30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan Nový 12.12.2005 13:52

Pročpak Korejci trvají na Nošovicích?

No protože Nošovice mají ideální polohu, budou tam denně dovážet dělníky z Polska a Slovenska. Nikdo nám přece nechce namluvit, že v kraji kolem Nošovic se najde 10000 vhodných zaměstnanců.
Vlasta(om) 12.12.2005 13:50

tak jsem si prošl diskuzi

a s plnou odpovědnotí mohu prohlásit že gerontus je jedinej opravdovej a největší.
K udělení titulu srdečně blahopřeji!!!
baci 12.12.2005 13:47

co říká

co říká kalousek nevím ani mně to nezajímá,
lidová strana od msgr.šrámka,msgr.haly se nezměnila je stále stejná
msgr.Hála ve zlíně v rocě 1945 odstartoval svým projevem
kampan ,která udělala z JA.Bati zrádce národa,
taky na to oba msgr.doplatili po 48 byli v internaci
to jsou spíše názory jako dědictví otců a pamětmíků
Nihil novum sub sole
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 13:29

Re: asi jsem jelen

Nesmíte tomu Kalouskovi tolik věřit.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 13:25

Re: Re: Paroubek

Do Vyvalených a BB posílají lidé tvého typu milé HUHU. A přestaň už strašit.
Virtuál 12.12.2005 13:18

geronte, možná , až přiletí Marťani,

tak tu budou živočichové bez lidských chyb.Tvorové to čestní, pravdomluvní,skromní, hezcí,přejícní..........a z těch si pak sestavte stranu, či vládu dle svých a Paroubkových představ.Zatím žijeme na zemi, bez Marťanů a tak můžeme vybírat jen mezi sebou.Vybírat ty horší mezi nejhoršími.Tak to v životě chodí.Hlavně si nic neidealizujte.Celá  naše čtyřicetiletá předchozí éra byla založena na ideologii a všichni (nevím, zda i Vy) víme, jak jsme dopadli. Některým z nás je to jasné, jiní se tak, jako by oněch čtyřicet let nebylo a všechen kal a špínu házejí na všechny kolem sebe, jen ne na hlavní viníky onoho marasmu.Je to nepochopení, krátká paměť, nebo hloupost?Nevím.Zřejmě u každého něco jiného.Nepředpokládám, že by senilita, že?
Martin Krcmar 12.12.2005 12:55

Re: Re: Zajimavy zpusob argumentace

Vase nazory jsou zajimave nekonzistentni. V soucasne dobe komercni pojistovny prevadeji cast vybranych penez na VZP, aby tak kompenzovali malo prispivajici klienty. Takze stat opet rozhoduje i o tom, co mu vlastne nepatri. Navic VUBEC nechapu, proc by se VZP nemohla branit "zdimani" ze strany nemocnic stejne jako ostatni pojistovny. I nemocnice jsou prece dale "zdimany" vsemi svymi dodavateli, pocinaje vyrobci leku a pristroju, konce stavebnimi firmami. To chcete vsechno znarodnit? To je obludne! To uz jsem zazil a uz to NIKDY zazit nechci!
PS: Kdyz nekdo za neco nezaplati, neni to jeho. Kdyz vsak nekdo zaplati a pak se mu to vezme, je to kradez. A ta se ve slusne spolecnosti tresta.
huhu 12.12.2005 12:54

Re: Paroubek

Paroubek je v pozici chlapa, který se těší přízni zaplacené STEM a medií. Možná to socani ještě platí z Krejčířových peněz. Pokud Paroubek či jiný socan vyleze na TV obrazovku v živém hlasování vždy prohraje. A argument o chudých socanech neposílajícíh sms je směšný. Kdo asi hlasuje ve Vyvolených a Big Brotheru ? Lidé posílají tam, kde je to baví a komu fandí.
baci 12.12.2005 12:34

asi jsem jelen

asi jsem z Vaši odpovědi trochu jelen-na závěr píšete
-zákon trhu
a to jako je když soukromníkovi vezme stát něco aby to dal druhému soukromníkovi/tedy firmě/
to je zákon trhu?Jedna ideologie tvrdí, že na cestě k cíli je vše dovoleno.Jen tak mimochodem,
si zkuste sehnat informace ,na kolik se podílela nová investice v okolí kolína na poklesu nezaměstnanosti.
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 12:34

Myslím to srovnání úplně vážně, Huhu,

a docela mě baví sledovat rozzuřené gezichty Paroubkových soupeřů.
 
Politika je hra. Voliči v ní vždycky nakonec prohrají, tak to neberte tak vážně...
 
Přečtěte si Haškovy Dekamerony. Věřím, že na něco přijdete.  
Je to totiž po sto letech co je Hašek napsal do puntíku stejné. Akorát tehdy se k smrti nenáviděli Staročeši a Mladočeši, he he.
 
(A je to hezké a dlouhé čtení. Čtyři bichle zábavy... )
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 12:27

Paroubek

nemůže být politická spodina!
 
Právě totiž v hrnku kávy plave úplně nahoře, ve smetánce, a těší se přízni obecenstva
huhu 12.12.2005 12:17

Re: víte huhu...

tohle srovnání myslíte opravdu vážně ??
huhu 12.12.2005 12:15

Re: Re: Paroubek, Rath,Jandák - politická spodina

to že Rath a Jandák opustili jako neúspěšní ODS a byli přijati do nejvyšších pater politiky čssd je charakteristické, vy opravdu nevíte proč a čím ?
Vovov 12.12.2005 12:15

Ubohoučký ...

a lživý článek neobjektivního pravicového slouhy !
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 12:12

Shrňme to, Mirku

Jirka je (pupkatej) chlapák
Mirek Šejna 12.12.2005 12:10

Re: Paroubek, Rath,Jandák - politická spodina

Největší politický hnus a spodina jsou bývalí členové ODS, kteří jsou dnes na druhé straně barikády (Jandák, Rath). Paroubek sice nebyl v ODS, ale na magistratu vydatně koaloval s ODS, takže je dnes také zrádce, protože už nekoaluje. Ale možná Huhu přinese lepší definici politické spodiny. Naopak politická high-society jsou bývalí členové jiných stran, kteří jsou dnes členy ODS (například dříve-soudruzi Tlustý, Dyba, Kočárník, Salzmann, nebo dříve-přítel Teplík)
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 12:08

Re: Re: Ouzko být může,

Bavím se já. Nakolik se politikou dovedou bavit druzí, to nechám na nich. Když to někdo žere, jeho problém
 
S volbami to je různé. Před rokem jsem v krajských volbách volil ODS. Pokaždé, když si na to teď vzpomenu, odplivnu si.
 
Tak je to, huhu.
Mirek Šejna 12.12.2005 12:04

víte huhu...

Oni Paroubek i Rath pečlivě sledovali působení poslanců ODS a přizpůsobili se mu. Vzpomínám si, jak při prvním Paroubkově vystoupení ve sněmovně v roli premiéra poslanci ODS na Paroubka pokřikovali a hlasitě se mezi sebou bavili. Paroubek požádal předesedajícího, aby uklidnil "ty lidi, co se tam hlasitě baví". V té chvíli se z jejich řad ozvalo: "my nejsme lidi, my jsme poslanci". A Paroubek kontroval: "tak se podle toho chovejte a nerušte". A byl klid. Rath postupuje podobně. Po gejzíru modro-poslaneckých keců, že Rath likviduje zdravotnictví a že mají podezření z uplácení, Rath kontroval, že zdravotnictví likvidují někteří poslanci ODS a že má podezření z uplácení. Vždy bylo nejúčinější bojovat zbraněmi soupeře.
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 12:02

huhu,

mohl byste obsahově definovat "největší politický hnus", prosím? Třeba se v tom pak lépe vyznáme, kdo je, jak říkáte, politická spodina :-)
huhu 12.12.2005 11:53

Re: Ouzko být může,

váš nick mi připomíná ten starý vtip o bolševicích či radiu jerevan. Mžná jste pobavený sám, ale pochybuji, že byste bavil většinu zde diskutujících. Taky ta vaše pravicovost je velice diskutabilní. A nepsal jste, že k volbám nechodíte ?
Mirek Šejna 12.12.2005 11:52

Baci,

ale vždyť žádný zákon nenařizuje euthanazii. Ten zákon, o kterém je řeč, naopak euthanazii řadí mezi trestné činy. Pouze je tam napsaná trestní sazba od nuly do 6 let. A právě o tu nulu jde militantním katolíkům. Oni chtějí, aby euthanazie byla potrestaná odnětím svobody vždy. Naopak poslanci umožnili tou nulou, aby v některých případech byl odsouzený potrestnán pouze verbálně a nikoli odnětím svobody. No a Paroubek to zdůvodnil svými osobními zkušenostmi.
huhu 12.12.2005 11:51

Re: politici

pokud chcete měřit stejně tak nevím jak - Rath je nesrovnatelný originál hnusu nejen jako politik, ale i jako člověk. Jeho největší soupeři v politické nekulturnosti Sládek, Paroubek a Zeman kromě hulvátství měli aspoň někdy záchvěvy vtipu či sebekontroly.
huhu 12.12.2005 11:47

Paroubek, Rath,Jandák - politická spodina

tihle lidé aktivovali ten největší politický hnus. Naděje je, že před volbami v listopadu 2004 Gross podobně ovládal media i koncertní podia a STEM a další avizovali růst čssd. Doufejme, že Paroubek dopadne stejně bídně. Těch 6 měsíců vydržet s tímhle póvlem budou nervy a po volbách uvidíme. Nakonec jsme pod těmihle típky žili 40 let.
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 11:38

Re: Re: Ale Draku, asi sledujete jinéé noviny nebo žijete v jiné zemi

Moje senilita není tak velká abych zapomínal na lidi vašeho charakteru, je jich dost. Nevím že bychom spolu seděli u počitače ale voly jsem s vámi skutečně nepásl, takže proč ty důvěrnosti. Je možno mluvit i za druhé, pkud víme něco o jejich mínění. Tak např. ODS dělá vše pro to aby KSČM bodovala a dokonce ji řada lidí (díky takovým jako jste vy) považuje za záchrance do budoucna. To je hrůza pane co? A to jen proto, že všichni mlaskají ale jenom někteří jsou hozeni přes palubu. Všimněte si, kolik z ODS?
gerontus.inza@seznam.cz 12.12.2005 11:19

Re: Zajimavy zpusob argumentace

ALE TYTO ARGUMENTY JSOU PANE VESMĚS známy. I to, že ti kteří ještě ani nezaplatili za převedené nemocnice, mluví o jejich znárodňování, přestože Rath neudělal nic jiného, než že prosazuje zákon, že na peníze VZP dosáhne jen nezisková organizace, nikoli akciovka (jen při úrazu a záchraně zdraví je výjimka). Proč taky ne? Skutečně nemám chuť jako klient VZP svými penězi podporovat akciovky a pány hejtmany. Jsou to veřejně vybrané peníze ve formě daně a tato hejna je nutno nepustit ani k lizu. Ve VZP je již řadu let dorovnáván dluh skoro automaticky. Jednou to muselo skončit. Vím co obnáší placení i práce ve zdravotnictví. Vím kolik je tam možností úniku peněz a dojení pojišťoven. Zvlášť, pokud dojde k dohodě s VZP. S ostaními pojišťovnami by to nešlo. Jsou to soukromé subjekty, pro které by to znamenalo finanční ztrátu a krach. Proto také byla VZP zřízena a řízena tak, aby nemohlo zdravotnictví zkolabovat (tedy dotována). Ovšem dojení určitými subjekty není běžná praxe jakékoli pojišťovny a vedení VZP jim musí zabránit. Tečka.
qq 12.12.2005 11:16

Re: Re: Ale Draku, asi sledujete jinéé noviny nebo žijete v jiné zemi

Jenomže podle rostoucích preferencí ČSSD asi skutečně "lidé nejsou zvědavi", až na draka a jamo, ovšem.
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 11:13

Re: politici

Zdá se, že těch poslanců o nichž mluvíte po volbách ubyde...
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 11:12

Re: Ale neuhranul,

Yeeeeeeeeeess!
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 11:11

Ouzko být může,

ale nechme Parlamentu co jeho jest, to jest zákony.
 
A Vládu nechme vládnout.
 
Nese Vláda zodpovědnost za výši nezaměstnanosti na Severní Moravě? Já nevím. Ale jestli ano, tak ať dělá to co je třeba, si pokorně myslím já.
 
ODS, 6. rok ve vedení kraje,  to v Nošovicích nezvládla. Musí tedy Jirka Paroubek. Zařídí nezaměstnanému regionu práci, otevře fabriku a bude slavný. Krajští ódéesáci ve svých limuzínách přišli o šanci pokrýt slávou hlavy své. "Pokryje" někdo jiný.
 
Zákon trhu , ne?
Pobavený pravicový volič 12.12.2005 11:03

Tome,

Vy jste nemocný člověk. Pokud jste si nevšiml, eutanázie není povinná.
 
Tak vo-co-Vám-gou? Klidně trpte, až to na Vás jednou přijde. A ono to čeká většinu z nás, víte?
 
Nejste Vy jeden z těch fanatiků, co by chtěli nařizovat všem ženám, co mají dělat se svojí dělohou? Žádná antikoncepce, žádné interupce... Ach jo...