7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 6.10.2006 14:01

Jestli to půjde

takhle dál, ztratí lidovci tolik voličů, že se nedostanou do parlamentu a Paroubkovi zase jednou spadne vítěství do klína. Divím se, že takto riskují. Ale spíš je to tak, že mají ve své straně frakci obdobnou nebožce US kdysi působící uvnitř ODS, které by se měli obdobně včas zbavit, než je strhne do záhuby.

AeroKarel 6.10.2006 14:00

"tři velká mystéria politického léta 2006, vedle pohnutek, které vehnaly Kalouska do náruče Paroubkovy a Paroubkova strachu z každé minuty mimo Strakovku. "

Kalouska do Paroubčí nevábné náruče nejspíš vehnala hrůza z toho, co na něj Paroubek ví. Paroubčí strach - asi obava aby za chvíli nevěděl kdekdo kdeco na něj.

BuBu 6.10.2006 12:13

Lidovecká "láska" ?

Tam, kde končí lidská vychcanost a pokrytectví - tam začíná lidovecká láska !

Ano, tato parta hluboce nevěřících se zaštiťuje slovem "křesťanská" . . . přičemž jejich činy, za uplynulých (minimálně) 50 let - ty hovoří jasnou řečí : Lež, pokrytectví a pravá lidská "křivost" si v této straně už desítky let podávají ruce. A oni se ještě diví, že jim lidé nevěří . . . že mají prázdné kostely ! A budou mít ještě hůř, protože už i jejich "skalní" od nich začínají dávat "ruce pryč" ! Já osobně, když vidím tu squadru neznabohů . . . v čele s Cyrilem, Kalouskem, Kasalem, politickým turistou Pithartem . . . a dalším výkvětem křesťanství - tak se mi, lidově řečeno "otvírá kudla v kapse" a žaludek mám "jako na vodě"

Malý Aston 6.10.2006 14:24

Re: Lidovecká "láska" ?

A tak budeme pomlouvat KDU. Již s Vámi nechce nikdo nic mít,jen ten Filip a ten se na Vás taky vybodne. Nechá Vás vláčet v mediích a pak řekne,že Vás podporovat nebude,že jste zloději a nemáte právo hájit zájmy levicových voličů.A bude konec socanů v České republice.KDU poznala,že každý hlas,kterým by podpořila vládu ČSSD+KSČM,je hlas zrádce národa. Vám to socani ještě nedošlo?

Krak 7.10.2006 1:47

Re: Re: Lidovecká "láska" ?

Socan sice nejsem, ale když si přečtu obrat "zrádce národa", dochází mi ledacos...

traktorista 6.10.2006 11:28

3 mystéria aneb co je zatím?

Pane Bárto, dík za příspěvek. Opět jste velmi přesné a pěkně zhodnotil současnou "politickou" (Brownův pohyb :-)) situaci v  Absurdistánu jménem ČR. Váš příspěvek i tentokráte vyjádřil mé pocity a dohady :-) Můj názor na řešení Vašich 3 mystérií: 1) Ad Topolánek- já si prostě myslím, že tenhle chalan z Valašska, který zatím dokázala vyhrát všechny volby, tak nějak prostě hochy z ODS se.e a nejvíc Vencu Klause, toho pražského intelektuála (to byl takový vtip o tom Slovákovi, jak mu shoří dům, pak umře kráva a pak, žena a on klečí se ptá Pánaboha: Za co mne trestáš A Pánbu praví: Tak nějak ma se.e že jsi Slovák .../nic proti Slovákům a Topolánkovi :-)/

2) Kalousek ??? Jeho akce na dohodu s Paroubkem, jeho třaslavý projev ve Sněmovně? Bud na něj fakt Tvrdík a Gross, potažmo i Paroubek něco opravdu kriminálního vědí /padáky) a nebo zase chlastá?3) Paroubek že by se bál? to asi ne, spíš mu ta moc a sláva fakt vlezla do hlavy a cítí se od Boha povolán vést tento národ, jak jednou vloni pravil?? Ale blbý rozhodně neníJak to vidíte vy s řešeními?Váš traktorista 

Xaver X.X. 6.10.2006 11:27

Nejdřív byla umanutost Havlem, pak umanutost Klausem

a teď je v módě umanutost Paroubkem. Tak to v životě chodí. Kdo bude další?

jerry 6.10.2006 13:28

Re: Nejdřív byla umanutost Havlem, pak umanutost Klausem

Zjenodušuješ Xavere -umanutost Havlem byla čistá servilita,která neměla se skutečností nic společného.Havel -statečný disident, to nepopírám,ale příšerný prezident. Klaus samotný ale rozhodně osobnost je, sami se musíme rozhodnout, zda kladná,či záporná, nebo jak si myslím já něco mezi tím.A Paroubek je trapný šašek,který se akorát všude cpe.Jediné,co mají ti tři společného je ješitnost,touha po moci a neochota odejít.

AeroKarel 6.10.2006 14:02

Re: Re: Nejdřív byla umanutost Havlem, pak umanutost Klausem

S tímhle vřelý souhlas.R^

Xaver X.X. 6.10.2006 16:41

Pokud se shodneme na výrazu chybující prezident, tak souhlas.

Ano, každému z těch pánů se mnohé nepovedlo, každý vyvolal emoce. Ale soudí historie, ne emoce. Jinak si neumím představit nechybujícího a nekritizovatelného prezidenta. Vy jo?

Xaver X.X. 6.10.2006 16:43

jao a taková off topic: vy jste byl k Havlovi servilní?

Neexistovala servilita ke Klausovi? A že to VK nevzal do opratí, když byl u věci?

Xaver X.X. 6.10.2006 16:56

aj... to bylo jerrymu

tony 6.10.2006 11:03

drsne

Fakt sila!

Jestli je to pravda, divim se ze jeste Paroubek je predsedou!

http://cypaty.blog.cz

Fakt sila!

Xaver X.X. 6.10.2006 11:07

Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus a neplacená reklama

Bacha na to...NEPLACENÁ REKLAMA !!!!!!

karel 6.10.2006 10:01

Lidovci rychle zapomínají

že byli ve vládě se socdem a tváří se jakoby s nimi nechtěli mít nic společného. Když už nevystoupili z vlády v době, kdy je Paroubek přehlasovával s komunisty, tak si mohli ušetřit nynější "zásadové" pravičácké postoje.

VLK 6.10.2006 10:15

Re: Lidovci rychle zapomínají

To je jen obmena toho, jak Lux sedel v Klausove vlade a na tiskovkach se tvaril jako ze v te vlade neni.

JOHNY1593 6.10.2006 9:57

Cesta tam a cesta zpátky

Quo vadis domine, cue bono ? Ocraňuj nás ó pane přet těmi co jiného zpívají, jiného si myslí a ještě stačí jinak jednat.! To jsou politici ?

tich@dohoda 6.10.2006 9:47

pane Sejno s tim Tosenovskym souhlas, je to opravdu format

ale to plati pouze na Severni Morave, tedy on je osobnost i mimo ni ale v celostani politice by jej "stara garda" ODS zlikvidovala, myslim, ze to byl hlavni duvod, proc se drzi ve svem regionu, kde ma spolehlive lidi za sebou. Na celostatni urovni by mu tvrde modre komunisticke jadro mydlilo schody 24/7. Rekl bych ze pan Tosenovsky je jediny politik v CR ktery poziva respektu napric politickym spektrem, bylo by skoda aby jej ta banda modrych grazlu zlikvidovala.

karel 6.10.2006 10:03

Re: pane Sejno s tim Tosenovskym souhlas, je to opravdu format

Tošenovský je na Ostravsku dlouhodobým politikem a nevím co prospěšného pro region zajistil, leda že ho dostal na úplný okraj republiky.

AeroKarel 6.10.2006 14:04

Re: Re: pane Sejno s tim Tosenovskym souhlas, je to opravdu format

Ticha  dohoda někoho doporučuje a mele o modrých soudruzích. Polibek smrti jako od Pehe.

Bertík 6.10.2006 9:00

Ad Paroubkův stach

Ju ju - taky mně to vrtá hlavou - Paroubek vypadá, že se bojí, kdy to praskne - nějaká strašná prasárna, kterou má šanci držet pod pokličkou, pokud bude držet silová ministertva.

Ono to dřív nebo později asi vyplave a pak se budeme divit i ušima.

Mezitím bych vyhlásil tipovací anketu o co jde - vítěz by mohl jet na ozdravný výlet na 5 let do Gulagu.

kolo56 6.10.2006 9:21

Re: Ad Paroubkův stach

R^:-D

Mirek Šejna 6.10.2006 10:02

Re: Ad Paroubkův stach

tak ať se modří soukmenovci víc snaží. Už měsíc vládnou a ovládají silová ministerstva a furt nic na toho Paroubka nenašli. Mají na to ještě asi tak jeden až dva měsíce. Tak ať hoši makaj.

Jan 6.10.2006 8:42

Cui bono

Pár událostí: po volbách Topolánek podepsal s KDU smlouvu o koalici. Později to hodil přes palubu a yačal jednat s Paroubkem. A to bylo OK. Když a pár dní později začal jednat s Paroubkem Kalousek, tak to už není OK?

Já si vsadím na budoucnost: po senátních volbách vznikne velká koalice. Proč až po nich? Aby nikdo třetí nepoužil velkou koalici jako argument při volbách. Proto to Paroubko-Topolovské zdržování.

Tu mediální kampaň proti KDU taky beru jen jako součást senátních voleb.

aljav 6.10.2006 8:57

Re: Cui bono

 trojkoalii zrušil po dohodě s Kalouskem i Bursíkem. A jednal s nimi veřejně. A v době kdy s nimi jednal tak nechodil tajně za ČSSD, Na rozdíl od prasopejska. PAroubek nikdy oficiálně neřekl že jedná s Kalouskem, pouze oznámil že Kalousek se mu plazí u nohou a že na vše kývá.

Malý Aston 6.10.2006 9:15

Re: Cui bono

Ale nemáte pravdu.Možná,že Vaše argumenty mohou přijmout v Mexiku nebo jinde,ale my jsme tady a vše sledujeme. Problém byl při volbě předsedy poslanecké sněmovny,kdy tříkoalice nemohla z důvodů odebrání hlasovacích lístků socanům zvolit předsedu.V tu dobu všichni řvali,politici se musí domluvit. Tak začala ODS jednat s ČSSD. Ještě ráno jednal Škromach a Sobotka o společném programu a současně již Paroubek jednal s Kalouskem.Při odchodu z jednání vypadal jak Škromach,tak i Sobotka jako volové,oni jednají a Paroubek to všechno zrušil.Jenže jim to nevyšlo a KDU se vzbouřila.Takže závěrem,žádná politická strana,která má zájem přežít,nikdy neuzavře s Paroubkem žádnou dohodu protože je to lhář a každá strana,která se opře o hlasy KSČM,končí v politice. Pište prosím Vás pravdu.

Pavla B. 6.10.2006 11:01

Re: Cui bono

Už to není OK, protože čert vzal Paroubka. Jde o to, že zprostředkovaně pak Kalousek jednal s komunisty (na rozdíl od Topolánka).

Jste naivní nebo si hrajete?

volič ods 6.10.2006 8:24

autor se naprosto přesně trefil do mých pocitů

které ze všech těch "zpráv" mám. Absolutní souhlas

vi 6.10.2006 8:10

ODS a křestanství

Ono to pro lidovce není lehké si vybrat. Jestli někdo nenávidí křestanství víc než KSČM, tak je to ODS. Tato strana a její čestný předseda Klaus, šíří idelogii objektivismu ruské židovky A. Rosenbaumové. Proti tomuhle materialistickému svins.vu, je komunismus docela naivně milá ideologie.

tatina 6.10.2006 8:12

Re: ODS a křestanství

Chtěl bych prosím nějaký konkrétní důkaz.Jinak je to jen pouhý blábol antiklausovce,který nemá žádnou pointu.