19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Herakleitos 6.10.2006 18:44

Re: Re: Re: Re: Re: Martine,

Hajtro, vy jste asi s Jirkou s. vzteklí, že vaši favorité Topolánek a spol. jdou od válu. Vyčerpali jste maximálně veškerý svůj mozečkový potenciál na obhajobu těch rádobypolitiků. Využíváte anonymity, jinak byste dostali brzo přes ty nevymáchané držky. Měli byste oči jak sova pálená a to v barvě vaší profláknuté partaje. Ještě že uznáš že můj nick má úroveň. vysvětlovat něco bližšího takovému nevzdělanci považuji za zbytečné. Nejsem naštvaný, na to oba dva nemáte. Reaguji s úsměvem aq za zády mám dobře se bavící publikum. Jsou zde i voliči pravice a vzkazují vám nedělejte ODS hanbu. Dobrou noc chlapci.

jirka.s. 6.10.2006 20:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Martine,

Abych pravdu řekl, ty vylízaný bouchači, mně je srdečně jedno, jestli půjde Topolánek od válu nebo ne. Hlavně aby už šel konečně od lizu ten nechutný zakomplexovaný psychopat benito. A je vidět, že jsi se v tomhle individuu, stvořeném ve slabé chvilce pánaboha, zhlédl. Jedním dechem jsi ochoten tvrdit, jak reaguješ s úsměvem a v ten samý moment vyhrožuješ, že s kobylkou dostaneme přes ty nevymáchané držky.Skutečně dokonalý důkaz duševní rovnováhy. Na rozdíl od tebe jsem ještě nikomu rozbitím držky nevyhrožoval, protože vím, že takovéhle náhodné shluky buněk jsou samozničitelné a bylo by naprostým plýtváním energií k tomu jakýmkoliv způsobem přispívat. Čas vše vyřeší. Vyhynuli brontosauři, vyhynou i herakleitové a gerontosauři.

Aleš Horák 6.10.2006 10:57

Tošenovský

Pane Šejno, to je asi poprvé, co s Vámi beze zbytku souhlasím, s jedinou poznámkou - představa, že by se Tošenovský stal předsedou ODS u mě nevyvolává obavy ale nadšení a naděje :-)

Každopádně, díky za Váš komentář.

Hezký den.