5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Ošklivá móda kopnout si do Okamury

„Démonem tuzemské politiky a hlavním nebezpečím pro demokracii se stal Tomio Okamura“ píše ve svém vtipně kritickém článku Petr Holub.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kratochvíl 2.3.2018 14:48

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Rozšiřuje lži a polopravdy o romském táboře v Letech, rozšiřuje lži a polopravdy o migrantech na našem území straší migrací o zpochybňuje židovský holokaust a šíří nepravdy a polopravdy o EU.

J. Schwarz 2.3.2018 18:41

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

No to jsou opravdu epochální záležitosti! Teď ještě trochu rozveďte ty Okamurovy lži o EU, ať se pobavíme!

J. Pleva 2.3.2018 21:41

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Tak už jen za osvětu o muslimských migrantech si Okamura zaslouží obdiv a respekt. Zřejmě by si většina jinak nechala zasvinit zemi islámem!!! Naprosté bláznovství!

J. Kopis 2.3.2018 15:42

Re: Češi určitě hloupí nejsou, ale autor článku ano

Tak to je Merkelová a bruselské politbyro asi tak 100x horší!

D. Stirský 2.3.2018 9:50

Okamura si kopnutí,

či spíše pořádné nakopnutí a následné vykopnutí zaslouží. Bez ohledu na to, zda Pelikán motá dohromady fašismus a nacismus.

T. Hraj 2.3.2018 13:16

Re: Okamura si kopnutí,

A za co?

J. Kindl 2.3.2018 9:48

Kopnout si do Okamury

Okamura je správný demagog. K tomu aby se dostal do parlamentu stačilo demagogicky vyvolat strach z emigrantů, a všeobecným referendem. Jiný program neměl. To bohatě stačilo na lidi jednoduchý kteří neumí používat vlastní rozum.

R. Gramblička 2.3.2018 10:31

Re: Kopnout si do Okamury

zatímco ti moudří, osvícení, světaznalí vědí, že nejlépe vše zařídí sosani, lidovci, odesáci či kalouskovci. Předvedli nám to už tolikrát, že ano :-P

P. Remeš 2.3.2018 10:31

Re: Kopnout si do Okamury

Mám za to, že pokud si někdo myslí, že Okamura vyvolal strach z migrantů (zatímco ve skutečnosti Okamura pouze strach z migrantů ve svůj prospěch využil), je bohužel mimo naši společenskou realitu a vždycky se bude divit, jak to, že lidé volí jinak, než on si myslí že je správné ... Vždycky mu pak samozřejmě vyjde to, co píšete: že zřejmě jde o "lidi jednoduché, kteří neumí používat vlastní rozum". Jenže odtud už vede přímá cesta k popření demokracie a k touze, aby faktická demokracie (tedy vláda "jednoduchých lidí, kteří neumějí používat rozum") byla nahrazena vládou "osvíceného Vůdce". Díky, ale o tuhle fašizující perspektivu fakt nestojím ... :o//

P. Kubáč 2.3.2018 10:47

Re: Kopnout si do Okamury

Demagogická strana : Slibte 3-4 věci a na jejich uskutečnění pracujte.

Non-demagogická strana : slibte vše od špendlíku po lokomotivu a pak se na to všechno vykašlejte....

R. Gramblička 2.3.2018 12:35

Re: Kopnout si do Okamury

:-)))

Z. Rychlý 2.3.2018 8:13

Všecko to dnešní volení, není

nic jiného, než protest. Žádná vůdčí pozitivní myšlenka. Smutné je, že je těžké říct, v čím zájmu ty protesty vlastně jsou? Zeman jako výsledek protestu proti Schwarcenberkovi, Drahoš jako protest proti Zemanovi, ANO jako protest proti zavedeným stranám? Komančové jako protest proti SPD?

Římské cui bono - v překladu Rudého práva - kdo za tím stojí a komu to slouží, soudruzi?

My se snad uprotestujeme a přitom z marasmu jsme nos nevystrčili ani o píď. Co to s námi je? Žeby prastarý zvyk pomlouvat vrchnost, to jo, ale přitom zachovat status quo?

P. Hlosta 2.3.2018 8:58

Re: Všecko to dnešní volení, není

Já netuším, co je s vámi! Řek bych, že psychicky marodíte, že máte depku. Já kupříkladu měl koho volit oproti jiným, co mají tu depku. Volil jsem Realisty i prezidenta jsem měl vybraného neprotizemanovského. Takže neberte nás všechny do huby nevymáchané, že nevíme co chtít.

Marasmus společnosti je zjevně pozůstatek socialismu, že značná část občanů se hodlá jen vézt ve vleku dějů a nesnaží se nijak o proměnu sebe i celku. Kdekdo má zájem čistě o svou kapsu a hodlá se nakapsovat do nejisté pro něj budoucnosti, až se všechno vykapsuje. Jak se za socialismu říkalo - až to všechno rozkradem, budeme si to navzájem půjčovat. To je motto vám podobných, co mají tu depku!

Z. Rychlý 2.3.2018 9:15

Re: Všecko to dnešní volení, není

:-)

J. Kratochvíl 2.3.2018 10:04

Jděte již někam

všechno svádět na socialismus. Pokud je mi známo kapitalistická chamtivost po penězích nemá nic se socialismem společného.

Z. Lapil 2.3.2018 12:16

Re: Jděte již někam

A taková socialistická chamtivost po hýzlpapíru - má něco společného se socialismem?

J. Pleva 2.3.2018 21:54

Re: Jděte již někam

...ale má - chamtivost je za socialismu stejná jako v kapitalismu, jen se reguluje závistí, tak se bohatnutí prostě zakáže! aby se všichni měli stejně mizerně!

V. Němec 2.3.2018 7:50

Demokracie

je velký podvod na lidech!

Dává jim možnost volit své zástupce, ale ti pak konají vše jinak než slíbili. Nakonec jen jednotlivci realizují věci o kterých v jejich programech nebylo zmínky. Jednají jako diktátoři. Viz p. Merkel!

R. Lávička 2.3.2018 7:38

Z dob minulých

Tak trochu pamatuji „ staré “ časy. Co se mi ale vrylo do paměti?

Pokud se za minulého režimu dlouze v novinách a v televizi opakovaně přemílala jedna a ta samá nepravdovatější pravda, Lidi zastříhali ušima a už se vědělo že to smrdí. Většinou to tak bylo. Dnes se začíná opakovat minulost. V západní Evropě nemají problém s migranty,unie si vede skvěle,komunisti jsou státotvorní a mohl bych pokračovat. Jak za dob minulých,nepohodlné názory udusíme (zatím ne fyzicky), a nepohodlné politiky budeme tak dlouho špinit dokud to sami nepoloží. Za tento prolhanizmus který vedou některá média jsem určitě v listopadu 89 na náměstí nemrznul. Vesměs ho provádějí ti kteří ještě v 89tém nebyly ani početi a ti kteří neví jak se tenkrát žilo.

J. Vaníček 2.3.2018 10:35

Re: Z dob minulých

Naprosto souhlasím, stačí se dívat na tu sprostotu a aroganci nesouhlasných komentářů. Nevolím ani KSČ, ani SPD.

M. Pesat 2.3.2018 10:56

Re: Z dob minulých

ta vase posledni veta, tak ty co to nezazili, to by jeden i mohl pochopit, ovsem ty co to zazili a dnes to „nevidi“, tam vidim problem.

Cest :-(

V. Kotas 2.3.2018 7:31

Kopnout si do Okamury, to

se dnes nosí v " lepší " kavárenské společnosti ( která žije z grantů, dotací, většinou přisátá na státu ).

J. Fridrich 2.3.2018 7:28

Okamura řekl jen pravdu o tom

Okamura řekl jen pravdu o tom PRACOVNÍM táboře v Letech a byla to ještě ke všemu citace z dobových pramenů - ale to se dnes, kdy odchází zdravý lidský rozum říkat NESMÍ.. Že je proti islámské invazi našich nepřátel ( oni se sami jako naši nepřátelé identifikují...) k nám a do Evropy, to není žádná xenofobie a extrémní pravičáctví, jak je on a čím dál víc rozumných lidí v Evropě OZNÁMKOVÁVÁNO. Xenofobie je totiž strach z neznámého, ale občané Evropských zemí se obávají ZNÁMÉHO, víme, že přichází Evropu rozvrátit a opanovat - zavést zde ten jejich STŘEDOVĚK.. Pokud vím, ani Okamurovi a ostatním odpůrcům příchodu muslimských " uprchlíků " vůbec nevadí cca 500 000 cizinců z našeho civilizačního okruhu kteří u nás normálně žijí a normálně PRACUJÍ.. A to " extrémní pravičáctví " je zcela normální a legitimní snaha o zachování naší Západní křest'anské civilizace. Nevidím jediný důvod k jeho perzekuci a odstranění z vedení našeho parlamentu.

J. Svoboda 2.3.2018 8:56

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

Víme? Mluvte za desetimiliontinu národa, vy nulo.

J. Fridrich 2.3.2018 9:58

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

Ulevil jste si ? Internet je skvělá řeka informací, ale odkryla ve své anonymitě lidskou žumpu - závist, nenávist, hloupost, omezenost, nactiutrhovačství - a hlavně MALOST některých lidí - a je jich mezi námi až překvapivě mnoho, že 169 ?....

R. Mayer 2.3.2018 10:46

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

A Vy? Za koho? Asi ani za sebe ne, na takového troubu nevypadáte.

P. Grigar 2.3.2018 20:14

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

Jedna destimiliontina národa o deseti milionech lidí nemůže být nula, voni chytrej..

P. Khail 2.3.2018 14:09

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

Ano, řekl pravdu a pak se za to omluvil. Mluvil prý v horečce a to se Fridrichům líbí, tak to má být!

J. Matoulek 3.3.2018 0:01

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

Mně připadá,že mluví z horčky furt.

J. Matoulek 3.3.2018 0:02

Re: Okamura řekl jen pravdu o tom

Pardon:z horečky