6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Odvrácená strana nadstranickosti

Jan Švejnar, hlavní protikandidát Václava Klause z poslední prezidentské volby, se sociální demokracií, jež ho minule nominovala, pěkně vyběhl. Sociální demokraté si připravili hru na české primárky, zamluvili sály, zadali inzerci, ale jejich kýžená hlavní hvězda jim krátce před startem plánované show sdělila, že rozhodně nehodlá prezidentský maratón absolvovat v oranžovém tričku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 16.5.2012 9:41

Nemohl

by přece jenom raději kandidovat ten Gott, nebo Jágr? :-(

P. Kolář 16.5.2012 7:44

Taky si myslím,

že Zemanovi stačí si prostě počkat.Bude mi sice hodně připomínat chováním Tondu Zápotockého,ale taky jsem ho přežil.Bude to asi první president,kterému bude stačit k výkonu funkce nasadit dobrácký výraz a prohodit pár bonmotů.Prostý lid ho bude zbožňovat.

E. Vašátko 16.5.2012 6:14

Abych pravdu řekl, jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet.

I když jsem socany ani Zemana nikdy nevolil, v dnešním marasmu bych možná pro toho důchodce z Vysočiny ruku zvedl, je to alespoň osobnost, což se o těch ostatních říci rozhodně nedá.

R. Jonák 16.5.2012 9:03

Re: Abych pravdu řekl, jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet.

Bohužel máte pravdu.

M. Procházka 16.5.2012 14:36

Re: Abych pravdu řekl, jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet.

Pane Vašátko,mluvíte mi ze srdce,vždy jsem volil ODS,ale dnes bych také zvedl ruku pro Zemana,protože on je skutečná a jediná osobnost,kromě Klause.Všichni ti ostatní kandidáti jsou jenom figurky a stíny,nulové hodnoty.Jako lidé svých oborů a zaměstnání ,věřím,že mají své hodnoty,ale na presidenta nemá nikdo z nich.Je ale logické,že tak jak lidé volí do parlamentu již po kolikáté a vždy si vyberou špatně,může dojít k volbě presidenta,který bude známkou hlouposti voličů.