6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
liberal shark 6.2.2009 12:59

ČSSD už neexistuje

Dnešní Paroubkova partaj je pouhým primitivním nástrojem KSČM na špinavou práci. Po odchodu (nebo vyhození) všech normálních straníků se změnila ve formaci nejsprostšího lumpenproletariátu, přímo napojeného na organizovaný zločin.

xxxKubeš 6.2.2009 14:43

Re: ČSSD už neexistuje

R^

JaS 6.2.2009 14:54

Re: ČSSD už neexistuje

Je to pravda. Paroubek není sociální demokrat ani náhodou a Raht tuplem.

andulba 6.2.2009 14:59

Re: ČSSD už neexistuje

Mate lOO % pravdu, celé  vedení je patologická banda, spojenec bolševický. Tato strana podporuje jen vyžírky, šmejdy a povaleče. V čele s předsedou je v úzk=m kontaktu s oranizovaným zločinem. Paroub pro koryto je schopen se spojit i s luciférem.

ps 6.2.2009 18:00

Re: ČSSD už neexistuje

Bohužel. Paroubek udělal z ČSSD to samé co udělal Gottwald s KSČ v roce 1929.

AdVy 6.2.2009 19:46

Re: ČSSD už neexistuje

R^

Petr B. 6.2.2009 22:29

Re: ČSSD už neexistuje

Správně...jedinými skutečně autentickými sociálními demokraty byli Melčák, Pohanka, Wolf a Snítilý. A dříve Teplík.

Lampedusa 6.2.2009 11:48

Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

;-€Autor chce evidentně  taky přispět k oblbnutí méně chápavých jedinců, že Rath je vlastně bezmezný obdivovatel Hitlera, stejně tak jako Havel Stalina. Autor buď  ta vyjádření, a hlavně v jakém kontextu byla řečena, nečetl, anebo je spíš četl, ale chce přesvědčovat  ty, kteří je nečetli. Laciné až tupé již z toho důvodu, že to není tak dávno,co se v podobném duchu vyjádřili např. Topolánek a Bendl - a nepostřehl jsem, že by investigativní "politologové" projevili nějaké zděšení nad naším nezadržitelným směřováním k nacismu. A za druhé - a to je ještě důležitější - když někdo cituje nebo popisuje události z doby Hitlera nebo Stalina, bude to napříště znamenat, že tyto osoby a časy obdivuje - a měl by být arestován ? To pak musím připomenout, že tatík Benda, blahé paměti, jako významný představitel chtěl pozvat a vyznamenat Pinocheta - úředně označeného diktátora a likvidátora nepohodlných osob. Co kdyby o tom napsal slovutný autor tohoto článku nějaké úderné a čtivé pojednání :-(

Malý Aston 6.2.2009 11:52

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Musím se Vás zastat.On to myslel " Upřímně". Je to jen hra o další voliče.Podívejte se na to reálně.Dělnická strana má být zakázána.Proč by její přívrženci měli zakládat stranu jinou,novou když mohou přestoupit do strany středočeskéhokorutanství? Jde jen o tyto hlasy a členy a REFLEX mu udělal zadarmo reklamní kampaň.:-D

Ludva 6.2.2009 12:02

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Nevím, jaký je Rath ve skutečnosti, ale pro lidi už něco udělal. Podle slibu zrušil poplatky v krajích a snaží se zachránit nemocnice tunelované jeho předchůdci. Podle činů hodnotím, ne podle slov.

Pablo_CZ 6.2.2009 12:15

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Pro hlupaka vyse pisiciho: Rath ti vezme z kapsi kilco, aby ti vratil tri petky. Stare latinske prislovi: Hlupak se raduje, kdyz se mu hodne slibuje.

Slava 6.2.2009 12:17

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

To je fakt, stačí si přečíst smlouvu ODS s voliči.

Pablo_CZ 6.2.2009 12:25

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Tam ci onde, prislovi plati vsude stejne ;-)

VL 6.2.2009 12:28

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Ty nemocnice jsou pochopitelné, proč by je měli tunelovat jeho předchůdci, když mohou jeho přátelé.

Vodák 6.2.2009 12:39

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Nezrušil poplatky v krajích ale v krajských nemocnicích, to je trochu rozdíl. Ukazuje, že zákon platit nemusí a že se dá všelijak obcházet. Já dostupnou krajskou nemocnici nemám, poplatky platím dvakrát. Jednou v u doktora a pak z mých daní pan Rath plní svoje sliby. Snaží vrátit zdravotnictví tam kde bylo. Jaké dluhy měly nemocnice za předchůdců, a jaké mají nyní? Kolik našich peněz napumpoval Rath do zdravotnictví?  To jsou ty činy. O slovech nemluvím, protože ve slušné společnosti by tento člověk neměl mít místo.

mráz 6.2.2009 12:20

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Podepisuji to co napsal Lampedusa. Pokud je mi známo, tak Topolánkovův výkřik, že až bude u moci, bude následovat NOC... NOŽŮ......, ES KOMM DER TAG...... a jiné, tak novináři co? NIC.

Neviditelný pes - vše se tady píše jen ve prospěch ODS. Kdysi novunáři také psali jen ve prospěch KSČ a dnes to není jiné, jen se to jmenuje ODS. Kdysi to bylo průhledné s rudým nádechem a dnes jest to také průhledné, ale s modrým nádechem. To je jediný rozdíl.

j 6.2.2009 13:34

Re: Přímo pitomý a průhledný článek, až slaboduchý - ale na některé zabere, jak je vidět !

Rozdíl pitomče je v tom, že můžeš číst svoje Právo nebo Halo noviny. Hlavně tady můžeš cintat ty svoje blbiny ale na Halo sobota ne. To je rozdíl mezi námi a vámi.

LV 6.2.2009 11:22

pozor GENERÁLNÍ ZKOUŠKA!!!!!

To, co právě vyvádí ve středních čechách ten hnusák Rath není náhoda! Hrozby, vyhazování lidí, tresty (ředitelům škol) za blbost, řeči o vyvlastňování řádně prodaného (nemocnice), čistky na úřadech, demagogický populismus.... a rozhazování a rozhazování. To je GENERÁLNÍ  ZKOUŠKA !!

Ano, generální zkouška na to, co přijde. Rath jen testuje Paroubkovi, co si lze dovolit, kam až jde zajít, co snesou (ti svéprávnější obyvatelé kraje). ;-€;-€

Malý Aston 6.2.2009 11:49

Re: pozor GENERÁLNÍ ZKOUŠKA!!!!!

Zatím to realizuje jen hubou.Jako poslanec si mohl dělat co chtěl.Ale rozpočet Kraje to je 80% státních peněz a 20% vybraných daní v kraji. A to je něco jiného,jak začne hospodařit po socialisticky,tedy rozkrádat může jít i do krimu na Mírov. Já předpokládám,že tam dříve či později dostane k sobě i Paroubka.:-D

jan 6.2.2009 10:33

To je jediný fakt na toim blábolu:

Autor je člen

jirka.s. 6.2.2009 11:28

Re: To je jediný fakt na toim blábolu:

No, možná že kdybys znal všechna písmenka, tak bys přišel ještě na nějaký další fakt! ;-)

Harpyje 6.2.2009 11:31

Re: To je jediný fakt na toim blábolu:

;-D ;-D ;-D

Pava 6.2.2009 10:20

Clona

Velká slova o dnešní nebezpečnosti předcházejícího režimu je jen kouřová clona nad rozkrádaným majetkem.

frrantišek 6.2.2009 11:44

Re: Clona

Co já vím, tak naši ekonomiku zlikvidovali komunisté. Ukradli, co šlo. Proti nim dnes jsme v národě poctivců.

Slava 6.2.2009 12:16

Re: Clona

Už patnáct let vládne ODS, s jedinou přestávkou jen na cetrální úrovni. Také ukradla, co šlo.

karlos 6.2.2009 12:42

Re: Clona

A co ti ODS ukradla?Ty rudý blázne.

Harwey 6.2.2009 10:12

Pište

Když si vybavím vaše předchozí pravidelné příspěvky, musím říci že se s každým dalším zlepšujete. Dobrá práce a jen tak dál R^

jan 6.2.2009 10:34

Re: Pište

hezká ironie, opravdu povedená

Blanka 6.2.2009 10:06

Mám strach.

Ačkoli to zní trochu přehnaně až hystericky, mám poprvé od revoluce strach z politiků. Mám strach z Ratha, z Paroubka, z jimi řízeného chaosu, který rozsévají, z jejich bezohlednosti a vědomém úsilí škodit. Jejich touha po moci a vlastním prospěchu prostřednictvím lidské hlouposti a naivity, populismus za cenu obrovské destrukce a ničení nabyl obludných rozměrů, jaké od revoluce nemají obdoby. Porušování zákona a návod občanům, že zákon v této zemi neplatí, když si to skupina jednotlivců, v tomto případě politická strana zamane, je začátek konce demokratického vývoje naší země. Je tak směšné, když např. Filipiová "hledá kompromis", vždyť schválení jakéhokoli zákona konkrétně v této věci nemá nejmenší váhu. Vydírání prostřednicvím ničení naší důvěryhodnosti v rámci NATO, za cenu ohrožení zdraví a života vojáků v misích. Oni si dělají, co chtějí. Je to zcela neuvěřitelné. Politika ČSSD zrušila veškeré hranice politického boje. Je to děsivé, bojím se jich. Oni nám všem hrozně škodí a tolik lidí jim věří pravý opak. Já mám strach.

Větší vlastenec 6.2.2009 10:17

Žádný strach, paní Blanko !

No podívejte se, paní Blanko. Vy jste uvěřila propagandě.

Zastánci starých pořádků, zastánci kapitalismu a demokracie spílají naší Straně, spílají našemu předsedovi. Byl to sám soudruh Lenin, kdo geniálně vystihl podstatu věci : "Kapitalisti nám nadávají, znamená to, že máme pravdu !" A taky že máme.  R^

Český tisk není svobodný, protože nepodává o levici kladný obraz.  ;-€  To se musí změnit ! A taky se to změní - prostředky máme, zdroje jsou.

Paní Blanko, po našem volebním vítězství brzy zjistíte, že pravičáci vydávali stejně lživá varování před vládou naší Strany, jako jejich předchůdci před rokem 1948.

>-  Volte rozvoj českého venkova !  Volte ČSSD a KSČM !  >-