Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svatopluk

7. 4. 2009 3:04
To je seznam všecho, co se za posledních 20 let nepovedlo

Dělá si snad stejný Německo s nadpisy typu Návrat do hnědé totality ?

Asi ne. Typ propagandy kontinuálně pokračuje.

0 0
možnosti

#13

7. 4. 2009 7:06
Re: To je seznam všecho, co se za posledních 20 let nepovedlo

Vy jste spadl z višně? Návrat komunistů v podobě, kterou jsme zažili jistě nehrozí, ale hrozí styl vlády a oranžový Paroubek se svou sqadrou spolustraníků ná předvádí o co jim jde. Je to Touha po moci . Nezastaví se před ničí. jechich smysl pro zodpovědnost za občany je nulová.

Jejich rozdávání lze přeložit: my vám dáme, máte na všechno nárok, ale už nedořeknout: napřed vám to ale seberem a když něco zbude, tak vám taky něco dáme.  Paroubkova chuť pomstit se a vládnout je tak veliká, že ho nezastaví ani světová ekonomická krize. Celý svet se třese a horečně jedná jak ztoho ven, jenom Paroubek nás táhne do černé díry. Z huby so dělá ř-t, dnes něco dohodne, zítra to neplatí a popady na ekonomika , zahraniční investory podceňuje. Když Paroubek řekne, že to nemá na noc vliv, tak opak je pravdou, má to setsakramenský vliv. A to je ta obava návrat komunistických manýrů. Nevěříte? Venezuela je toho příkladem jak se to dělá.

0 0
možnosti

Vlados

7. 4. 2009 2:59
Už tomu rozumím.

Tak teď už tomu rozumím. Říkat pravdu o ekonomickém plánu USA na půdě EU je být provinčním politikem. V tom případě bych ale prosil víc a víc provinčních politiků. kteří budou říkat pravdu, i když bude někomu nepříjemná.

0 0
možnosti

Borek@exil

7. 4. 2009 7:15
Re: Už tomu rozumím.

Nebezpečný šílenec, prolhaný Obama, ve spojení s jedovou babou Pelosi založil na státní dluh nevídaných rozměrů. Někteří republikánští guvernéři odmítají podílet se na socialistickém rabování země a peníze od vlády odmítají.

0 0
možnosti

čtenářka

7. 4. 2009 2:48
To, že to do zblbnutí

omílají diskutéři čtvrté cenové skupiny jsem už pochopila. Ale vy, pane Hvižďalo, by jste mohl vědět, že Topolánek použil obrat "chlap s kulama", když mluvil o Evženu Tošenovském, jako o budoucím hejtmanovi.

0 0
možnosti

Hubený

7. 4. 2009 4:57
Re: To, že to do zblbnutí

Je vidět,že čtenářka,ví o kulích Topolánka nebo Tošenovského úplně všechno.......:-D

0 0
možnosti

Pavell

7. 4. 2009 1:56
PITHART?

Pane Hvížďalo, nazývat komunistu Pitharta dizidentem je velmi, velmi odvážné a úsměvné. Asi tak soudíte podle toho, že podespal Chartu. Pokud to je měřítko, prosím.

0 0
možnosti

Martin

7. 4. 2009 2:01
Re: PITHART?

zjistete si vyznam slova disident vy kadrovaku. doufam ze se pochlubite svoji vlastni velkou odbojovou cinnosti nebo jste dnes jeden z tech hrdinu co kazou za oceanem jak jsme meli bojovat a nebo z tech hrdinu co tehdy drzeli hubu a krok a nebo jeden z tech hrdinu co z nomenklaturnich rodinek vyrostli a dnes vedi ze by taticka obesili na lucerne ? 

0 0
možnosti

Tomas Pansky

7. 4. 2009 1:49
Snemovna v Ceske republice jako zdroj nestability ...

Mozna udelam krok stranou od vyse (dobre) napsaneho clanku, ale jen maly krok ...Je usmevne, kdyz nektere politicke proudy v nasi zemi zastavaji nazor, ze k vetsi politicke stabilite (potazmo poslanecke snemovne) je zapotrebi zmenit volebni zakon, respektive je treba zmenit formu prepocitavani hlasu - udelovat bonus vitezne strane (na ukor jine) ci podobne.  Tito politicti lidri se pouze snazi odvadet pozornost od skutecneho problemu - neni treba manipulovat volebni vysledky; nezbytne je ovsem uvolnit pocet preferencnich hlasu na volebnich listcich.  Technicky to neni tak narocne, jak se nam mnozi snazi namluvit.  Problem je nekde jinde - vrcholni politici (ted mluvim predevsim o ODS a CSSD) si jsou vedomi, ze timto zpusobem by mohli propadnout ve volbach, coz je pro ne nezadouci.  Jinak receno - preferencni hlasy na volebnich listcich jsou nezadouci, ci mozna jinak receno smrtelne nebezpecne.  Proto se nam predklada zasterny manevr se zmenami prepoctu volebnich hlasu.  Je na nas, obcanech, zda-li  uvedomujeme nase prava a chceme je vyzadovat.  top0625top@hotmail.com

0 0
možnosti

#13

7. 4. 2009 7:12
Re: Snemovna v Ceske republice jako zdroj nestability ...

!!!!Co tím chtěl básník říct? Že lepší  je hádat se o vítězství ala Proubek, druhý vítěz, a nebo nebo stav, kdy je jasný vítěz a opocie mu šlape na paty, aby dobře vládl? ;-D;-D

0 0
možnosti

Gaston

7. 4. 2009 1:40
Rodiče to zanedbali a možná

by stačil jen jeden výchovnej pohlavek. Těm, kteří shodili takto idiotsky tuto vládu. To aby se naučili slušnému chování..

0 0
možnosti

uplakaná

7. 4. 2009 1:23
za všechno může moctichtivý Paroubek

Rv

0 0
možnosti

bob

7. 4. 2009 0:58
Jak si kdo ustele....

Jinak to snad ani nemohlo dopadnout s temi Daliky, Melcaky, Cunky, Bursiky atd..

0 0
možnosti

Jirkas

7. 4. 2009 0:16
Evropě to posereme

čecháčkové se zase předvedli. Ale třeba ještě tento národ dostane čas, aby dozrál. Otázka je k čemu. 2012 se blíží.

0 0
možnosti

Liberta

7. 4. 2009 0:14
Je to neradostné čtení,

nicméně docela trefné. bohužel.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz