Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kiri

8. 4. 2009 7:28
Víte, koho budete volit?

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

0 0
možnosti

a

7. 4. 2009 22:44
to se úplně stydím, co si o mně v té Evropě pomyslí

Milý pane novináři a spisovateli, zase vedle jako vždy. Evropě je jakákoli česká vláda skutečně šumák, pokud mnoho neprudí. Novináři píší převážně o skandálech, a to o jednom konkrétním tak den, maximálně dva, pak zase o jiném, aby to vůbec někdo čeť a někdo platil reklamu. Obávám se, že lidem v západní Evropě je politika spíš ještě trochu ukradenější než u nás. Nevím, koho považujete za "disidenta" a  co za "vrcholnou politiku", ale informujte svého kolegu novináře, že stran účasti disidentů v politice nemusí mít obavy (vezmeme-li např. první signatáře Charty, pak jste zapomněl též na ministra A.Vondru, předsedu ústavního soudu Rychetského, senátora Dienstbiera, poslance Jičínského, Bublana nebo velvyslance v OSN M.Palouše. Ostatně premiér Topolánek to o těch gulích taky neřekl o sobě, ale o panu Tošenovském.

0 0
možnosti

Rivkele

7. 4. 2009 17:34
Co tomu, co naši politici předvádějí, říkají v zahraničí?

Je jim to úplně u p..e.

Asi zrovna tak, jak by to bylo nám, kdyby šlo o jiný stát. Mluvím o svých známých i příbuzných. P. Hvížďala totiž není jediný, kdo má kontakty do zahraničí. Pár zahraničních novinářů se tématem chvíli zabývalo, druhý den už bylo téma vyčichlé téma.

0 0
možnosti

kustod

7. 4. 2009 19:24
Re: Co tomu, co naši politici předvádějí, říkají v zahraničí?

Hm,tak to jsou teda kontakty do ciziny,kam se hrabe na vás p.Hvížďala.Nejste náhodou poradcem toho Podroubka(Y)?

0 0
možnosti

éolo

7. 4. 2009 17:04
Nic nového pod sluncem.

Není to tak horké.

Shodit vládu uprostřed předsednictví mohl iniciovat a podpořit opravdu jen vymytý mozek,ale Evropa jede dál a iluze o nás neměla předtím, nemá ani dnes.Zesměšnili jsme se ? Ano,ale některé výkony opilců z Dánska nám skutečně ujídají z našich pěti minut slávy naší pitomosti.Copak asi píší dánové o svém ministru zahraničí, který na Hluboké odpadl od stolu a nemohl ani pokračovat v jednání, zatím co jeho kolega Rasmussen oslavoval v Ankaře zvolení tajemníkem NATO tak bujaře ,až k ránu spadl ze schodů a k obveselení publika si vykloubil rameno.My holt vládneme jako Švejci, a oni zas pijí jako Dáni.Nihil novum sub sole.

0 0
možnosti

Ivan

7. 4. 2009 17:23
Re: Nic nového pod sluncem.

Vymytý mozek byl ten, co se pokoušel vydírat předsednictvím EU domácí opozici. Topolánkovi vydírání nevyšlo. Na přeběhlících se jako na bodácích sedět nedá.

0 0
možnosti

woka

7. 4. 2009 16:06
no ani jsem to raději nedočetla do konce

tak nějak je mi jasný, co o nás v cizině asi píšou noviny a nemám chuť si to moc připomínat. Akorát si nejsem jistá, jestli ti jejich novináři jsou o tolik lepší než ti naši a má cenu brát je vážně. Stejně s tím nic nenaděláme. Maximálně tak se můžeme snažit, aby se do voleb nezapomnělo, kdo to spískal a co nás to stálo.

0 0
možnosti

Jeseter

7. 4. 2009 23:57
Re: no ani jsem to raději nedočetla do konce

Otazka : BEREME sebe VAZNE?:-D Jak znam naturu naseho naroda tak se uplne na vsechno zapomene.!Komanci tak spatni nebyli, vzdy meli kus mrkve na tyci a paroubci byli vzdy dobrymi socialisty v Narodni Fronte, ze jo .

0 0
možnosti

gerontusinza

7. 4. 2009 14:02
Panr Hvížďalo, že byste vy nevěděl jakzájmy bude hájit prezident republiky.....?.

 ".."popisuje se úpadek politické kultury, který tato smlouva ještě uspíšila, když politiku z parlamentu přesunula do kuloárů...."

 Víte pane spisovateli... samá tvrzení ....ale když někdo chce zakrývat svoji vlastní sprostotu tvrzením voni si s tím začali, připadá mě to pitomé až nesvéprávné.... a spisovatel toto hájící se možná jako spisovatel cítí, ale není už sám schopen posoudit neobjektivitu těchto tvrzení a "nahlédnout za zrcadlo těchto sprostých tvrzení"   .... Klaus a Zeman vůči sobě vystupovali vždy jako neslouhlasící džentlmeni, jenže ani džentlmen nemůže zůstat džentlmenem, setká -li se se sketou, hlupákem nebo zlodějem ( o grázlovi ani nemluvím)...... takže klaus dal najevo zcelas jasně co si o této sortě lidí v ODS myslí a vy byste měl jeho názor respektovat a netvrdit že tu sprostotu se Zemanem zahájili oni dva..... je to nefér a hlavně..... lžete..!!:-/

0 0
možnosti

emil

7. 4. 2009 14:34
Re: Panr Hvížďalo, že byste vy nevěděl jakzájmy bude hájit prezident republiky.....?.

Zkus si přečíst článek ještě jednou bez rudé mlhy před očima a dozvíš se, že to, za co napadáš Hvížďalu, napsal někdo jiný za hranicemi státu. I ty jsi svým dost hloupým a krvelačným způsobem důsledkem chování mezi stoupenci různých stran a prasáren, které se v politice dějí. Vzpamatuj  se a přemýšlej. Bolí to, ale člověk pak není za blbce, tak jak se ti to teď povedlo.

0 0
možnosti

Cyril

7. 4. 2009 13:29
Pád vlády cizíma očima.

Více občanů ČR čte zahraniční tisk .Autor se podepsal jako spisivatel .V cizích novinách však nezná slovo "Česko" Snad si ns  pletou s "Czechoslowakia  " U nás  o  "Česku" začal mluvit  europoslanec Železný /kerý ale  sám ,při posledním vytoupení vTV , sebe opravuje  a mluví o České republice .Jinak  použila výraz Czech jedině  CIA ve Flagcountries .Uvádí však ,že je to  !short/ Podle  hraběte  Belcrediho , našerho posledního velvyslance ve Švýcarsku /jetě  před rozbitím Československa , je slovoˇ"Česko" území  hl. města  Prahy a  15 km kolem.Polouchal jsem projem presidenta  USA Obamy , sleduji sportovní  utkání a vždy  je  psáno  a mluveno o Czech Republik . Tlumočení  bylo  někfy  špatné , nyní se  ve  trochu  zlepšuje .Je prto doplnit si vzdělání , hlavně pro historika a spisovatele .Zdfraví Cyril , občan  s dokončeným  středoškolským a vysokoškolským  vzděláním.

0 0
možnosti

Malý Aston

7. 4. 2009 13:26
Jak to vysvětluji já!

Na dotaz ze zahraničí prostě odpovídám. Nic se neděje to jen prezident republiky za pomoci všech komoušů ve všech politických stranách udělal vše aby nebyla schválena Lisabonská smlouva a pomáhá zase komunistům do vlády. Normální puč řízený staříkem z Hradu jako v roce 1948.:-(

0 0
možnosti

pepašachista

7. 4. 2009 13:59
Re: Jak to vysvětluji já!

Pan Hviždála nás neustále bombarduje co na to v cizině. Bylo by dobré aby on také jednou řekl cizině co si myslí občan ČR. Tak předně, Paroubek diktátor, Paroubek bořitel, nemohl přenést přes srdce, že vláda Topolánka získává neuvěřitelné body u lidí. Paroubek, který ztratil nervy, že ODS neustále posiluje, zahájil rozbíječskou politiku v ruku v ruce s komunisty a troufám si říct i za podpory ČT. Jeho touha po moci a neustálém zviditelňování hraničí až s vlastizradou. Bohužel, do tohoto orchestru se zapojil i Klaus. Ne proto, že potopení vlády bylo to nejlepší, ale proto, že nemá rád Topolánka A tak nasadil Tlustého /s bolševickými geny/ a jeho partu a bylo vystaráno.Hvíždála jen papouškuje cizí názory /většinou kritizující ČR/.

0 0
možnosti

mik

7. 4. 2009 12:38
Málokdy se vidí, aby předsednická země natolik nadsazovala své domácí zájmy na úkor evropských

Figaro záměrně lže. Nejde o nadřazení domácích zájmů, ale o cílený útok KGBáckých poskoků na EU. A Figaro jim ještě pomáhá v obelhávání Evropanů co se týče motivů pádu vlády.

0 0
možnosti

hamar

7. 4. 2009 12:00
Smůla, že členové a sympatizanti ČSSD a Vířivky Tlustého neumí ...

... či nechtějí takovéto články číst. Myslím si však, že toto Mr. Paroubek překombinoval a voliči mu to na podzim spočítají ...

0 0
možnosti

F. Čech

7. 4. 2009 12:13
Re: Smůla, že členové a sympatizanti ČSSD a Vířivky Tlustého neumí ...

Doufejme že jim to spočítají. Určitě ale socany i komunisty bude chtít podržet Klaus! Snad už ale i tohoto lotra voliči ODS prohlédli!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz