7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dušan Streit 2.2.2009 9:36

Krize nesmí být téma ČSSD

Experti jako Paroubek, Sobotka, J. Havel, Tvrdík a další by měli chodit kanály:

http://streit.blog.idnes.cz/c/68091/Oranzovy-bastard-uz-po-nas-natahuje-paraty.html

V době konjunktury nám ČSSD zvedala zadlužení, z něhož v době krize musíme platit ročně každý (vč. mimin a důchodců) 5.000 korun dluhové služby. To je více, než všechny poplatky u lékaře!

Ludva 2.2.2009 10:15

Re: Krize nesmí být téma ČSSD

Ano a hlavně musela platit stovky miliard z vytunelovaných bank po ODS. Proč vznikly dluhy i po privatizaci obrovského majetku ?

jirka.s. 2.2.2009 11:33

Re: Jojo, Ludvo, ODS může za všechno !!!

"Od roku 1998 působil Jiří Paroubek na pražské radnici ve funkci ekonomického náměstka Magistrátu, a to podle svých slov jako vynikající ekonomický odborník. Jednou z proslulých odborných ekonomických akcí Paroubka bylo např. převedení 300 milionů korun do černé díry jménem První městská banka. Tunelářské machinace kolem První městské banky, kterým Paroubek minimálně přihlížel, vyšetřovala policie, dokonce i obvinila několik manažerů z porušování povinností při správě cizího majetku. Celkově se z banky údajně ztratilo kolem 2 miliard korun.

Ale byly i další a zajímavější operace, na kterých se ing. Paroubek podílel. Jen namátkou a z otevřených zdrojů: systém Matra do pražského metra za dvě miliardy, miliardové zakázky po povodních. Antimonopolní úřad a auditoři zjistili, že 132 ze 140 prověřovaných veřejných zakázek hl.m. Prahy z let 1998 až 2002 je v rozporu se zákonem. A co na to vynikající odborník Paroubek?

"Došlo ke stabilizaci hospodaření, vlastně k záchraně První městské banky, a.s. a ke snížení ztrát v této bance, které vznikly v předchozím volebním období na přijatelnou úroveň." "

http://www.atuka.org/index.php/article/articleprint/153/-1/17/

Ludva 2.2.2009 13:20

Re: Jojo, Ludvo, ODS může za všechno !!!

Podívejte, já nejsem fandou Paroubka, vždycky jsem zde preferoval velkou koalici. Už proto, aby se zákony neměnily o 180 stupňů po každých volbách. Ale reagoval jsem na příspěvek, kde se zase všechno zadlužení háže na ČSSD. Vždyť s zkoušely obě varianty - Klaus chtěl šetřit a ekonomiku dostal do recese. Zeman ji pak rozjel deficitním financováním a daňovými pobídkami pro investory. Proč by to nemohlo být tak nějak mezi krajnostmi ?

jirka.s. 2.2.2009 23:36

Re: Jojo, Ludvo, ODS může za všechno !!!

Jó, když někdo napíše: "...stovky miliard z vytunelovaných bank po ODS." , nesmí se divit, že se ten bumerang nejspíš vrátí! Zabili jste mi strejčka, tady máte přes držku! ;-D

Ludva 3.2.2009 12:07

Re: Jojo, Ludvo, ODS může za všechno !!!

Teď jsem někde četl, že sanace našich bank stála 800 miliard Kč.

Vilda 2.2.2009 9:09

P+R+D

Jsou odrazem morální úrovně svých voličů. No nic, 1.1.2010 si můžou jejich obdivovatelé nad dveře napsat místo K+M+B rovnou P+R+D, bude to jejich rok. Někteří se prostě musí spálit opakovaně:-/.

Henry 2.2.2009 10:39

Re: P+R+D

a nebo, ať si na dveře rovnou napíší PRD.

Jarin 2.2.2009 11:57

Re: P+R+D

;-D;-DR^R^ (i pro Vildu...)

Jiřík 2.2.2009 9:04

Modří kreténci

Dostali jste po ránu své oblíbené sousto-Paroubka a Ratha,tak do toho,čím větší stupiditu napíšete,o to větší budou mít vaši Modří přiblblí soukmenovci radost.Tak se pochlapte.Největší nebezpečí pro lidstvo je přece Paroubek,Rath,ČSSD atd.....je to tak správně?;-PHezký den oslíci.

Drak Gorilič 2.2.2009 10:03

Re: Modří kreténci

Paroubek zůstane Paroubkem a vůl volem. Čest tvé oranžovo-rudé práci.

Kolombo 2.2.2009 10:06

Re: Modří kreténci

Proc to proboha nelze zaridit tak, aby si ruzovoucka prasatka ponechala sveho Paroubka a Ratha, at jim zaridi vsechno zadarmo, ale z vlastnich zdroju. Modri necht se postaraji sami o sebe, nic proti tomu nemaji. Ale proc proboha musime neustale hledat "spolecna" a 'solidarni" reseni, kdyz uz z dikce vselikych tech "Jiriku" je zrejme, ze mame problem abychom se spis navzajem nepodrezali nez se prilis milovali. Ja ke svemu stesti nepotrebuji ani Jirika, ani Paroubka, ani Ratha.  A nechci nic jineho, nez aby mne nechali laskave napokoji, nic mi nedavali /na to jim kaslu/ ani nic nebrali. to je snad korektni pozadavek, ne?

Henry 2.2.2009 10:49

Re: Modří kreténci

Je to sice rozumné přání, jenže Jiříků je v tomto státě mnoho a všichni se chtějí mít dobře - nejlépe zadarmo.

Proto také stojí za charitativní politikou Pinďourka, který jim "udělá dobře, i kdyby jim přes držku měl dát"!

Vůbec už se nedivím, že v době druhé světové války bylo téměř 60% české populace konfidenty, kolaboranty a donašeči.

Jiřík 2.2.2009 12:14

Re: Modří kreténci

Budˇbez obav mentálku,já se uživím dobře a sám.To jen představa Tebe a dalších Modrých fanatiků je,že kdo nevolí ODS,žije z dávek.Ještě Tvá železná logika,kdo nejde s vámi je kolaborant donašeč.Jste skupina nejpitomějších voličů,přečtěte si co píšete,to jsou agresivní výkřiky na úrovni opilce v tramvaji.Sládkovi republikáni proti vám byli geniové.Ale jinak vás mám rád,jste takový český kolorit,takové Modré Bohnice se spoustou detašovaných pracovišť.

BM 2.2.2009 13:25

Re: Modří kreténci

Zatímco vy, voliči ČSSD a KSČ jste sama esence slušnosti, inteligence a vysoké kulturní úrovně. To je ostatně vidět jak z vašeho příspěvku, tak z projevů vašich politiků...

amanda 2.2.2009 20:09

Re: Modří kreténci

Největší nebezpečí pro lidstvo jsou taková hovada jako jsi ty.

ranbow 2.2.2009 8:54

Podivná představa

Podivná představa lídra opoziční strany, který by neplánoval vítězství v příštích volbách,nesledoval výzkumy mínění občanů či současnou ekonomickou i politickou situaci a nesnažil se využít každé chyby svého protivníka ve svůj prospěch.

Teda kromě ODS - ta má ve všem jasno a není co měnit. Vysoké daně, vysoké poplatky, vzhůru s českými platy do Evropy, a pokud je něco špatně tak je to jakási komunikace....

KK 2.2.2009 10:08

Re: Podivná představa

Pokud ranbow (asi to mělo být rainbow) dobře rozumím, tak globální finanční a ekonomická krize vznikla chybou ODS, a toho je třeba náležitě využít v politickém boji.

Luboš 2.2.2009 8:29

Populisté

Myslím, že ČSSD není žádnou stranou, která by obdivovala Třetí říši, jen Paroubka i Ratha fascinuje MOC. Jsou pro ni popřít logiku, exaktní vědy, zapudit vlastní manželky a snad i děti. Jen mít moc, mít ji víc a víc, téměř neomezenou.... Nezajímají je starosti normálních lidí, jen využivají populistických hesel k tomu, aby získali a udrželi moc. Takže s tou Třetí říší přece jen nějaká analogie existuje.Rv

Jara 2.2.2009 10:30

Re: Populisté

Ducce Paroubek našel svého Hitlera - Ratha.

Honza 2.2.2009 7:50

Expert

Stát se ekonomickým expertem socdem není vůbec složité, stačí se naučit evengelium, které vymyslel přítel Paroubek. A už můžeme vyrazit mezi lid obecný hlásat pravdu a bojovat za ni proti všem.

pozorovatel123 2.2.2009 5:43

Myslím, že nemáte pravdu

Jenže v české společnosti dnes není poptávka po vzájemném urážení, poštěkávání a naschválech. Mediálně zajímavé je to chvilku a občas, ale my to už sledujeme déle než půl volebního období.

Slyšel jste za polední dva roky alespoň jeden výrok socdem, že by vláda něco udělala alespoň neutrálně. Já ne. Začalo to populárním povolebním projevem a od té doby se nic nezměnilo. Je zřejmé, že mocichtivost socdem přesahuje běžnou úroven a že jde o patologickou záležitost. Volby dokazují že se to líbí. Proto nás nutně čeká diktatura. Jiná než byl fašismus nebo komunismus (obě měli sociální základ a vznikly většinovým rozhodnutím populace), historie se však přesně neopakuje, ale principy zůstávají stejné. Začínám být rád, že je mi tolik kolik mi je, protože život za našich socdemáků opravdu nebude žádná selanka.

zajda 2.2.2009 5:32

zastánci Ratha

On chudinka Rath jen tak něco plácnul, při autorizaci rozhovoru oslepl a výrok o Hitlerovi neviděl. Jinak ty omluvy Ratha mají pěknou genezi. Od "však on Hitler nedělal jen špatné věci - dal dělníkům práci a sociálni jistoty", přes "vytrženo z kontextu" a "část rodiny zahynula během holocaustu" až po "es kommt a Dalík Borman je mnohem horší" přichází "jen tak plácnul!".

Maminka pana Ratha by ho měla ohnout přes kolena a plácnout mu na holou alespoň jednu za každého předka zabitého během holocaustu, aby si pan doktor osvěžil historické souvislosti a nebral jméno Hitlerovo do huby.

Mard 2.2.2009 1:13

Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

Paroubek má design jako Mussolini, Rath je jeho pucflek! Proč se autor domnívá že Rath není obdivovatel vlády pevné ruky, velkého fuhrera?!? Nechápu, kde autor bere tuhle jistotu. To čeká na dobu, kdy Rath začne řešit nějakou rasovou otázku?!? Protestoval Rath někdy proti tomu že v Letech je prasečák? Neprotestoval! Protestoval Rath někdy proti činnosti Dělnické strany? Neprostestoval. Tak proč si hergot autor myslí že Rath je nějaký antifašista, když to asi zjevně není pravda!

nemo 2.2.2009 4:28

Re: Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

Rath je hlavně židobolševik či spíše žido-estébák po STB matince a STB papínkovi..

T.z : zrůda všeho schopná !!!

Vašnosto, 2.2.2009 9:10

Re: Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

jistě jste si ráčil povšimnout, že Topolánek je komunistický spratek.

whaler 2.2.2009 10:05

Re: Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

To je sice možné, ale to nic nemění na vámi napadeném výroku.

Lady 2.2.2009 11:19

Re: Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

Rath je především hysterická osobnost a hysterie je nemoc. Ale nezaručuje vždy vítězství, jak se panu Rathovi zdá. Hysterický člověk si k vám dovolí vždy jen tolik, kolik mu dovolíte. A především potřebuje publikum.  Když ho nemá, nemá koho otravovat. Staří lékaři před sto lety říkali, že na hysterii je jediný lék. Léčit ji pohlavkem. Ti modernější na to mají i tabletky, ale myslím, že ani ty staré metody nejsou tak úplně k zahození.

I-Worm 2.2.2009 4:59

Re: Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

protože tím už je jeho sok Topolánek!  Nemohou být dva kohouti na jednom smetišti.

Fišta 2.2.2009 7:55

Re: Proč nemá být Rath obdivovatel fašismu?!?

Tak to je argument jak noha. Něco ještě pitomějšího tam nemáte?