6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Omyl paní Udženije a ODS

Znovu jsme si mohli připomenout chybnou politiku české pravice při pořadu OVM na ČT24. Místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija tam hájila politiku, která ODS nic nepřináší, pouze ji udržuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Skála 6.3.2018 9:38

Ne nadarmo

je fiala hřbitovní kvítí...

M. Valenta 6.3.2018 8:55

Re: to už tady taky bylo :-)

Skutečnost je ovšem zcela odlišná od Vašeho nesmyslného tvrzení. Někteří věděli, někteří nechtěli vědět, někteří tušili a někteří opravdu nevěděli a možná že i pár hlupáků se našlo co tvrdili, že to nevěděl Hitler.

P. Kmoníček 6.3.2018 8:47

Re:

To Vám nelze vysvětlit, když na to nepřijdete sám.

M. Vondráček 6.3.2018 8:45

to už tady taky bylo :-)

Když těsně po válce byl odhalen fakt existence koncentráků, tak Němci tvrdili že o tom vůdce určitě nevěděl , určitě by to nechtěl :-)

J. Kohoutek 6.3.2018 8:12

Re:

Je to jenom heslo. Takový výkřik.

P. Götze 6.3.2018 8:09

Smyslem snemovny je sestavit vladu a ustava predpoklada ze strany ve snemovne se dohodnou. Rika predseda ustavniho soudu.

P. Götze 6.3.2018 8:08

A duvod?

I. Schlägel 6.3.2018 8:00

Spoluvládnout s Babišem a jeho komunisticko-okamurovskou

zálohou za zády je páchání sebevraždy v přímém přenosu.

J. Macků 6.3.2018 7:57

ODS je jen slabý odvar toho, co byla za premiéra Klause.

Je-li je hlavní ideový cíl ODS svržení pana Ondráčka, tak toho nemá moc co nabídnout. Nebo je to tak to nejvíc, co může dosáhnout. Na řádově větší problém, premiér estébák komunista Bureš, nájezdníci, které nám cpou naši nové bratři na západ od nás, nemá sílu a vlastně ani nechce nic dělat, zastydlé eurohujerství bych očekával spíše od Sobotkovců, kteří jsou zvyklí žít na něčí úkor. Tak se pomalu propracovává k zapomnění, jako velký úspěch ukazuje zvýšení volebních preferencí o půl procentního bodu, tedy od bezvýznamnosti ke stejné bezvýznamnosti.

M. Těhanová 6.3.2018 7:50

Proč asi?

Tak si občas po sobě přečtěte, co jste vyplodil a jak hezky jste si plivnul.

M. Těhanová 6.3.2018 7:46

Jo prebendy?

tak to by se vám to potom psalo. Ale co když ODS prostě žádné prebendy už nechce? To si jaksi neráčíte připustit, pak by nebylo čím ji shazovat.

Kolik vám Babiš platí za ty podpásovky?

D. Procházka 6.3.2018 7:27

Re: Dle našich " skvělých " sdělovacích médií to vypadá

Stačilo přijít do práce.

Václav Klaus o volbě (komentář na Novinkách):

"Při druhé volbě minulý pátek sledovali hlavouni „Demokratického bloku“ jiné priority než nezvolení Ondráčka. Chtěli hlavně ukázat, že ANO spolupracuje s komunisty. Proto nebyl žádný společný protikandidát, třeba právník, který by měl větší šance, a jediná, kdo se odvážila do toho jít, byla naše paní učitelka Zuzka Majerová. Dvacet nebo kolik poslanců, co by nehlasovalo pro Ondráčka, vůbec nepřišlo, pro strany to nebyla priorita. A on prošel o hlas. TOP 09 chyběla skoro polovina poslanců. Nás taky nikdo nenaháněl, že bude důležité hlasování.

I samotná debata. Bylo jasné, že aby náš kandidát vyhrál, musí získat v tajné volbě ty hlasy rebelujících poslanců ANO. Ti se ale dočkali jen nadávek, že jsou stejná sebranka jako komunisti, co mlátili lidi. Pak už to bylo bez šance a jen se čekalo, jestli pan Ondráček projde – bylo to o hlas."

J. Fridrich 6.3.2018 6:24

Dle našich " skvělých " sdělovacích médií to vypadá

Dle našich " skvělých " sdělovacích médií to vypadá, že za zvolení mlátičky může Babiš-ANO... Ono to tak ale není, podívejte se kdo a jak snížil kvorum k jeho zvolení - tam chybělo přesně 45 poslanců ze 200..

Tak asi tak..

J. Koubek 6.3.2018 5:57

Názor na ods

Paní Udženie mi přiupadá jako nejvýraznější osobnost v ODS: Pan Fiala mi připomíná pana učitele ve Škvoreckého Legeendě Emeke.

K. Oldřich 6.3.2018 5:48

Jen podotek

Andrej Babiš nebyl pro zvolení pana Ondráčka od samého začátku. Jenom to nijak zvlášť nezdůrazňoval. Ale tajné to není.