7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ošklivá móda kopnout si do Okamury

„Démonem tuzemské politiky a hlavním nebezpečím pro demokracii se stal Tomio Okamura“ píše ve svém vtipně kritickém článku Petr Holub.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Heincl 2.3.2018 8:40

Re: Komunisté jako Okamura

V čem konkrétně je Okamura nebezpečný?

Z. Rychlý 2.3.2018 8:13

Všecko to dnešní volení, není

nic jiného, než protest. Žádná vůdčí pozitivní myšlenka. Smutné je, že je těžké říct, v čím zájmu ty protesty vlastně jsou? Zeman jako výsledek protestu proti Schwarcenberkovi, Drahoš jako protest proti Zemanovi, ANO jako protest proti zavedeným stranám? Komančové jako protest proti SPD?

Římské cui bono - v překladu Rudého práva - kdo za tím stojí a komu to slouží, soudruzi?

My se snad uprotestujeme a přitom z marasmu jsme nos nevystrčili ani o píď. Co to s námi je? Žeby prastarý zvyk pomlouvat vrchnost, to jo, ale přitom zachovat status quo?

V. Němec 2.3.2018 7:50

Demokracie

je velký podvod na lidech!

Dává jim možnost volit své zástupce, ale ti pak konají vše jinak než slíbili. Nakonec jen jednotlivci realizují věci o kterých v jejich programech nebylo zmínky. Jednají jako diktátoři. Viz p. Merkel!

R. Lávička 2.3.2018 7:38

Z dob minulých

Tak trochu pamatuji „ staré “ časy. Co se mi ale vrylo do paměti?

Pokud se za minulého režimu dlouze v novinách a v televizi opakovaně přemílala jedna a ta samá nepravdovatější pravda, Lidi zastříhali ušima a už se vědělo že to smrdí. Většinou to tak bylo. Dnes se začíná opakovat minulost. V západní Evropě nemají problém s migranty,unie si vede skvěle,komunisti jsou státotvorní a mohl bych pokračovat. Jak za dob minulých,nepohodlné názory udusíme (zatím ne fyzicky), a nepohodlné politiky budeme tak dlouho špinit dokud to sami nepoloží. Za tento prolhanizmus který vedou některá média jsem určitě v listopadu 89 na náměstí nemrznul. Vesměs ho provádějí ti kteří ještě v 89tém nebyly ani početi a ti kteří neví jak se tenkrát žilo.

V. Kotas 2.3.2018 7:31

Kopnout si do Okamury, to

se dnes nosí v " lepší " kavárenské společnosti ( která žije z grantů, dotací, většinou přisátá na státu ).

J. Fridrich 2.3.2018 7:28

Okamura řekl jen pravdu o tom

Okamura řekl jen pravdu o tom PRACOVNÍM táboře v Letech a byla to ještě ke všemu citace z dobových pramenů - ale to se dnes, kdy odchází zdravý lidský rozum říkat NESMÍ.. Že je proti islámské invazi našich nepřátel ( oni se sami jako naši nepřátelé identifikují...) k nám a do Evropy, to není žádná xenofobie a extrémní pravičáctví, jak je on a čím dál víc rozumných lidí v Evropě OZNÁMKOVÁVÁNO. Xenofobie je totiž strach z neznámého, ale občané Evropských zemí se obávají ZNÁMÉHO, víme, že přichází Evropu rozvrátit a opanovat - zavést zde ten jejich STŘEDOVĚK.. Pokud vím, ani Okamurovi a ostatním odpůrcům příchodu muslimských " uprchlíků " vůbec nevadí cca 500 000 cizinců z našeho civilizačního okruhu kteří u nás normálně žijí a normálně PRACUJÍ.. A to " extrémní pravičáctví " je zcela normální a legitimní snaha o zachování naší Západní křest'anské civilizace. Nevidím jediný důvod k jeho perzekuci a odstranění z vedení našeho parlamentu.

J. Schwarz 2.3.2018 7:00

Re: Komunisté jako Okamura

Ale ten volební systém Babiš ani nevymyslel, ani nezavedl do praxe. Ten prosadili ti, co si nysleli že jim to zařídí monopol na moc na "věčné časy" a co dnes mají 12, respektive 7% hlasů.

V. Braun 2.3.2018 5:43

Komunisté jako Okamura

Autor má pravdu v tom, že na komunisty není radno zapomínat, jsou stejně nebezpeční jako Okamura.

Jinak jen poznámku k těm 100 poslancům ANO a SPD zmíněných na konci článku pane autore, zapomněl jste na volební systém, takže k těmto 50% poslanců stačilo o dost méně než 50% odevzdaných hlasů.