27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Opojeni mocí

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin Vlk 13.10.2008 18:20

Vrana k vrane

Ja to tu proste musim napsat jeste jednou:

Tak Paroubkovi kamosi se hecuji, kdo ma v kapse strceny milion. Tohle jsou fakt ti pravi lidi, kteri budou do krve branit zajmy pracujiciho lidu. ;-D;-D

Jak se rika: Jakej sel, takoveho potkal. Nebo jednoduseji Vrana k vrane...

Gaston 13.10.2008 18:15

Re: Je třeba nevolit tu lůzu

Neklesejte na mysli. Mé hlasy propadají pravidelně. Není chyba v nás, ale v takových, jaké tu reprezentuje např. "batys62". Vždy volím nejmenší zlo..

Pete Brich 13.10.2008 18:08

Smutné je,

že člověk může přijít o život i při tak nevinné hře jako "hádej, kolik mám milionů v kapse". Protože ji hrají přátelé mámotátů pracujícího lidu, předpokládám, že je velmi oblíbenou i mezi pracujícím lidem.

Optimisticky předpokládám, že se rozšíří i mezi důchodci potom, co RokoDrát zruší 30 Kč poplatek u doktora. Aby si měli čím krátit dlouhou chvíli v čekárnách. Pravda, chtělo by to ještě ten 13. důchod, aby se mohly zvyšovat sázky.

Veselé je, že Ďuričko pozval Talmanovou na kafe dříve než Topolánek.

Uspokojivé je, že Mlýny a podobné útvary nejedly chleba nadarmo - viz fota Ďurička s Klausem, apod.!

A těm, co se nelíbil Roko v růžovoučkém svetříku bych vzkázal, že nikdo nejsme dokonalý! PB

batys62 13.10.2008 18:04

Re: Je třeba nevolit tu lůzu

On není zhnusený, on je jenom blbej jak tágo a neví o tom.

batys62 13.10.2008 17:54

Re: FUJ!

Ty troubo, nikdo neříká, že Paroubek vraždí, ale to co vadí soudným lidem je to, s kým se stýká ,kdo jsou jeho kumpáni a kdo ho podporuje. To je ale na tebe moc. Aby ne, jsi stejně tupej, jako většina voličů SOCDEM!

xxx Kubeš 13.10.2008 17:52

Autorovi článku

R^

Liberta 13.10.2008 17:51

Re: Je třeba nevolit tu lůzu

Já už jsem takhle přišla párkrát o hlas - je to sice čestné a sportovní, ale většinou prdlajs platné ...:-(

Kajda 13.10.2008 17:48

Re: FUJ!

Vy jste úplně paranoidní. Nikdo Paroubka neobviňuje z toho, že může za spáchání vraždy, ale může za to, jakými lidmi se obklopuje. Pokud pana Ďurička nepozval sám, pak by měl vyrazit tvrdíka, že mu poslal pozvánku. Melete tu neustále dokola jak zaseklej kafemlejnek, co řekl J.P. v roce 2005, protože nejste schopen akceptovat argumenty a nejste ochoten si dohledat příslušné informace.  

batys62 13.10.2008 17:47

Re: FUJ!

Těmi významnými umělci, myslíte Brožovou a Krampola? Hahaha: Tak to sedí;-D

Pete Brich 13.10.2008 17:47

Také říkám, že oběť střelci pošeptala, že mu tu právě pokřtěnou knihu Rokových pohádek nepůjčí.

Že to můžete potvrdit, geronte!

PB

Gaston 13.10.2008 17:40

Je třeba nevolit tu lůzu

Myslím jak ČSSD, tak ODS. Už toho mám dost. Jak se z tohohle hnoje vyhrabat? Valí se na nás jeden důkaz za druhým jak je politika propojena s mafií, jak jde politikům o naše blaho až v poslední řadě  a je už téměř jedno o jakou stranu u kormidla jde. Je potřeba zpřetrhat tyhle vazby a uvolnit místo pro zcela novou krev. Rozhodně žádnou parlamentní stranu  volit nebudu. Nesouhlasím s tím, že to nemá cenu. Je to naprosto praktické a správné rozhodnutí, které nevyužije jen člověk - masochista. Kéž by se touto cestou vydalo co nejvíce lidí...

Kajda 13.10.2008 17:39

Re: FUJ!

Je zajímavé, že když bez důkazů novináři útočí opačným směrem, tak chrochtáte blahem. Když se to týka ČSSD a Paroubka, tak je to fuj. Proti slovním útokům pana Paroubka a pana Rátha na ODS a Topolánka jsou i čeští pisálkové žabaři.

.. 13.10.2008 17:26

Soudruzi,zapomínáte,že se vraždilo na křtinách Jyrkova bestseleru,

mezi nejbližšími a nejvěrnějšími členy ČSSD , v "noblesní společnosti" jak napsal :Oldřich Lichtenberg, produkční „Odcházel jsem brzo, už krátce po osmé hodině, takže jsem nebyl u toho, co se stalo, ale jsem z toho v šoku. Kočku mladšího jsem znal a viděl jsem ho tam, ale o tom člověku, který to spáchal, nevím nic. Byla to noblesní akce s noblesní společností, objevil se tam třeba pan Kaplický, pan Kovarčík, režisér Krejčík, z herců Jirka Krampol, Kateřina Brožová... Nevím, jak se to mohlo stát, ještě v centru Prahy, je to šílené.“

Za to,že ona "noblesní společnost" spíš připomíná Mafii v USA z třicátých let,včetně pistolníků, ku®ev ,pasáků,ožralů a vrahounů ,kteří přišli složit hold Kmotru Rokovi,který spíš než knihu,křtil a přijímal do stavu patnáctiletého novice Soca Nostry Kočku juniora.Večírek byl zakončen střelbou ,kalužemi krve a lkaním sociálně demokratické ženštiny do noci "Zabij toho zku®vysyna",úplnej Vídeňskej Ples v opeře

.. 13.10.2008 17:23

Těsně po křtu knižně sebraných spisků Jiřího Paroubka zastřelil z ničeho nic dlouholetý Paroubkův přítel syna dlouholetého Paroubkova přítele.

Paroubkovo „Kdo z vás na to má, pánové“ skončilo mediální ostudou. Podobná otázka mezi jeho přáteli skončila smrtí jednoho z nich.

Kočka (dlouholetý funkcionář čssd, tedy velké "sociální cítění) zahájil s Duričkou rozhovor - " Co děláš, tady jsou jen bohatí lidé !" a hodil na bar 50 tisíc. Durička odpověděl " Já na rozdíl od vás své peníze daním ! " a odběhl si vyzvednout/přinést svůj milion.... a luparu

Ludmila 13.10.2008 17:18

pro Zhnusený

to vaše kategorické LŽETE jste používal v době minulé ve sklepeních StB?

PV 13.10.2008 17:17

Taková typická socanská kalba

Sjedou se audinama kolotočáři, ruská mafie, nákej vekslák, typickým

socialistickým životem žijící Kačenka Brožová, Rocco, nevím, zda-li tam

byl koloťuk. Dá se pár vodek, prokleje se 30 kč poplatek, zasoutěží se

kolik kdo má melounů v kapse a vypustí se pár včel. Paráda, kdo z Vás

čtenáři na to má.

Zhnusený 13.10.2008 16:54

Re: FUJ!

Nevím co kdy a kde před vraždou konkrétně provedl Ďuriška. ...  A o J.P.neříkáte pravdu, on řekl, že když se dozvěděl o podezření, že Ď. spolupracoval s StB, tak se s ním přestal stýkat. A to pokud vím, prohlásil v roce 2005.  .... Věřím, že jste natolik soudný, že neuvažujete, že by  J.P. nějak za vraždu mohl. A že je tato událost  využívána některými hyenami proti ČSSD snad vidíte také!

Zhnusený 13.10.2008 16:48

Re: FUJ!

Já jsem slyšel něco jiného než vy, podle mého soudu ta prohlášení vy překrucujete. On říkal, že pokud se potkali, tak jen náhodou za přítomnosti více lidí. Též říkal, že přítomnost Ďurišky nevyhledával. ... Je potřeba také rozlišit kdy něco říkal, zda v roce 2005 či v roce 2008. .... A pak o Ďuriškovi například nic nevím, než to, co někdy napsala česká média. A z nich jsem se před onou vraždou nedozvěděl nic konkrétního, že by něco spáchal.

franta tyčka 13.10.2008 16:48

Re: Tak jsem svým selským rozumem

Ale no tak banky půjčily všem kdo byli sbratřeni s naším panem  presidentem. Dovede mi někdo vysvětlit jak p. Kožený,který přijel se 48 dolary v kapse se dostal k takovým penězům aby mohl vyplácet pár korun milionům důvěřivých?

Pet 13.10.2008 16:47

No a teď

tu z druhý strany- o modré,černožluté, zelené. Nebo tu jste ještě ve škole neprobírali???

Zhnusený 13.10.2008 16:40

Re: nick Starý

Malý Astone žasnu, tys to odhalil. Ty jsi tak úžasně genitální! Ó, ó, ó, .....

Zhnusený 13.10.2008 16:39

Re: FUJ!

V Otázkách bylo uváděno, že pozvaných bylo kolem 500. Kromě poslanců a senátorů zde byli také významní čeští umělci a mnoho další osobnosti. Nechápu však zejména, jaká je vina Jiřího Paroubka na té vraždě. Myslím si, že žádná. .... Do jaké míry byli pozvaní hosté morálně špatní, nevím. Náznaky či dohady z Kubiceho zprávy slíbili Topolánek a Langer vyšetřit, za 2 a půl roku nevyšetřili nic. Na základě čeho tvrdí novináři, že Ďuriško či Kočkovi jsou jakási zločinecká mafie nevím, nikdy a nikde to novináři neuvedli. Jen osočují a činí náznaky! Oni si však svoje peníze musí také nějak vydělat a finanční profit jim od chlebodárců přináší útočit na ČSSD a Jiřího Paroubkla.A proto činí tak jak činí!

Starý J. 13.10.2008 16:34

Re: Je nejvyšší čas,

Já už Vás nebudu trápit! Nevím, zda ze zoufalství zapíráte, nebo máte tak malé povědomí o dění.

Je možné, že Paroubka navštívil americký velvyslanec, Paroubek si dokonce (protože nebyl pozván na Hrad) vymohl krátké jednání i s Bushem a protokol pražského hradu mu vyhověl (nevzal ale v úvahu jeho protest, že je mu určeno jen 20 minut).

Americký velvyslanec ho vyhledal, aby ho přesvědčil o vhodnosti výstavby radaru. Nepřesvědčil. Podle toho se asi budou vyvýjet další vztahy mezi Proubkem a vládnoucí garniturou USA.

Jenže Paroubek několikrát navštívil ovětské velvyslanectví s tím, že si s nimi vyjasňuje otázky vzájemných vztahů. A jistě mně nebudet tvrdit, že Vámi jmenovanípresidenti jezdí do Ruska se stejným úmyslem, jako tam jezdili všichni naši před Havlem, nebo dnes chodí Paroubek si "něco vyjasňovat"!

pepin 13.10.2008 16:29

Re: FUJ!

Pane zhnusený, zhnusený můžete být tak akorát nad sebou ! Ty vaše bláboly k tomu vybízejí. Že je ten stbák Jirkův kámoš, řekl sám Jirka - račte si vyhledat na webu. Ovšem řekl to už dříve, kdy ještě tenhle exemplář nikoho (snad) neodpráskl. To, že Tvrdík obratem vytáhl starou fotku Ďurička s Talmanovou vypovídá pouze o tom, kdo má (měl) přístup do spisů vnitra (kámoš Standa předal kámošovi Jardovi), kdo shromažďuje kompromitující cokoliv (Morava je naprostý břídil proti téhle svoloči). Když se J.P. s takovými kreaturami kamarádí, musí počítat s následky.

Malý Aston 13.10.2008 16:29

Re: nick Starý

Paroubku my tě chápeme ale byla to tvoje akce a pozvaní byli tvoji kámoši.:-D

Zhnusený 13.10.2008 16:26

Re: nick Starý

Lžete! .... Střílení nebylo na akci J.P., ale nějakou hodinu po jejím skončení za běžného restauračního provozu. .... Nevím, proč by měl J.P.odstupovat, vždyť za tu vraždu vůbec nemůže a divím se, proč vůbec o tom uvažoval.

gerontusinza 13.10.2008 16:26

Pane Rázek, u vás se zatím nestřílí ?...ale střílí......

jenže to jaksi docela dobře tutláte.... to víte alkohol je špatný rádce, to topolánek samozřejmě nemá takové přátele aby si šli po krku...... chápu je to Timur a jeho parta a kočky a kočkování nemá rád.....       Je to hnus ....atd atd     ale když se ožral kolega tak jste byki smířliví, když někdo zabije ožralý autem je to OK, ale tasit ožralý a střílet? to se přece nenosí a přitom vlastně je tím naplněna základní myšlenka ....pokud nemusíš sahnou tpo zbrani je to Ok a nic se neděje , opokusd ale na ni sáhneš tak ji musíš použít a to se vším důrazem tak aby  odpůrce už nevstal, jinak máš dalšího prolghaného svědka proti sobě kterého budou všichni litovat.....tak jako tak, i kdyby to byl druhý Mrázek;-(

Starý J. 13.10.2008 16:26

Re: FUJ!

Vy už píšete tyto věty z čirého zoufalství. Vy nevíte, že se s Ďuričkou chlubil, ale víte druhou část - že když se dozvěděl....atd.

To přece řekl v jedné větě: Ďuričko je můj přítel, ale nevím o tom, že byl agent... Musíte poslouchat všechno! A netvrdí, že s ním přerušil styky  (ani nemůže, to by nebyl pozván), jen že se "setkávají omezeně za přítomnosti více lidí". Musíta ta jeho prohlášení brát celá, nejen to, co se hodí!

Zhnusený 13.10.2008 16:24

Re: Je nejvyšší čas,

Tak mě prosím poučte. A navíc si nevpomínám, že by některý pohlavár ČSSD jednal v poslední době například v Moskvě. Naopak vím, že asi před rokem vyhledal Jiřího Paroubka (tedy pohlavára ČSSD) americký velvyslanec a jednal s ním.

Starý J. 13.10.2008 16:21

Re: FUJ!

Jmenovitě pozvaných bylo na tři sta! Mezi nimi i rodina Kočků i Ďurička! Vzhledem k prostorám, v jakých to bylo, by se asi ti "nepozvaní" vešli kam?

Tvrdit dodatečně, že šlo o veřejnou akci je dosti pozdě. Jistě, že asi nikoho nevyhazovali, ale jednoduše bylo "obsazeno".

Diskotéka bývá také "veřejná". Ale vejde se omezený počet! Rozhodně tam nezval tolik lidí, aby se nevešli, protože tam přišli z ulice nepozvaní. Vy byste risknul, že Vámi pozvaní se dovnitř nedostanou? Nebuďte směšný! Takové dodatečné tvrzení o "veřejné akci" je určeno právě lidem Vašeho typu, co skočí svému guru na každý špek!