2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

POLITIKA: Padlý titán

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 25.9.2006 8:54

Re: Zaplacená hlásná trouba paroubkismu

Když Zeman vstoupil do ČSSD,měla 10% preferencí.ČSSD jako strana byla stranou Zemana,bez Zemana je to strana stranických funkcionářů,bez členské základny a bez jasného politického programu,řídící se průzkumy veřejné nálady.To,že nemá ekonomické odborníky a ekonomiku řídí Sobotka,který nikdy nikde nepracoval a neřídil ani malou trafiku,je jasný důkaz o tom,že je to strana skutečných ubožáků,navzájem se podporujících.Ta jejich snaha aby se nedostali do opozice,to je záchrana všech,kteří do této strany nalezli,aby dostali koryta.Útok pana Paroubka proti Zemanovi,to jen dokazuje.Paroubek,to je jasný důkaz toho,že je možné aby jeden člověk byl schopen zlikvidovat jednu politickou stranu vnitřním rozkladem.Já se domnívám,že to Zeman nedopustí. Je lépe mít na levici normální,demokratickou ČSSD než silnou nedemokratickou KSČM.Levicový volič nikdy pravici volit nebude a naopak.

alfa27 25.9.2006 8:29

Re: Padlý pingl ! Titán je stále morální jedinec.

Že Zeman převyšuje současné vedení ČSSD (ale i jiných stran) je pravda.Není to však z důvodu jeho velikosti, ale malosti těch co přišli po něm a které on sám z části vytáhl nahoru (zejména Standu rychlodoktora Grosse).Ve své knize popisoval,že neschopní se obklopí ještě neschopnějšími,aby vypadali schopně.Nesedí tento postup i na jeho personální výběr? Nemyslím si,že on sám byl neschopný, nicméně jako svého nástupce si vybral Špidlu, vytáhnul podle mně úplnou nulu Grosse do vlády i vedení strany, Škromach taky moc rozumu nepobral, no a jeho podpora Paroubkovi to byl taky nakonec úlet.Neříkám,že se obklopil jen neschopnými jedinci, bohužel někteří jako Šlouf byli současně schopni všeho.Čili to jeho převýšení je podle hesla mezi slepými jednooký králem.

Naveta 25.9.2006 8:13

Zaplacená hlásná trouba paroubkismu

Opravdu nechápu,jak může někdo trapčit.Bez Zemana je sosdem odepsaná skupinka opovrženíhodných ubožáčků,neschopných řvát aspoň souvisle.Vážení ubozí paroubečkové,už jste k smíchu i lidem na vesnici,kteří se jinak o politiku nezajímají.To ,jak jste ubozí a podporujete sebestředného hlupáka,který ani nenadává souvisle,řve jen hloupé nesmysly v slovních hříčkách,se nedá prehlédnout.Máte jedinou šanci,zbavte se Duceho,než vás stáhne ke dnu.

No... 25.9.2006 8:05

Padlý pingl ! Titán je stále morální jedinec.

Zeman vysoko vyčnívá svou- byť někdy neurvale upřímnou- hlavou nad všechny členy současného vedení JÍM dříve vedené strany. Dnes tatáž strana, vedená na jatka namazanými neurvalými řezníky ničí to, co ON dlouhá léta budoval a tvořil a co už není. On totiž tvořil pracovitou, slušnou, aktivní a inteligentci používající stranu. Dnešní stav této strany je tristní . Takže se "titánovi" nedivím, že s "tímhle sajrajtem" nechce mít nic společného a nepodpoří ho . Daleko jste to dotáhli, opravdu, ze slušné strany inteligentních lidí ke straně hulvátů a vyčůránků. A přitom je tahle strana tak potřebná jako protiváha k jiným a varianta pro méně levicové. Jenže co zbylo ze Zemanovi ČSSD ? Paroubkův chlív....

Halama 25.9.2006 6:59

Re: pane Danesi

vystav své foto,krasavče,ať se také pobavíme .......:-/:-/:-/

Halama 25.9.2006 6:58

Re: po čtvrt roce kotrmelců a ostudy,

R^R^R^

loula 25.9.2006 6:50

po čtvrt roce kotrmelců a ostudy,

které tady předvádí politická representace obou stran, vidím jako velmi důležité, aby byla konečně vláda, která by dokázala pojmenovat stav společnosti a hospodářství, navrhnout další postup a zainteresovat maximum společnosti na detailním rozpracováním kroků tohoto postupu. A je naprosto lhostejné, zda šéfem takovéto vlády bude Topolánek, Paroubek nebo třeba Marťan. Nebo, lépe řečeno, Topolánek ani Paroubek to  být nemohou, protože jsou oba již zcela v zajetí vlastní nenávisti k tomu druhému a podle mě nejsou schopni jakéhokolíiv konsensu. Pokud v tomto směru Zeman sehraje nějakou positivní roli, pak bude jenom dobře a bude to projev státnického přístupu. On totiž i hulvát může být státníkem.

Roro 25.9.2006 5:48

Re: pane Danesi

Moje rec.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 25.9.2006 3:48

pane Danesi

Zemana jsem jako premiera nemel rad. Jednak nesouhlasim s jeho politickymi nazory a za druhe ma hulvatske zpusoby a republice mnohymi svymi "bonmoty" uskodil. Ovsem jak jste spravne napsal, je to sice padly, ale presto titan. Na rozdil od Paroubka, ktery je pouze osklivy vztekly trpaslik.