28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Oranžoví spin doktoři

ČSSD to dělá velmi dobře. Ví, že z věcného hlediska je David Rath, významný exčlen ČSSD, politickou mrtvolou. Ví, že drtivá většina jejich voličů a sympatizantů je naštvaná. Nikoliv proto, že byl někdo z vrcholných politiků chycen s úplatkem. Ale především proto, že to byl právě David Rath, "ten, co se s nimi nemazal".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Heusinger 29.5.2012 8:59

Re: Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu,¨

S logikou se ráčejí obrátit na fógly a jejich vůdkyni ve Sněmovně.

I. Malypetr 29.5.2012 9:33

Re:Všechno

Na zlodějiny existuje jednoduchý matematický vzorec podle nějž je nutno pracovat.Lhostejno či levá nebo pravá.Proč si myslíte že máme na krajích koalice?

J. Boleslav 29.5.2012 20:22

Re: Re:Všechno

Můžete ten vzorec uvést? O koalicích na krajích jsem nic nepsal.

R. Langer 29.5.2012 9:57

Re: Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu,¨

O zlodějině pravice nebude vědět nic, zato o zlodějinách všech těch levičáků ze všech stran ve vládě a parlamentu by toho mohl vědět dost... :-D

Z. Rychlý 29.5.2012 7:29

Re: Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu,¨

Může to být úplně naopak - Drát si nechá mlčení zaplatit i v budoucnu. Ale měl by se bát o svůj život jako každý jiný vyděrač.

A. Reček 29.5.2012 8:10

Re: Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu,¨

Máte pravdu. Nejvíce zanevře na svou stranu ten, jehož ambice nebyly vyslyšeny nebo členstvo si takového už nepřeje na vyšším postu. Vzpomínám na činnost těch funkcionářů socdem, kteří byli ministry Zemanovy vlády, ale urazili se, že Špidla už jich v nové vládě nepotřeboval. Ti pak se Zemanem uměli mistrně Špidlovi leštit schody, navíc někteří založili natruc novou stranu - Zemanovce.  Pan Paroubek také nestrávil skutečnost, že už není nejvyšším u socdem a tolik jím chtěl nadále být, proto založil něco nového. Pan Kalousek se svými příznivci u lidovců dopadl také tak. No a jak se zachová pan Rath poznáme trochu později.  Tam se ukáže jaký skutečně je.

P. Pavlovský 29.5.2012 8:26

Re: Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu,¨

Kalousek do této kategorie nepatří. Odešel z KDU-ČSL proti její vůli, vzal s sebou značnou část členstva a udělali se pro sebe. Zázračně úspěšně, před volbami bych na ně nevsadil ani zlámanou grašli a oni se, na rozdíl od KDU-ČSL do parlamentu dostali. I to je radikálně odlišuje od Paroubkovců a Zemanovců.

Konečně je tu i další rozdíl : Kalousek nestojí v čele TOP 09!

E. Heusinger 29.5.2012 9:02

Re: Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu,¨

 Kalousek nestojí v čele TOP 09!

A já k tomu dodávám:  Bárta nestojí v čele VV

Hahaha!

J. Kanioková 29.5.2012 13:10

Kalousek nestojí v čele TOP 09...?

Tomu věříte? Schwarzenberg je v čele především jen jako logo, to ze dvou důvodů a předesílám, že oba pány hodnotím záporně JEN v některých detailech. Politici to jsou, na rozdíl od mnoha jiných..

TOPka vznikla PŘEDEVŠÍM jako eurohujerský projekt, který euronadšenci NUTNĚ potřebovali i na "pravici". Jelikož většina věřících jsou euronadšenci, kolektivisti už svým naturelem, bylo toto spojení P&L + křesťani vítáno a velmi silně podpořeno.

Nic proti politické straně, patří to k demokracii, ale je dobré vnímat i účel, pro který vznikla.