16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ŽA 28.12.2007 10:18

Jirko as. krásně jste mu to napsal - fakt krásné, oduševnělé, jemné, aristokratické . Prostě chápu, že Vás buran Topolánek musel zaujmout.....

Pavla B. 28.12.2007 10:18

Hezký článek

Paroubek, ten úžasný nositel sociáoních jistot, se dostal mezi mlýnské kameny už vícekrát, například když byl nucen se přiznat, že si za náhrady cestovného kupuje obleky v Londýně. Novináři se tak dlouho posmívali jeho první manželce, až ji vyměnil za novější model, inu charakter. No a se Švejnarem se každopádně doběhl, z toho může vybruslit jedině tak, že rovněž sežene ještě novější model prezidentského kandidáta;-)

ŽA 28.12.2007 10:17

Nikoli, ve vztahu je Topshit vždy looser: Když VK vyhraje, bude ho buzerovat, když prohraje, bude to debakl Topolánkův

God save Top and shit....

ŽA 28.12.2007 10:15

Ano, hlupáčku, Pohanka a Melčák by mohli vyprávět...

Malý Aston 28.12.2007 10:13

Re: Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

Já jsem jiného názoru.Ne každý občan byl nebo je schopen se vyrovnat s tržním systémem a hledá toho svého nepřítele,který za to všechno může.Řada občanů vzpomíná na krásné chvíle za socialismu jako muži na krásné chvíle když sloužili vlasti jako vojáci.Buzerace zapomenuta,jen krásné vzpomínky na mladá léta.

Real 28.12.2007 10:13

Re: Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

 A  vůbec o tom ,jak ODS  legálně vládne . Tím se ovšem rovná Bushovi ,který fakticky volby prohrál. Jsou z jednoho hnízda ,politické podvody a korupce.  Ovšem Vy vždy  , p.Wágner ,  budete táhnout s tím ,kdo je u moci. Proto panikaříte při možném úspěchu Paroubka .Už jste se moc zapletl ve lžích pro tuto nelegální vládu .

jirka.s. 28.12.2007 10:09

Re: Tenhleten Wagner má v hlavě neuvěřitelně nasrráno! Skoro to vypadá na nějakou duševní chorobu ....

Ale no tak,  ..vole! My víme, že tvá ideologická údernost se dále než k těm hov/nům nedostane! Vypadávají z tebe předem i zadem!  Stačí napsat nick a každý ví, co se bude dít dál! ;-D

Malý Aston 28.12.2007 10:08

Re: Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

Ono nic jiného mu nezbývá.Do dalších voleb má klid,prachy zajištěny,poslušnost připosranců také a tak se vykecává.Není se potřeba modlit,holt volby jsou volby .:-D

Real 28.12.2007 10:07

Re: Pane Wágnere skutečně to má ten Paroubek těžké..

Nevím ,jestli ho za ty nesmysli platí .Spíše si myslím,že tu duševní nedomykavost má od přírody .

Johnny 28.12.2007 10:05

Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal, pane Wágner. Novináři vašeho typu totiž neumějí o ničem jiném psát. ČSSD je již rok a půl v opozici, Paroubek je podle vás neschopný neumětel, kterému hrozí neodvratný konec, je obklopen jenom intrikány a jinak narušenými jedinci a přesto tolik neúměrné pozornosti. Nezdá se vám to protismyslné ? Proč nepsat něco pozitivního ? Třeba jak ODS dodržuje předvolební sliby, jak lidé důvěřují této vládě, jak se daří krotit inflaci, zkrátka o radostných zítřcích ? O tom, že máme prezidenta, který rozumí úplně všemu a je schopen se kvalifikovaně vyjádřit k jakémukoli problému ? Který stát se může takovým státníkem pochlubit ? /sice to trochu připomíná Lenina, ale to je podobnost asi čistě náhodná/.

Real 28.12.2007 10:03

Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

 Nejste takový magor. R^R^R^

Real 28.12.2007 10:02

Re: no, článek byl převelice veselý

Celkem je chápu ,že se jich zmocnuje nervozita.Čím má více Švejnar naději na úspěch ,tím více panikaří,lžou a pomlouvají.Jejich nenávist je známka úspěšného jednání Paroubka a možnost úspěchu Švejnara...

tatina 28.12.2007 10:01

Re: lúzr

R^R^R^

fox 28.12.2007 10:01

Re: Pane Wagnere, pište víc, dost to Paroubkovi pomůže...

Tak jsem tedy prostoduchý.

Magor Milda 28.12.2007 10:01

Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

I když značná část národa Václava Klause i nadále preferuje, nelze přehlédnout, že se nám jako president silně opotřeboval. Nechme stranou ekologii nebo ruská literární vyznamenání, jeho doktoráty a podobné zvláštnosti. Hlavní problém představuje asi jeho pevné přesvědčení, že je světovým ekonomem a za chyby v době privatizace nemůže. To je sice už také věc minulá, s jejími následky však stále ještě bojujeme, nebo se o to alespoň staráme. Jako representant má povinnost zastupovat většinu národa, t.j. jeho soukromé mínění o EU si musí nechat jako president pro sebe.  Je to vůbec těžké, udržet si v tomto úřadě rovnováhu.

Jeho protikandidát má jako největší handicap svého příznivce Paroubka. Ten je sice také u velké části národa populární, sociální politika je vždy vítána a o těch dluzích, které jsou s tím spojené, se nemluví. Začátek demokratizace před 19 lety byl s nulovými státními dluhy- to by nikdo z našich politiků neměl zapomínat. V tomto ohledu by pan Švejnar mohl zapůsobit pozitivně. Paroubek se dostává do podvědomí národa jako jeden z těch agresivnějších politiků, kteří národ rozdělují. President by měl národ sjednocovat.

Sama osoba presidenta bude v současném složení parlamentu opravdu pouze ozdobou a representací. V příštích volbách bychom měli zajistit jednoznačnější rozdělení sil, velké koalice a různé toleranční smlouvy jsou výraz zoufalství z nepodařených voleb.Volby se nám nedaří asi proto, že příliš významné jsou faktory jako sociální politika, protest proti nějakým krátce před volbami rozprouděným aférám a vůbec nadměrná ochota, na pomluvy reagovat hned odsouzením pomlouvaného. Větší respekt k soudům by byl dobrý pro návrat politiky k realitě.

tatina 28.12.2007 10:00

Sice trochu tvrdé,

ale v celku pravdivé.On to s.Paroubek opravdu nemá lehké na tom politickém bojišti,ale je to jen jeho vina.Politik,který se obklopí jen samými hulváty a patolízaly nemá žádnou budoucnost.Zlatý pan Zeman.Ten měl sice vyřídilku jako dlaždič,ale jeho čeládka byla slušná.

ŽA 28.12.2007 10:00

Plně s Vámi souhlasím a zkuste najít ve svém blábolu jediný argument.

V/áclav Klaus 28.12.2007 9:59

Re: Re: Daj-li medaili...

Stejnou medaili jako generální tajemník ÚV KS Číny ten profesůrek Švejnar nemá..to mi hned komouši dají všechny hlasy - jako minule...

Real 28.12.2007 9:58

Re: moc ve světle kybernatiky jen pár poznámek

Je zřejmé ,že už nerozhodují národní státy ,které si říkají suveréní ,ale nadnárodní kolporace a globální kluby finančníků ,přez které tečou finance . Ostatní je hra .Hra na tvz .demokracii -kecej si co chceš,stejně si uděláme  , co chce my.Národní nobility nepracují ve prospěch svých občanů, ale ve prospěch svůj. Tj.kompatibilita s nadnárodním kapitálem .

www racek 28.12.2007 9:58

no, článek byl převelice veselý

dosti jsem se bavil. sakra, proč vás tak znervózňuje švejnar ? a proč paroubek, to bych chápal. ty preference ...

Václav Klaus 28.12.2007 9:57

Paropubek mi tu medaili závidí - až půjdu žebrat ke komunistům o hlasy, tak si jí připnu na hruď.

Stejnou medaili jako generální tajemník ÚV KS Číny ten profesůrek z Michiganu nemá a tak komunisti dají všechny hlasy mně. Grebeníček určitě...  

www racek 28.12.2007 9:57

Re: Re: Společným kandidátem modrých a rudých bolševiků po udělení medaile od důstojníka KGB Putina je Václav Klaus.

no, zemana nevyloučili os socanů, ale z ksč, tedy pro přesnost. ostatně, včera, exihibicionista, jistě sečtělý, ale jak to řekla buzková ... miloši, jsi prase. on totiž nenávidí celý svět kromě sebe. ale schopný byl. předseda vlády byl slušný. možná zatím nejlepší.

Buvol 28.12.2007 9:54

Tenhleten Wagner má v hlavě neuvěřitelně nasrráno! Skoro to vypadá na nějakou duševní chorobu ....

lordpavka 28.12.2007 9:52

Re: Daj-li medaili...

Paroubku,podepiš se pod ty bláboly a nebuď srab! A jinak-oni o voze a Ty o koze!Rv(Y)Rv

Bořek 28.12.2007 9:50

Re: Autor jen uvádí pravdivé informace!

Zajímavá úvaha.

Luděk 28.12.2007 9:49

Daj-li medaili...

Vyznamenání od Putina viditelně udělalo Klausovi radost.Teď už má to potvrzené tak říkajíc ze salonů světové politiky.Stále ho jaksi nechtějí mezi sebe vrcholní politici západních evropských demokracií a USA.Teď už se nemusí trápit se svou identitou.Patří mezi vrcholné představitele Číny,Mongolska a jiných uznávaných zemí a režimů a má to potvrzené metálem.Tvářil se tak šťastně a hrdě vypínal svou hruď.Teď ještě jako součást své předvolební kampaně uspořádá lyžařské závody pod okny svého Hradu.Že není v Praze ani vločka sněhu?Taková maličkost.Sníh se doveze kamiony ze Šumavy.Pravda,něco to bude stát,ale na to se peníze vždycky najdou.

huhu 28.12.2007 9:41

lúzr

pod Paroubkovýmvedením čssd nic nevyhrála a Parouebk ve svých jednáníc nic nezískal. je to typicky lúzr. Své prohry kryje nabubřelými prohlášeními a zastrašováním kritiků.

Je ostudou čssd, nyní vede čssd v prezidentských volbách do další ostudy s ostudným kandidátem.

Jako nevolič čssd jim tohoto věčného "druhého vítěze" přeji, aspoň nehrozí, že se dostanou k moci. Máme přeci jen svobodu a ve svobodné společnosti to jakého mají čssd předsedu je především jejich vizitkou a vizitkou jejich voličů.

Kylchap 28.12.2007 9:40

Autore,autore

mezi mlýnskými kameny je TopShit. Když bude kandidát Klaus zvolen bude ho mistrovat, když kandidát Klaus nebude zvolen tak to TopShit pěkně odnese.

Malý Aston 28.12.2007 9:34

Re: Společným kandidátem modrých a rudých bolševiků po udělení medaile od důstojníka KGB Putina je Václav Klaus.

Nenávist bez argumentů je blití svých mindráků na klávesnici.:-D

ŽA 28.12.2007 9:31

Re: Re: Ale pěkně se nám Václav Klaus nachyluje k tomu tam se dubisku, jenž zhoubným odolává až dosaváde časům....

Milostivá, se světoznámým (zvláště na Litoměřicku) ekonomem Klausem ( Jen více takových Kožených!!!) byl vyznamenán generální tajemník ÚV KS Číny, vrchní čínský zbrojnoš (ministr národní obrany) a a mongolský prezident.. Jsem rád, že mohu být na takovouto společnost s Vámi hrdý...

PS: Slyšela jste někdy něco o dorostlých kůzlátkách nebeských???