19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
raptor 1.11.2006 9:23

Pane autore,

v dnešním rozhovoru pro MfD o Vás Miloš Zeman říká, že jste neumětel. Napište nám o tom něco umného, ano?

JIří 1.11.2006 7:43

Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Hstli někdo vyléal kyblíky nebo celé citsreny špíny pak to byla ČSSD se svou kmapaní ODS mínus.Směs propagandy,polopravd a lží a strašení neviňátek připojených na pupeční šňůru sociálních dávek.Tohle možná ovlivnilo voliče víc než co jiného.

ČSSD se ušpinila sama.Byli to její lidé kteří napojili mafii na státní správu.Kdyby nebylo bráněno vyšetřování jejich průšvihů asi by se to neprovalilo.A když se už tak stalo je ostuda českého voličstva, že na to nereagovalo.Hlavně že jsou ty dávky,že?Je správné aby strana která má na svědomí tolik průšvihů získla nejvíc halasů ve své volební historii?Je to normální?

:-/

helena 1.11.2006 0:14

Re: Re: Re: Projevilo se to, že ODS, hlavně v Praze, volí často lidé nevzdělaní a primitivní

kandidování kohokoliv za ČSSD v současné době snižuje jeho kvality na minimum. Slušný člověk se nikdy nezaplete s postavou typu Paroubka

helena 1.11.2006 0:11

Re: Re: Saddám Husein - vítězná matka bitev

já bych na ten odchod našeho Všemohoucího a pomazaného moc nespěchala...... vždyť je velkým volebním trumfem ODS:-D   ODS nemusí mít ani žádný program, stačí Paroubek v čele ČSSD a voliči jdou semknuti v jednom šiku k volbám:-D

helena 1.11.2006 0:02

Re: Re: Symptomatické!!!

tak se do diskuze nezapojujte........ my to snad přežijeme.....

nevěděla jsem o sobě, že jsem fanatik :-D ale pokud to znamená, že pouze fanatik může souhlasit s názory, které tu zazněly, tak se tedy hlásím, že fanatik jsem :-D

jeník 31.10.2006 22:06

Re: Re: Symptomatické!!!

víte, nejsem si jistý, jestli je to fanatismus, nebo čiré zoufalství nad poměry, které ve státě panují ...    

Ted Nevim 31.10.2006 21:40

O autorovi

Zeman v rozhovoru s Jílkovou

...

Mně jde zatím o ten váš vztah. Co k němu cítíte teď? Rozpaky, které se týkají povolebního jednání. Přičemž nejsem schopen odhadnout, jestli je to způsobeno jeho špatnými poradci nebo jím samým. Koneckonců politik je takový, jaké si vybírá poradce. Paroubek je neustále obklopen poradci ze Špidlových a Grossových dob. Koho máte na mysli jmenovitě? Mám na mysli Jaroslava Tvrdíka, Ottu Novotného, Lukáše Jelínka a některé další. Tito lidé velmi špatně radili Špidlovi nebo Grossovi, takže asi budou těžko dobře radit Paroubkovi. Ale předseda  Paroubek  může argumentovat, že i oni se podepsali na dobrém výsledku parlamentních voleb. Role poradců je v řešení každodenních drobných operativních problémů, kdy šéf pochopitelně nemá dostatek informací o každém z nich a je odkázán na svoje poradce. A když si vybírá takové neumětely, tak samozřejmě jeho rozhodnutí mohou být v řadě případů chybná.

Karel H. 31.10.2006 21:36

Re: Symptomatické!!!

Vždycky když zde vidím nějakého fanatika, jako jste vy (a že jich zde je opravdu hodně), tak je mi tak nějak smutno, kolik nenávisti v lidech je.

P.S. Žádnou diskuzi s vámi vést nehodlám.

jasan 31.10.2006 21:18

jelinek

by si mel vzit k srdci, co o nem rika Zeman... 

AAA 31.10.2006 20:41

Re: Re: Re: omílání

Nekroutime ale pokud by realne hrozilo ze nam budou komousi chtit kroutit krky znovu, zacneme je kroutit prvni jim!

brabus 31.10.2006 20:19

Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Soudruhu, soudruhu. Kauza VAE? To myslíte, kdy soukromá firma ELTODO koupila dluh za soukromou firmu VAE?To nemá ze státní správou nic společného. Ale to soudruzi z KSČSSD nechápou. Kauza Kořístka? To myslíte, jak Kořístka, který si najednou po 3 měsících uvědomil, že ho chtěli podplatit a teď musí platit jak mourovatej za urážku. Tomu se soudruhu smějí už i v US. Zeptejte se jak Paroubek koupil DRUŽSTEVNÍ byt ve Stodůlkách, o kterých nikdo z pražanů (kteří čekají na podobné bydlení i 10let) neví. Jsou to byty, které jsou postaveny za státní podporu, kterou přiklepl Paroubek ještě jako náměstek na magistrátu. Takže kolego prosím o nějaké pořádné argumentyRv

StandaT 31.10.2006 20:02

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

No jo, to jsem si neuvědomil. Ať soudruzi nekakají vůbec.:-/

jirka.s. 31.10.2006 18:08

Re: Růže

V našem kraji se jedné růži říkalo "Růže z Jericha" (Pro neznalé = kravské lejno)

jirka.s. 31.10.2006 18:04

Speciálně pro gerontosaura !

Z rozhovoru s brigádním generálem Antonínem Husníkem v posledním čísle Reflexu:

Jak vidíte dnešek? Co říkáte komunistům v Parlamentu?

My voliči jim to dovolujeme! Jsem z toho zoufalý, jak je to vůbec možné. A děsí mne, že i někteří naši podnikatelé jsou socialisté. Když se představitelé KSČM producírují na politické scéně a v médiích, hrubě mě to uráží. Kážou přesně totéž jako po válce. Bolševikům se daří tam, kde není pořádek. Jejich hlavním způsobem jednání je rozeštvávat a pak oběma stranám něco naslibovat, aby je drželi proti sobě. Děsí mě i mladí neonacisté a ambiciózní socanové.

jirka.s. 31.10.2006 17:52

Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Milý brabusi! Opět musím projevit, právě tak jako o příspěvek výše, svůj pesimismus. Staří bolševici jsou nádherně tvární a ani byste nevěřil, jakých veletočů jsou schopni.

jirka.s. 31.10.2006 17:47

Re: Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Rád bych, Stando, sdílel Vaše přesvědčení, že socanská stranická pokladna je naprosto odstřižena od státních, tedy Vašich a mých peněz. Já holt jsem už takový pesimista, který obzvláště co se týká politiků vidí "TY VĚCI" co nejčerněji. Ono je už na pováženou, že stranické pokladny dostávají po každých volbách vždy od každého voliče onu stokorunovou injekci. Proto zřejmě ta touha po předčasných volbách, i když v současné situaci je zřejmé, že jiné průchodné řešení neexistuje. Ale uvědomte si, že kdyby byly strany, a socani obzvlášť, závislí jenom na zákonných příspěvcích, to by soudruzi tenká ho*ínka kakali. Co kdyby se takhle Nezávislý kontrolní úřad začal zajímat též o stranická účetnictví? Myslíte, že by jeho závěry byly veřejně přístupné na netu?

W4C 31.10.2006 17:29

D.E.B.I.L..........

Dušan 31.10.2006 17:04

Já už články soudruha Jelínka pravidelně čtu,

člověk se u toho pobaví a poučí podobně jako u filmových týdeníků z 50. let.

jb 31.10.2006 16:00

Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Dobráčku Brabusi, nech si opravit sklerozu někde u nějakého mechanika.Vzpomenu jen aférky vašeho idola Teplánka podplácení Kořistky, VAE a miliony v čudu, jeho byt co ho zaplatí Pražané přes Eltodo atd. Na to nemá  Paroubek ani vzdáleně. Mohl bych přidat potlačenou a zdivočelými jednobarevnými medii jaksi nekomentovanou kausu bytu pana exstatrosty na Praze 4, poslance Doležala atd. ale kašlu na to. Sice o tom jaksi servery mlčí ale byl podán návrh na trestní stíhání Langera, Vidíma ale to mediím asi nestojí za zmínku. 

brumla 31.10.2006 15:34

Re: Re: Já jsem přečetl jenom první odstavec...

Dá se jedině souklasit

StandaT 31.10.2006 15:29

Re: Pane Geronte

Já jenom čekám, kdy se objeví první kdo řekne, že k nim vstupoval, aby je rozložil zevnitř.

honcek 31.10.2006 15:14

Pane Geronte

Do te strany budete muset! Bez vas se to neobejde! Hned budete s Duce Roko Paroubkem na ten "poradek" dva. Budete si rozumet, pani nepostradatelni!!! :o)

VLK 31.10.2006 15:04

Re: Re: Re: kandidát profláknuté firmy

Hrome, jeden LV, druhy VL, predevcirem vlk s malymi pismeny, pak jeden VlK... Je toho na mne nejak moc...

VL 31.10.2006 14:50

Re: Symptomatické!!!

Faktická poznámka Capone byl Aphons Gabriel.

penzista 31.10.2006 14:11

Opět nic originálního.

Zase článek převzatý z oranžovo-rudého Práva. Takže opravdu nemáte vlastní autory. Rv

No jasně 31.10.2006 14:04

Re: Píšete nesmysly

Třeba můj tchán, který nikdy pravici nevolil, tak letos šel a volil ODS - protože si z mládí pamatuje Klému a kupodivu mu ho něčím Paroubek připomíná ;-D.

To je fakt fanatik jak vyšitej, že jo, levičáci.

oakman 31.10.2006 13:39

Symptomatické!!!

Vážený idiote, děkuji za tento výkřik! Rozeberme si to: Je nemorální a fašistické veřejně nazývat věci pravými jmény, protože soudruh nechce slyšet pravdu. Soudruh je další malé dítě, které si myslí, že řev tisíců hlupáků je větší argument než jasné slovo jedince. Ono se to za vůli davu dobře schovává, že! Pokud se daří, jsme všichni hrdinové, když to jde od deseti k pěti, náhle já nic, to partaj, politická vůle a jiné vynálezy partajního newspeaku. Sociální demokracie dospěla opět do stádia, kdy určitá její členská lobby se rozhodla použít politiku ke kšeftu s penězmi a statky, které nikomu z těch darebáků nepatří. V roce 21 to skončilo oddělením totalitně zmagořelých komoušů od pivního sociálismu tehdejších socanů, dnes se odštěpuje parta, kterou můžeme klidně nazvat Bony a klid. Je také příznačné, že místní rudočeši by radši utratili mne a ne Grosse and Comp. , kteří ty prasárny dělali. Vážený Soustruhu, vaše socko"demokratická" strana dala této zemi již jednu dávku lidského odpadu zvanou KSČ. Dnes jsme obohaceni o partu zločinců, jako lze srovnat s gangem Velkého Alfreda Caponiho. Nakonec, nevím proč se tak čertíte? Vždyť jsou to obrazy Vaší duše v parlamentu a vládě!!  Trochu se mi zdá, že příznivci levice moc dobře vědí, že sami by kradli jako stržení a proto tak vyvádějí, protože pan Pingl a jeho parta tyto malé příživníky ( jako vy) odstavila od toho "českého" snu. Ten sen je o tom, jak sic blb a nevzdělanec, ale v držení správné partajní legitimace, náš socan vládne a velí.....a krade, kde to jde. Co nabízíte? Lemply typu Buzková, zloděje(není dost místa na jména!!!), organizátory vražd atd. Nezasvěcený pozorovatel by mohl vyslovit domněnku, že modrý západ této země státní kasu plní, od Jihlavy na východ z ní socan jen krade!!! Taky by mohl cosi prohlásit o národě rozděleném touhou. My toužíme po životě v demokracii, vy po vegetaci v nějaké té komunisticko socialistické ZOO. Práci Čest a fotbalu zvláště!!!!

HanaHrusa 31.10.2006 13:27

Re: Re: omílání

Nic divného, každý slyší co potřebuje, resp. co chce. Co je to neutrálně uvažující člověk?

brabus 31.10.2006 13:25

Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Vážený pane soudruhu. Můžete mi prosím sdělit o jaké svinstvo ze strany ODS šlo??? Protože, já nevím, že by ODS objednávala nájemné vraždy (Srba-Slonková), tunelovala (Svoboda), říkala si o úplatek (Rath-Klimovičová), kradla z EU(Doležal, Péťa), říkala o úplatek (opět Doležal). Opravdu nevím, že jsou to lidé z ODS. Můžete mi prosím sdělit, kdo na základě akce čisté ruce, skončil v base?? Já vím jenom o ČSSD. Tohle všechno, narozdíl od novin a Vás,  Kubice dávno věděl. A asi Vás soudruhu opět zklamu, ale starého bolševika novým kouskům nenaučíš.Rv

StandaT 31.10.2006 13:21

Re: Re: Re: Pane Jelínku, nestačím zírat, kde se ve vás bere ta spokojenost.

Nakonec se zalekl a nechal to proplatit partají. Jako daňový poplatník jsem rád, že to nemusím sponzorovat. Je zajímavé, že k nedobrovolnému sponzoringu necekli členové strany. Zřejmě je jim jedno, že stranickou pokladnu využívají bossové jaksi... privátně.8-o Ale to je jejich věc...

P.S.: doposud nedokázal, že to předali partaji k proplacení PŘED tím, než to vyšťourali novináři. Přikryl (nebo jak se jmenuje šéf Úř. vlády) se ještě vykoupe;-D