6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Pád vlády? Evergreen

Co týden, to alespoň jedna roztržka, při které padají slova jako "pád vlády" či "konec koalice". Jen v uplynulém týdnu to byly minimálně tři, možná čtyři události, jež výše popsané splňovaly beze zbytku. Kromě pokračujících sporů o podobu státního rozpočtu a církevní restituce šlo i o ekotendr či kompetenční spor mezi premiérem a šéfem ODS Petrem Nečasem s vicepremiérem a předsedou TOP 09 Karlem Schwarzenbergem o pozici státního tajemníka pro EU.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 26.9.2011 20:48

lidovky

Z. Rychlý 26.9.2011 21:00

Re: lidovky

ještě nepsaly o tom, jak se virtuální svět, který se v počítačových hrách mnohdy jeví jako jasný a srozumitelný, začíná objevovat v úvahách novinářů. Kdyby alespoň napsali ... mohlo by se..., nebo, ... mě se zdá... Ne, oni to píšou jako tutovky.

Nedosti na tom, že nás samotní politici vodí za nos, do očí nám slibují modré z nebe, nebo oranžové z nebe, abych byl nestranný. Nejen, že se durdí na politické protivníky, aby se s nimi vzápětí paktovali. Jakoby to ještě nestačilo - ta jejich hra na demokracii - a ještě se  k nim přidávají různí pisálkové, kteří většinou jen plivou jedovatou slinu. Stačilo by, aby napsali ... já se domnívám... já si myslím..., ale to by asi nikdo nečetl, že jde o blábol by bylo ihned každému jasné.

L. Severa 26.9.2011 11:02

Pane autore, odkud berete ty informace ?

V článku je na př. uvedeno : "Mezi občanskými demokraty touha po jakékoli vládní změně geometricky klesá. Jestliže dřív byly síly pro setrvání a pro radikální řešení možná vyrovnané, nyní zastánců druhé z uvedených možností soustředěných okolo bývalého šéfa poslanců Petra Tluchoře razantně ubývá" Často se zde objevují spekulativní příspěvky uvádějící záměry či nálady v některé straně. Zajímalo by mne odkud ty informace autoři čerpají, možná existují nějaká vnitrostranická referenda určená jen pro zasvědcené.  Ovšem naprosto mne fascinují hypotézy co zamýšlí Kalousek, Sobotka nebo Klaus. Až tak moc se mi nezdá jednání politiků  průhledné.

T. Pansky 26.9.2011 5:30

Pan Kolar se snizuje k bulvarnim citacim ... skoda.

"Ostatně v době řešení úředníka Bátory se mluvilo o tom, že se ministr financí dohaduje se socialisty na předčasných volbách a možné následné spolupráci ve jménu "politiky bez nestandardních sekt"." Lide, kteri nejsou schopni uvest zdroje sveho vedeni v politickem deni, jsou ... hledam nejaky primereny vyraz. Problemem ceske novinariny je neschopnost vest slusnou a vecnou diskusi. Proto se tu potom vytvari nesmirne siroky prostor pro naprosto bezcenne spekulace. Proc se toho dopousti autor, nevim. Nicmene to nepomaha jeho image seriozniho zpravodaje. top0625top@live.com