17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Drobek 7.6.2008 7:58

Re: Co bude

Tohle je taky jedna z fint, jak bojovat proti pravici;-P

Drobek 7.6.2008 7:20

Za povšimnutí stojí, jak se Jiřík snaží.

Pan Jiřík se rozhodně snaží uhrát co nejvíce hlasů do krajských voleb. Jeho literární činnost v blozích je systematická a nevybíravě šťavnatá. Jeho plamenné projevy připomínající zašlou slávu odborových shromáždění, kde se bojovalo za šťastnější zítřky proti zvrhlým imperialistům, jsou pravidelně zaznamenávané médii. I ČT mu dává dostatečný prostor, aby u Moravce - opaku Jílkové se mohl prezentovat se zbrusu novým knižním vydáním "Náš program".

Pan Jiřík sice nemůže nabídnout něco nového a objevného, ale má výhodu že se může vymezovat proti něčemu. Proti stávající vládě a jejímu programu reforem. To se to vymezuje! Lidi jsou masírovaní médii o zločinném počínání neligitimní vlády, o bídě proletariátu a důchodců s malými dětmi, válečnou politikou imperialistického USA s útočným radarem ve spolupráci s vlastizrádci Topolánkovy vlády, a špatnými vozovkami v Česku. Pelmel argumentů sypoucí se na voly voliče tak páně Jiříkovi připravují půdu pro jeho produkci. On pak v záři reflektorů vystaví na odiv svůj pupek a bradavici a slovy - "Tak podívejte..." vyjeví volům, že bude nejlépe svrhnout vládu a nastolit století blahobytu a míru s ním v čele.

Tahle masírace se určitě neobejde bez výsledků i v krajských volbách. Volů je u nás víc než dost a pan Jiřík se skutečně snaží.

mirek 7.6.2008 7:15

Co bude

Njako volič ODS Vám sděluji, že ke krajským volbám  nejdu, ani moji blízcí a ani lidi co znám - voliči pravice. Máme toho dost. ODS dělá levicovou politiku a jen pro příznivce komunistů, socanů, nemakačenků, důchodců a pod. tak ať si zajistí jejich hlasy na podzim ve volbích. ODS ser.  na své voliče a my se vys.... na ni. A je mi docela jedno, jestli bude vládnout v kraji pepa nebo matěj. Stejně vládnou ze socanama takže de vo nic.

Kanuk 7.6.2008 6:12

Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

Pristich 10 let ODS ...nevyhraje...Neříkej HOP, dokud's neskočil. Mohou jí to vyhrát - komunisté.

Kanuk 7.6.2008 6:04

Pár poznámek

1) Jestli někomu teče do bot, tak to vypadáspíš na p. Topolánka než p. Paroubka

2)... pomluva, ta přece vždycky zabírá nejlépe...Chyba. Nejlíp zabírají splněné sliby. Viz A. Hitler (čímž naprosto nemíním podporovat obsah těch slibů). Jestli líp zabírá pomluva nebo sliby, nevím. 

jamo 7.6.2008 3:30

to Ugu

..to se nedivím, když se ptáte sobě rovných bolševických pomatenců

jamo 7.6.2008 3:28

Re: Re: Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

..naštěstí pro Slovensko je tam těch "normálních" menšina, a proto je teď tygrem východní Evropy. My těch hloupých a líných slavů máme příliš hodně na to, abychom si my, ale hlavně generace našich dětí zasloužili něco jiného, než oranžovorudými bolševiky vyžraný a zadlužený stát

Mard 7.6.2008 1:25

Re: Re: Alespoň trochu se držet reality

Je to tam tak hnusný, že na ně i Paroubek kašle! Ale stejně je zajímavé, jak je ta ODS schopná, nešikové z ČSSD se 8 let snažili aby to bylo výborné a ODS se to hned za rok povedlo takhle zničit že lidi umírají bez pomoci na chodnících.

Ugu 7.6.2008 1:06

Re: Alespoň trochu se držet reality

Kdyby sedm hladovych let-Mozna i 49, kdyby prosadili jen cast co chteli-napr.ta privatizace nemocnic a pojistoven a vysledkem koncentraky jako v Stredoceskem kraji po "privatizaci"-tunelovani pod taktovkou Bendla a ODS-podivejte Na vlastni oci-jak to tam rozkradli a jak tam ty babicky umiraji v strasnych LDNkach s jednou sestrou na desitky duchodcu v poslednim tazeni...des!!!

Ugu 7.6.2008 1:04

Re: Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

Co jsem slysel na Dzurindu a jejich "podnikatele" na Slovensku nadva kdo muze..

strejda 7.6.2008 0:52

Re: Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

ODS pod vedením Topolánka ČSSD úplně vymaže z politické mapy Česka. Její vítězství bude drtivé. Lid ODS miluje. Co ODS slíbila, to splnila a ještě dala něco navíc. Konečně s radarem budeme bezpečni a zajištěni, když v armádě nemáme transportéry ani náklaďáky. Po zdravotnických reformách se prodlouží věk a spokojení důchodci to ocení volbou ODS. Bude dokončena privatizace a bude vše OK. Víme, že soukromník se vždy chová lépe než státní orgán. Ještě se musí televizi vysvětlit, že nesmí ukazovat, jak se někteří soukromníci starají o svá vlastní prasata, když je nechají chcípnout hlady. Někteří pitomci si to pak vysvětlují, že ne každá jistá poučka vždy platí. A také si mohou myslet, že je čeká osud těch prasat.

slava 7.6.2008 0:47

Re: Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

Je ti jinak. Jestli ODS vyhraje, pak jsme zemí pitomců, kteří si nevidí na špičku nosu. Když nás nepoučí ani slovenské Dzurindovy reformy znamenající jednoznačné ožebračení normálních lidí, pak holt musíme opakovat ten reálkapitalismus. Pak ale sbohem, nesovětská (čti neodesácká) Čechie!

slava 7.6.2008 0:43

Alespoň trochu se držet reality

"ČSSD strašila občany, že ODS po svém vítězství v krajských volbách zprivatizuje krajské nemocnice a lékařské služby draze zpoplatní" - jak se ukázalo, nebylo to strašení, což každý soudný člověk věděl. Soudím, že spousta lidí už na žvásty ODS neskočí, i přes usilovnou snahu médií a různých mlejnků zakrýt fakt, že proti vládě ODS je sedm hladových let kombinovaných s nálety kobylek dobou požehnání.

Richard III. 7.6.2008 0:39

Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

Jestli ODS nevyhraje, pak jsme zemí pitomců, kteří si nevidí na špičku nosu. Když nás nepoučí ani slovenské Dzurindovy reformy a jejich jednoznačný úspěch, pak holt musíme opakovat ten reálsocialismus. Pak ale sbohem, sovětská Čechie!

conqueror 7.6.2008 0:35

Re: CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

Jó Ugu, tak to dopadá když je přání otcem(nebo matkou?) myšlenky. Jenom vám k těm kydům chybí důkazy. Ale to je jedno, hlavně když to řekl Paroubek a Rath, že?

Ugu 7.6.2008 0:30

Paroubek se po vykonech Topola s Julinkem bat nemusi..

To by se musel zblaznit a udelat ani si neumim predstavit co, aby nastval lidi vic, nez se to ted zdravotnictvim, cirkvi, Veseckou ..povedlo ODS..Rv

ODS dostala sanci vladnout, sama si ovsem za par mesicu vykopala vykony svych sefu-nezapomenme na Langra atd. jimku..

Ugu 7.6.2008 0:28

CSSD ty volby vyhraje jako pri padu Klause

Spicky ODS se evidentne z padu p o tunelareni v 97 a Sarajevu nepoucily. Snazi se ted krast jeste otevreneji-zdravotni pojistovny, cirkve, tunely skrz Prahu az se propada Stromovka za 30 miliard. Lidi i mysleli, ze Gross a PAroubek nemuzou byt predehnani stranou jako ODS. Opet se vsak ukazalo, ze ODS ma nachystany daleko vetsi tunely, nez by vymyslelo tisic socdemaku..

Pristich 10 let ODS po techhle vykonech Topolanka, JUlinka, Bema, Klause, Vesecke, ale i Cunka nevyhraje...