4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kusý 9.5.2010 20:33

Re: Vaše logika je úžasná

Úžasnější shledávám Vaši logiku.Nevzdělaná pravicová lůza na konci Vašeho ctěného příspěvku následuje po třech hrubých chybách.Jste tedy levicový vzdělanec.Hmmm.

L. Přitasil 9.5.2010 6:17

Re: Facka není argument,

S poslední větou v příspěvku pana J. Blažka.souhlasím.  Jenom bych ji trošíčku doplnil. Tedy: "Násilí do slušné společnosti nepatří, tím spíše násilí k vůli nějaké hloupé politice, nebo hloupým politikům."

J. Urban 7.5.2010 21:23

Soudruhu, chodil jsem do školy

před r. 1989 a už soudruzi nás učili, že kdo seje vítr, sklízí bouři. To sedí, ne?

J. Urban 7.5.2010 21:21

No tak třeba

převčírem socmítink v Rakovníku. Jedna slečna (cca 18 let) se přítomného Rata ptala na dětský domov Pyšely. Přítomný Rat jí odpověděl cosi ve smyslu, že se s ní o tomhle bavit nehodlá, ale že by se jí podepsal mezi prsa. No jak to asi chcete léčit? Kdyby to byla moje dcera a já toho byl přítomen, už bych měl taky vazbu na krku.

T. Vodvářka 7.5.2010 20:41

Re: Vaše logika je úžasná

Vážený kolego, jsem volič pravice, tedy dle Vás sprosťák a lump. Každé ráno vstávám a chodím do svého podniku, kde trávím cca 10 hodin, pracuji intensivně a živím svou prací a podnikáním pár lidí, kteří dík ytéto  práci jsou celkem spokojeni. Cestou do práce míjím tvz "ožralé okno" /prodej alkoholu v každé denní a noční době/, kde jsou stabilně tytéž obličeje, které jsem v životě neviděl pracovat, pokud prací nerozumím otevírání pivních lahví. Když se večer vracím domů, jsou tam také, již značně podnapilí a vyřvávající. Tito lidé nadávají na všechno kolem, a volí pravidelně levici, která jim slibuje to, že z mých daní vezmou peníze a dají je jim i za to, že nic nedělají. Z tohoto důvodu volím pravici v bláhové naději, že možná těmto lidem dá méně a donutí je pro hlad pracovat. Bohužel, pan Paroubek má elektoriát z těchto lidí a protože jsem sám, zatímco oni jsou čtyři, pravidelně prohrávám.Nejsem sprosťák ani lump, ale ve světle uvedeného asi pěkný blbec.

P. Janoušek 7.5.2010 20:40

Re: Něco jsem přehlédl?

No, když to není jejich příznivec tak co by ho vyzývali?

P. Janoušek 7.5.2010 20:30

Re: Jo, souhlas s instalací Prciny

Pane Blažku, po tom jak jsem slyšel v radiu, že ten pán chce zakázat průchod pěším kolem sídla vlády a zakázat průjez náklaďáky není opravdu nic jiného než Prcina.

J. Štrobl 7.5.2010 19:00

Re: Vaše logika je úžasná

Milý pane, je vám ve vašich kruzích jistě ctí, že, jak vidno, chodíte pravidelně na Paroubkova PŠM (pro mladší: politické školení mužstva na vojně za komunistické éry). Jen tam jste mohl pochytit nemoc šílených politiků, ale probůh nechte si své výlevy do nějakého ústavu.

J. Marešová 7.5.2010 17:31

Kdo z politiků má nárok na naši důvěru?

Zajímalo by mne, kdyby si někdo dal tu práci a spočítal, na kolik nás, daňové poplatníky přišlo - odvolání vlády - 1. předvolební kampaň - odvolání předčasných voleb - 2. předvolební kampaň - bude to tak podle mého odhadu asi 1 miliarda.  To by měli zaplatit mocichtiví politici, proč se na jejich touze máme finančně podílet? Vzhledem k 10 měsícům trvající předvolební kampani se vyčerpaly už nabídky voličům, proto se strany uchylují k vzájemným invektivám. Když k pobídkám patří i prodej levného alkoholu, nemohou se divit, když díky jeho nadměrnému pití dojde i k vzepětí vášní a k fackám. A popíjet tam chodí příznivci všech stran, protože kde je něco skoro zadarmo, tam je hned nával.

J. Kratochvíl 7.5.2010 16:05

Vaše logika je úžasná

Podle vašeho myšlení tedy za rozpoutání 2,světové války mohou všechny státy, které Hitler napadl, protože proti němu štvaly. Zrovna tak za napadání představitelů ČSSD si mohou tito lidé samy tím, že vůbec jsou. Jste opravdu pane genius blbosti. Já to spíš vidím jako rozsévání pravicové nesnášenlivosti a třídní nenávisti, která se potom projevuje tímto agresivním chováním jejich příznivců. Tak jako nacisté štvali ve třicátých letech proti židům a ostatním národům a následovali noci dlouhých nožů a křišťálové noci nebo jak se ty pogromy všechny jmenovaly. Prostě současná česká pravice a její příznivci jsou obyčejní sprosťáci a lumpové, ať se vám to líbí nebo ne, ale i pro mne  to je velké zklamání. A rád bych konečně viděl, kde jsou ty inteligentní, pracovití a vzdělaní voliči pravice. Zatím tu je vidět jen ubohá pravicová nevzdělaná lůza.

M. Prokop 7.5.2010 15:51

Re: Jo, souhlas s instalací Prciny

Jak kdy.

M. Prokop 7.5.2010 15:51

Re: Facka není argument,

Nedá. Vysvětlete to "pořadatelům" socdem, když někomu rvou transparenty.

M. Prokop 7.5.2010 15:50

Re: Facka není argument,

Ty utopence nikdo létat neviděl.

Nejspíš vypadly z tašky pořadatele meetingu.

M. Prokop 7.5.2010 15:49

" ona ta situace moc odlišná od třicátých let v Německu není. "

Jedna odlišnost je, že tehdy si ochranku pěstovali socialisté nacionální, dnes demokratičtí - viz Kočka a jeho talenti.

M. Prokop 7.5.2010 15:43

Re: Ale, ale ....

Proč plivance, proč třídní, proč nenávisti?

J. Blažek 7.5.2010 14:46

Re: Jo, souhlas s instalací Prciny

Kontrolní otázka: Je komolení jmen projevem vysoké inteligence?

J. Blažek 7.5.2010 14:43

Re: Facka není argument,

Oprava a doplnění:

Ale paní (či snad slečno) Franková, nevidíte všechno příliš jednostranně? ..... A i kdyby snad všechno byla pravda, pak násilí se nedá omluvit ničím, absolutně ničím. Násilí do slušné společnosti nepatří, tím spíš násilí kvůli nějaké hloupé politice.

J. Blažek 7.5.2010 14:41

Re: Facka není argument,

Ale paní (či snad slečno) Franková, nevidíte všechno příliš jednostranně? ..... A i kdyby snad všechno byla pravda, pak násilí se nedá mluvit ničím, absolutně ničím.

J. Blažek 7.5.2010 14:21

Ale, ale ....

.... pane autore Holásku, že vás to furt baví vypouštět plivance třídní nenávisti jen jedním směrem?

M. Franková 7.5.2010 14:20

Re: Jak chutná moc?

Tuhle Mňačkovu knížku zřejmě nikdo z našich politiků nečetl, a pokud ano,dávno již zapomněl, o čem to vlastně je.

M. Heisler 7.5.2010 11:33

Voliči SD

Každá strana si může za to, kdo chodí na její mítinky, ve kterých cílových skupinách probouzí vášně s cílem získat její hlasy. A pokud potom tahle cílová skupina reaguje, jak je jí vlastní, tak se není co divit. Každý svého štěstí strůjcem.

Pokud pan Paroubek není spokojen s popularitou mezi studenty, tak by měl kontrovat podobným průzkumem mezi ochlasty.

J. Němec 7.5.2010 11:08

Re: ano

Zhruba takto podrobné odpovědi asi očekávám. :-)

E. Dadák 7.5.2010 10:33

Prostě soudruh Paroubek je schopen všeho !

A je jenom na nás voličích to nedopustit ! Jistě 300 Kč je pro někoho možná dost na pivěčko, ale trochu hrdosti by nezaškodilo.

M. Vondráček 7.5.2010 10:26

ano

dost jste toho přehlédll :-)

L. Šarina 7.5.2010 10:03

Jak chutná moc?

Pro někoho je vším a dá za to na oltář absolulně vše. Čeho je schopen soudruh Paroubek ? Je schopen všeho a taky to udělá,ostatní taky ,ale tenhle pán je unikát.

J. Němec 7.5.2010 9:27

Něco jsem přehlédl?

Může mi někdo z těch, co tu mluví o tom, že to tedy nebylo "košér", ale ČSSD si to zavinila sama říct, koho kdy tato strana fyzicky napadla?  Doufám, že tu někdo vytáhne zákrok na Czechteku. ( rok poté komise MV pod vedením I.Langra prohlásila tento zákrok za adekvátní. Angažovaný Nohavica překvapivě už nesložil píseň: "Langr by nám rád bil děti" )

Myslím, že podobné akce jsou prostě bez jakékoliv omluvy nepřípustné. 

Když si ještě vezmeme další argumenty rádoby pravice, ona ta situace moc odlišná od třicátých let v Německu není. 

Nemyslím si, že by to bylo organizováno zvrchu od ODS, ale také jsem si nevšiml, že by některá z dalších stran vyzvala své příznivce k tomu, aby toho nechali. Není příkaz, ale je tichý souhlas. Nedej Bůh, aby třeba někoho trefili do hlavy šutrem a ten třeba zemřel. To by pak bylo řečí, že to došlo nějak daleko a jak je to všem líto.

D. Streit 7.5.2010 9:27

:-)

Při pohledu na tu socanskou squadru máme asi obdobné asociace:

http://streit.blog.idnes.cz/c/135996/Nase-zeme-potrebuje-zmenu-aneb-Vlastni-gol-socanu.html

M. Franková 7.5.2010 9:13

Facka není argument,

ale , jak říkávala moje stařenka-"jaké toporo do lesa hodíš, taková sekyra vyletí".Nejsem volič soc,demokratů a nikdy jsem nikoho nefackovala.Ale ani já se nemůžu mnohdy ubránit pocitu pověstné otevřené kudly v kapse,když slyším nehorázné lži a výpady a vidím arogantní chování lídrů ČSSD.A nemusí jít zrovna o hlavního demagoga dr.Ratha.Pana Sobotku považuji za stejného neschopu a lháře jako je pan Tvrdík,Škromach(jeho posléze odvolaný slib 15titisícového důchodu byl do nebevolající blud),pan nestranicky stranický Pecina celkový dojem lžistrany jen podtrhuje.Rozvinuté transparenty studentů ve Slaném,létající utopenci v Kladně a facka v Brně jsou jen a pouze ůrodou,do si tito pánové sami zaseli.

M. Prokop 7.5.2010 9:07

Jo, souhlas s instalací Prciny

byl Topolánkův těžký úlet.

Nepoučil se z let 1945-1948.

J. Chládek 7.5.2010 6:42

Re: No, předpokládám že autor

Tedy z vašeho příspěvku je jasné, že jste četl jiný článek. Pokud o někom řeknete, že je socka dokazujete tím jen to, že jste socka mentální - IQ na úrovni zhruba slimáka. Nebo ne?