1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
egosit 22.4.2009 14:31

No pane jo..

Tak mizerný hudebník a ještě horší politik opět bleje svoje hnisy. Samozřejmě , že by jsi si ty ko*ote(už jsem to nevydržel) přál ,aby Tv jezdila a natáčela pouze laškovné záběry  s vajíčkem a modráčkem. A obvykle při soukromých rozhovorem se domlouvají  ty největší sv*ňárny. A to má reportér  promýšlet co jeho reportáž způsobí ? Taková malá autocenzura by nebyla vůbec špatná viď ?  Ty wole to už je jak za bolševika a ty jsi učebnicový lokaj  establishmentu.

Lucy 22.4.2009 14:42

Re: No pane jo..

A to ještě není všechno. Teď si představte, že tento morální zmetek seděl v Radě pro rozhlasové a televizní vysílání a rozhodoval, kdo bude vysílat, co lidi budou poslouchat, co je dobré, co je špatné. Do toho si promítněte prosazování soukromých zájmů, nějakou tu korupci... A takových jsou v různých mediálních radách nalezlých mraky a daňový poplatník je musí nejen živit, ale ještě trpět tím, co jejich choré mozky vymyslí. Tohle je reálný socialismus Rv

magi 22.4.2009 14:50

Re: No pane jo..

přesně tak ! To jednou v televizi tajtrdlík prohlásil,že nejlepší tzv. bavič je to tlustý a spocený prase Novotný. P

;-) 22.4.2009 15:02

Re: No pane jo..

a lid, ta coura prodejná, mu to v Týtý 86-ti %y odsouhlasil. ;-)

chk 22.4.2009 15:07

Re: No pane jo..

Málokdy mě překvapí, že existují lidé jako Štěpánek. Vždy mě ale vyděsí, že i někdo z obyčejných lidí (viz diskuse níže) mu ty jeho řeči žere....

věra 22.4.2009 15:20

Re: No pane jo..

Ten snad zvedá ze židle kdekoho.Já jsem Rvzjistila že jsem blb.Vidím příspěvek a říkám nečti je to zase ten magor ale kdepak nechám se znovu a znovu vytočit zhrzeným členem rozhlasové a tel.rady.Bože to je magor snad už nikam nekandiduje .Rv

Lucy 22.4.2009 15:33

Re: No pane jo..

A co myslíte, že bude do důchodu dělat? Pracovat? Vy byste ho zaměstnala? Kdepak, ten se přímo klepe na další trafiku. Proto zase začíná tolik smrdět. Je to nekonečné. Nevím jestli se vůbec někdy dožiju konce socialismu. A to mi není ani 30.

hank bukowsky 22.4.2009 14:21

Ty vogo Štěpánku

Takže zakulisní rejdy, domluvy, kšefty, akce a další, protože nevysloveny na tiskovce, budou soukromými akcemi, jo?

Tady už musí zdravý rozum otočit na podpatku a prchat.

cicero.jan 22.4.2009 13:28

Pravidlo.

Je jedno pravidlo, lumpárna o které nikdo neví, jako by se nestala. V Česku má mimořádný význam, zrovna tak jako to, že každý svého osudu strůjcem.

marek 22.4.2009 13:00

To je ale nahoda!

Prestoze popsane udalosti jsou jiz starsiho data, tajtrlik se ozval prave ted, kdy bude vrcholit volba noveho reditele CT a peti novych clenu Rady CT.

Pane Stepanku, kolik si myslite ze jeste existuje pitomcu, kteri vam veri? Ale vam je to vlastne jedno, hlavne ze se najde nekdo, kdo vas na dalsi roky zase nainstaluje do nejake trafiky. Jste k bliti.

hank bukowsky 22.4.2009 14:22

Re: To je ale nahoda!

a o ty trafiky jde. Ale těch vznosných ušlechtilých frází kolem toho. Radost číst.

lída 22.4.2009 12:09

Tak ať se to komu líbí nebo ne,

tak v tomto má pan Štěpánek stoprocentně pravdu.Bylo to jasné hned od začátku, že to celé iniciovala ČT, zajímalo by mě, zda ten senzacechtivý novinář Bártek má aspoň trochu výčitky svědomí, kam jsme díky jeho reportáži spadli. Taky nevím, proč bychom měli stále dotovat ten bývalý komunistický moloch, tj. českou televizi. Ať si na sebe vydělají sami, beztak nejsou až tak objektivní, jak se tváří. Např. Moravec s jeho nedělními komentáři se mi vůbec nelíbí, jak se snaží ovlivňovat diskuze. To Šimůnek na Primě je proti němu větší mnohem objektivnější a také větší profesionál.

slava 22.4.2009 12:22

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

Ano, Šimůnek vůbec nikomu nenahrává - kromě tzv. pravice. A infomace zkresluje mnohem objektivněji, i když ne tak objektivně jako Štěpánek. Jinak ovšem nevím, proč bych měl pana Štěpánka dotovat.

lída 22.4.2009 12:30

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

Zajímalo by mě čím konkrétně Vy dotujete pana Štěpánka? Předesílám, že od doby jeho účinkování kauzy Železný a Nova moje sympatie nemá, to ovšem neznamená, že bych nemohla souhlasit, když je jeho názor objektivní. Dále pokud pana Šimůnka hodnotíte jako sympatizanta pravice, tak já zase vidím pana Moravce jako levičáka jak vyšitého a také nevím proč bych tedy speciálně pravičáci měli platit příspěvky ČT, když zaměstnává takto neobjektivního moderátora.

wolfgang 22.4.2009 13:40

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

Už jste dnes nasypala slepicím? Lidi jako vy jsou nejlepší. Čím méně toho vědí, tím více musí ostatní poučovat. (Y)Rv

lída 22.4.2009 20:01

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

Víc argumentů by nebylo? Jinak taky mi můžeš.

slava 22.4.2009 21:57

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

Bylo. Z čeho je pan  Štěpánek a ostatní radní placen? Z daní, které platí skoro každý, i já. Fakt, že nevíte něco tak triviálního, jen potvrzuje, že jste opravdu zblbá slepice.

lída 22.4.2009 20:18

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

Ještě dotaz. Pavel nebo Wolfgang?

King 22.4.2009 13:32

Kdo nazývá věci pravými jmény-je tzv.pravičák........

...a kdo vymýšlí tzv.levárny-ten je levičák(t.j.KSČM + ČSSD).

hela 22.4.2009 12:35

Re: Tak ať se to komu líbí nebo ne,

lída  100% souhlasR^

Jáchym 22.4.2009 12:07

Škoda slov

Pan Štěpánek si z nás dělá srandu. Nechce se mi věřit, že by byl tak hloupý...

Lucy 22.4.2009 12:19

Re: Škoda slov

Věřte, je.

slava 22.4.2009 12:01

Kdyby se zametalo

musel by Štěpánek jít mezi prvními. Právě takové postavičky jsou tím největším svinstvem.

Stanley 22.4.2009 11:54

Veřejnoprávní ČT

Co to je ? Už od dob známé televizní krize nevěřím lidem v Čt nic a nikomu !Každovečerní shromáždění populárů ve velíně při zprávách! Protizákonné odmítnutí nově jmenovaného ředitele a šéfky zpravodajství. Svérázné vysvětlování Havla o DUCHU zákona, který nebyl dodržen ! Bojovník Ruml spící ve velíně ve spacáku,střežící tam prý spravedlnost. Komers v maskáčích, kolt ukryt někde v kapse. Každodenní dekojovské demonstrace na Kavkách. Přímý přenos monstrozní demonstrace Čt na Václaváku pod taktovkou Krause,Svěráka, Hůlky,Fialové, Bohdalové atd. Kybl plný lejn vylitý na kapotu auta paní Walterové atd. Malá ukázka toho, jak k moci dralo nové vedení ČT .

Eva D. 22.4.2009 19:19

Re: Veřejnoprávní ČT

R^R^R^

A když zná člověk někoho z revolucionářů,dokonce z doby před r. 89, kdy pro ne byl Jakeš hodnej strejda a Husák ten jedinej správnej prezident,když kouká, jak si tihle "revolucionáři" v ČT najdou zajištění i pro příbuzné...Když si třeba přečte rozhovor Fera Feniče( pro mě rozhodně mnohme věrohodnějšího, než ta banda) jak s ním soudruzi z ČT zametli...

Tenhle cirkus si platíme, i když do něj nechodíme. A mnozí ti bojovníci za svobodu mají ten komunismus stále zažraný. Proto jim Janeček nevadí, ale vyhovuje. Je jeden z nich, soudruhů s průkazkami v šuplíku.

karel 22.4.2009 11:52

Ten Štěpánek je fakt typický bolševik 50.-let -typický příznivec ODS

Páni redaktoři nebyli správně uvedomělí k té jediné správné straně, tak je třeba je tvrdě postihnout - vyhodit z práce, perzekuovat, slovy pana štěpánka zamést. Když už jim to správně politicky nemyslelo, pan Dalík to panu Bártkovi správně politicky vysvětlil, a ten Bártek  to nepochopil. Považte ta hrůza. Neštěstí je, že mladí lidé nepamatující minulý režim volí bolševickou ODS právě proto, že nemají reálnou představu o tom jak fungoval bolševismus. Volí modré bolševiky ze strachu, aby se nevrátil bolševismus. To je paradox. Za Husáka by také neposlušného redaktora nestrčili do basy. Ale také (jako pan štěpánek) by s ním parádně zametli, a už by si neškrtnul ani v okresních novinách. Rodinu by živil jako přidavač na stavbě. Takže z vlastní vůle raději ze strachu držel hubu a krok.To byl a je bolševismus. Jinak pane štěpánku, proč si myslíte, že svržení vlády postavené na korupci a vydírání, likvidující nezávislost justice, nebylo ve veřejném zájmů ? Představte si že jako koncesionář ČT si myslím opak a vítám aktivity ČT v celé kauze jako příjemné potvrzení její veřejnoprávnosti. Je katastrofa když člen Rady se pohoršuje nad tím, že televize financovaná z veřejných peněz a koncesionářských poplatků není poslušný nástroj v ruce vládnoucí strany.  Pane štěpánku, jste hanbou Rady a dle právních i morálních kritérií by jste měl rezignovat.

slava 22.4.2009 12:02

Re: Ten Štěpánek je fakt typický bolševik 50.-let -typický příznivec ODS

R^ Skvěle vystiženo. R^

Lucy 22.4.2009 12:20

Re: Ten Štěpánek je fakt typický bolševik 50.-let -typický příznivec ODS

Jeden z nejlepších komentářů R^R^R^

hela 22.4.2009 12:38

Re: Ten Štěpánek je fakt typický bolševik 50.-let -typický příznivec ODS

dost blbý komentář,není k věci a odvádíte vaší přihlouplost úplně jiným směremRv

wolfgang 22.4.2009 13:42

Re: Ten Štěpánek je fakt typický bolševik 50.-let -typický příznivec ODS

Pozor, aby se vám při vymýšlení větných konstrukcí nezavařil mozek. Pokud tedy nějakým vůbec disponujete... Štěpánkův příznivec se zkrátka pozná.