27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Občan 26.8.2008 0:12

Kdyby se zbavili Paroubka, ČSSD by mohla být slušnou stranou

Je zapotřebí mít dvě vyrovnané státotvorné strany. A ne ČSSD, která si jezdí na radu do Moskvy.

lerak 25.8.2008 20:37

Že ti chlapi nemají rozum.Tady plkatí, když se dva perou.....

Kdyby radši mysleli na obyčejné lid, kteří potřebují zastavit "reformy" co nejdříve!

jm 25.8.2008 18:50

MY NORMÁLNÍ, OBYČEJNÍ, STANDARDNÍ OBČANÉ

MY NORMÁLNÍ, OBYČEJNÍ, STANDARDNÍ OBČANÉ - voliči se můžeme jen těšit, že se najdou ještě jiné partaje, které se ochlapí k přímé volbě svého partajního předsedy. Potom by se mělo snad méně stávat, že partajnící dnes brblají proti svým věrchuškám stejně, jako reformní komunisté na "Jakešovu rotu" před revolucí....

Ladislav N :-))) 25.8.2008 17:47

Ježíšmarjá, Paroubka nám neberte, dyť je to bolševik jak ze žurnálu!

Typický příklad socana - vyžírky. Vzor všech nectností, které může každý sockom demokrad mít!!;-P

Pazúr 25.8.2008 9:04

Já sem jen zvědavej, co budou modroptáci dělat,

až ten Paroubek volby fakt projede a předsedou ČSSD bude někdo jinej ;-P když celou svoji politiku postavili jen na odmítání osoby Jiřího Paroubka, nikoliv programu ČSSD ;-P nepřítel bude poražen, ale pro Topolánka i se Šloufem to bude hodně Pyrrhovo vítězství, na kterém nejvíc vydělá Vojta :-P:-D

mak 25.8.2008 9:53

az parouback prohraje, dam si pivo

protoze to bude nejlepsi zprava za posledni tri roky. ODS pak nemusi delat nic, tem visi to individum u riti, oni si zadnou svoji politiku nepostavili na odmitani paroubka. Nikdy jsem neslysel o cssd minus.

lary 25.8.2008 10:55

Re: az parouback prohraje, dam si pivo

ČSSD má nějaký program ? To jsou mi noviky Pazoure.

PetrN 25.8.2008 11:51

Re: Re: az parouback prohraje, dam si pivo

Samozřejmě, že ČSSD má program! Mnoho programů. Pokaždé, když si prasopes přečte průzkum veřejného mínění, vznikne program nový!!! ;-D

Herakleitos 25.8.2008 12:42

Re: az parouback prohraje, dam si pivo

Pako, o Kubiceho zprávě jsi slyšel? O politické korupci také ne? viz přeběhlíci! ODS mínus se týkala lživého odésáckého programu. Napadat program socdem si nedovolili, protož by to projeli.;-P

Starý J. 25.8.2008 11:20

Re: Já sem jen zvědavej, co budou modroptáci dělat,

ČSSD neprohrává volby kvůli ODS! Prohrává je kvůli Paroubkovi. Ale to je jejich věc, že si ho postavili do čela. Na odchodu Paroubka může ODS jen tratit a ČSSD vydělat!

Herakleitos 25.8.2008 12:48

Re: Re: Já sem jen zvědavej, co budou modroptáci dělat,

Přeji Paroubkovi ještě dlouhá léta ve funkci. A to jen proto, že vám tak vadí. Je to asi ten správný protivník. Ostatně to se již brzy prokáže. Doporučuji vám, starejte se o vašeho představitele, kterého celý modrý fan klub obdivuje. Jemu pomozte, aby si svoji funkci udržel !

tatina 25.8.2008 13:10

Re: Re: Re: Já sem jen zvědavej, co budou modroptáci dělat,

Moje řeč.Jsem taky pro to,aby s.Roko Paroubek zústal ve své funkci co nejdéle.Aspoň to budou mít ve volbách ODS a jiné strany jednodušší.Nikdo totiž ve státě nemá takovou kontraproduktivní podporu,jako sám Roko.

Ladislav N :-))) 25.8.2008 17:43

Re: Moje řeč.Jsem taky pro to,aby s.Roko Paroubek zůstal ve své funkci co nejdéle.

 Tak, tak, Paroubek je věrným obrazem svého rudého voličstva. Taky jim ho přeju...  ;-P

Honza 25.8.2008 8:50

No,kdyby......

se mělo rozhodovat mezi Šloufem a Paroubkem,tak jsem rozhodně pro Paroubka,ten pro stát udělal hodně.Šlouf kromě politických intrik nic.!!

PetrN 25.8.2008 11:52

Re: No,kdyby......

A co udělal prasopes pro stát? Aspoň jednu věc tu napište... ;-D

Herakleitos 25.8.2008 12:50

Re: Re: No,kdyby......

Modrobrkaři nejsou stát, ti pouze stát rozkrádají ! Brzo vám nakopem p@del!

Honza 25.8.2008 13:33

Re: Re: No,kdyby......

Ty seš buď hodně mladej,nebo hodně hloupej ! Paroubek vytáh tuhle republiku z úplného marazmu,po vládě ODS.!!

nerouš 25.8.2008 15:27

Re: Re: Re: No,kdyby......

jižíšimárjá honzíku. neprodávaj někde lahvičku s paroubkovým potem.já byl si koupil trochu. to bude určitě dražší než ambra.

František I. 25.8.2008 15:59

Re: Re: Re: Re: No,kdyby......

Přiznám se, že jsem se od srdíčka zasmál. Pokud jsou v růžovoorandžové sockom partaji tací blbi jako Honzík, nevidím tu budoucnost tak rudě. Zloděj a korumpovanec Paroubek mi jako velký vůdce tohoto lidského bahna vcelku vyhovuje. Každý si alespoň může podle náčelníka udělat představu, co je to za tvory, kteří ho volí.

jirka.s. 25.8.2008 16:06

Re: Re: Re: Re: Re: No,kdyby......

Ano, správně, Františku! U sosáků jsou víceméně samí blbci podobní zápecníkoví! Ale pozor, je jich strašně moc! ;-(

Tino 25.8.2008 8:44

Šlouf vyhraje vždycky.

Šlouf nemá problém s Paroubkem, stejně jako jej neměl s nikým před ním. Šlouf potřebuje jen ovlivňovat dění, aby byl potřebný. Být potřebný je ohromná deviza a může přejít do stavu, kdy bude dotyčný nezbytný. A o to jde! Šlouf se chce stát nepostradatelným a lze říct, že se mu to daří. Bez něj není zákulisní politika možná. Nemusí být ani v žádné straně. Skandalizací v Paroubkově straně se stal úplně nadstranický.

Šloufovi vůbec nevadí mediální vzhled jeho osoby. Právě naopak! Potřebuje být za lotra, dosvědčuje to jeho kvality a je žádán jako vyjednávač. Vyjednávač, který může ovlivnit i změnit dění v politice.

Papaláši Šloufa potřebují životně. Kdyby ho nebylo, museli by si najít jemu podobného. A co na to vy obyčejní příznivci stran a politiků v čele? S vámi Šlouf manipuluje také svými činy. Celá republika zobe z ruky Šloufovi, ikdyž ho nenávidí. Nenávist vůči němu je totiž jím uměle vyvolaná a je to součást jeho hry.

Co s tím? No rozhodně by neměli voliči stran vnímat Šloufa jako rozhodující osobnost v politice. Samozřejmě si ten člověk bude stále dělat co chce, ale bez zájmu společnosti o jeho osobu ztratí svůj vliv na dění!

Tak ČSSĎáci, vyhoďte Šloufa z partaje a nevšímejte si ho, ani jemu podobných. Jen těžko odhadnout, jestli to dokážete. Vliv osobností na vás velice působí, protože sami osobnostmi nemůžete nikdy být. Jinak byste se totiž stali pravičáky. Vy musíte být vedeni. Vést ale nedokážete!

Starý J. 25.8.2008 11:17

Re: Šlouf vyhraje vždycky.

R^R^R^R^R^

EVa 25.8.2008 15:30

Re: Šlouf vyhraje vždycky.

Mně se jen líbí, jak všichni vědí, co chce Šlouf a co jako chce udělat. Mám dojem, že kdyby Šlouf neexistoval, museli byste si ho vymyslet. Začínám mít pocit, že pan Šlouf je vlastní brácha od Járy Cimrmana. 

mirek 25.8.2008 8:02

Takže ne "Dalíci a jim podobní", ale zase bývalí komunisté

Co se Paroubek vykřičel do éteru, jak tuto republiku huntují "Dalíci a jim podobní", jak křiví charakter politiků pravicové strany a přitom to je důsledkem dalšího boje bývalých komunistů o peníze a koryta.

Bingostar 25.8.2008 7:45

A zase

ten Paroubek a jeho bolševici. Jděte už s ním do(Y)!!

Herakleitos 25.8.2008 12:55

Re: A zase

A proč se tak vy modří řiťolezci čílíte. Proč houfně vstáváte ze židlí. Z Paroubka máte prostě strach, že s váma o volbách zatočí. Veřejné mínění má na své straně a vás pár zoufalců na NP tak ovlivníte nanejvýš houno. Čest překabátěný soudruhu!

František I. 25.8.2008 16:08

Re: Re: A zase

Naopak narudlé troubelátko. Paroubka si šlechtíme. Málokterý sockomouš ukázal zlodějskodiktátorskou povahu sockomunistického kalu, tedy masy zblblých voličů této partaje, jako právě on. Jen ať tato otylá kryska zmníněným narudlým tvorům dále vládne.

Malý Aston 25.8.2008 7:41

Ten Šlouf musí být ale akční jako Rambo!

Celá ČSSD není řízena Paroubkem a šíleným Zaorálkem a křiklounem Rathem ale Šloufem,řadovým členem ČSSD.Co to je prosím Vás za politickou stranu,která je řízená normalním důchodcem z Vysočiny a Šloufem? Nebo je to tak,že Paroubek a jeho prokomunistická orientace a protiamerická orientace více a více vadí jeho ovečkám?Není lépe nazvat situaci pravým jménem,Paroubek není schopen řídit ČSSD a končí?:-D

Lucinapes 25.8.2008 7:43

Re: Ten Šlouf musí být ale akční jako Rambo!

Kéž!!!!!

Herakleitos 25.8.2008 12:59

Re: Ten Šlouf musí být ale akční jako Rambo!

Pátá kolona je nebezpečná. Proto ODS si natřásá peříčka. Ale neříkej hop..... Nechme to volbám. Pak dělejme závěry. Těch pár diskutujících zde na psu to vůbec neovlivní.