17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek vs. Kramer

Minulou sobotu, 29.10., pocítil předseda vlády Jiří Paroubek opět potřebu pohovořit k národu prostřednictvím tradičního velkého sobotního rozhovoru s redaktorem Práva Alexanderem Kramerem. Poslední dobou dostává tuto příležitost velmi často a je to jen dobře - aspoň se občané mohou znovu a znovu přesvědčovat, co je náš ministerský předseda zač.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Modrý pták 2.11.2005 9:16

Pane Šejno,

píšete neodkladně jmenovat pana Ratha jinak je ... Pokud jsem správně informován, tak leží dva požadavky na jmenování. Logika velí, že nejprve musí být jeden požadavek vzat zpět. Nebo mají být jmenováni oba? Souhlasím s Vámi, že mluvil velice logicky - pro lidi, kteří sdílejí Vaše preference. Já bych v hodnocení toho rozhovoru byl poněkud příkrejší než autor.
marhaba 2.11.2005 9:14

Tohle přece známe

již před více než málo lety jsme se hořce smáli vtipu: když americký a ruský prezident závodili v běhu, obsadil ruský  čestné druhé místo, zatímco americký skončil předposlední...
Nirek Šejna 2.11.2005 8:42

No, já jsem narozdíl od ostatních ten rozhovor četl....

Paroubek v tom rozhovoru mluvil velice logicky. Pouze mi vadilo, že z některých jeho výroků už čišelo jeho přehnané sebevědomí. Na to by si měl Paroubek dát pozor. Jinak pokud jde o Ratha, počkejme si, jak se teď zachová prezident. Pokud Ratha bez odkladu jmenuje, pak prezident ukáže, že mu šlo o princip. Pokud bude ale se jmenováním dál dělat problémy, ukáže se, že Rathova slova o "vrtošivém staříkovi" byla přesná. A hlavně se těším, jak si ti dva pánové budou na Hradě podávat při jmenování ruce.
Jaroslav 2.11.2005 8:35

S autorem skoro v ničem nesouhlasím

ten rozhovor s Kramerem mne přesvědčil, že Paroubek je schopný a inteligentní politik. Hanák není žádný "přesvědčený stoupenec ČSSD", vždy chválil pouze některé lidi z ČSSD např. Špidlu...jiné absolutně zavrhoval např. Zemana.  
jab 2.11.2005 8:16

Paroubkovi na zoubek

Paroubek své buranství presentuje více než přesvědčivě, ale málokdo má práci se tou hromadou lejna prodírat. autorovi patří díky za to, že to dokázal. 
Otakaro 2.11.2005 8:12

dik autorovi

diky za reflexi Kramerova clanku, nemel sem silu : ) ho cist..
jura-p 2.11.2005 0:52

jenom podotýkám,

že náměstek Rath je ve stejném konfliktu zájmů, v jakém by byl ministr Rath. A to zjevně dobu delší, než je nezbytné.