26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete 2.2.2009 21:00

Slovanská příchylnost k pevné ruce - pane Čermák,

nic otřesnějšího jsem dlouho nečetl. Asi na tom něco bude, poptávka po drakonických zákonech je v česku vysoká, samozřejmě se vztahuje na ostatní, nikoli na mě samotného. Tato příchylnost je tedy současně podmíněna slovanskou blbostí, což je fenomén také obecně známý a rozšířený. Politicky naprosto blbý je tento mimořádně inteligentní národ volící opakovaně a spolehlivě nejblbější a největší politické grázly.

OBČAN 2.2.2009 20:27

ZABRAŇME DIKTATUŘE PROLETARIÁTU

Tak se pomalu blížíme k nové etapě DIKTATURY PROLETARIÁTU, INFLACE, ZADLUŽOVÁNÍ A PODPOROVÁNÍ LÍNÝCH A NESCHOPNÝCH VYCHCÁNKŮ, KTEŘÍ NEVIDÍ DÁL NEŽ NA 30 Kč. LIDÉ PROBUĎTE SE A POŠLETE PAROU;-€KA A SPOL. TAM KAM PATŘÍ ((Y)).

jeff 2.2.2009 19:30

Sosanské vlády

 v dobách celosvětové konjuktury a vysokého růstu HDP jak u nás, tak i v Evropě neušetřili ani groš. Naopak každý rok se vesele zadlužovali, omílané růsty důchodů a nejenom ty, byly vždy jen a jen z půjček. Takže dnes stojí úroky z bilionového dluhu  50 miliard ročně, aniž by se dluh snížil o jednu korunu. A takoví ekonomičtí idioti by chtěli řešit krizi? Na to snad neskočí ani blbý český volič.

Jarka 2.2.2009 20:19

Re: Sosanské vlády

Jak vidíte, skáčou na to. . Každému jde jen o funkci, když byli u moci, tak utráceli, jak s prominutím ožralí námořníci, místo, aby když se hospodářství dařilo, tak si něco schovali až bude hůř, jako by to udělala každá normální rodina. Jak je vidět, kvůli 30 Kč, kterými se neustále oháněli, vyhráli krajské volby. Kraje převzali bez dluhů, teď je ale vyplundrují placením poplatků. Nebude na opravu silnic, které jsou v havarijním stavu a umírají na nich řidiči, zdravotnictví ženou do ztráty, nebude na náročnou léčbu, nikdy se nedostaneme na evropskou

úroveň, přitom my máme vynikající odborníky, jenže pracují většinou se zastaralými přístroji.

Někdy mám pocit že jsme národ primitivů, je nám přednější pastelkovné a sliby o vysokých důchodech, zdarma doprava školáků a jiné nesmysly. Jak by to bylo možno realizovat, když máme nebetyčný státní dluh, který ani nejsme schopni splácet a v současné hospodářské krizi to ani nebude možné. Jen přeji každému, kdo volí ČSSD a tím i zrušení poplatků, aby nedostal nějakou onkologickou nemoc, jejíž léčba jde do milionů ze státního rozpočtu na to nebude. Protože jsem důchodce a důchod nemám ani průměrný, nekritizuji proto, že mám na účtu miliony.

Kajda 2.2.2009 22:19

Re: Sosanské vlády

Sdílím naprosto váš názor. Socialistické vlády v době konjunktury mlaskaly, rozdávaly a zadlužovaly se o sto šest a dneska, když je krize, tak kritizují současnou (i když ne zrovna ideální) vládu z neschopnosti. Copak dělal pan Paroubek v době největšího ekonomického růstu? Prohlásil slavnou větu, a to že "státní dluhy se neplatí". Tak co jiného od něho můžeme v současnosti  očekávat, než populismus a nabubřelé slovíčkaření.

bromid 2.2.2009 17:26

Drath

"Je zřejmé, že Rath............z čeho plyne zřejmost, že drath neobdivuje hitlera a jemu podobné osvoboditele? Vy mu vidíte do palice? Ten duševní prostitut obdivuje, a to dokazuje každodenním konáním, jen osobní prospěch i přes mrtvoly. Jak můžete vypustit z úst slova, jenž si běžný čtenář může vyložit jako jeho obranu? Přesto děkuji i za jiné Vaše příspěvky.

Kecal. 2.2.2009 16:44

Paroubek je mazanej.

Náhodou on umí vystihnout povahu pohodlných a nemyslících občanů a naslibuje jim hory doly.

Rudý element 2.2.2009 17:09

Re: Paroubek je mazanej.

Co ti nasliboval?

PRA 2.2.2009 16:03

My máme tři subjekty, koalici, opozici a PRD

Koalice by se dohodnout na společném postupu chtěla, opozice by se na společném postupu dohodnout možná chtěla, ale PRD (Paroubek,Rath,Dryml) se s nimým dohodnout nechtějí.

PRD chtějí jen neomezenou moc pro sebe a proto se nemohou s nikým dohadovat.

sekretariát ČSSD 2.2.2009 15:35

Nová ekonomická opatření naší strany proti krizi zaviněné ODS

;-OVážení podnikatelé a živnostníci, protože jste nás nevolili a stavíte se odmítavě k naší pokrokové ideologii, rozhodli jsme se vám v rámci protikrizových opatření zavést již osvědčené daně platné v minulém volebním období: minimální daně ze všeho, maximální daně z práva na život  a na samostatný názor, 30-ti %-ní daň z nekomunistické hlavy a úplně novou soustavu progresívních daní (platila již v roce 1930 za Stalina v SSSR-poznámka redakce).NĚKDO PŘECE MUSÍ TU KRIZI A NAŠI MINULOU, SOUČASNOU I BUDOUCÍ FINANČNÍ ROZMAŘILOST A ROZŠAFNOST ZAPLATIT!;-O

novaz 2.2.2009 15:06

Jyřyk prahne po moci jak panic po vagíně

Jyřyk atˇsi jezdí kam chce a slintá si rovněž co chce. Nevěřím, že národ je natolik zdegenerovaný a v příštích volbách nedopustí, aby tento bezcharakterní populista a demagog zvítězil.

cato 2.2.2009 17:37

Re: Jyřyk prahne po moci jak panic po vagíně

bohužel se strašně mýlíte neb neznáte náš pokleslý pracující závistivý lid

AKIBUA 2.2.2009 14:51

NECHÁPU TO

Nerozumím autorovi, proč by měla opozice s vládou souhlasit. Nechtěl bych takovou opozici při žádné vládě. Prostě každá strana předkládá své recepty na všechno co se ve společnosti děje, včetně krize. Autorovi vyhovují recepty ODS a není důvod mu jeho víru brát. I ekonomická krize má všude ve světě různá řešení, kdyby existovalo to správné, jasné a jediné neexistovala by politika. Minulá vláda ČSSD měla převahu ve sněmovně jednoho hlasu, ale byl to hlas koaličního partnera. Celou dobu jsem slyšel pouze nulová tolerance. Vyslovit nedůvěru nemělo cenu. Dnes máme vládu s převahou dvou hlasů, ale jsou to hlasy přeběhlíků. A všechno co vláda udělá dobrého i špatného má logicky nižší legitimitu než u předcházející vlády. Důsledkem nemůže být jiné budoucnosti než, že všechno bude zrušeno a nastaveno jinak. A bude úplně lhostejné, zda to bylo pro budoucnost dobré nebo špatné. Za to však nemůže Paroubek, mohou za to voliči, protože rozdali karty v nějakém poměru. Existence komunistů v parlamentu znamená značnou sílu, která není úplně vypočitatelná. Poslední rok pan Paroubek protlačil parlamentem s jejich pomocí velmi mnoho. Na druhou stranu při prezidentské volbě komunisté zajistili Václava Klause. Myslím, že osobní víra v recepty na všechno není důvodem k invektivám v diskuzi. Je to prostě soutěž a protihráč není blbec, ale hraje za jinou stranu. Nerad bych zase jenom jednu stranu a jeden koncept, kde bych vybíral.

Pra 2.2.2009 16:25

Re: NECHÁPU TO

K tzv.přeběhlíkům:

V souladu s prohlášeními soudruha Paroubka se nejedná dva přeběhlíky ,ale konstruktivní opozici, kterou žádáte. Bohužel, Praoubek s komunisty, představují pouze destruktivní opozici ve stylu Gottvalda a Hitlera před uchopením neomezené moci.

Vašek 2.2.2009 18:10

Re: NECHÁPU TO

Jen pro pořádek upozornění na fakta:l)Minulá vláda ČSSD měla převahu l hlasu nikoliv koaličníka,ale přeběhlíka opilce Kotta z ODS.2) V.Klaus byl zvcoilen prezidentem bez ohledu na postoj komunistů.Jejich vliv na volbu byl nulový.3) Nikdo nebude tak naivní,aby požadoval od opozice tolerantní postoj,jenže v některých otázkách,která jsou pro občany či pro stratetegii v bezpečnosti státu zásadní se neprosazuje politika zmaru a chaosu.Týká se to předevší misse v Afghanistánu,vybudování radaru i řešení ekonomické krize bez populismu,ale také přínosů pro zvýšení zdravotní péče odstraněním plýtvání formou navržených poplatků,které byly původně i v plánech CSSD.Na rozdíl od vlády Miloše Zemana je současné vedení ČSSD pouze klubem populistů bez jakékoliv zásadovosti a věrohodnosti.K západním soc.demokratickým stranám je takový rozdíl,jako mezi Blairem a Paroubkem.

Malý Aston 2.2.2009 14:01

Paroubek bude školit své věrné!

Může mi někdo říci kolik občanů si příjde poslechnout pupkatého Paroubka?Jedná se o normální školení socanů a Vy z toho děláte problém.Nemůže jezdit po Evropě,nemůže vítat úředníky z Bruselu kyticí a chlebem se solí tak bude rajtovat po stranických sekretariátech a školit a školit již přesvědčené.Pokud nebude své fantasmagorie přednášet u Janečka v televizi klidně ať rajtuje,mladá si aspoň na chvilku od něho odpočine.:-D

j 2.2.2009 14:41

Re: Paroubek bude školit své věrné!

Bohužel všeho dočasu

sdf 2.2.2009 12:09

Bravo Miloši

opravil jsem si na Tebe názor. Jen tak dál.R^

jitorcel 2.2.2009 11:24

Jo, sází...

...ale ne ze svýho;-D

vlasta.232 2.2.2009 10:34

AUTOR

řekl velikou pravdu- politika egoistických - grázlu z  vedení ČSSD- JE NESTOUDNÁ!!

Lájoš 2.2.2009 10:23

Grázlík Rath a ostatní . . .

co dělají Česko nedůvěryhodné a ostudu.

havránek 2.2.2009 10:22

Tvrdíka....

by měli vodit po ekonomických školách, aby jim vysvětlil, jak se podnikat nemá. protože to se ve Vyškově neučilo.ten člověk zruinoval ČSA a je s podivem, že na něj nebylo podáno trestní oznámení.

Henry 2.2.2009 10:37

Re: Tvrdíka....

No, četl jsem dvoustránkový rozhovor s tímto hňupem. Přiznal, že je velice pracovitý.

No ano, stává se, že se mu občas nějaká drobnost nepříliš povede, ale jen to myslíte upřímně.

Tvrdík je typickou ukázkou socdemácké elity.

Schusspeitel 2.2.2009 17:31

Re: Tvrdíka....

nejhorší je pracovitý blb

Ludva 2.2.2009 10:17

Evropa je pod českým vedením němá,

čtu tady vedle. Asi to zvenku nevypadá tak aktivně, jak se tváří naše ODS média.

j 2.2.2009 11:44

Re: Evropa je pod českým vedením němá,

Asi to venku nikoho nezajímá. Myslíte, že u nás psali o Slovinské předsednictví?

ver 2.2.2009 10:08

P T P

permanentní tiskovka paroubka se už postará o nový růst preferencí

JaS 2.2.2009 9:53

Rath nemusí být obdivovatelem Hitlera,

ale popsal Hitlerův postup jako správné řešení krize. Podstatné je to, že takový postup (zbrojení atd) znamená obrovské zadlužení, založené buď na vyčerpání rezerv, nebo na krádeži nebo na naprostém ožebračení obyvatel. Ani jedno z těch řešení není dobré. A že ČSSD předpokládá libovolné zvyšování dluhu, je zřejmé.

Henry 2.2.2009 10:31

Re: Rath nemusí být obdivovatelem Hitlera,

...to s tím zadlužováním je sice pravda, ale Rath správně předvídá, že když potom vojensky napadneme Evropu a získáme nad ní kontrolu, stane se naše ekonomika opět aktivní.

Kampak na Ratha. Na Ratha nikam.

Sýček 2.2.2009 16:01

Však nám také soudruzi z ČSSD zanechali rezervy z doby konjunktury

úžasných -1 000 000 000 000,- Kč. Jedinný drobný nedostatek je v tom minus vpředu, takovou drobnost leckdo přehlédne (a voli či levice zvlášť).