2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Ohlédnutí za ministrem Pospíšilem

Vím, že podle mnohých přicházím s křížkem po funuse. Ten, kdo chtěl hodnotit působení ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila, už to přece dávno udělal. Máme už konec konců nového ministra, tak co se ještě zabývat tím starým.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Schuh 9.7.2012 13:13

Arogance moci

Pospíšil byl nejlepší z té bandy. Snažil se zmírnit řádění exekutorů, nelhal, nebyl arogantní...Asi mezi ty sedmilháře a zloděje opravdu nepatřil. Proto ho také mafiáni odvolali.

A. Reček 9.7.2012 16:57

Re: Arogance moci

Tak nevím, četl jsem názor jednoho ministra Topolánkovy vlády, že právě tehdy exekutorům šel na ruku a uměl také šikovně neříkat pravdu. I tajit své svázání s nejvlivnějším "kmotrem" plzeňské ODS.

B. Rybák 10.7.2012 20:29

Re: Arogance moci

Ano. On ty exekutory nejprve zavedl a když vyšlo najevo jak nedomyšleně jednostranné jsou jejich pravomoci, začal je populisticky odstraňovat. Zdá se, že přinejmenším počínaje útokem na paní Veseckou, kterou do funkce NSZ nejprve jmenoval, to začal hrát na to, aby si ministerské korýtko udržel i za vlády levice.

J. Boleslav 9.7.2012 13:05

Mně se Pospíšil jako ministr

taky líbil. I když nevím, nakolik se jedná o jeho mediální obraz a nakolik o objektivní realitu. Tudíž je moje hodnocení spíše pocitové, tak jako ostatně většiny ostatních k jeho odstoupení diskutujících. Líbilo se mně i to, jak po odvolání nezahořkl a věnuje se jiné práci, a to dokonce ve službách někoho, kdo s ním dle jeho subjektivního ale i názorů jiných nenaložil úplně nejlíp. Za to mu je třeba rozhodně kladné body započítat.