10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr 25.8.2008 4:34

Šlouf už měl být dávno pryč

Psát, že by ČSSD prospělo, kdyby se Paroubek s Šloufem domluvil múže jen nemyslící človek anebo někdo, kdo je Šloufovi zavázán z doby pred rokem 1989 a v návaznosti n a to po roce 1989. Intrikaření, lhaní a křivárny Šloufa odhánějí od ČSSD voliče i členy.

Starý J. 25.8.2008 11:14

Re: Šlouf už měl být dávno pryč

....Intrikaření, lhaní a křivárny Šloufa odhánějí od ČSSD voliče i členy.....

To snad nemyslíte vážně? Vždyť vliv  Šloufa na chod samotné sociální demokracie, její fungování (tedy její program a její konkretní politické kroky) je absolutně nulový!

To, že Šlouf fungování ČSSD znepříjemňuje, by naopak mělo ty, co chtějí, aby pracovala, do strany přivádět a voliče vést k tomu, aby ji volili. Šlouf přece ČSSD nevede, aby se na něj její neúspěchy daly svést! Když Paroubek Šloufa vyhodí, vůbec nic se nezmění. Šlouf nepotřebuje pro své aktivity být členem ČSSD, protože ČSSD mu v jeho aktivitách nijak nepomáhá, ani mu je neulehčuje.

Vasekpasek 25.8.2008 1:12

Úvaha

No, úvaha je to hezká, ale podle mě kulhá na jednu nohu. Konkrétně to myslím tak, že kdyby se podařilo Šloufovi sesadit Paroubka z čela strany, je téměř jisté, že by to socdem silně destabilizovalo a dal by se čekat poměrně výbuch ve volbách do Sněmovny/Senátu. A jelikož hlavní cíl té skupiny vidím v "Zeman for president" a všichni víme, kdo prezidenta volí (a zřejmě i příštího volit bude)...

Lucinapes 25.8.2008 7:54

Re: Úvaha

Teoreticky by mohl Zeman jít do voleb bez ČSSD - minule mu moc nepomohla. A kdyby se ta obludná parta prolhaných demagogických zlodějů a zbohatlíků - šibalů, kteří se tváří jako jediní zastánci vykořisťovaných a chudých (dovolte mi se zasmát) ČSSD vrátila tam, kam patří a kde byla před Zemanem, bylo by jen dobře, stejně jen vytahuje na povrch to nejhorší, co v našem státě a lidech je - pod záminkou pomoci a ochrany pracujících verbuje neschopné a závistivé a kryje a spolupracuje s bolševiky jen pro svá vlastní koryta a patologickou touhu po  moci.

3směsi 25.8.2008 9:52

Re: Re: Úvaha

Vaše věta "A kdyby.....", to by se dalo tesat, je to krásně a výstižně řečeno. Díky!

PetrN 25.8.2008 11:54

Re: Re: Úvaha

Co dodat? Snad jen R^R^R^