3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

POLITIKA: Opravdový Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bruno 19.1.2007 15:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: opravdový Paroubek

Protože jsem nikdy neseděl na Magistrátu. Máme zastupitelskou demokracii a ne vládu ulice a poštěkávání z ulic neuznávám. Navíc Bém se na rozdíl od Paroubka nechová tak, jak to výše popsala Marie, nemá mocenské sklony a není ochoten výměnou za koryta udělat cokoli. Teď se například stáhl a Topolánkovi do toho nemluví. To Paroubek nikdy nedokáže, protože je to v zásadě nedospělý a bezcharakterní tvor. Hezký víkend a v pondělí lepší náladu!

sláva 19.1.2007 15:23

Re: Paroubek,Paroubek,Paroubek a zase Paroubek .........

NOviny se můžou přetrhnout kritikou Paroubka, že se prý "drží moci", "touží po moci" atd. aj. Co dělal Topolánek sedm měsíců, než že toužil po moci, přebíhal sem tam, slepoval tyhle a onydle do vlády, až je nekonec slepil: půl vlády odevzdal lidem, kteří měli ve volbách kolik? procent... Pro moc každý ústupek dobrý, i za cenu zrady vlastního programu. Ono půjde spíš o to, po tolika letech půstu, obsadit všechny úřednické posty, na které ODS dosáhne ... M. Štěpánek to předvedl jako první, ale ty stovky dalších posunů nikdo nesleduje, těch vedoucích odborů, náměstků, policejních šéfů, členů dozorčích rad (dejte tam i mě, jednou za rok zvednu ruku, že ta zpráva je OK, nemusím tomu ani rozumět... jako oni). Kdo je tedy oslněn vidinou moci? Že Paroubek neustupoval a hájil svou stranu  je jeho šéfovská povinnost. TOpolánek jako vítěz voleb (cha, o tři procenta, to je síla) měl vládnout... a nevymlouvat se na Parbouka, že mu prý brání... to jako mu ČSSD slíbila věrnost ... za jeho "nulovou toleranci"? Směšné...

Halama 19.1.2007 15:19

Re: Re: Re: Re: Re: opravdový Paroubek

Nadšenej jste nebyl ale hubu jste držel,co?Pročpak jste dříve nenadával Bémovi,že se spojuje s Paroubkem ? Pročpak až teď ???????

Halama 19.1.2007 15:15

Re: Paroubkova nekontrolovaná agresivita ohrožuje principy právního státu

Paroubek Vám rozšlapal bábovičky ?;-D;-D;-D

sláva 19.1.2007 15:13

Re: Paroubkovu úroveň

Ano, měl by ho Paroubek zdravit jako první a otvírat mu dveře. A tak všichni poslanci seřazení dle věku. "Pitomé hlasování v parlamentu" je o ustavení vlády, která bude řídit tvůj život, kamaráde, třeba několik let. Tolik pokud jde o tu nezvávažnost aktu. "Častuje nadávkami"... no, říkat bývalému premiérovi "histerickej psychopat" je tuším taky urážka, i když změkčená gramatikou: horší by bylo ho nazvat "hysterickým", ale to bys musel mít alespoň tu Paroubkovu úroveň a projít základkou ...

Ladislav N. / LN 19.1.2007 15:11

Paroubkova nekontrolovaná agresivita ohrožuje principy právního státu

Paroubkova nekontrolovaná agresivita ohrožuje principy právního státu

sláva 19.1.2007 15:08

Re: Pražáci, co děláte?

Topolánek stále sedí v parlamentu, směje se a ještě jsem ho neviděl s lopatou odstraňovat škody, takže co vyčítat poslancům ČSSD? Trochu soudnosti, prosím.

Bruno 19.1.2007 15:02

Re: Re: Re: Re: opravdový Paroubek

Za to vy ani nevíte, co odpovědět. Já jsem kupříkladu nebyl vůbec nadšen ze spojení Béma a Paroubka. Proto jsem rád, že to Topolánek ustál a nedal přednost této korytářské police a slovy vrchního z RaJe - šábování se.

Halama 19.1.2007 14:59

Re: Paroubkovu úroveň

A kolik je Vám .......?????

Ladislav N. :-))) 19.1.2007 14:59

Re: Leraku

Bezmozek? Jedině Šejna. ;-D

Halama 19.1.2007 14:58

Re: Pražáci, co děláte?

A vy sedíte u počítače a blábolíte a blábolíte ..........

Halama 19.1.2007 14:57

Re: Pražáci, co děláte?

Jasně socdemáci žvaní a žvaní,zatímco poslanci trojkoalice Vám pomáhají opravit střechu,obnovují dodávky proudu a zprůjezdňují silnice........:-/:-/:-/

PetrN 19.1.2007 14:57

Teď je ovšem čas vystavit jiný účet

Teď je ovšem čas vystavit jiný účet, a to účet socanům za všechny jejich dluhy a korupční aféry vč. nevýhodných privatizací. A trvat na zaplacení. Do haléře, pochopitelně...:-)

Ladislav N. 19.1.2007 14:56

Re: Paroubkova úroveň...

Komunistická gerontokracie se nezapře... ;-D

ted 19.1.2007 14:55

Re: Když budete mluvit o věku a nadávání starším, tak stačí si přečíst pár vět na psu.Re: Paroubkovu úroveň

Proč nedali poslanci ČSSD Paroubkovi plnou moc a on mohl chodit do parlamentu sám a vše sám odhlasovat? Vyloučila by se možnost zrady demokratického programu!

Halama 19.1.2007 14:54

Re: Re: Re: opravdový Paroubek

Odpovídáte za Marii,zřejmě se znáte a víte, co by odpověděla.Nepsala nic.Přesně.Nepsala nic protože jí to nevadilo,byla spokojená a Paroubek tehdy podle ní nebyl to,co o něm píše teď.Tehdá to byl skvělý náměstek, protože byl v koalici s ODS.Ale protože se nechala zbláznit neprosto neférovou kampaní,tak proto teď píše takové bláboly.Najednou si vzpoměla na to jak kdysi pracovala u RaJe.A najednou si vzpoměla na Paroubka a protože na něj nadávat je v módě tak si taky přisadila,proč ne.Celé dlouhé roky na magistrátu a v podstatě až dosud jí nevadil.A najednou ne,musí si vyplakat své vzpomínky před 20 lety.Jste směšní....;-( 

Saša 19.1.2007 14:53

Pražáci, co děláte?

Vstaňte od svým compů a běžte vykopat poslance ze sněmovny, ať jdou pomáhat odstraňovat následky toho vichru! Oni tam ti Paroubkovic žvaní a žvaní samé hovadnosti a tisíce lidí dřou jako koně aby si opravili střechy, zprůjezdnili železnice a silnice, uvolnili koryta potoků, obnovili dodávku proudu... Dnes se nejlépe ukazuje, co jsou to ti socdemáci za zemské škůdce!

ted 19.1.2007 14:49

Re: Za starých časů

To není ze starých časů. To je věčná pravda a jediný lék na nervy. Zlu dobro nevmluvíte. Diskuzí se zlým člověkem ztrácíte jen čas.

gerontusinza 19.1.2007 14:45

Když budete mluvit o věku a nadávání starším, tak stačí si přečíst pár vět na psu.Re: Paroubkovu úroveň

Věk u zrady programu strany nerozhoduje.

4ten85 19.1.2007 14:40

Paroubkovu úroveň

charakterizuje už jen to, že poslance Melčáka, který je nejméně o 20 roků starší, častuje nadávkami jako malého kluka. Když se neumí ovládnout ani když jde o pitomé hlasování v parlamentu, jak si můžeme být jistí, že tento náš zástupce zachová důstojnost v situaci, kdyby opravdu o něco šlo. Histerickej psychopat nemá ve vládních funkcích co dělat.

Halama 19.1.2007 14:40

Re: Nikoli, když panu Melčákovi nebylo na blití ani když byl v KSČ, tak má jistě velmi dobrý žaludek.Re: Otázka.

Výstižné.Podepisuji.Bez komentáře.R^R^R^

VZ 19.1.2007 14:14

Za starých časů

věřili někteří lidé, že myšlením se člověk přelaďuje na úroveň toho, na co myslí a že zlo, nízkost a méněcennost jsou dobré k tomu, aby se bylo možno vůči nim vymezit. Nikomu z nás neprospěje a celá společnost bude poškozena, budeme-li se jakkoli zajímat o konání -dejme tomu- démona nižší třídy, bez ohledu na počet jeho příznivců. Platí to nejen o politice.

Bruno 19.1.2007 14:07

Re: Re: opravdový Paroubek

Odpovím vám za Marii. Asi nepsala nic, ale právě proto je teď spokojená, že Topolánek prosadil tuto vládu a ne velkou koalici, kde by Paroubek zase jen vydíral a hlavně zametal všechny své maléry pod koberec. Odpovězte vy na otázku, proč tak Paroubek toužil po velké koalici s Bémem a byl by pro to schopen odhodit všechny své programové priority?

Tato vláda není nejlepší, to přiznávají všichni, to jen vůdce vždy vykřikoval, že on je nejlepší a nejbystřejší. Pokud se vládě nebude dařit, budou předčasné volby a do nich bude kandidovat CSSD už s jiným předsedou. Paroubek totiž prohrál co mohl a nedokázal se s tím vyrovnat . Reaguje z poloviny jako malé vzteklé děcko a z poloviny jako diktátor.

gerontusinza 19.1.2007 14:03

Nikoli, když panu Melčákovi nebylo na blití ani když byl v KSČ, tak má jistě velmi dobrý žaludek.Re: Otázka.

To jen vy se svými vlastními zvratky se zde producírujete. Jenže nechápete, že až když mě (jako podnikateli) bude zima, tak vy už budete zmrzlej, pane.

gerontusinza 19.1.2007 14:00

Ale to přece ona nevěděla. Re: Re: opravdový Paroubek

Jinak by psala taky. Kecy. kecy a zase kecy. Vždyť ti trubkové ani nechápou, že si podřezávají větev pod zadkem. Ovšem to jsou jen jejich problémy.:-/

Halama 19.1.2007 13:56

Re: Mrazí mne v zádech ....

Samozřejmě Pavel je jeden z těch,který berou spravedlivou odměnu za práci a má solidaritu s důchodci,jak jinak......volič ODS.Pavle,spočtěte si počet příspěvků urážlivých,závistivých a bez vlastního názoru ,které jsou z "pera" příznivců těch,kteří podle Vás volili odměnu za práci a těch ostatních.Pak už jenom mlčte a bude Vám ještě více smitno.........:-/

gerontusinza 19.1.2007 13:56

Madam je předpokládám polyglotka.Re: Re: Re: dopis poslanci melčákovi

Tolik umu a dobrých vlastností, že jeden se nestaší divit. To osvícené " to já bych....., kdyby ..." Madam, Paroubek je (ta hrůza) výkvět poctivosti a morálky proti vašim pánům Topolánků, Dalíků , Langrů a ostatních.  Je mě líto, jejich způsob chování skutečně znamená odhození sametových rukaviček. Kandelábry jsou jistě odpovídající odpovědí na jejich způsoby získávání mandátů a chování. Prostě konec sametu.:-/

Halama 19.1.2007 13:47

Re: Re: Paroubek,Paroubek,Paroubek a zase Paroubek .........

A dál.....O pár řádků níže jste se rozepsal poněkud více.Ale jenom nadávky a nadávky,nic víc.Zkuste taky trochu přemýšlet a ne jenom opakovat to, co jste si někde přečetl. Jenom nadávat a přepisovat bláboly jiných dokáže každý.Tím si svůj mindráček navyléčíte,jenom si ho masochisticky pěstujeteAle to je Váš problém.......:-/

Plzák 19.1.2007 13:37

Otázka.

Proč předpokládat hned to nejhorší - zradu?

Nemohlo by to být tak, že pánům Melčákovi a Pohankovi byl prostě jen z Paroubka na blití?

Halama 19.1.2007 13:36

Re: opravdový Paroubek

Sedmdesátiletá Marie,docela by mě zajímalo,co jste psala do diskuzí,když byl Paroubek dlouhá léta na pražském magistrátě náměstkem a přátelil se s chlapci z ODS,třeba Bémem.????Tak copak jste psala ????