5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Leo 20.6.2009 15:07

jeden rozdíl

Náhodou jsem se připletl k této diskusi a docela souhlasím s většinou postřehů, přesto - a možná právě proto - že si hodně protiřečí (v tom je právě ta lidová moudrostVV)

Musím říci, že postřehy vyslovené v této diskusi většinou souhlasí s mými vlastními postřehy. Jen jeden z nich zde zatím nikdo nevyslovil: Zatímco média (a překvapivě i ČSSD) se k Topolánkovu vztyčenému bajonetíku zachycenému R^paparazzim chovají téměř s nevšímavostí doporučovanou  pro takové faux-pas-situace společenskými lexikony, zkuste si po zkušenostech s tím, jak ODS a novináři rozmazávají  dokonce i smyšlené Paroubkovy faux-pasy, představit ten mediální cirkus, který by nastal, kdyby se podobná situace přihodila Paroubkovi. (V zájmu státnické>- objektivity přitom laskavě odhlédněte od faktu, že s Paroubkovou figurou by tento snímek sám o sobě jistě vzbuzoval mnohem bujnější veselí...);-(

vont 20.6.2009 13:00

volby

Největší trumf ODS je, že si lidi nic z toho co tady proběhlo za 20 let nepamatují.

svaťa 19.6.2009 10:20

největší trumf ODS je JP v čele ČSSD

bez tohoto trumfu by dopadla tak, jako v krajích

hela 18.6.2009 23:21

je to pravda

přesně ,,výstižný článek..R^

občanka 18.6.2009 22:11

Prosím nevysvětlujte mu to, ať náhodou neprohlédne.

Takhle neví, jak proti tomu. Dnes mne potěšil Dimun v Reflexu. Také nechápe, proč na ně házeli mladí vajíčka. Pořád myslí, že je to komplot ODS. Nechte je při tom. Nedej Pánbůh, aby se tam našel někdo chytrý. Jinak budeme za pár let v (Y).

zuza 18.6.2009 22:03

charakterizovala

bych je asi takhle- Topolánek symatickej střelec, Paroubek- zákeřnej a upocenej snaživka

koljasem 18.6.2009 23:08

Re: charakterizovala

A zuza velká kráva

roach 18.6.2009 19:31

svatá pravda

pan Petráček má naprostou pravdu.Paroubek je upocenej snaživej trapnej papaláš,který si svoji trapnost není schopen uvědomit! Už se těším,jak začne v kampani využívat "ten internet" a "Facebook",který prý podcenil (ne on,lidé kolem něho) v evropských volbách.A Topol je FRAJER!!!

hafusak2 18.6.2009 18:08

Jeden důvod autor opomenul:

Ještě měl napsat: A také je JP papalášem proto, protože já společně s ostatními prorežimními vrtichvosty to za peníze tvrdíme, abyste vy troubové, co tohle čtete tomu zadarmo věřili.

jirka.s. 18.6.2009 18:21

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Ta Nesmrtelná teta, to je ale svi/ňa, viď, flusáku ??? Dovedeš ty si vůbec někdy představit, že by někdo něco udělal zadarmo, třeba jenom kvůli svému přesvědčení ??? ;-O

kiwi 18.6.2009 18:59

Re: Jeden důvod autor opomenul:

všechny "křivá nařčení" na bratra, soudruha a přítele Jiřího Paroubka beru po dnešní debatě zpět. A od nynějška začínám prohlašovat: "Ať žije Náš spasitel Národa a Národní hrdina, jeden z hlavních představitelů protikomunistického odboje, soudruh, bratr, přítel, otec, bývalý a současný manžel, nejčestnější mezi šestnými ing. Jiří Paroubek" S ním na věčné časy i za komunistů, i za kapitalizmu a nikdy jinak. A sám sebe rovnou i ohodnotím. D.e.b.i.l.e

Landys 18.6.2009 19:18

Re: Jeden důvod autor opomenul:

;-€Člověče, tobě snad přestaly fungovat  i ty poslední tři mozkové buňky. Nejčestnější muž, nejvěrnější manžel, nejslušnější  a zároveň nejférovější hrdina naší porevoluční politické scény, je přeci náš absolvent elitní socialistické kadetní školy,  na krátkou dobu i vrchní velitel EU, který vyřešil plynovou krizi  jakož  i další krizi světového významu na Blízkém východě - nikdo jiný než Ing. Mirek Topolánek. Těsně na paty mu ale šlape úplně naprosto férový a čestný Íčko Langer.!!

kiwi 18.6.2009 19:26

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Jasně soudruhu. Jsem přesvědčený antikomunista a proto chci komouše na kraji i ve vládě, abych je měl na očích.

kulíšek 18.6.2009 21:33

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Já jsem přesvědčen, že volby vyhraje Paroubek. Údajně mněl bráchu u partyzánů.:-/

hafusak2 18.6.2009 19:41

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Víte, on totiž už jistý Josef Goebels před desítkami let řekl, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Na řadu lidí to platí, jsou ale ještě i tací, kteří stále ještě stokrát opakovanou lež poznají. A snad nechcete, aby na NP a lidovkách psali objektivně a pravdivě? Kam bychom to přišli! Zde se musí pomlouvat, lhát, napadat a osočovat, jako na každé hlásné troubě společnosti založené na zlu a lži. Psal jste jinde, že žijete mimo ČR, těžko říci, jak jste informován o skutečném dění zde. Ale já, který žiju zde vidím naprostou ztrátu všech morálních i lidských hodnot, ztrátu vizí a nějakých nadějí do budoucna. Klanění se zlatému teleti a vše podřizovat jen získávání peněz za každou cenu, to je dnešní realita. A také hlavní cíl "chytrých a úspěšných", jak sami sebe označují. Každý kdo má jiný názor je dehonestován. Možná kdybych byl mladší a zdravý, také bych někam odešel.

profesor Horák 18.6.2009 21:33

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Tak zrovna ty hnusáku nepatříš mezi ty co tu 100x opakovanou lež poznají. Navíc velmi často tu lež šíříš. Jestli úmyslně, či z blbosti víš jen ty. Může být kombinace obojího.

Tobě se ztratila vize v podobě rudé modly, kterou sis dosazoval podle toho kdo zrovna vládl. Proto tu meleš o zlatém teleti.

Kam bys šel, bolševičku? K Fidélkovi na Kubu?

Kiwi 18.6.2009 22:20

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Já jsem odešel za penězi. Mě to nevysvětlujte. A jiné ideály? Co pořád chtějí levičáci? Neustále nadávají napeníze, na bohaté a co vlastně sami chtějí? Rozdíl je ve způsobu myšlení. Já vím, jak si mohu peníze vydělat a postačuje mi šance vědět, že mám šanci ty peníze získat normálním podnikáním. Potom je tu druhá skupina, která je zvyklá na své standarty a neustále bude nadávat a závidět a omezovat ty schopnější. Slovy o koze, která by měla sousedovi pojít, protože jí také nemám. Potom stačí tyto teorie jen trochu přikrmit, tím že všechny podnikatele hodím do stejného pytle a označím za zloděje. Nebo si opravdu myslíte, že Paroubek s Drathem tu politiku dělají pro lidi? Zejména Drath je toho zářným příkladem. Těm na Vás záleží asi jako na stínu páry svého výkalu. O sociálním cítění přítelkyně Brožové se snad nebudeme ani bavit. Dobře s Vámi Ty rudé mozky vorají.

ferda 18.6.2009 19:31

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Hafusáku jestli budeš na Zbyndu hnusnej tak dostaneš baci baci jako ze se Ferda jmenuju

ferda 18.6.2009 19:34

Re: Jeden důvod autor opomenul:

jo a hafusáku nech už toho vrtěchvostění, všeho moc škodí.

hafusak2 18.6.2009 19:48

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Ani bys nevěřil tomu, kde tě mám (Y). Nikomu nevyhrožuj fašounku, nemáš na to ani ty, ani to tvoje modré stádo.

vychodočech 18.6.2009 20:50

Re: Jeden důvod autor opomenul:

nech toho ty rudooranžová zrůdo.

Michal 18.6.2009 21:34

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Fašisti nejsme a proto nevolíme malého Duce! Ani velkého Drátha.

Honza 18.6.2009 21:31

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Zaujala mě Vaše formulace "prorežimní vrtichvost".

Vy se cítíte "protirežimním vrtichvostem"?

Ten režim se jmenuje DEMOKRACIE, a pokud jste to, co si myslím, tak byste měl tento režim velebit. Kdyby ho totiž nebylo, tak byste za takto napsaný vlastní názor ze žaláře jen tak nevylezl, pokud byste za něj rovnou za krk nevisel. Voni demokrate.;-O

hafusak2 18.6.2009 21:33

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Velmi svérázný výklad slova "demokracie".

Honza 18.6.2009 23:38

Re: Jeden důvod autor opomenul:

8-oTo není výklad slova demokracie, to je jen výklad Vašeho "protirežimního" postoje, jak nahoře píšete. Trochu jste se nám tu odkopal. Ale pochopit byste to mohl.

hafusak2 18.6.2009 21:32

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Kašlu na vás všechny. Na diskusi zde není nikdo, jen samí primitivní /chytří a úspěšní/ nadávači, kteří ani nejsou ničeho dalšího schopni :-/. Takže se tu dále vzájemně ujišťujte jaká jste /j/elita společnosti a jak nad vás není ;-D. Nežli s vámi ztrácet čas, raději jdu spát, vy jděte (Y).

Honza 18.6.2009 23:34

Re: Jeden důvod autor opomenul:

Člověk má jen jednu (Y).

Proč vy jich máte tady tolik? Tak si je alespoň pořádně myjte, když už nerozumíte tomu, co ostatní píší. Ona diskuse s někým kdo má holou (Y) a rudý mozek je obvykle velmi obtížná. Tak se nedivte, že Vás tu vážně neberou. Ale dobře že už spíte. Je to tak lepší, věřte tomu.

Hukan 18.6.2009 18:04

vzhledem k tomu kdy, kde a od koho

se soudruh Predseda ucil svoji retorice, nelze se pri jeho projevech vzpominkam na zle casy divit... cemu se divit lze, je, ze nekdo takovy muze mit 20 let po revoluci takovou moc a ze mu to lid porad basti ;-€

Tažnejpes 18.6.2009 18:17

Re: vzhledem k tomu kdy, kde a od koho

Tak teď nevím, mluvíte o T. nebo o P.??8-o