19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 28.1.2010 14:32

teď jste mě pobavil a potvrdil to o volovi a pařezu...Re: Lojzo, víte že mě mrzí ,že vás elitních a slušných lidí je tak málo.....Re: nákup socanských voličů je těžkou koulí na noze celého národa

jen pitomec žije v pžedstavách kdo není s námi jde proti nám.......vy byste byl komunista jakonoha.... měl jste se narodit dřív, se svými odhady byste to dotáhl minimálně na krajského tajemníka.....

Lojza 28.1.2010 15:34

Re: teď jste mě pobavil a potvrdil to o volovi a pařezu...Re: Lojzo, víte že mě mrzí ,že vás elitních a slušných lidí je tak málo.....Re: nákup socanských voličů je těžkou koulí na noze celého národa

O vás má jistě každý na základě vašich příspěvků mnohem lepší mínění. Tedy za předpokladu, že je socanská mamina selátek.

j 28.1.2010 13:59

Re: Lojzo, víte že mě mrzí ,že vás elitních a slušných lidí je tak málo.....Re: nákup socanských voličů je těžkou koulí na noze celého národa

proč se tak kriticky k sobě vyjadřujete, vždy z vás padalo pouze  my slušní, morální, charakterní poctivý pracovití obyčejní lidé a nejednou ten obrat, že by jste prozřel?

janoryna 28.1.2010 13:46

Re: nákup socanských voličů je těžkou koulí na noze celého národa

lidi nechapou, ze kdyz na neco plati, ze nemusi ale nic dostat. a taky nechapou, ze kdyz se na duchody vybere vic, nez se na ne vyplati, ze penize chybi !

Šoumen 28.1.2010 15:59

Re: nákup socanských voličů je těžkou koulí na noze celého národa

Proboha, to prosím všechny ty západní, anebo severní státy jsou levicové? To jako proto že tam mají progresívní zdanění? To jen u nás se vyvinul takový marasmus, kdy se říká že trestáme ty co vydělávají. Všude na západě je také trestají? Ale asi ne, protože s tím všichni ti, co hodně vydělají asi souhlasí, jinak by utekli do daňových rájů, kam utíkají hlavně ty firmy, které mají své účetnictví značně nepřehledné, nebo ty, které podnikají na hraně zákona. Ale to by tam muselo být cca 80% všech českých firem.

Vláďa 28.1.2010 12:46

Obama

Nechápu,proč pravičákům tak vadí Obama. Nenechají na něm niť suchou. Přeci není možné, aby všechny jeho plány byly špatné. To je totiž i statisticky nemožné. Jestli to není tím, že je mladý a velmi schopný světový politik, který pochopil, že je nutné udělat zásadní změny a že se nejedná jen o ekonomickou krizi a je nutno hledat nové směry vývoje společnosti. Komické je jak pro ODS byly USA modla a nyní v krátké době je vlastně téměř třídní nepřítel,  viz jeho zrada s radarem a další cesty do pekel. Jsem přesvědčen, že u nás v masmediích jsou zdůrazňovány údajné chyby a nedostatky a nepublikují se objektivní informace.   Mně to připomíná starou dobu, když  nastoupil Gorbačov se svojí pěrestrojkou a glasností, tak politbyro bylo úplně ztuhlé úžasem a hrůzou a informace byly systematicky zadržovány, nebo zkreslovány. V době Gorbačeva jsem byl jednou v Moskě a na hotelu jsem sledoval v televizi a dost jsem jim záviděl co se tam dělo. Tehdy politbyro říkalo, že je vše v pořádku a že v globálu máme všechno, ale neuměli sdělit, kde je ten globál. Podobně mně svého času též pobavilo prohlášení Topolánka a Kalouska ohledně krize. Zde je též paralela. Když vypukla první naftová krize (cca před 40-ti lety) soudruh Husák prohlásil: "dobře jim tak, my máme naftu ze sovětského svazu a za 14 dní nebyla nafta". V případě ekonimické krize to dnešnímu politbyru trvalo půl roku, kdy naopak se krize stala zázračným  zaklínadlem.  Legrační je též, že někteří ekonomové a dokonce ti světově nejproslulejší (viz hlava státu)  prohlašují, že ekonomika je věda a možná snad i fundamentální od které se odvíjejí ostatní vědy. Neumějí však odpovědět na úplně primitivní otázku, kdy krize skončí a dokonce prohlašují, že se s tím nedá nic dělat. Věda, která neumí popsat děje ve svém oboru je trošku podivná. Není to snad pavěda?

PS: opatření s registrací považuji za útok na svobodu projev

Lojza 28.1.2010 12:52

Re: Obama

Žádná "třetí" cesta neexistuje, kdy už si to levičáci uvědomíte.

Vláďa 28.1.2010 13:21

Re: Obama

Nikdo nemluví o třetí cestě. Pozor však na nemožnost vývoje společnosti. Komunisté také říkali, že jejich řád je nejvyšším stupněm vývoje společnosti. Citlivost pravice (ODS) na dokonalost jejich ideí už zavání třídním bojem.

Lojza 28.1.2010 13:58

Re: Obama

Vývoj směrem doleva je vývoj do (_._)

Vláďa 28.1.2010 14:40

Re: Obama

Zatímco doprava je kam?

Šoumen 28.1.2010 16:09

Re: Obama

Proboha co to melete, na tu třetí cestu jsme se dali schválením Lisabonské smlouvy, kdy nás Brusel dotlačí zpět k socialismu, těmi svými nařízeními a přerozdělováním peněz. Bohužel my jsme to zažili, oni né, tak se k tomu upínají ze všech sil. Vy s tím pravičáctvím a levičáctvím si o tom jen kecáte.Vy si to možná ani neuvědomujete, ale až si to uvědomíte, tak bude pozdě.

pesimista 28.1.2010 13:03

Re: Obama

Jaká zrada s radarem, radar zrušila obrovská vlna odporu u nás. To by byl blbec, aby nám dával něco co nechcem.

Vláďa 28.1.2010 13:23

Re: Obama

Jenže ODS  to vydávalo za svůj geniální úspěch a že tím porazíme ruského medvěda i bez NATO, které se jim ukazovalo jako nespolehlivé.

Zahradnik 28.1.2010 13:03

Re: Obama

No to je jasny ze je toci radar,kdyz Obamu zvolili tak jen skripeli zuby ale vcelku to slo. Ale jak odpiskal tu Bushovu kravinu tak se veru clovek nestacil divit jaky to je zmetek ten cernousek. No jo,to Mirkovi nemel delat,ten se tak tesil jak si tam odslouzi devetaka,zase pripne zlate snurky a zapiska nastup na rozcvicku,to se proste nedela a basta jo Obamo.

Jirka, Tábor 28.1.2010 12:08

Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Nenávistní a zlí komunističtí důchodci, bývalí vysocí důstojníci , politruci, stébáci a bývalí milicionáři. To jsou voliči ČSSD. Těm chcete něco vysvětlovat? Zajímá je jen nenávist k demokracii a touží po "starých dobrých" časech.

Sociálně "slabé" rodiny s nezaměstnanými tatínky trvale v hospodách a jejich nepracující ženy, závislé jen na sociálních dávkách a romské ženy, které svými dětmi plní dětské domovy. To jsou voliči ČSSD. Těm chcete něco vysvětlovat? Zajímá je jen pohodlný život bez práce a levné pivo.

ladik53 28.1.2010 12:33

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Pak už tedy zbývají jenom lidožrouti, a ti zcela bezpečně volí komunisty, že!

xxxKubeš 28.1.2010 12:34

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Je to tak. K voličům socanů bych ještě připočetl blbce, a těch je také požehnaně, a Paroubek má vystaráno.

Lojza 28.1.2010 12:36

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Podprůměrně inteligentních je polovina lidí, je-li průměr uprostřed. Každý druhý!

Nemo33 28.1.2010 13:00

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Když už tak machruješ,že na pravici jsou chytřejší lidé?Tak mi vysvětlí,proč ta ODSS tak urputně krade?To jako platíme manipulační polatky,desátky nebo jak to nazvat,za tu jejich chytrost?Že na nic nejsou peníze,chudáky okradnem?To je  IQ 100 pravicových???

Lojza 28.1.2010 13:09

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Sice to tak není, ale kdyby bylo, ty by ses nedoplatil :D

Kdo tě kdy o co okrad? Možná na šatně o špinavý montérky.

Jirka, Tábor 28.1.2010 13:16

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Pane Nemo33, my co nejsme soudruzi si vykáme, to za prvé.A za druhé. Držte se merita věci. Já jsem vůbec nemluvil o chytrosti, ale o přístupu k životu a k demokracii. Ten nemá s chytrostí nic společného.

Šoumen 28.1.2010 16:17

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Víte demokracie znamená vláda lidu. To vám asi uniklo. Takže i ti komunističtí zlí a nenávistní důchodci a estébáci jsou taky asi lid. A přístup k životu, to je porušování listiny práv a svobod, protože jí porušujete tím že dělíte lidi na principu třídní nenávisti - viz ti zlí...atd. Vy jste tedy demokrat, askoro by se dalo říci že rasista. Pan Kocáb by s vámi tedy asi zatočil.

Jirka, Tábor 28.1.2010 16:59

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

1) Pane Šoumene, to není moje třídní nenávist, ale trvalá třídní nenávist starých bolševických struktur k dnešní demokracii.

2) Není rasista ten, kdo se nechce smířit s lidmi, kteří nepracují, pracovat nechtějí, nikdy pracovat nebudou a jen zneužívají náš štědrý sociální systém, který už naše země není schopna ufinancovat.

J. Kulheim 28.1.2010 13:31

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vlkádnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi

, Hoteliér Vlastimil Dvořák si zpětně může gratulovat, že se jeho přítel Jiří Paroubek stal premiérem. Na sklonku jeho vlády dosáhl úspěchu, na který marně čekal od počátku devadesátých let. Ministr financí Bohuslav Sobotka mu na daních prominul 26 milionů korun.

J. Kulheim 28.1.2010 13:39

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Chudáky okrádá ČSSD. Bere jim peníze a rozdává svým bohatým kamarádům ve formě dotací, grantů, pobídek a p. Za dobu vládnutí udělali politici ČSSD dluhy 600 miliard korun. Kdo myslíte, že to bude platit , Nemo33 IP: 81.200.48.xxx . Zgraba, Kakaový Bob, Palas, Gross, Pitr a p.? Určitě to tito pánové platit nebudou.  Zaplatí ti chudobnější a jejich potomci. 

Know-how ChH 28.1.2010 13:52

Re: Voličům / Nový obraz budoucnosti

V polovině 90.let ve Strakově akademie se v čekárně válela pro novináře brožura "Nový obraz budoucnosti", vydaná v Management Pres  "s laskavou podporou britského KNOW HOW FUNDU".

Na straně 42 tam Charles Hardy"největší filozof podnikatelství" píše:

"Kapitalismus je závislý na tom, že lidé v naději, a to časté v klamné naději, na zbohatnutí velice usilovně pracují, a přispívají tak ke zbohatnutí jiných lidí". 

gerontusinza 28.1.2010 13:47

Kubeši...... no tak Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

víte že se mu ani nedivím že má vystaráno? Mít takové protivníky jako jste vy, tak taky pláču radostí.....

brabus 28.1.2010 14:45

Re: Kubeši...... no tak Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

ale já Vám tu taky řikám vice jak rok, že Vás okrádat musí být povinnost.......... Já si naopak přeji moc a moc, aby v tomto státě byli lidé Vašeho rozhledu. Kde jinde se pak dá prodat hrnec v hodnotě 10Kč za 5tis? Jste sladší a sladší *

ryba 28.1.2010 12:59

Re: Voličům ČSSD a KSČM nic nevysvětlíte.

Jak vidno, tak se pohybujete v pěkné společnosti.

čtenář 28.1.2010 11:46

Paroubkovci pořád jenom žonglují s potřebou zasáhnout na příjmové stánce rozpočtu.

Není vůbec nic slyšet o omezení výdajové stránky rozpočtu. To se nemůže vůbec nijak dotknout, dnes již mýtických, mandatorních výdajů. Ty vycházejí ze zákonů, které přísně vycházejí z ústavy. Takže jakékoliv napadání ústavnosti ze strany politických partají je nepřípustné a voliči by měli hodně přihlížet k tomu, jak se která partaj staví k ústavě a dodržování ústavy.

Socanům vůbec nepřijde na mysl, že by se měli zabývat státními výdaji, které mandatorní nejsou: počtem pracovníků, kteří jsou placeni z rozpočtu, řádnou analýzou nákladů, které stát musí vyplatit v souvislosti se státními zakázkami atd. Ale to je ani nenapadne, místo toho ještě budou nově rozhazovat a k starému rozhazování se budou vracet.

Místo sledování zájmů státu, které jsou jednoduché - stabilita a nastavení trendu rozvoje, jenom uplácejí voliče, aby se socani dostali k moci. Tam už si nahospodaří - to je jejich jediný cíl a smysl konání. Což svým voličům už neříkají.