pane autore,

v dnešním rozhovoru pro MfD o Vás Miloš Zeman říká, že jste neumětel. Napište nám o tom něco umného, ano?

Ted Nevim 31.10.2006 21:40

O autorovi

Zeman v rozhovoru s Jílkovou

...

Mně jde zatím o ten váš vztah. Co k němu cítíte teď? Rozpaky, které se týkají povolebního jednání. Přičemž nejsem schopen odhadnout, jestli je to způsobeno jeho špatnými poradci nebo jím samým. Koneckonců politik je takový, jaké si vybírá poradce. Paroubek je neustále obklopen poradci ze Špidlových a Grossových dob. Koho máte na mysli jmenovitě? Mám na mysli Jaroslava Tvrdíka, Ottu Novotného, Lukáše Jelínka a některé další. Tito lidé velmi špatně radili Špidlovi nebo Grossovi, takže asi budou těžko dobře radit Paroubkovi. Ale předseda  Paroubek  může argumentovat, že i oni se podepsali na dobrém výsledku parlamentních voleb. Role poradců je v řešení každodenních drobných operativních problémů, kdy šéf pochopitelně nemá dostatek informací o každém z nich a je odkázán na svoje poradce. A když si vybírá takové neumětely, tak samozřejmě jeho rozhodnutí mohou být v řadě případů chybná.

jasan 31.10.2006 21:18

jelinek

by si mel vzit k srdci, co o nem rika Zeman... 

W4C 31.10.2006 17:29

D.E.B.I.L..........

Dušan 31.10.2006 17:04

Já už články soudruha Jelínka pravidelně čtu,

člověk se u toho pobaví a poučí podobně jako u filmových týdeníků z 50. let.

penzista 31.10.2006 14:11

Opět nic originálního.

Zase článek převzatý z oranžovo-rudého Práva. Takže opravdu nemáte vlastní autory. Rv

Jarda 31.10.2006 13:02

Růže

Mnozí zahrádkáři mrkali, když se jim o letošním malebném podzimu na záhoncích znovu rozzářily květy typické pro jarní období. Malý zázrak se přihodil i Jiřímu Paroubkovi: sociálnědemokratická růže.Pan Lukáš Jelínek zapoměl dodat že se nejedná o kytku ale o nemoc.

Insider 31.10.2006 13:09

Re: Růže

:-))))) Případně možno zvolit smajlíka Paroubka:  : °-(

jirka.s. 31.10.2006 18:08

Re: Růže

V našem kraji se jedné růži říkalo "Růže z Jericha" (Pro neznalé = kravské lejno)

Veteran 31.10.2006 12:53

Sdělovácí prostředky

Situace v naší politické scéně je taková jaká je. Všichni víme, že za moc nestojí. Ale neměl asi pravdu Miloš Zeman, když označoval naše novináře a pány redaktory za darebáky a póvl? Podívejte se do dnešní (úterní ) Mladé fronty. Hlavní titulek - Předčasné volby: chybí jen datum.

Vždyť je to prachsprostá lež a přitom ústřední zpráva tohoto nekvalitního japanu.

StandaT 31.10.2006 12:51

všimli jste si

Je to trošku off topic, ale všimli jste si, že sofkomunisté již opustili druhou vlajkovou loď své  propagandy?

Po spálené zemi už přestávají používat tuneláře ;-D;-D;-D

gerontusinza 31.10.2006 12:27

Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Souhlasím, že letošní volby byly nejšpinavější ukázkou parafráze na volby. Souhlasím, že vylité kbelíky splašků vykonali své a že ČSSD zůstala pošpiněna. Jenom jaksi očistění je v nedohlednu a oslavné tirády nejsou namístě. Proto mě děsí ta spokojenost vycházející z vašeho článku. Je nezbytné kultivovat projev vedoucích představitelů ČSSD, neházet členy strany po jakémkoli nařčení okamžitě do žumpy ale začít vyhledávat a vykopávat skutečné vyžírky ve straně. Byl jsem vaším voličem na jaře i nyní, protože svinstvo ze strany ODS jen velice těžko mohu spolknout. A to i ze strany tzv "novinářů" vůči paní Paroubkové. Ale sakra, to musím vlézt do vaší strany abyste si byli schopni udělat pořádek v členské základně? Koukejte s tím něco udělat, začněte konat na řeči již nikdo není zvědavý. Ale jinak hezký den.

StandaT 31.10.2006 13:00

Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Co má Blesk společného s novinařinou a s ODS?

Pokud vím, tak se otřeli i o jiné. Třeba Dagmar Havlovou taky nešetřili, možná ještě víc. Udělali dokonce i pornostránky s jejím jménem. Ale paní Dagmar chytře mlčela. Václav taky. Když se otřeli o paní Lídii, tak ta taky mlčela, stejně jako její Václav. Takže tyto aféry jsou již passé. A když se otřeli o paní Zuzanu, tak ta to moudře přešla. Pouze ten její to rozburácel do všech stran a proto tato kauza - na rozdíl od předchozích - pořád žije.

Ghost 31.10.2006 13:02

Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

jojo a jeste soud a pravniky platil stat - protoze jak sam Veliky rekl - on je predseda vlady ...

StandaT 31.10.2006 13:21

Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Nakonec se zalekl a nechal to proplatit partají. Jako daňový poplatník jsem rád, že to nemusím sponzorovat. Je zajímavé, že k nedobrovolnému sponzoringu necekli členové strany. Zřejmě je jim jedno, že stranickou pokladnu využívají bossové jaksi... privátně.8-o Ale to je jejich věc...

P.S.: doposud nedokázal, že to předali partaji k proplacení PŘED tím, než to vyšťourali novináři. Přikryl (nebo jak se jmenuje šéf Úř. vlády) se ještě vykoupe;-D

jirka.s. 31.10.2006 17:47

Re: Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Rád bych, Stando, sdílel Vaše přesvědčení, že socanská stranická pokladna je naprosto odstřižena od státních, tedy Vašich a mých peněz. Já holt jsem už takový pesimista, který obzvláště co se týká politiků vidí "TY VĚCI" co nejčerněji. Ono je už na pováženou, že stranické pokladny dostávají po každých volbách vždy od každého voliče onu stokorunovou injekci. Proto zřejmě ta touha po předčasných volbách, i když v současné situaci je zřejmé, že jiné průchodné řešení neexistuje. Ale uvědomte si, že kdyby byly strany, a socani obzvlášť, závislí jenom na zákonných příspěvcích, to by soudruzi tenká ho*ínka kakali. Co kdyby se takhle Nezávislý kontrolní úřad začal zajímat též o stranická účetnictví? Myslíte, že by jeho závěry byly veřejně přístupné na netu?

StandaT 31.10.2006 20:02

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

No jo, to jsem si neuvědomil. Ať soudruzi nekakají vůbec.:-/

brabus 31.10.2006 13:25

Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Vážený pane soudruhu. Můžete mi prosím sdělit o jaké svinstvo ze strany ODS šlo??? Protože, já nevím, že by ODS objednávala nájemné vraždy (Srba-Slonková), tunelovala (Svoboda), říkala si o úplatek (Rath-Klimovičová), kradla z EU(Doležal, Péťa), říkala o úplatek (opět Doležal). Opravdu nevím, že jsou to lidé z ODS. Můžete mi prosím sdělit, kdo na základě akce čisté ruce, skončil v base?? Já vím jenom o ČSSD. Tohle všechno, narozdíl od novin a Vás,  Kubice dávno věděl. A asi Vás soudruhu opět zklamu, ale starého bolševika novým kouskům nenaučíš.Rv

jb 31.10.2006 16:00

Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Dobráčku Brabusi, nech si opravit sklerozu někde u nějakého mechanika.Vzpomenu jen aférky vašeho idola Teplánka podplácení Kořistky, VAE a miliony v čudu, jeho byt co ho zaplatí Pražané přes Eltodo atd. Na to nemá  Paroubek ani vzdáleně. Mohl bych přidat potlačenou a zdivočelými jednobarevnými medii jaksi nekomentovanou kausu bytu pana exstatrosty na Praze 4, poslance Doležala atd. ale kašlu na to. Sice o tom jaksi servery mlčí ale byl podán návrh na trestní stíhání Langera, Vidíma ale to mediím asi nestojí za zmínku. 

brabus 31.10.2006 20:19

Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Soudruhu, soudruhu. Kauza VAE? To myslíte, kdy soukromá firma ELTODO koupila dluh za soukromou firmu VAE?To nemá ze státní správou nic společného. Ale to soudruzi z KSČSSD nechápou. Kauza Kořístka? To myslíte, jak Kořístka, který si najednou po 3 měsících uvědomil, že ho chtěli podplatit a teď musí platit jak mourovatej za urážku. Tomu se soudruhu smějí už i v US. Zeptejte se jak Paroubek koupil DRUŽSTEVNÍ byt ve Stodůlkách, o kterých nikdo z pražanů (kteří čekají na podobné bydlení i 10let) neví. Jsou to byty, které jsou postaveny za státní podporu, kterou přiklepl Paroubek ještě jako náměstek na magistrátu. Takže kolego prosím o nějaké pořádné argumentyRv

jirka.s. 31.10.2006 17:52

Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Milý brabusi! Opět musím projevit, právě tak jako o příspěvek výše, svůj pesimismus. Staří bolševici jsou nádherně tvární a ani byste nevěřil, jakých veletočů jsou schopni.

honcek 31.10.2006 15:14

Pane Geronte

Do te strany budete muset! Bez vas se to neobejde! Hned budete s Duce Roko Paroubkem na ten "poradek" dva. Budete si rozumet, pani nepostradatelni!!! :o)

StandaT 31.10.2006 15:29

Re: Pane Geronte

Já jenom čekám, kdy se objeví první kdo řekne, že k nim vstupoval, aby je rozložil zevnitř.

jirka.s. 31.10.2006 18:04

Speciálně pro gerontosaura !

Z rozhovoru s brigádním generálem Antonínem Husníkem v posledním čísle Reflexu:

Jak vidíte dnešek? Co říkáte komunistům v Parlamentu?

My voliči jim to dovolujeme! Jsem z toho zoufalý, jak je to vůbec možné. A děsí mne, že i někteří naši podnikatelé jsou socialisté. Když se představitelé KSČM producírují na politické scéně a v médiích, hrubě mě to uráží. Kážou přesně totéž jako po válce. Bolševikům se daří tam, kde není pořádek. Jejich hlavním způsobem jednání je rozeštvávat a pak oběma stranám něco naslibovat, aby je drželi proti sobě. Děsí mě i mladí neonacisté a ambiciózní socanové.

JIří 1.11.2006 7:43

Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Hstli někdo vyléal kyblíky nebo celé citsreny špíny pak to byla ČSSD se svou kmapaní ODS mínus.Směs propagandy,polopravd a lží a strašení neviňátek připojených na pupeční šňůru sociálních dávek.Tohle možná ovlivnilo voliče víc než co jiného.

ČSSD se ušpinila sama.Byli to její lidé kteří napojili mafii na státní správu.Kdyby nebylo bráněno vyšetřování jejich průšvihů asi by se to neprovalilo.A když se už tak stalo je ostuda českého voličstva, že na to nereagovalo.Hlavně že jsou ty dávky,že?Je správné aby strana která má na svědomí tolik průšvihů získla nejvíc halasů ve své volební historii?Je to normální?

:-/

Ghost 31.10.2006 12:07

manipulace

Me se libi jak se sockomousi snazej manipulovat s lidma:

volby do senatu byly o 27 mandatu.Cssd ziskala 6 - ods 14 ->

Cssd drtive prohrala senatni volby - ods je drtive vyhrala ziskala vic nez 50% mandatu.

Ten nesmysl s obhajobou muselo vymyslet nejake tele, zadna obhajoba neni, je politicka soutez o uvolnene mandaty,ktere muze ziskat kazdy kdo se do teto souteze prihlasi.Nikdo nema zadneho fora, hlasy pro cssd i pro ods maji stejnou vahu.

Cssd ziskala vice hlasu nez v minulych senatnich volbach,ods take,cssd volila vyrazne mene opravnenych volicu - proto vyrazne prohrali.To je vysledek voleb, nic vic nic min.

výstižné... 31.10.2006 12:00

Chce se mi zvracet..........

Na jelena, nadráth, na paroubovanou růži se stačí podívat a je mi špatně od žaludku.Někteří lidé jdou ještě dál, jakmile slyší projev dotyčné osoby, nemusí na záchodě vůbec tlačit....(Y)

Veteran 31.10.2006 12:54

Re: Chce se mi zvracet..........

Pan "výstižné" mluví spíš o sobě než o skutečné politické scéně.

traktorista 31.10.2006 11:42

Lukáš je fajn, nechte ho bejt!

Lukáš je fajn kluk, nechte ho bejt! Kdo Vám napíše tak bezva článek, že se smějete ještě 10 minut? Kdo mu to Masarykovu akademii platí? No možná platívala Buzková (fakt dobrý článek dnes v Lidovkách odkaz:

Petra Buzková se rozhodla vrátit do politiky.Poradce Buzkové řešil dotace. Uspěl i jeho syn Podezřelé financování nyní řeší experti...) Tohle povedené nakladatelství EPOCHA, kde je namočen poradce Buzkové Profant, jeho geniální 18-letý synek jako webmaster atd.) a dostalo od Min.školství v srpnu 2006! dotaci cca 13 milionů korun totiž vydalo Paroubkovu knihu " Muj život v politice" (doufám, že už jeho život brzo skončí, nakonec na to naráží i samotný Lukáš J.,a to už je co říct :-)

Jara 31.10.2006 11:34

Směšné...

Skutečně ,pouze v politice se může něco takového uživit.Socany lze skutečně již srovnat s komunisty.Bílá už pro ně není bílá,ale černá.