29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 28.12.2007 19:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

to vykládejte svým "přátelům" těch socialisticky lidských kvalit...;-)

Eva D. 28.12.2007 19:01

Re: Re: Re: Mám obavu, milostivá, že nechápete víc věcí....dobrou chuť.... a netrapte se s tím.---

Vy jste ................................! Slova vyjadřující hulvátství nejhoršího typu dosaďte sám!!!! A nešetřte na výrazivu! Na vás by bylo pár fackami škoda si špinit ruce, za tenhle výrok.;-€

Honza 28.12.2007 19:00

Wagner napsal slušné slohové cvičení. Pokud pozorně četl media a příspěvky k nim v posledních 14 dnech

tak nemusel do svého článku dávat ani moc invence. Skoro bych řekl, že mlátí už skoro prázdnou slámu.

Honza 28.12.2007 18:58

Re: Názor do DISKUZE !

Pane Vízek, podle vás Klaus může vždy za cokoliv, co se vám nezdá být v pořádku. Skoro bych řekl, že to asi bude víc problém váš než kohokoliv jiného. Berte to tak, že Klaus se v průběhu své politické kariéry probojoval na nejvyšší politický post v zemi, že vás to samozřejmě hodně štve, ale holt připusťte, že je Klaus dobrý, zřejmě nejlepší a netrapte se tím. Vzpomínejte na období vaší práci v lomě, kdy jste podával svoji pomocnou ruku mnohým jiným, kteří vám jsou dodnes svým způsobem vděčni.

Buvol 28.12.2007 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

Je to velká škoda, že člověk s takovými intelektuálními schopnostmi, jako je pan Zeman, už není v politice .... chápu, že na Vysočině je hezky, ale pro obec moh ještě něco udělat! Když nic jiného, tak mohl být jakýmsi etalonem kvality ....

huhu 28.12.2007 18:55

ani nemají české občanství

havlobolševický kandidát ani nenaučil děti česky a ani jeho rodina nemá české občanství.  Něco takového si nedovolil jako gubernátora vyslat do svého evropského satelita ani Stalin... naposled tady takový byl reichsprotektor....;-€

jeff 28.12.2007 18:52

Re: Doplněk:

Vízku ale ano, Právě Švejnar se potřebuje zviditelnit, Kalusovy postoje jsou dobře známé a nepotřebuje účinkovat v žádném televizním cirkuse . O pár odstavců výše sám dokazujete svým povídáním jak Klause dokonale znáte.

Starý J. 28.12.2007 18:51

Re: Re: Doplněk:

R^R^R^

Starý J. 28.12.2007 18:50

Re: Re: Re: Paroubkova taktika funguje

Máte naprostou pravdu. Pravděpodobně proto, co tvrdíte, Paroubek se čtyřměsíční pravidelností usiluje o vyslovení nedůvěry Topolánkově vládě. Jak jste bystře pochopil jeho tahy! On vlastně Paroubek vším tím, všemi porážkami, co už utrpěl,  se zasazuje o co nejdelší Topolánkovu vládu. Ten je ale fikanej, já to netušil!

huhu 28.12.2007 18:46

Re: Doplněk:

je problémem Švejnara a těch, kdo ho kandidují, že občané zrovna tohohle z klobouku vytaženého králíka neznají. V cirkuse králíky představuje sám kouzelník ! :-D

F.VÍZEK 88.100.57 28.12.2007 18:44

Doplněk:

 Jan Švejnar odpovídá na otázku, co si myslí o tom, že Václav Klaus s ním  odmítá veřejně diskutovat. Cituji:  „ Absolutně to nechápu, podle mne to je postoj, který se vymyká politické kultuře demokratických zemí. Tady jde přece o volbu nejvyššího ústavního činitele v zemi – jak je možné odepřít občanům té země možnost porovnat si názory kandidátů?!"

Více  a k porovnání:   www.jansvejnar.cz   a  www.klaus.cz 

Starý J. 28.12.2007 18:44

Re: Re: Autorovi

A to tu profesuru měl získat ze svých vlatních rukou?  Navíc Vaše dohady o profesuře Klause pocházejí ze stejně ověřených zdrojů, jako je Blesk. To je stejné, jak se zcela zfalšovanou (na první pohled) Klusovou přihláškou do KSČ.

Pokud se jedná o ataky, zatím jde pouze o ataky Paroubka a dalších socialistických "velikánů" na Klause, ataky velice hrubé a primitivní (o zbabělcích a další a další). Pokud vím, Klaus řekl v rozhovoru na Primě, že se ke Švejnarovi nebude vyjadřovat a také se nevyjadřoval. Nevím, o jakých "atacích" píšete! Zatím útočí Švejnar (stejně jako Vy) na Klause přes privatizaci, a to v každém proslovu. Útočí ve věci, které se sám vyhnul. Nikdy nepřevzal žádnou odpovědnost za věci, které se zde děly a dnes dělá chytrého. To pokládám zase já za sviňstvo a ještě nikdo mně nevysvětlil, proč se všemu v devadesátých letech, když bylo plno práce, vyhýbal. Zřejmě jen proto, aby dnes mohl s tak zvaně "čistým štítem" kálet na práci jiných!

huhu 28.12.2007 18:42

Re: Názor do DISKUZE !

no u vás je jakýkoliv projev jen projevem bolševické stranické kázně...(Y)

F.VÍZEK 88.100.57 28.12.2007 18:41

Názor do DISKUZE !

Prezident má kultivovat politickou scénu (všichni tomu kývají). Jak se toho zhostil Václav Klaus? Umí účelově hodně mluvit, ale i hodně účelově mlčet - a hlavně má dvojí metr. Mlčí ke zneužívání policie politickými stranami,  mlčel k případu místopředsedy vlády Čunka, když mu státní zastupitelství  znemožnilo obhájit se u soudu, stále mlčí k neodůvodněným výhodám poslanců a senátorů (dopravné, nemocenská aj),  i k tomu, že daň z platu prezidenta je nulová. Přeběhlictví mu hodně vadilo, ale jenom v případě, kdyby posílilo Paroubkovu levici. Některá rozhodnutí Ústavního soudu má za protiústavní (!) a považuje je za útok na demokracii (!). Veřejně tvrdí, že  Evropská unie - tedy „Brusel“ -  znamená ohrožení naší suverenity a opakovaně,  vytrvale až nemístně – přestože je reprezentantem všech občanů nálepkuje, hodnotí a kategoricky  odmítá,  cokoli se mu zachce: tzv.  europeismus, environmentalismus, NGO-ismus, multikulturalismus, humanrightismus, kolektivismus,   sociáldemokratismus,  všechno sociálně tržní, vliv člověka na globální klimatické změny a zásadně se vymezuje i  k urbanismu v architektuře    Vím, že od oponentů si Klaus poradit nedá, ale proč se neobklopil lidmi, kteří by dokázali víc než mu  jenom kývat a „mazat med“  kolem úst –   to je mi záhadou.   

Souhlas s kandidaturou Jana Švejnara není projev nějaké "nenávisti", jak se nám snaží příznivci Klausova kultu osobnosti vsugerovat, ale projev naděje, že výše popsaná praxe v ČR skončí. 

F.VÍZEK 88.100.57 28.12.2007 18:38

Pařez zůstane pařezem...

a Pilip sarajevským Pilipem. 

Soud měl rozhodnout takto:   Mateřská škola  musí existovat i bez dětí, musí se v ní platit pořád ředitelka, učitelky, školnice, kuchařka i uklízečka. Také proud, plyn a případně nájem.  Že tam nejsou děti, nevadí. My na to máme ! 

Starý J. 28.12.2007 18:32

Re: Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

K jejich škodě se Zemana zbavili. Přes všechny své vady byl poslením myslícím v té partě! Což dokládá včerejší nekrolog v TV! Zbavili se Zemana, posledního možného kandidáta na presidenta. Dalšího bohužel pro ně nemají a dlouho mít nebudou!

Starý J. 28.12.2007 18:25

Re: Re: Prezident a kandidát

Teprve Vaše připomínka mně naznačila, co měl ten, na koho reagujete vůbec na mysli poslední větou, Jinak tomu není naprosto rozumět. Vím jen jedno, že Klaus jezdí na své soukromé ekonomické přenášky po světě za své, nebo maximálně v režii one ekonomické společnosti, kterou spoluzakládal. Naštěstí Klaus jako jeden z mála si dává dobrý pozor, aby mu nemohl nikdo nic nadhazovat, že pro soukromé účely využívá funkce, jinak by jej Paroubek již dávno zlikvidoval, když byl u moci a ani teď by ho nenechal vydechnout (přes podrazy, které má sám na triku)!

No...uf ! 28.12.2007 18:24

A já se bláhově obával, ,že nás čeká VŘPR ....

Velmi řvavá Paroubkova revoluce ...se tedy asi konat nebude.  No, odškrtnuto. ALE - jeho mnohem vychca....eee...schopnější spolubojovníci bez morálky a skrupulí, ti jsou stále schopni všeho, v zájmu svého ega a kapsy...vždy ve střehu tedy platí dál

čtenář 28.12.2007 18:20

Re: Paroubkova taktika funguje

Docela funny, volba je tajná.

Asi víc než jednomu-jedné voličovi-ce šlépl pseudoekonom na patu nebo se stydí za jeho klimatologické bláboly. Volba je tajná, takže je nikdo nemůže usvšdčit, dovládnou a při troše štěstí se do té opilé kantýny za bolševické ceny vrátí.

hwm 28.12.2007 18:08

Re: Začátek demokratizace před 19 lety byl s nulovými státními dluhy

Bravo, to je velmi výstižné !!!!

Buvol 28.12.2007 17:50

Re: Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

Tohle bylo skoro vtipné ... Gratuluji!

Buvol 28.12.2007 17:49

Re: Re: Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

Sám vidíte, že jsou různé možnosti. Ale tu

letu vidím jako nepravděpodobnější ... z čestného předsednictví se obvykle nevrací do výkonného ...

StandaT 28.12.2007 17:39

Re: Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

Pokud by se zbavili Klause na Hradě, tak má Klaus volné ruce k návratu na Jánský Vršek. Čestný předseda by se přetavil do předsady řádného i s Bémem jako 1. místopředsedou.

Buvol 28.12.2007 17:30

Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

Musím Vás zklamat! Ani ránu jsem nedostal a ani neradím Topolánkovi! Na to má Dalíka .. Pouze uvažuji různé možnosti .. a jedna z nich je, že by se ODS mohly najít síly, které by se rády zbavily pana Klause, podobně jako se to stalo v CSSD, kde se zbavily pana Zemana .... Nebylo to na Vás moc dlouhé nebo složité? když tak si vezměte nějaký oříšek nebo aspirin ..

Marta 28.12.2007 17:28

Re: jejda jaka zmena

 Martine, snad nechcete říct, že Paroubek je hezkej?  Pan Wagner podle fota je opravdu pěkný muž. V Česku snad není ošklivějšího chlapa než je Paroubek !!!

Halladin 28.12.2007 17:25

Re: Re: Vízku !

Jasně. Vy jste držel hubu a krok, a proto jaste lepší než Vízek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jirka.s. 28.12.2007 17:19

Re: Re: Re: tohlento mi přišlo mailem :-))))

Co buvol získá? Dojem, že má ten řetěz, na kterém je uvázán u žlabu, o něco delší! ;-D

Halladin 28.12.2007 17:19

Re: Paroubkova taktika funguje

Strašná ptákovina :-D:-D:-D:-D:-D

pamětník 28.12.2007 17:17

Začátek demokratizace před 19 lety byl s nulovými státními dluhy

A co dluhy komunismu  v životním prostředí, ve zdraví obyvatelstva,  v péči o zdravotně postižené,   v poničení všeho, co má delší životnost než 50 let (budovy, kanalizace, vodovody, komunikace, historické památky ap.), v zaostávání ve všem co má kratší životnost (vybavení závodů, výpočetní technika ap.)

To není dluh, že jsme spadli v žebříčku vyspělých zemí ze špičky do podprůměru?

To, že jednotlivá ministerstva dnes požadují mnohem větší prostředky než mohou dostat, není jjen nenažraností úředníků, ale i potřebou likvidovat ty  "nulové" státní dluhy.

jirka.s. 28.12.2007 17:16

Re: Tož to zkusíme jako paní Jílková!

Francku, je Paroubek už konečně ten správný socialista ? ...

A když už jsme v těch otázkách: Už jsi se konečně, francku, omluvil bývalé paní ředitelce MŠ v Desné Ivě Flídrové? A prosím: A N O   -   N E   !!!!

http://www.psp.cz/eknih/1996ps/tisky/t008400.htm#_d