19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Ošklivá móda kopnout si do Okamury

„Démonem tuzemské politiky a hlavním nebezpečím pro demokracii se stal Tomio Okamura“ píše ve svém vtipně kritickém článku Petr Holub.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 2.3.2018 21:44

SPD polarizuje společnost ???

Nebo ti, kteří na tu islamizaci kašlou a nejsou ochotni ani schopni proti tomu něco dělat !!! A ulhaní novináři !

I. Hendrych 2.3.2018 11:31

Český volič

ANO český volič není většinově hloupý.... nýbrž přímo pitomý.

V. Kotas 2.3.2018 11:38

Re: Český volič

A podle mnohých politiků a médií, je potřeba ho vyměnit, co !

J. Václavíková 2.3.2018 16:27

Re: Český volič

Dovzdělat.

J. Kanioková 2.3.2018 21:45

Zato vy jste hvězda nesmírná..

B. Rameš 2.3.2018 10:58

Okamura je asi stejný fašista

jako Babiš, jen si vybral pro své politické podnikání ještě o poznání smradlavější niku ve voličském ekosystému (zčásti převzatou právě od komunistů) a nemá problém se sám tím hnojem zašpinit. Metání adjektiva "fašistický" padni kam padni také nemám rád, navíc drtivá většina lidí zaměňuje fašismus za národní socialismus Hitlerovy NSDAP s jeho rasovou ideologií, ke kterému má páně Okamurův spolek nesporně blíže.

J. Kopis 2.3.2018 15:37

Re: Okamura je asi stejný fašista

Islám není rasa!

J. Kanioková 2.3.2018 21:47

K čemu má Okamura blíže ?

kde berete ten "národní socialismus" ?

D. Krajíček 2.3.2018 10:43

Nacismus SPD kontra fašismus ANO

Na Okamuru by se dal nasazovat jedině vlastenecký socialismus (nacismus). Z hlediska fašismu (korporátního socialismu) je mnohem blíže postavené hnutí ANO - tolik k nálepkování panem Stropnickým, Ťokem a Pelikánem.

P. Lenc 2.3.2018 10:55

Re: Nacismus SPD kontra fašismus ANO

Ano, popsal jste to přesně.

M. Zikmund 2.3.2018 12:12

Re: Nacismus SPD kontra fašismus ANO

je vidět, že vy jste už takový uvědomnělý euroobčan - vlastenecký je pro vás nacionalistický. Komunisti na tom byli podobně. Těm se nehodil vztah lidí k cirkvi, kazil jim jejich převýchovu občanů, tak náboženské cítění haněli a zesměšňovali, představitele církve utlačovali. Dnes se plánovačům šťastné budoucnosti nehodí vztah lidí k vlastnímu národu, tak je hlt každý takový hned nácek.

Takže pro upřesnění - německý nacionání socialismus, tede nacismus, byl založen na přesvědčení, že německý národ je něco víc a že proto má právo diktovat druhým evropským národům jejich roli, životní prostor a vládnout jim. Řekl bych, že toho pan Okamura fanouškem rozhodně není. Na to tady dnes jsou jiní spolupracovníci tohoto směru.

J. Pleva 2.3.2018 21:25

Re: Nacismus SPD kontra fašismus ANO

:--)))))) Souhlas!

P. Rudolf 2.3.2018 10:43

Kecy

Chtít vystoupit z EU pochopitelně není nic nedemokratického, vlastizrádné to však jednoznačně je.

M. Zikmund 2.3.2018 10:54

Re: Kecy

Vy jste vlastně takový objevitel demokratické vlastnizrady. Nechte si to patentovat. Jinak ale - považovat boj proti zmenšování pravomocí našich občanů vůči sobě samým za vlastizradu, no, to asi záleží na tom, za kterou vlast vlastně kopete.

R. Mayer 2.3.2018 10:56

Re: Kecy

Nevím, proč by někdo chtěl vystupovat z EU. Ale zajímalo by mne, kolik do té EU platíme, kolik dotací dostáváme a jaké jsou náklady na získaní dotací. A co dobrého a prospěšného se za ty dotace pořídilo a za jaké ceny.

To jsem se zatím nikde nedověděl, zato keců o nepřípustnosti (referenda o) vystoupení z EU je jak naseto.

V. Lunák 2.3.2018 12:43

Re: Kecy

Pokud jste se to nedozvěděl, tak asi jenom proto, že se o to nezajímáte.

J. Schwarz 2.3.2018 18:36

Re: Kecy

Zatím jsem od všelijakých svatých mužů a žen slyšel, že peníze nejsou všechno, prý existují i vyšší hodnoty. No a teď od vás slyším že zřejmě ne, alespoň pokud jde o EU a její šlechetnost vyjádřenou eurofondy. Je to jako nainstalovat si doma dobrovolně bombu s časovačem, která přišla, považte, na čtyrista tisíc a oni mi na to dali celých tři sta! To si přece nemůžu nechat ujít, vnuci by mně to do smrti vyčítali!!!

J. Kopis 2.3.2018 21:23

Re: Kecy

Náklady na získání dotací z EU jsou vysoké, zaplatil za ně životem slovenský novinář. Štědrost eurobolševiků je natolik výrazná, že se mafii kvůli tomu vyplatí vraždit!

T. Hraj 2.3.2018 13:11

Re: Kecy

Pokud je vaší vlastí EU, tak ano. Kolik Vás ale takových je?

J. Schwarz 2.3.2018 18:32

Re: Kecy

Vlastizrádné bylo do EU vstupovat.

P. Grigar 2.3.2018 20:35

Re: Kecy

Co to pořád melete za ptákoviny? Tady přece nejde o referendum výhradně a jenom o vystoupení z EU,ale o možnost obecnou k čemukoli. Nikdy přece nemůže nikdo vědět jak to nakonec dopadne. To máte z rozhodnutí občanů takový strach?

Statisticky jsou co do chybovosti rozhodnutí elit na stejné úrovni jako rozhodnutí masová. Jenže právě svým vylučováním nejširších vrstev z procesu rozhodování se stavíte na stranu oligarchického rozvržení sil.

Doporučuji vám nic nepsat bez konzultace s Jezevčicí, z vás myšlenková elita nebude..

L. Machala 2.3.2018 10:20

O přijatelnosti KSČM

hovořte pane autore, prosím, jen za sebe. Nakopat kamsi stejnou měrou potřebují jak Okamurovci, tak samozřejmě i Gottwaldovi pohrobci.

Jestli je ještě pro někoho KSČM přijatelná, tak je to bohužel náš ožralecký hradní pán, který systematicky ničí morální klima v této zemi.

R. Szewczyk 2.3.2018 10:14

checht

dosud se neobjevila domněnka, že poslední volby by byly nějak zmanipulovány, Takže všycy co se tam dostali jsou zvoleni podle práva, estli demokratického to nevjym, bo nevjym co je demokratické právo,

estli chce fešak Okamura , tedá fešak podle moji baby, vylezt z tej unyje , to nevím, bo to snad nikdy neřek,

a teraz pozor, na jednu stranu s tymi Letami , že tam celkem užitečny vepřak zlikfiduju za těžké milyjony, považuju z Okamurou za špatny napad, ovšem moja pomsta bude sladka, bo maso už v tym česku nekupjym, bo do polskigo sedlaka mum bližy niž do českiho , tedá německého Kauflandu, za dyche, tedá 10plz, to jest necelych 60 českich na stole, mi do kilo čerstfeho masíčka , a to jakékolif, no a f tym je ta demogracyja, bo ja bych nebyl pro vystoupeni s tej unyje, bo to je fajne ty granice bez hranic

J. Kratochvíl 2.3.2018 10:01

Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Okamura je největší nebezpečí pro naši společnost, protože je demagog, rozšiřuje lži a polopravdy, zneužívá národní cítění ve svůj prospěch. Největším nebezpečím jeho politiky je prosazování referenda o EU, což by přivedlo naši společnost v dnešním globálním světě do bezvýznamnosti a zániku v izolaci. To si autor nechce připustit a nejen on.

P. Remeš 2.3.2018 10:25

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Je to ale ještě demokracie bát se referenda?

Když jsme do EU vstupovali, referendum se konalo a vůle lidu se brala jako nejvyšší normativ pro určení směřování naší země. Nikomu tehdy institut referenda nevadil a nikdo ho nezpochybňoval. Netvrdím, že vystoupení z EU by byla správná věc (i když je otázka, zda k zániku naší země a národa by nás nevedlo i setrvání v EU), nerozumím ale tomu, že současné odmítání referenda může být považováno za demokracii - tedy za "vládu lidu". Co se změnilo na naší demokracii za těch patnáct dvacet let, že jednou vůle lidu vyjádřená v referendu je projevem demokracie a podruhé již není ???

J. Kratochvíl 2.3.2018 11:23

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Pane Remeš, jak říkával Masaryk: " máme již demokracii a tedˇještě k té demokracii potřebujeme demokraty " tj. demokraticky smýšlející občany a politiky. Pan Okamura není demokraticky smýšlející politik nelhal by a nerozšiřoval demagogii. Bohužel, dost občanů to neumí rozlišovat, včetně vás. To se změnilo na naší demokracii za 15 let. Demokracii je třeba bránit a proto je třeba se rázně postavit proti referendům pana Okamury!!!!

Ś. Svobodová 2.3.2018 12:02

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Okamura je stejný jako ostatní politici. Není ani větší ani menší zlo. Ve volbách získal hlas jednoho voliče z deseti, což je velmi málo na to, že v průzkumech se pro vystoupení vyjadřuje téměř pětinásobek občanů. Navíc nepožaduje referendum o vystoupení z EU, ale zavedení systému referend. Které samozřejmě může a nemusí vést i k referendu o EU. Vzhledem k politickému nastavení Čr nikdy nedojde ke schválení jeho návrhu v předložené podobě.

Ale protože i negativní reklama je reklamou, lehce se může stát, že preference Okamury porostou. Nikoliv jeho zásluhou, ale zásluhou všech, co na něj stále útočí. A o tom to je.

J. Kratochvíl 2.3.2018 12:59

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Okamura není stejný jako ostatní politici, není demokrat protože lže, rozšiřuje polopravdy a podvádí. Mnoho občanů se o politiku nezajímá a nerozumí politice a volí podle emocí a politici jako Okamura toho zneužívá ve svůj osobní prospěch.

J. Brunner 2.3.2018 16:29

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Jo, všichni ostatní toho zneužívají v náš prospěch.

T. Hraj 2.3.2018 13:15

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Dejte prosím k dobru nějakou tu Okamurovu lež nebo polopravdu. A ať jsou alespoň tři a ať to nejsou nějaké marginální blbosti.