20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Paroubek zpupný 15.6.2006 13:25

Jélene,óči máš zélenééé a nudíš....

Každý trouba se domnívá, že zná recept,jenže ten správný recept je tak jednoduchý, že nikoho nenapadne....

Marie Dubanová 15.6.2006 12:29

ví co dělá?

MF DNES 2.června 2006:"Nižší daně vzaly peníze i obcím":kromě obcí má problém s dírami v pokladně dokonce i vláda;A to přesto,že ekonomika jede na plný plyn a na daních se vybírá o desítky miliard korun více než vloni;minulý týden,ministři na jednání vlády v TAJNOSTI řešili nedostatek peněz na ÚČTECH SOCIÁLNÍ SPRÁVY,která mimo jiné lidem vyplácí důchody či nemocenskou;Peníze navíc potřebuje sociální správa i na VDOVSKÉ DŮCHODY.Celkem by mělo jít o 160 miliónů korun;Jednání se odehrálo minulý týden mimo oficiální proghram vlády a příkaz zněl: NEZVEŘEJŇOVAT.a závě zněl:že ministr práce a sociálních věcí Zd.Škromach,musí chybějící peníze najít ve svém rozpočtu;

KROKODÝL 15.6.2006 8:20

OSM LET STAČILO,BEŽTE JINAM,ČSSD.

Když pominu,že článek je pláčem nad jiným hrobem,naskakuje mi husí kůže.Celých osm let měli socialisté na to,aby pro tuto zemi udělali maximum.Všelidově se tvářící strana,neustále se sama sebE chválící dokázala skutečně hodně,ovšem jenom na poli korupce,krádeží a pletichaření.Třeba právě Zaorálek,který bez jakýchkoli skrupulí utrácel peníze za pohodlí vlastní zadnice a získal tím mezi lidem přízvisko Lubošek vrtulníček a jeho hlásná trouba,autor článku,by měli být přinejmenším potichu.

Co nám vláda sociálních demokratů dala??

Dluhy přes jeden bilion korun,korupci na takové úrovni,že jsme na úrovni afrických států,prošustrované arbitráže a obrovské peníze z našich daní na vyrovnáních za špatná rozhodnutí státních rad a úředníků,Grossovy divné finanční manýry a ještě divnější vzdělání,Zemanova dálnice,potajmu vyplacených 350 milionů mezinárodně hledanému zločinci Šťávovi,šílené zpomalení stavby dálnic,nezávislé soudce a lá Berka,Zgarba a jeho pozemky za hubičku,snůšku nepřehledných zákonů,xkrát novelizovaných a přesto pořád špatných.

Ještě lepší je pohled ze strany člověka bydlícího na vesnici.Dopravní obslužnost více než mizerná,vesnice stárnou a vylidňují se.Sociálně cítící ČSSD a jí totálně vyrabovaná státní kasa ovšem sociálně "upravila" sazby DPH a energie,potřebné k vytápění ,přesunula,zřejmě v rámci pomoci sociálně potřebným,do 19 % sazby,občané bydlící ve městech v bytech s dálkovým vytápěním mají teplo v 5% sazbě.A to obrovské množství položek denní potřeby,které se ocitly také v 19% sazbě.Při poklesu reálné hodnoty důchodů na 40% vskutku výborný počin,ale účel světí prostředky-kasa si přišla na poctivých 40 miliard z našich kapes.Hordy "takéobčanů",většinou těch,kteří vypadají jako by se vrátili z dlouhodobé dovolené u moře,pobírají nezasloužené peníze,aniž by se kdokoliv staral o to,zda by nemohli přispívat do erární kasy a na sociální a zdravotní pojištění,kteréžto od svého narození využívají a hlavně díky  zvyšování minimálních mezd,berou více a více.

vlasta232 14.6.2006 21:36

kreativita

Neskutečný blábol. To co autor nazývá kreativitou, tomu já říkám, když koza chcípla mě, at chcípne i Tobě.

Jenda 14.6.2006 18:12

Jeste pan poradce zapomel jednu cestu socdem

Do spojeni s KSC. Ale chapu, ted je to naplanovano opacne. Dodame CSSD nove krve pohlcenim KSCM.

Balů 14.6.2006 16:22

Změna pozadí

Jak se zdá Zaorálek asi končí a  Jelínek se přesouvá do vyšší pr*ele.;-)

AeroKarel 14.6.2006 17:11

Re: Změna pozadí

Tak nějak ......

JJ 14.6.2006 16:08

Jinak nejblize vlade oborniku jsme byli za Spidly

Ale asi nekomu vadil a musel pryc.

JJ 14.6.2006 16:07

No, jako poradce by mohl vedet, ze Paroubek chtel, aby

byl sestavovanim vlady poveren on, pokud Topol neuspeje a ze v takovem pripade pujde o politickou vladu.

Pohadky si nechte do Halo novin, ne na Psa.

Dan 14.6.2006 15:26

Už se nedivím,

kam ČSSD v čele s Paroubkem dovedli tuto republiku, když se obklopili  podobnými poradci. ;-P

Marie Dubanová 14.6.2006 15:10

ví co dělá?

Paroubek,dle Vás,sice ví co dělá,ale pro všechny pády - si nechal od všech 74 poslanců ČSSD"podepsat  závazek",že nepodpoří Topolánka -  a je mu naprosto lhostejné,že konání poslanců ČSSD je  zcela protiústavní - a tedy,že nemá  žádnou platnost;Ale protože si není"svými"poslanci - tak úplně jistý,tak raději"sáhl"k tomuto kroku - to aby to měl raději"černé na bílém";A to polslanci ještě nesložili ústavní slib - a což až budou míti imunitu?

vlasta232 14.6.2006 21:38

Re: ví co dělá?

Naprosto souhlasím!!!

Ladislav N. 14.6.2006 14:11

Re: odkaz na HN

Odkazy obsahující hranatou závorku (z iHNed.cz)  vložením na NP "zkolabují"... ;-P

grr 14.6.2006 14:23

Re: Re: odkaz na HN

On už si Jelínek poradí. Je "ynteligent". 

lola 14.6.2006 13:12

vláda odborníků?

pane Jelínku, pamatujete si jěště na to ,co prosadil ve vládě poslední nezávislý odborník na ekonomiku ze svého návrhu pan Jahn?Prosadil   akurát tak velký kulový.A poté byl odejít!Nechte si ty svoje kecy o vládě nezávislých  odborníků na koledu. Pouze by jen nebylo tolik vidět,kdo za ty provázky tahá.

Jiris 14.6.2006 12:36

Partajni dinosauri

Vazeny pane Jelinku,

pojem partajni dinosuri jste definoval naprosto jasne. Slava Vam. Za poslednich 8 let se nam dinosauri skutecne pekne pomnozili ve vsech vladnich strukturach. Vite, ja si myslim, ze stranicka retorika by mela ustoupit  zajmum statu - ze vsech posic. Mr. Paroubek se snazi situaci vyhrotit. Nic proti tomu, ale jak dal? Pro nas Volice je to naprosto k nicemu.

Budte zdrav Jiri

válek 14.6.2006 12:23

Větší počet intelektuálů v ČSSD?

 I když je to sporné, napříkald u autora článku, mco by to neznamenalo - i intelektuálové mohou být mentálně či morálně slabí. Velká "intelektualita"  je například vidět na chování křupana Paroubka.

Malý Aston 14.6.2006 12:16

Děkuji panu Paroubkovi i Jelínkovi i Sobotkovi a všem šibalům

Děkuji všem ze Sociální demokracie za uvedení ministrů,případně předsedy poslanecké sněmovny z řad KSČM do funkcí.17 let po roce 1989 se podařilo panu Paroubkovi a jeho šibalům aby hlavními dveřmi uvedli členy KSČM do vrcholových funkcí.KSČM je strana,která má své voliče,je řádně registrovaná a má své právoplatně zvolené poslance.Pan Paroubek ji zařadil do svých 100 mandátů a zatím hovoří i za Filipa. Pokud nezíská Topolánek důvěru pro svou vládu,mohou a to zcela legálně utvořit koalici ČSSD+KSČM+Zelení,nebo státotvorné KDU.Bez KSČM je Paroubek jak ten Jakeš jako kůl v plotě. A tak by se měl také jasně vyjádřit,zda souhlasí aby za podporu,udržet se u moci tuto koalici s KSČM vytvoří. Jeho prohlášení,že přímo ne ale spolupráce ano, jen mate občany. Takže vážení sociální demokraté kolik vlastně máte poslanců? A počítate mezi ně i poslance KSČM. A kdy bude sjezd o sloučení a vytvoření jedné strany? Já osobně proti KSČM nic nemám,občané je volí a je demokracie. Když bude u Paroubka ve vládě nějaký člen KSČM a dostanou podporu ve sněmovně,tak je to demokratické. Tak jak to ten Paroubek a Filip připravují?

Hukan 14.6.2006 12:06

hmm kvalitni PR pana Paroubka

otazka je, je-li autor od CSSD placen nebo se jen snazi zasunout hloubeji do traviciho traktu pana snad-jiz-brzy-ex-premiera

kuře 14.6.2006 12:05

průzkumy jsou zavásdějící....

Říci, že tolik nebo tolik vysokoškolsky vzdělaných lidí volilo ČSSD je velmi ošidné. Například JUDr Gross bývalý premier - říká se, že to získal všelijak, diplomovou práci prý obšlehl, ale,... není to vlastně taky korupce. Ale možná ho učil strejda VIK.

Objektivnější by bylo hodnotit IQ

Hukan 14.6.2006 12:10

Re: průzkumy jsou zavásdějící....

nejobjektivnejsi by bylo hodnotit podle toho kolik ktery volic plati na danich... je peklo, kdyz maji stejny hlas lini budizknicemove neprispivajici na provoz statu a naopak si z nasich dani ukrajujici. takovi totiz bduou volit vzdy jen toho, kdo jim slibi za lenoseni vic socialnich davek, a tim padem vetsi zatez statu, potazmo danovych poplatniku - pracujicich lidi a zamestnavatelu, tedy tech, jejichz vysledky se pan P tak rad chlubi a jimz haze permanentne klacky pod nohy a jejichz penize tak rad rozdava nemakacenkum.

Wartex 14.6.2006 12:15

Re: Re: průzkumy jsou zavásdějící....

Nezbývá než tenhle levičácký póvl zastřelit a rozemlít na hnojivo. Bylo by to dostatečně správné, pravicové a podle vašeho vkusu? Nebo místo hnojiva spálit a rozprášit do řeky? Vyjádřete se, jste svobodný sebevědomý volič, tak jistě máte svůj názor.

xtomas 14.6.2006 20:24

Re: Re: Re: průzkumy jsou zavásdějící....

Ne meli by se soc davky nastavit tak aby se nevyplatilo chlastat na podpore, ale normalne pracovat.

Rad 14.6.2006 20:25

Re: Re: Re: průzkumy jsou zavásdějící....

Mě by stačilo, kdyby se tento povl živil něčím jiným nekriminálním, než mými daněmi a dluhy mých vnoučat.

at zije ODS! 15.6.2006 15:59

Re: Re: Re: Re: průzkumy jsou zavásdějící....

Vsadim se, ze zadna vnoucata nemas. Vzdyt priznivci ODS jsou vysoce vzdelani mladi, sebevedomi a aktivni lide. Takze Te typuju maximalne na nobl psa s rychlym cervenym autem a luxusni milenkou. Takovi se pri placeni dani neosidi.

Trefa? ;-)

at zije ODS! 15.6.2006 15:52

Re: průzkumy jsou zavásdějící....

Ano samozrejme, nejvyssi IQ maji preci clenove a volici ODS, to neni treba dokazovat, to je videt vsude. K cemu volby, je prece kazdemu  jasne, ze kdo voli levici je jedine lump nebo blb nebo oboji.

Kdo neskace, neni Cech!

dulcibelka 14.6.2006 11:35

Talent....šibal....odborník....

Boží oko 14.6.2006 11:19

Samozřejmě dělá vše

pro to, aby oddálil vyšetření zločineckých kauz ČssD. Případně vyměnil vládu za beztresnost.

Loki_F 14.6.2006 11:18

[i] "...do Strakovy akademie vyslaly fotbalový manšaft z Vysmahlé Lhoty..." [/b]

- npsal pan poraděnko.

Řekl bych, že fotbalový mančaft z oné Lhoty tam už je delší dobu.

Teď se tam pokoušejí dostat hokejisty z třetí ligy.

Kolik let ještě budeme čekat na vládu, která umí také vládnout? };D